The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
A fegyók 90% most is feleslegesen van betéve a játékba...Lv3 megtaláltam a vipera kardokat az elég volt Lv9-ig utána meglett a macska és ennél se találtam jobbat pedig már 14 szinten vagyok, közbe meg találtam legalább ötven tervrajzot tök felesleges gagyi fegyókhoz.
Páncélokkal legalább jobb a helyzet valamivel, mert ott lehet szórakozni a könnyü, közepes, nehéz verziók variálásával.

Laza
Most, hogy nyomtam egy kicsit úgy megy, hogy ha full előre tolom a kart, akkor lép gyalog kettőt, majd utána kezd el kocogni. Így elég 'nehézkesnek' tűnik a mozgás, nem olyan quick, mint más játékokban megszoktam 😊

A kis nyomásra gyaloglás az okés, az egyértelmű volt, minden normális játékban így kell működjön analóggal 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Keret nélküli afaik picit többet eszik.

Amúgy menüben engem az idegesít mikor egy tárgy fölött van az egerem és nyomok egy Esc-et akkor vissza ugrik egyből a tárgyra és el kell kezdeni csapkodni gyorsan az esc-et, hogy ki tudjak lépni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nekem nincs gond vele, legalábbis nem érzek "delayt"
a lökdösésre kicsit mozdul az adott irányba de a "folyamatos" mozgáshoz folyamatos irány kell
az tartott egy ideig hogy rájönni hogy ha kicsit mozdítom az analógot akkor sétál ha nagyon akkor fut
amúgy nincs gond

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nálam abban a módban, ette az fps-t a játék. Illetve darabosabb is volt.
Laza
Nekem eredetileg úgy futott a játék, később állítottam full képernyőre.

Amúgy most láttam egy tippet, hogy a képkocka/mp-et 60-ról korlátlanra kell állítani. Az előbb megnéztem, és most ki be lépkedek, meg mindenfélét csinálok az invben, és nem fagyott le. Meglátjuk.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nálam az hogy "keret nélküli ablakos" módba váltotta megszüntette ezt a problémát. A játék így is úgy néz ki mintha teljes képernyős lenne szóval nincs minőségromlás.
Laza
Illetve nekem még mindig 10-ből 7x lefagy az inventory-ban, mindig mentek mielőtt kinyitom.

Szerencsére mivel SSD-re tettem a játékot, az elindítást követően 5mp-el már a játékban vagyok 😊

Szerk: ahogy nézem a netes fórumokat, ezt elég sokaknak csinálja ....
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.05.22. 10:48:29

Laza
Nektek PC-n 'normálisan' megy a kontrolleres irányítás?

Nekem az analóg mozdítására, lökdösésére el sem indul a karakter, csak ha folyamatosan tolom előre akkor indul neki fél-egy mp után, és ugyanez a megállással, hogy elengedem, de még lép kettőt ........ ráadásul így kis helyen mozogni botrányosan szar.

Ez konzolon is ilyen?

Moby
Ezt nem tudod megoldani. A windows natívan kezeli az xbox kontrollerekt (pontosabban a diretcX), az XInputon keresztül kezelt vezérlőnek a gombjai így kell kinézzen, mindegy milyen kontrollerről van szó.

Adversus solem ne loquitor

Na ez az én k...a nagy gondom még.Nem lehet kilőni v.hogy ezeket az Xbox gombokat,hogy DS legyen?Lehet eszközkezelőben kellene egy uninstallt nyomni a vezérlőre mert ott látja Windows Xbox-nak a DS-t.Nekem meg van külön kimondottan DS3/4 programom a vezérléshez de windows felülírja😞
Ez a program:"DS4Windows.-.J2K.v1.4.25"
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.05.22. 10:31:04
Moby
Csak viccvolt... 😊

én xbox360nak álcázott ds3al tolom 😄

mondjuk a nyomj X-et mindig vicces 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

be kell tenni a táskába és ugyanúgy lehet elővenni mint a nyílpuskát vagy a bombákat

DS4-en ugyanúgy slot majd L1-kiválasztod és R1.R1-el is rakja el
Moby
Görgő-görgő-görgő....nem találom a DS4-en!<#banplz>

Beteszed a megfelelő slotba, tabbal kiválasztod, majd görgő lenyom.
grebber
A fáklyát mi a rákkal lehet előszedni?

Next PC upgrade: 2022

Jó reggelt!Pár óra alvás után folytatom is a kalandokat😊
Ám de kérdeznék egy dolgot:Kamera közelítés/távolítás.Nem oldható meg valahogy?Harcon belül és azon kívül is.Target lock-nál lenne még fontosabb
Moby
Mint mindig. Jó orrom van az ordasbaromságok kiszagolásához.

Az Odrin lesz.(Oooooodiiiiiiiirn here boy) 😄 W2ből Roche útját választóknak ismerős lehet. De nem tudom, meg lehet-e találni.
erasmus4
Eszméletlen hangulatos a játék! A küldetések nagyszerűek, a harc is jó, bár szokni kell hogy nem lehet beleállni az ütésekbe hanem folyton kitérni.
Az időjárás pedig bámulatos. Más játékokban fel sem tűnik hogy nappalból átmentünk éjszakába, itt meg iszonyat jól meg van csinálva minden, a hajnal az alkonyat. A viharok majd kitépik a fákat 😊.
Egyedül a skill pontok elosztása nem tetszik, nem lehet midenfélére pakolni mert "pocsékba" megy...
Még White Orchardban vagyok igaz már csak pár ?-es hely van hátra. De még a faluban felvettem a tábláról egy papírt amiben keresnek egy dezertőrt aki telezabálta magát 😄 aztán, lelépett a nilfgariaktól, viszont nem adott questet. Pedig ez akárhogy is nézem annak tűnik 😊. Lehet már korábban levágtam egy dezertőr táborban.

Értékesebb dolgokat lehet találni bárhol, vagy csak a ?-es helyeken vannak ilyenek? Mert eddig célirányosan haladtam az ilyen helyek felé.

Szokni kell az biztos. Viszont így, hogy már egy gombnyomásra meg tudom nyitni, illetve bezárni a kívánt oldalt így elfogadhatóbb, nem kell mindig a menüben kolbászolni.
dartonite
En ujrakezdtem mert kimaradt 2-3 kuldetes az elso terkeprol es feljebb is raktam egy nehezsegi fokot.Most megcsinaltam minden(?) kuldit amit talaltam, igy 4. szintre leptem pont a griff leolese utan.Amivel kiba megszenvedtem, nem nekem valo ez a harcrendszer ugy tunik.
(a DS sorozatot is csak megneztem anno de pont emiatt hagytam abba)
Mindenesetre a mellvertet es az ezust kardot mar White Orchardban sikerult upgradelni, es talaltam egy egesz klassz 1. szintu acel kardot is magas crit %-al.
Ugyhogy johet a masodik terkep hamarosan, 1k arannyal a zsebben.
A specializacio egyelore elmaradt mert kapott az Igni 4 pontot, az Aard 1-et,plusz 1 pontok vannak a Survival Instict,Sun and Stars, Fast attack skilleken.Sajna ezeket lehet hogy nem jol osztottam le, mert csak 3 skillt tudok hasznalni ossz-vissz.Erre lehet hogy jo lett volna figyelnem, kicsit aggaszt hogy valamire feleslegesen pakoltam.

Mar alig merem elinditani ezt a jatekot mert tuti hogy aztan orakig ott ragadok.Fakk.
darkSectorxxx
Megint igazad van. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én elég hamar átszoktam a backspace re menü nyítás kapcsán

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Vizimából nem mehetsz lóval, viszont a következő terület Novigrad, Oxenfurt marha nagy (nem Tudom hányszorosa az 1 területnek szóval oxenfurtból ellovagolhatsz novigradba)

Én még mindig az első területen járok. Viszont a lovas harc OPénak tűnik. 😄 Be is lassul meg minden, szóval ilyen rácsapássokkal simán le lehet vágni mindenkit.

Ami viszont nem tetszik, az a menü rendszer. Most már kitanultam melyik gombbal tudom megnyitni őket, de ettől függetlenül a W2ben jobban meg volt oldva ez.
grebber
Inkább 15 felett van mint 10 körül szóval tudok vele játszani!

Moby
Fogalmad nincs róla.

darkSectorxxx
jogos 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ah, csak egy tipp volt. Akkor valami más a gond.
Frank99
ahova win 7 rakta

teamviewerem sincs fenn

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A térkép most egészében bejárhatónak tűnik... Akkor hogy van ez a tartományok közötti utazás?

Nem mehetek el gyalog(vagy lovon) Vizimából, Novigradba?

Skelligére el lehet már menni most is? Mondjuk ha keresek egy kikötőt...
Te most akkor az a 10-20 FPS körül játszod, amiről írtál? 😄
A vipera kardokat még az első területről lehet begyűjteni, a griff szetteta sárkányölő Gyuri küldetés során (szett+normal mutagen kb +50%-ban megtolja a mágiát plusz a sokféle védelmi bónusz). Aztán macska meg a többi, a törpné is említ egy speckó kohót amivel tovább lehetne fokozni a felszerelés hatékonyságát, de ott még nem tartok és ha jól emlékszem a witcher küldetések alatt lehet megtalálni.
Továbbá érdemes minden átnézni sokszor ott vannak ritka tárgyak-komponensek ahol nem is gondolnád épp ajánlatos gyakran aktiválni a witcher érzékelést. A lapokat-könyveket el kell olvasni mert egyes tárgyak vagy épp küldetések így lesznek elérhető, egyes kereskedőktől meg lehet térképdarabokat is venni, de most azt meg nem mondom hogy az alap vegy a felszabadított falukban találhatóaktól.
Továbbá az értékesebb tárgyak nagyrészét érdemesebb szétszedni ritka komponensek miatt, így a későbbiekben nem kell drágán megvenni mer tépp nincs vagy a kovács szintje túl kicsi az előállításhoz.
Az alkimiai receptek fejleszett változatai sem elhanyagolandók ezeket eddig rejtett helyen vagy erősen bevédett területen találtam.

darkSectorxxx: nincs a balance-al semmi gond csak azok szívnak vele akik rohannak előre a főküldetéssel, aztán pont a lényegről maradnak le.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.22. 07:56:43

darkSectorxxx
Ballance az nincs nagyon a játékban. 😄

Szia. A Vipera kardot hol lehet találni? Vagyis a receptet?
srácok...egy kérdés egy küldetéssel kapcsolatban,hátha már jártatok ott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mocskos üzlet a neve,kincsvadász tipus..több táborból álló nyomok,ha minden igaz,még Gyümölcsösben..azt írja egy ponton,olvassam el a levelet,amit szereztem...noha voltam annál a tábornál is,amit videóban láttam már,sőt minden helyen,a levél mégsincs nálam a küldetéstárgyak mappában..ott feledtem valahogy?..de akkor miért adja be,hogy olvassam?...

a másik egy szép húzás a 2.rész mentésével..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

annak végén elengedtem Letho-t,a királygyilkost...Most kaptam egy veleni küldetést,egy kúriát kellett kipucolnom dögöktől...Megyek oda,dögök sehol..ellenben Letho 😊..lett is belőle egy kis küldisor,amivel lezárták a történetét szépen,persze csak miután a jófiú vonalat választottam folyton 😊
Myselor
végre sikerült megvennem a poggyásztartót a lóra,tudom nem így hívják de nem jut eszembe,most 160at bírok el így már oké a dolog 😄
Myselor
mindezt hajnali fél 4kor<#banplz>
hmm Cirinek is betenném, egyre jobban ezen filózom...
másnál is (fagy,kilép,vezemir a kisérő nem is látszik) az új 1.03-as patch alatt?
én is keresgélek folyamatosan...én úgy vok vele,h minden fontos lehet,aztán ha később nem kell,elhajigálom,vagy eladom.
próbálok mindenkivel harcolni aki ellenség,h kapjam az xp-t.úgy látom olyan nagyon nem megy felfele.
még most érek be a faluba...a kis vár romnál voltál?
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.22. 01:35:01
Voltan
Fura kicsit. Ha menüből 60-ra, vagy limit nélkülire lövöm be az fps-t, akkor furán akadozik, mikrolag, meg stuttering.Ha meg a menüs 30-ra lövöm be, azt tartja, de bír többet is a vas, szóval az meg kevés. Így aztán az említett file átírással belőttem 40-re, és most már folyamatos, stabil, nekem megfelel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Elég ha csak Witcher fegyókkal mész az elején / vipera utána macska / azoknál jobb ugysincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Olvasd is el hogy miket veszel fel a tábláról nem mind küldetés 😊

bardocz
Szerintem véreznek. Vagy mérgezés, nekem néha kiírja, pedig nincsen olaj a kardon.
RatBaG
az mi akarna lenni, hogy mikor ölöm a ghoulokat, néha elkezdenek pirosan sercegni?

Per Aspera Ad Inferi.

CalebJoe
Találni kell fasza cuccokat mivel venni elég drága ezért vagy craftolsz vagy keresgélsz, én pl. a víz alatt búvárkodva találtam fasza ládákat tele relic meg magices cuccal.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.22. 00:44:02
grebber
Ez így oltári nehéz lesz 😞 Most már mellékküldetéseket se tudok csinálni ,mert minden atom nehéz.
Beköltött a faszi a bányába egyet rámcsapott a genyó azt végem. Lehet el kéne kezdeni keresni 8 óra után értelmes fegyvert és nem a kiinduló prüntyivel csapatni,mert már hihetetlen gyenge vagyok. De most nálam bugos a game amugy vagy nincsenek mellékküldetések? Felveszek a tábláról egyet azt ennyi? Van melyikről leszedem azt megse jelenik hogy felvettem. Így nem lehet szintet lépni és craftolni magam.

Megyek az úton a lóval egyszer csak az út mellett álló katona elfingja magát majd elkezd röhögni<#banplz>