The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.05.24. 19:29:36
A többit is meg fogom csinálni bár 60as szintre nem tudom mi fog felhúzni mivel ezek a kis küldetések nem sok xp-t adnak, fő küldetés meg már nincs.
Életem első kalandjátéka lesz amibe bőven 50 óra felett leszek. Szerintem lesz ez 200 is mert addig meg nem állok amíg minden map nem 100%-os felderítettségű. Ej de jó lesz majd egyszer amikor gépem is lesz hozzá nem 16-18 fps-el kell szüttyögni lowon.
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cool guys don't look at explosions...

Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.24. 18:37:47
mondjuk 30 nem is sok 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nagyon sok mellék küldetést meg csináltam, de még így is maradt.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.24. 18:35:50
mennyire siettél?
Olyan 28-30 szint meg jó cucc ajánlott a végére, nem mondom hogy nehéz de könnyű sem volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
egyik legjobb bula (a sok közül)
remélem kaer mohrenben is lehet vele kúrelni
Jancsi, Uma, Főisten 😄
és akkor még az embereket nem is említem 😄
mondjuk komoly meglepetést eddig Annabelle hozott
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.24. 18:02:16
Az LEHETSÉGES hogy még a legelső Erőhely felbukkanásánál kiírta és ott félreolvastam a mondandóját, de az meg emberi dolog. Miért kell rögtön lehordani engem mintha valami fogyatékos lennék?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én is benéztem először, meg innen tudtam meg, pedig tényleg egyértelmű eléggé.
De elfogadom, én vagyok a fogyatékos.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amúgy nagyon durva ez a Yennefer:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.24. 17:20:39
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Továbbá itt látszik az ha egy játék elengedi a játékos kezét akkor sokaknál már problémák adódnak.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.24. 17:10:50
Még írtam korábban, hogy itt végre olyan tempóban futnak az npc-k, mint mi. Na mostanra észrevettem, hogy nem, a gyerekek pl lassabbak a rövid lábaikkal, meg vannak karakterek, vannak akik ugyan olyan gyorsak, szerintem ilyen apróságra nem nagyon figyeltek még sehol. Szinte mindenhol lassabbak, esetleg ugyan olyan gyorsak, de kb semmi különbség.
Baszki, mire Cirivel megtaláltam hogyan jutok fel a toronyba...😄
Triss-szel kapcsolatban - Novigrad után:
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ez tipikussan az a játék ahol nagyon össze van rakva a világ érdemes vele foglalkozni. azzal is ami nem pont quest pld 2 koldus beszélget novigradban Brian élete : volt egy jól jővedelmező leprám, ez meg csak jött és meg gyógyított
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.24. 16:39:26
[merlinw.org]