The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.05.22. 18:49:04
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
vagy ha valaki a 2.részt Iorveth oldalán vitte végig,az Scoiat'el csomagot kap?
Kis észrevétel: A játékbeli térkép és a dobozos verzióhoz kapott térkép már nem egyezik. A kapott térképen pl. Fehér Gyümölcsöskert Vizima alatt van, a játékbeli térképen pedig Vizima mellett keletre. Meg ezen kívül sok minden nem stimmel, vagy csak én nem látom át rendesen? Vagy csak tényleg én vagyok hülye és a kapott térkép csak dísz és a játékhoz használhatatlan, csak ezt eddig én nem tudtam.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.22. 18:31:44
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ti játék kezdésnél milyen opciót választottatok?
Szimuláltatok vagy a kérdezz felelek mellett voksoltatok?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
még a training videóban úgy vágtam hogy mi van, de azóta nem igazán, van 4 frakció ott kéne gyűjteni a kártyákat, vagy mi, de most pl az álarcos bálon vernek el sorozatban, nekem a max kártyám ilyen 6 os, erre dobál 10 esekkel meg valami kürtös szarsággal ami az egységeit megerősíti nagyon is... ha behúznék véletlen egy fordulót akkor tuti hogy eldobáltam rá az összes kártyát és bár nyertem MEGHALNAK az egységek.... és nem húz új lapokat a forduló után, áh dehogy...
a kockapóker jó volt, mert ott mindenki egyenlő esélyekkel indult, de ez borzalmas. próbáltam, itt-ott venni lapokat de jó gyengéket találtam és mien már, hogy attól függ, hogy nyersz-e, hogy milyen kártyákat farmoltál össze? mintha pókereznének és az nyerne akinek több cinkelt ász van a z ingujjában 😄 komolyan már
Észrevettétek, hogy az embereken a lemezpáncél úgy hajlik, mintha valami ruha lenne? Elég mókás.
Next PC upgrade: 2022
A Regényekben kezdték keszegnek fordítani.
Egyébként:
Gerlat lovának a neve
http://witcher.wikia.com/wiki/Roach
Ugyan ez magyarul
http://hu.wikipedia.org/wiki/Bodorka
Nah leeht mégsem olyan hülyék?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
faternak bérfőzdéje van -> ivás közbe nem zavarjuk az embert 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a banditák ugye bejönnek nem hagynak inni
szokás szerint le kell őket vágni
a csapos mondja hogy hátul menjek ki
kimék elől levágom a maradék 2-t
majd visszamék és megiszom a felest 😄
a fordításhoz annyit hogy nekem tetszett a strong drink helyett kisüstni 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.22. 16:38:30
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként Tab-al kiválasztod, középső egérgombbal lősz. Bombákkal ugyanez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.22. 16:21:21
[merlinw.org]
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"