The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Attól még szép.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jó a grafikája ? most olvasom az ipon on a cikket, hogy közelébe nincs az eredetileg beharangozottnak...

CalebJoe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah
Összesen hány terület van a játékban? Eddig volt ugye a palota, white orchard, velen, novigrad, meg a sziget nyugaton. Ennyi, vagy még fog több megnyílni?
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.05.24. 19:29:36

Myselor
priscillla mutatós kis darab tényleg 😄
BoneDragon
Fu én a kis szőke bárdot kapnám el... Na meg cirit! 😄

Myselor
a fő küdletések után lehet folyatni a felfedezést stb?
bardocz
Báró meg családja
Mi tötrténik ha nem szabadítm ki a fából a lelket? Illetve agyerekkel mit akar a 3 nő csinálni? Nem kérdeztem rá...
CalebJoe
Durván 40 óra na, de ha mindent felfedezek a térképen, tengeren + mellékküldetések akkor biztos lenne vagy 200 óra.
A többit is meg fogom csinálni bár 60as szintre nem tudom mi fog felhúzni mivel ezek a kis küldetések nem sok xp-t adnak, fő küldetés meg már nincs.
grebber
Szépen odaléptél neki.Akkor szinte nem is lézengtél. 16 óránál vagyok és csak 6-ös szint most pucolom ki a 2. területet. Az első 100%-ra felfedezve minden megcsinálva.

Életem első kalandjátéka lesz amibe bőven 50 óra felett leszek. Szerintem lesz ez 200 is mert addig meg nem állok amíg minden map nem 100%-os felderítettségű. Ej de jó lesz majd egyszer amikor gépem is lesz hozzá nem 16-18 fps-el kell szüttyögni lowon.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
én is így vagyok vele.egész évbe nincs semmi amivel játszanék ezt vártam a legjobban.rommá játszom majd 😄 hehe
wedge31
Én 80 óra alatt nem fogom meguszni, meg nem is nagyon akarom mert nincs a közeljövöben semmi értelmes játék igy aztán kivesézem rendesen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
amúgy lehetséges hogyha szürke lesz egy küldetés akkor már nem ad xp-t?vagy ez mitől függ?vannak olyan küldetések amik nem adnak
Myselor
gratula.én mondjuk biztos több leszek a végére 😊 20 vagyok kb és még cska most megyek találkozni yennel a 16os küldiben.
yesname
Karakterscreen és C billentyű. Ha pedig ennyire tetszik kéretik nem warezolni. 😉

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

SzirmosSzisza
Karakter fülön nyomj egy C-t és alul kiírja.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Biztos, hogy nem. Én amúgy mindig azt hiszem ,hogy jön a vihar, közben meg nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak engem idegesít az állandó erős szél a játékban?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Shep
Hát az eléggé speedrun szerű azért, nekem eddig 12 óra van benne és a 2. helyszínen jóformán még semmit nem csináltam meg, csak pár mellékküldetést, meg elmentem a fagyos faluba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RatBaG
jajj, foltos lett a láncingem!

cool guys don't look at explosions...

Per Aspera Ad Inferi.

CalebJoe
Nem nálam a dátumot írja mikor mentetted a játékot, azt hogy eddig mennyi nem.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.24. 18:37:47
mentésnél is írja elvileg hogy mennyit toltad vele 😄
mondjuk 30 nem is sok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

állat-növény-kőzet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

CalebJoe
Nem tudom a wirágbolti van meg csak, de olyan 30 óra biztos volt.
Nagyon sok mellék küldetést meg csináltam, de még így is maradt.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.24. 18:35:50
időbe mennyi volt? 😄
mennyire siettél?

CalebJoe
Na a végére értem, annyit mondok év játéka lett minden tekintetben, ha tényleg 36 vége van akkor az enyém elég szar lett.
Olyan 28-30 szint meg jó cucc ajánlott a végére, nem mondom hogy nehéz de könnyű sem volt.

wedge31
Triss meg yennefer mellett öregecskének néz ki de azért nem rossz ez tény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
ti mindenkit megbasztok?xd én trisst és keira-t is elutasítottam ,nekem yen-kell 😄
MerlinW
2x szexelni ugyanazzal a nővel? Odáig nem süllyedek😊

[merlinw.org]

JÓISTEN? kinyirtad?
egyik legjobb bula (a sok közül)
remélem kaer mohrenben is lehet vele kúrelni
istenem milyen karakterek vannak a játékban

Jancsi, Uma, Főisten 😄
és akkor még az embereket nem is említem 😄

mondjuk komoly meglepetést eddig Annabelle hozott
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.24. 18:02:16

bardocz
Én se jöttem volna rá a fórum nélkül pont ezért, mert megnyomásra is legugol.
Most amúgy nem akarok senkit se hibáztatni, se a fejlesztőket, se a fórumozókat, de komolyan, honnan kellett volna tudnom? Még ha az E lenyomásával megszakadna a folyamat, akkor érteném hogy tartani kell az E-t, de így hogy megnyomom egyszer és Geralt rendesen leguggol és várakozik másodpercekig, így nélkületek rá nem jöttem volna hogy ez a titka az egésznek. Nem vagyok megáldva akkora ésszel mint itt egyesek, ezt megértem, már évek óta tudom hogy nem vagyok egy észlény. De még így is benne van a fejemben hogy hogy a viharba kellett volna erre rájönnöm. Az Oktató panelt meg direkt megnéztem, az Erőhely nem is szerepel az Interkaciók közt. Ezek után mondjátok nekem hogy nem olvasok el semmit, mert igen is elolvasok mindent.

Az LEHETSÉGES hogy még a legelső Erőhely felbukkanásánál kiírta és ott félreolvastam a mondandóját, de az meg emberi dolog. Miért kell rögtön lehordani engem mintha valami fogyatékos lennék?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

én abba a toronyba Ciri nélkül akartam felmenni Geralttal, még nem sikerült de vagy 30 percet mászkáltam körülötte 😄

bardocz
Hold E to blablabla, nem Press E to blablabla.
Én is benéztem először, meg innen tudtam meg, pedig tényleg egyértelmű eléggé.
Direkt megnéztem most az Oktatóanyagot és SEHOL nem írja hogy hosszan kéne lenyomni az E-t, de még azt se írja hogy mit kéne megnyomni.

De elfogadom, én vagyok a fogyatékos.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Yep, jövő hét kedden jön egy Witcher küldetés és Yennefer alternatív külső (WTF) DLC.

Amúgy nagyon durva ez a Yennefer:
Amikor a szexuális vágyairól kezd el beszélgetni, az epic! <#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.24. 17:20:39

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Kösz.

Hetente vagy 2 hetente jön 2 ha jól emlékszem

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Shep
Arról lehet már tudni, valamit ,hogy a többi ingyenes DLC mikor jön és mik lesznek?

JethroHUN
A küldetés amit említettem az tényleg hibás, mások is írták steamen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gondolom ugyanez történik a könyvek és jegyzetek esetében is, pedig jó pár cuccra csak azokban van utalás.
Továbbá itt látszik az ha egy játék elengedi a játékos kezét akkor sokaknál már problémák adódnak.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.24. 17:10:50

bardocz
Azon eléggé röhögtem 😄

Még írtam korábban, hogy itt végre olyan tempóban futnak az npc-k, mint mi. Na mostanra észrevettem, hogy nem, a gyerekek pl lassabbak a rövid lábaikkal, meg vannak karakterek, vannak akik ugyan olyan gyorsak, szerintem ilyen apróságra nem nagyon figyeltek még sehol. Szinte mindenhol lassabbak, esetleg ugyan olyan gyorsak, de kb semmi különbség.

Baszki, mire Cirivel megtaláltam hogyan jutok fel a toronyba...😄
TBTPumpa
Szintén, viszont ennél keményebb dolgok is lesznek majd Novigrad-ban.

Triss-szel kapcsolatban - Novigrad után:
El lehet engedni örökre (nagyon könnyes búcsú opció), illetve rá lehet beszélni a maradásra és a Kaer Morhenbe való utazásra. Ha sikerül, okoz néhány kellemes percet Geraltnak.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem a szájbarágással van a baj hanem azzal hogy elfelejteTték az emberek hogy el kéne olvasni a párbeszédejet könyveket stb. Ez szerintem inkább mmo betegség ahol teljesítményre kell játszani.
ez tipikussan az a játék ahol nagyon össze van rakva a világ érdemes vele foglalkozni. azzal is ami nem pont quest pld 2 koldus beszélget novigradban Brian élete : volt egy jól jővedelmező leprám, ez meg csak jött és meg gyógyított

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

BoneDragon
Látod, hogy egyesek nem képesek önálló gondolkozásra (sőt nem is kell, mert mindent szájba rág a játék), inkább tele rakják a topicot ostoba kérdésekkel.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.24. 16:39:26

Én kiszabadítottam...és a banyákat a végén így se lehetett megölni
MerlinW
Én ezt komolyan nem értem. A játék magyarul beszél hozzád. Érthetően leír mindent - a jelen példát véve, hogy tartsd lenyomva az E-t -. Kb mint a nyílpuska használata. Tényleg nem értem. A minap láttam Twitch-en egy csókát, aki lenyomja az összes párbeszédet, átvezetőt. Azt sem értem.

[merlinw.org]

+ sokszor nem onnan indul a küldetés hanem ott van rá utalás hol indulhat egy

MerlinW
Az iszonyat bugostól azért távol van😊 A táblán meg nem csak küldetések vannak. Max 2-3 küldetés van egy táblán a többi csak lore. Valamint a küldetések egy része csak akkor indul el, ha elolvasod a jegyzetet az inventory-ban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.24. 16:32:17

[merlinw.org]