The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Megint igazad van. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én elég hamar átszoktam a backspace re menü nyítás kapcsán

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Vizimából nem mehetsz lóval, viszont a következő terület Novigrad, Oxenfurt marha nagy (nem Tudom hányszorosa az 1 területnek szóval oxenfurtból ellovagolhatsz novigradba)

Én még mindig az első területen járok. Viszont a lovas harc OPénak tűnik. 😄 Be is lassul meg minden, szóval ilyen rácsapássokkal simán le lehet vágni mindenkit.

Ami viszont nem tetszik, az a menü rendszer. Most már kitanultam melyik gombbal tudom megnyitni őket, de ettől függetlenül a W2ben jobban meg volt oldva ez.
grebber
Inkább 15 felett van mint 10 körül szóval tudok vele játszani!

Next PC upgrade: 2022

Moby
Fogalmad nincs róla.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
jogos 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ah, csak egy tipp volt. Akkor valami más a gond.
Frank99
ahova win 7 rakta

teamviewerem sincs fenn

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A térkép most egészében bejárhatónak tűnik... Akkor hogy van ez a tartományok közötti utazás?

Nem mehetek el gyalog(vagy lovon) Vizimából, Novigradba?

Skelligére el lehet már menni most is? Mondjuk ha keresek egy kikötőt...
Te most akkor az a 10-20 FPS körül játszod, amiről írtál? 😄
A vipera kardokat még az első területről lehet begyűjteni, a griff szetteta sárkányölő Gyuri küldetés során (szett+normal mutagen kb +50%-ban megtolja a mágiát plusz a sokféle védelmi bónusz). Aztán macska meg a többi, a törpné is említ egy speckó kohót amivel tovább lehetne fokozni a felszerelés hatékonyságát, de ott még nem tartok és ha jól emlékszem a witcher küldetések alatt lehet megtalálni.
Továbbá érdemes minden átnézni sokszor ott vannak ritka tárgyak-komponensek ahol nem is gondolnád épp ajánlatos gyakran aktiválni a witcher érzékelést. A lapokat-könyveket el kell olvasni mert egyes tárgyak vagy épp küldetések így lesznek elérhető, egyes kereskedőktől meg lehet térképdarabokat is venni, de most azt meg nem mondom hogy az alap vegy a felszabadított falukban találhatóaktól.
Továbbá az értékesebb tárgyak nagyrészét érdemesebb szétszedni ritka komponensek miatt, így a későbbiekben nem kell drágán megvenni mer tépp nincs vagy a kovács szintje túl kicsi az előállításhoz.
Az alkimiai receptek fejleszett változatai sem elhanyagolandók ezeket eddig rejtett helyen vagy erősen bevédett területen találtam.

darkSectorxxx: nincs a balance-al semmi gond csak azok szívnak vele akik rohannak előre a főküldetéssel, aztán pont a lényegről maradnak le.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.22. 07:56:43

darkSectorxxx
Ballance az nincs nagyon a játékban. 😄

Szia. A Vipera kardot hol lehet találni? Vagyis a receptet?
srácok...egy kérdés egy küldetéssel kapcsolatban,hátha már jártatok ott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mocskos üzlet a neve,kincsvadász tipus..több táborból álló nyomok,ha minden igaz,még Gyümölcsösben..azt írja egy ponton,olvassam el a levelet,amit szereztem...noha voltam annál a tábornál is,amit videóban láttam már,sőt minden helyen,a levél mégsincs nálam a küldetéstárgyak mappában..ott feledtem valahogy?..de akkor miért adja be,hogy olvassam?...

a másik egy szép húzás a 2.rész mentésével..

annak végén elengedtem Letho-t,a királygyilkost...Most kaptam egy veleni küldetést,egy kúriát kellett kipucolnom dögöktől...Megyek oda,dögök sehol..ellenben Letho 😊..lett is belőle egy kis küldisor,amivel lezárták a történetét szépen,persze csak miután a jófiú vonalat választottam folyton 😊
Myselor
végre sikerült megvennem a poggyásztartót a lóra,tudom nem így hívják de nem jut eszembe,most 160at bírok el így már oké a dolog 😄
Myselor
mindezt hajnali fél 4kor<#banplz>
hmm Cirinek is betenném, egyre jobban ezen filózom...
másnál is (fagy,kilép,vezemir a kisérő nem is látszik) az új 1.03-as patch alatt?
én is keresgélek folyamatosan...én úgy vok vele,h minden fontos lehet,aztán ha később nem kell,elhajigálom,vagy eladom.
próbálok mindenkivel harcolni aki ellenség,h kapjam az xp-t.úgy látom olyan nagyon nem megy felfele.
még most érek be a faluba...a kis vár romnál voltál?
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.22. 01:35:01
Voltan
Fura kicsit. Ha menüből 60-ra, vagy limit nélkülire lövöm be az fps-t, akkor furán akadozik, mikrolag, meg stuttering.Ha meg a menüs 30-ra lövöm be, azt tartja, de bír többet is a vas, szóval az meg kevés. Így aztán az említett file átírással belőttem 40-re, és most már folyamatos, stabil, nekem megfelel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Elég ha csak Witcher fegyókkal mész az elején / vipera utána macska / azoknál jobb ugysincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Olvasd is el hogy miket veszel fel a tábláról nem mind küldetés 😊

bardocz
Szerintem véreznek. Vagy mérgezés, nekem néha kiírja, pedig nincsen olaj a kardon.
RatBaG
az mi akarna lenni, hogy mikor ölöm a ghoulokat, néha elkezdenek pirosan sercegni?

Per Aspera Ad Inferi.

CalebJoe
Találni kell fasza cuccokat mivel venni elég drága ezért vagy craftolsz vagy keresgélsz, én pl. a víz alatt búvárkodva találtam fasza ládákat tele relic meg magices cuccal.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.22. 00:44:02
grebber
Ez így oltári nehéz lesz 😞 Most már mellékküldetéseket se tudok csinálni ,mert minden atom nehéz.
Beköltött a faszi a bányába egyet rámcsapott a genyó azt végem. Lehet el kéne kezdeni keresni 8 óra után értelmes fegyvert és nem a kiinduló prüntyivel csapatni,mert már hihetetlen gyenge vagyok. De most nálam bugos a game amugy vagy nincsenek mellékküldetések? Felveszek a tábláról egyet azt ennyi? Van melyikről leszedem azt megse jelenik hogy felvettem. Így nem lehet szintet lépni és craftolni magam.

Megyek az úton a lóval egyszer csak az út mellett álló katona elfingja magát majd elkezd röhögni<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
megpróbálom néha nekem is beakad kicsit, mindha hirtelen töltene
SzirmosSzisza
Valamelyik árusnál nincs esetleg? Amúgy a folyóparti cuccliknál kb 4-ből 1-nél van csak loot.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Hm, ez egész könnyű fixnek tűnik. És azt vettem észre, hogy stabil 45 fps mellett nincsen semmi röcögés. Néha beáll annyira.
De nem lehet bejárni az egészet, szóval..
CalebJoe
Nem tudom hogy ez hiteles e, de jó nagy az a lényeg.

kill3r21
Bakket a sok netramaty mellet, azért sok jólélek is mászkál, kaptam ma egy Witcher 3 gog kódót 😊
vagy itt nem él az,hogy tenni kell pontot arra a skillre is,hogy több anyagot tudsz kinyerni a hullákból?
Úgy vettem észre ha sok critical találatot kapnak akkor jobban dobja a ritkább testrészeket, bár lehet csak véletlen egybeesés.

csak a tartományok között nem lehet sajna menni..pedig oda se lett volna nehéz random belőni erdőket dögökkel
Moby
Olyan szinten szájbarágósan magyaráz mindent, hogy akinek ez lenne az első videójátéka, annak is tiszta lenne 😊

SzirmosSzisza
Arra figyeljetek, hogy be kell rakni a képességet a fába, anélkül nem ér semmit 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Moby
Az elején rádesik néhány képességpont, aztán hosszú pauza 😊

/visszamentem gyümölcsöskertbe kipucolni az egészet pixelenként. Olyan jók a mellékküldik, hogy akkor is fantasztikus játék lenne, ha a főszál nem is lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.21. 22:56:38

Moby
Csodás!<#eljen>

cylonflatus
Nekem is a GOT ugrott be nemrég, csak másról. A császárral beszélgettem és nem tudtam miért olyan ismerős a hangja, aztán leesett. C.Dance, a Tywin Lannistert játszó színész szinkronizálja.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ez a térkép még Skelige nélkül is HATALMAS!

Ha minden kis barna paca falut jelöl, akkor jó pár település van térképen... Az agyam is belefájdul amikor az akasztott ember féjához érve végignéztem a térképet... Mekkora terület! Alig várom ,hogy bebarangolhassam...

Novigrad + Vizima sem tűnik kicsinek a térképen... Tehét akkor mostantól oda megyek ahova akarok. 😊 Jó lesz ez...
CalebJoe
Winter is here!

Van egy kis Game of Thrones érzés ezen a hegyes völgyes részen.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.21. 22:43:05
Voltan
Újratermelődnek, legalábbis a folyóparton nekem biztosan - az első faluból délre vezető út mentén, közel a házhoz, ahol a fickó a testvérét keresi.

Ja, igen, nem bírtam ki és megvettem... Dying Light totál háttérbe szorult, és a GTA5-tel megy most párhuzamosan.

Akinek meg hozzám hasonlóan stuttering-mikrolag gondjai vannak, az próbálja meg a MyDocumentes settings filet buherálni, ehun e:
https://www.youtube.com/watch?v=Qs-APU2pCUw

Nekem segített.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.05.21. 22:39:11

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

cylonflatus
Köszi, én is ilyesmire tippeltem a 2. rész alapján.

Shep
Hát ez nem igaz még mindig nincs fojtólidérc agyam pedig egy csomót levágtam belőlük és így nem tudom megmenteni a kiscsajt, pedig már csak az lenne hátra, már a griffet is elintéztem.

Nem lesz kevés az a 12 vagy hány képesség hely?

A griff a hajas cuccal igen durván néz azért ki. Ja, és elég gyorsan nő a szakáll.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.21. 22:25:23

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

használsz TeamViewer-t? Volt már olyan játék, ami problémázott a fullscreen-nél, illetve meg is oldódott a dolog kikapcsolása után. De ez csak egy tipp
Myselor
nem értem ezt,odamegyek és kopogni se lehet, érdekes nagyon.furcsállom
Bár még nem tartok ott, páncélba valót már találtam. Bár nem volt ráírva, de csak páncélra tudtam rakni, szóval gondolom, te is ilyennel próbálkozol, fegyverekbe valószínűleg másik fajta fog majd kelleni.
Köszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

cylonflatus
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a kardra rúnát rakni ill fejleszteni? A kard ikonja szerint van egy üres foglalata a fegyvernek, mégsem engedi rárakni a rúnát.