The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Adversus solem ne loquitor
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
/visszamentem gyümölcsöskertbe kipucolni az egészet pixelenként. Olyan jók a mellékküldik, hogy akkor is fantasztikus játék lenne, ha a főszál nem is lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.21. 22:56:38
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ha minden kis barna paca falut jelöl, akkor jó pár település van térképen... Az agyam is belefájdul amikor az akasztott ember féjához érve végignéztem a térképet... Mekkora terület! Alig várom ,hogy bebarangolhassam...
Novigrad + Vizima sem tűnik kicsinek a térképen... Tehét akkor mostantól oda megyek ahova akarok. 😊 Jó lesz ez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.21. 22:43:05
Ja, igen, nem bírtam ki és megvettem... Dying Light totál háttérbe szorult, és a GTA5-tel megy most párhuzamosan.
Akinek meg hozzám hasonlóan stuttering-mikrolag gondjai vannak, az próbálja meg a MyDocumentes settings filet buherálni, ehun e:
https://www.youtube.com/watch?v=Qs-APU2pCUw
Nekem segített.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.05.21. 22:39:11
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem lesz kevés az a 12 vagy hány képesség hely?
A griff a hajas cuccal igen durván néz azért ki. Ja, és elég gyorsan nő a szakáll.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.21. 22:25:23
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
megint ez csinálja.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
én most értem át Velen-be és háát csak ránéztem a térképre és látom hogy ez "hosszabb" lesz mint White Orchid
pedig abba is jópár órát belecsavartam (és még a vizi kincsért el se mentem 😄)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Basszus ez a világtérkép hatalmas! Tényleg benne van az egész "bemutatott" terület...
. ÉS ahogy nézem a Skellige szigetek még nincs is rajta. Gondolom oda majd máshogy lehet eljutni. Eltart majd egy darabig amíg bebarangolom.
Remélem hasonlóan tele van konventtel mint az első helyszín...
Kb 3 órát játszottam és ez alatt mindössze 1 alkalommal tapasztaltam fagyást. Hogy miért azt nem tudom, de szerencsére nem ismétlődött és remélhetőleg az újabb patchek ezt is kiküszöbölik majd.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.21. 21:20:29
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
amúgy visszajöttem ugye hogy kimaxoljam a területet és elmentem a javasasszonyhoz
valaki ezt ki tudta bogozni? igen-nem elég
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
na ezt ebben a részben se sikerült kizárniuk..valamelyik bandita táborban azt hitte csóri,hogy harc vége,elteszi,azt csodálkozok,hogy boxolni kezdte a fejszés gyilkost a marhája 😊
Az első adag
A második adag
Most így elnézve őket, lehet, hogy kicsit sok lett a Ciris kép! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
csak végre levágok mindenkit erre ááá 😄
sebaj most mentettem, kár hogy screenshotot nemtom hogy kell csinálni
Nálam eddig mindig megjegyezte amikor próbáltam.
Eredeti a játék?
Ha nem akkor melyik verzió?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
erre nem figyelek lecsúszok a hegyen és paff a bűvös sárkány fél óra oda 😄
kicsit idegesítő 😛