The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Páncélokkal legalább jobb a helyzet valamivel, mert ott lehet szórakozni a könnyü, közepes, nehéz verziók variálásával.
A kis nyomásra gyaloglás az okés, az egyértelmű volt, minden normális játékban így kell működjön analóggal 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amúgy menüben engem az idegesít mikor egy tárgy fölött van az egerem és nyomok egy Esc-et akkor vissza ugrik egyből a tárgyra és el kell kezdeni csapkodni gyorsan az esc-et, hogy ki tudjak lépni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a lökdösésre kicsit mozdul az adott irányba de a "folyamatos" mozgáshoz folyamatos irány kell
az tartott egy ideig hogy rájönni hogy ha kicsit mozdítom az analógot akkor sétál ha nagyon akkor fut
amúgy nincs gond
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy most láttam egy tippet, hogy a képkocka/mp-et 60-ról korlátlanra kell állítani. Az előbb megnéztem, és most ki be lépkedek, meg mindenfélét csinálok az invben, és nem fagyott le. Meglátjuk.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerencsére mivel SSD-re tettem a játékot, az elindítást követően 5mp-el már a játékban vagyok 😊
Szerk: ahogy nézem a netes fórumokat, ezt elég sokaknak csinálja ....
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.05.22. 10:48:29
Nekem az analóg mozdítására, lökdösésére el sem indul a karakter, csak ha folyamatosan tolom előre akkor indul neki fél-egy mp után, és ugyanez a megállással, hogy elengedem, de még lép kettőt ........ ráadásul így kis helyen mozogni botrányosan szar.
Ez konzolon is ilyen?
Adversus solem ne loquitor
Ez a program:"DS4Windows.-.J2K.v1.4.25"
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.05.22. 10:31:04
mondjuk a nyomj X-et mindig vicces 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ám de kérdeznék egy dolgot:Kamera közelítés/távolítás.Nem oldható meg valahogy?Harcon belül és azon kívül is.Target lock-nál lenne még fontosabb
Az időjárás pedig bámulatos. Más játékokban fel sem tűnik hogy nappalból átmentünk éjszakába, itt meg iszonyat jól meg van csinálva minden, a hajnal az alkonyat. A viharok majd kitépik a fákat 😊.
Egyedül a skill pontok elosztása nem tetszik, nem lehet midenfélére pakolni mert "pocsékba" megy...
Még White Orchardban vagyok igaz már csak pár ?-es hely van hátra. De még a faluban felvettem a tábláról egy papírt amiben keresnek egy dezertőrt aki telezabálta magát 😄 aztán, lelépett a nilfgariaktól, viszont nem adott questet. Pedig ez akárhogy is nézem annak tűnik 😊. Lehet már korábban levágtam egy dezertőr táborban.
Értékesebb dolgokat lehet találni bárhol, vagy csak a ?-es helyeken vannak ilyenek? Mert eddig célirányosan haladtam az ilyen helyek felé.
(a DS sorozatot is csak megneztem anno de pont emiatt hagytam abba)
Mindenesetre a mellvertet es az ezust kardot mar White Orchardban sikerult upgradelni, es talaltam egy egesz klassz 1. szintu acel kardot is magas crit %-al.
Ugyhogy johet a masodik terkep hamarosan, 1k arannyal a zsebben.
A specializacio egyelore elmaradt mert kapott az Igni 4 pontot, az Aard 1-et,plusz 1 pontok vannak a Survival Instict,Sun and Stars, Fast attack skilleken.Sajna ezeket lehet hogy nem jol osztottam le, mert csak 3 skillt tudok hasznalni ossz-vissz.Erre lehet hogy jo lett volna figyelnem, kicsit aggaszt hogy valamire feleslegesen pakoltam.
Mar alig merem elinditani ezt a jatekot mert tuti hogy aztan orakig ott ragadok.Fakk.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ami viszont nem tetszik, az a menü rendszer. Most már kitanultam melyik gombbal tudom megnyitni őket, de ettől függetlenül a W2ben jobban meg volt oldva ez.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
teamviewerem sincs fenn
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem mehetek el gyalog(vagy lovon) Vizimából, Novigradba?
Skelligére el lehet már menni most is? Mondjuk ha keresek egy kikötőt...
Továbbá érdemes minden átnézni sokszor ott vannak ritka tárgyak-komponensek ahol nem is gondolnád épp ajánlatos gyakran aktiválni a witcher érzékelést. A lapokat-könyveket el kell olvasni mert egyes tárgyak vagy épp küldetések így lesznek elérhető, egyes kereskedőktől meg lehet térképdarabokat is venni, de most azt meg nem mondom hogy az alap vegy a felszabadított falukban találhatóaktól.
Továbbá az értékesebb tárgyak nagyrészét érdemesebb szétszedni ritka komponensek miatt, így a későbbiekben nem kell drágán megvenni mer tépp nincs vagy a kovács szintje túl kicsi az előállításhoz.
Az alkimiai receptek fejleszett változatai sem elhanyagolandók ezeket eddig rejtett helyen vagy erősen bevédett területen találtam.
darkSectorxxx: nincs a balance-al semmi gond csak azok szívnak vele akik rohannak előre a főküldetéssel, aztán pont a lényegről maradnak le.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.22. 07:56:43
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mocskos üzlet a neve,kincsvadász tipus..több táborból álló nyomok,ha minden igaz,még Gyümölcsösben..azt írja egy ponton,olvassam el a levelet,amit szereztem...noha voltam annál a tábornál is,amit videóban láttam már,sőt minden helyen,a levél mégsincs nálam a küldetéstárgyak mappában..ott feledtem valahogy?..de akkor miért adja be,hogy olvassam?...
a másik egy szép húzás a 2.rész mentésével..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annak végén elengedtem Letho-t,a királygyilkost...Most kaptam egy veleni küldetést,egy kúriát kellett kipucolnom dögöktől...Megyek oda,dögök sehol..ellenben Letho 😊..lett is belőle egy kis küldisor,amivel lezárták a történetét szépen,persze csak miután a jófiú vonalat választottam folyton 😊
én is keresgélek folyamatosan...én úgy vok vele,h minden fontos lehet,aztán ha később nem kell,elhajigálom,vagy eladom.
próbálok mindenkivel harcolni aki ellenség,h kapjam az xp-t.úgy látom olyan nagyon nem megy felfele.
még most érek be a faluba...a kis vár romnál voltál?
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.22. 01:35:01
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.22. 00:44:02
Beköltött a faszi a bányába egyet rámcsapott a genyó azt végem. Lehet el kéne kezdeni keresni 8 óra után értelmes fegyvert és nem a kiinduló prüntyivel csapatni,mert már hihetetlen gyenge vagyok. De most nálam bugos a game amugy vagy nincsenek mellékküldetések? Felveszek a tábláról egyet azt ennyi? Van melyikről leszedem azt megse jelenik hogy felvettem. Így nem lehet szintet lépni és craftolni magam.
Megyek az úton a lóval egyszer csak az út mellett álló katona elfingja magát majd elkezd röhögni<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022