The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki segítsen már, 2 napja játszom eddig semmi gond nem volt, most viszont akármit nyomok, választanék, nem tudok elváltani az IGNI sign-ról. Se gyorsbillentyűvel, se Q-val kiválasztva. Bug vagy mi?
Miért van az, hogy előttem 1 méterrel jelenít meg egy rakás NPC-t? Nem mindet és nem mindig, de elég hangulatromboló. Mi okozhatja? Nem hiszem, hogy beállítás miatt.
Sziasztok! Szerintetek az automata kamera középre forgatást ki lehet kapcsolni? A user.settings-ben láttam CameraAutoRotX=true és hasonló funkciókat. Azt szeretném, hogy én irányítsam teljesen a nézetet, ne huzigálja nekem be állandóan hátulnézetbe.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.05.22. 18:49:04
Én szimulációt választottam és Északi királyságokat kaptam vegyesen.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

amúgy akinek nem volt importált mentése,az is az Északi királyságok paklit kapta automatikusan?
vagy ha valaki a 2.részt Iorveth oldalán vitte végig,az Scoiat'el csomagot kap?
Myselor
igen ezek nagyon rosszak így.de szerencsére 160 teherbírással tudok már tárolni pár dolgot 😊
No kérem szépen. Kemény 12 óra után Vizimába értem. Ez alatt a 12 óra alatt nem sok minden történt, de mégis már ez a bevezető többet ért nekem mint sok-sok 4-5 órás játék. Röviden szólva: Eddig imádom és a történet még csak most kezd beindulni.

Kis észrevétel: A játékbeli térkép és a dobozos verzióhoz kapott térkép már nem egyezik. A kapott térképen pl. Fehér Gyümölcsöskert Vizima alatt van, a játékbeli térképen pedig Vizima mellett keletre. Meg ezen kívül sok minden nem stimmel, vagy csak én nem látom át rendesen? Vagy csak tényleg én vagyok hülye és a kapott térkép csak dísz és a játékhoz használhatatlan, csak ezt eddig én nem tudtam.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.22. 18:31:44

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

bardocz
Nemhiszem. De meglesz a papír😊 A másik oldalról simán be lehe menni amúgy.
wedge31
Amit sajnálok, hogy nincs hova tenni megunt felszerelésemet igy vagy eladom vagy szétszedem öket a trófeákat meg ugye lehetne falra akaszgatni, stb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

volt egy lootolás az első városban,ahol találtam egy levelet,miszerint eme levél tulajdonosa bárhova beengedhető...nem volt nálad,vagy ez nem az a hely volt? 😊
importáltam felhőből és komoly story-linet is kaptam,ami meglepő és megható is volt 😊
Myselor
igen azok bejönnek 😊
wedge31
De legalább a ökölharcos meg a lóversenyes minijáték nagyon jó lett.

proway
Bocsi 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Myselor
egy az hogy nem is értem ezt,2 nem szeretek kártyázni,benne maradhatott volna az is 😄
Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

wedge31
Detto, kártyában pókeren kivül nem nagyon szeretek semmit se játszani.

Palinko
a szimulálás a kérdez felelek 😄 csak majd a várban kérdezgetnek.
proway
Sziasztok!
Ti játék kezdésnél milyen opciót választottatok?
Szimuláltatok vagy a kérdezz felelek mellett voksoltatok?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Palinko
ja csak én már lvl 16 voltam és nem játszottam folyamatosan, nem tudom hol felvenni a fonalat. van mellékküldi is lehet azzal kéne foglalkozni és jobb lennék, de annyi érdekes más küldi van hogy úgy érzem egyelőre nem kerülnek sorra 😄
bardocz
Kell gyűjteni különleges kártyákat. Volt ahol én is esélytelennek éreztem. Ugyan az, dobálták a 10es kártyákat, de most sikerült két speckó lapot nyerni, egy kis taktikázással. Az időjárásos kártyák elég fontosak. Szerintem ahogy haladunk előre úgy tudunk majd egyre erősebb lapokat is venni.
Palinko
azért megnézném azt a meetinget ahol kitalálták a kártyajátékot, hogy aha ez így jó lesz, hogy indítsuk a játékost esélytelenül...

még a training videóban úgy vágtam hogy mi van, de azóta nem igazán, van 4 frakció ott kéne gyűjteni a kártyákat, vagy mi, de most pl az álarcos bálon vernek el sorozatban, nekem a max kártyám ilyen 6 os, erre dobál 10 esekkel meg valami kürtös szarsággal ami az egységeit megerősíti nagyon is... ha behúznék véletlen egy fordulót akkor tuti hogy eldobáltam rá az összes kártyát és bár nyertem MEGHALNAK az egységek.... és nem húz új lapokat a forduló után, áh dehogy...

a kockapóker jó volt, mert ott mindenki egyenlő esélyekkel indult, de ez borzalmas. próbáltam, itt-ott venni lapokat de jó gyengéket találtam és mien már, hogy attól függ, hogy nyersz-e, hogy milyen kártyákat farmoltál össze? mintha pókereznének és az nyerne akinek több cinkelt ász van a z ingujjában 😄 komolyan már
Myselor
egyébként szépen elvagyok eresztve koronával olyan 5ezernél járok és csomó dolgom van amit eladhatnék,venni nem veszek semmi feleslegeset,nemtudom mire költhetnék .remélem lesz valami érdemes.ház vagy ilyesmi 😊
Myselor
én jobban bírtam a kockapókert,ez nem igazán fekszik nekem 😊
bardocz
Nagyon jó ez a kártyajáték. Picit gondolkozós taktikázós, a kockapóker szerintem unalmas volt.

Észrevettétek, hogy az embereken a lemezpáncél úgy hajlik, mintha valami ruha lenne? Elég mókás.
Myselor
akkor nemtudom mit vársz te hülye xd <#banplz> ott még nincs sok féle
Mr_no_NaMe
Tegyük hozzá, hogy még csak az első területen vagyok, most megyek majd a griffhez.
Myselor
nagyon sok féle kinézetű van.én legalább vagy 10félét láttam 😊
Mr_no_NaMe
Lesznek majd kinézetben és páncélokban eltérő kinézetűek? Mert amiket eddig találtam szinte minden ugyan úgy néz ki, a statja kicsit különbözik :/
grebber
Eddig nálam az út mellett a fingos majd magán röhögö katona volt a best of 😊

Next PC upgrade: 2022

Lónévvel kapcsolatban:
A Regényekben kezdték keszegnek fordítani.
Egyébként:
Gerlat lovának a neve
http://witcher.wikia.com/wiki/Roach
Ugyan ez magyarul
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bodorka
Nah leeht mégsem olyan hülyék?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nyílván nem kell, de nyílván levágom őket 😄
faternak bérfőzdéje van -> ivás közbe nem zavarjuk az embert 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Nem kell levágni senkit, csak ha úgy döntesz😊 Én nem bántottam ott senkit😊

[merlinw.org]

Myselor
nemtudom ti hogy vagytok vele de én nagyon lassan haladok a történettel midnent megcsinálok amit lehet mellékküldetés felfedezések.annyira jók a melléküldetések hogy nem érzed hogy hülyeség lenne csinálni,mikor lethoval is összefotuttunk vagy keira-val pl a sorozatok.meg nagyon sok ami kimagasló egyszerűen lenyűgöz és alig haladok így a történettel bár nem bánom csak megjegyzem 😄 lassan 14 vagyok de még nem haladtam el a második helyszínről.
bardocz
Höhö, városba nem enged be az őr, mert papír kell hozzá. Papír meg nincsen. Akkor ússzunk be 😄
Voltan
LOL, az milyen már, hogy egy böszme medvét, ami bazmeg nagyobb, mint a lovam, 2 vágással hazavágok, de nem messze onnan egy darab nyomi bandita kinyír 😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az jelent Kelét(Kele ami egy hal) és ez a keszeg félék családja,tehát Keszeg
hát ez kész 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bemék Velenben a kocsmába hogy megkeressem Hendriket
a banditák ugye bejönnek nem hagynak inni
szokás szerint le kell őket vágni
a csapos mondja hogy hátul menjek ki
kimék elől levágom a maradék 2-t
majd visszamék és megiszom a felest 😄

a fordításhoz annyit hogy nekem tetszett a strong drink helyett kisüstni 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.22. 16:38:30

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hát mert a Tea for three az jobb? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát eléggé, de a keszeg sem sokkal jobb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ha meg Csótánynak fordították volna a játékban, akkor meg sok embernek az lett volna a baja, hogy a játék magyar fordítása nem egyezik a könyvek fordításával.
PiszkosFred
Meg a Sanyi is. Mégis van 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
Hát a csótány egyébként is elég hülye név egy lónak😊

[merlinw.org]

Shep
Hát ha egyszer az a neve akkor miért lett belőle Keszeg? Mondjuk jobban hangzik magyarul az tény de hát akkor is.

A könyvben is Keszeg, csak szólok. Mellesleg nagyon szeretem, hogy mindenki ért a fordításhoz, és szakértő benne, és tényleg sokkal jobb lenne a szószerinti fordítás annak a nyormorult lónak az esetében is. (nem)
MerlinW
Lehet az a baj, hogy magyarul írta le szájbarágósan a Griff harc előtt. Állítsd át kÍnaira a feliratozást <#bee1>
Egyébként Tab-al kiválasztod, középső egérgombbal lősz. Bombákkal ugyanez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.22. 16:21:21

[merlinw.org]

MrStokes
Mert a lovat, - amit angolul Roach-nak hiv Geralt- , magyarra szerinted Keszegnek kell forditani?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PhantomAss
pulp fiction ?
Vincenttel találkoztál már? 😄

GOOBY, pls

Shep
Aha, ezek nekem semmit nem mondanak 😊

bardocz
Kutyák meg farkasok ellen eléggé jól működik.