The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hét könyv is van szóval kis szerencsével feldolgozzák mind a hét könyvet.
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kb az építés idején lehetett "fiatal" Witcher.
+ a trailerben egészen jól átjön, hogy egy átlag kardforgatónak mennyire nincs esélye egy Witcherrel szemben.
A szakáll meg... több évadosra tervezik, szóval Geralt növeszthet még szakállat. Esetleg onnantól kezdve lehet szakállas, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.31. 20:13:13
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.31. 19:30:11
Why so serious?
Why so serious?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Mandalorian pedig nov. 12.-én kezdődik. Karácsonyra szinte véget is ér.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.10.25. 09:49:09
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
De emlékeim szerint a barlangban lesz utána ismét.
Megmosolyogtat, hogy 2019 évvégénél járunk és még mindig a legjobb játék ami létezik(számomra).
Viszont lenne egy kérdésem...ha valakinek jók az emlékei.
Belefutottam egy olyan problémába, hogy gyűjtögetem ugye Novigradban a kártyákat, megcsináltam a Zoltános küldetést és el kéne nyernem egy kártyát Roche tól.
Igen ám de aktív a Radovid meggyilkolásának küldetése és Roche nincs a helyén a kis barlangjában.
Kérdésem: Radovid megölése után (nem is emlékszem végül kinyírjuk e vagy máshogy alakul a sztori, ezirányban ködösek az emlékeim) tehát a quest után visszamegy Roche a barlangjába és el tudom nyerni a kártyáját?
Vagy ezen a ponton az a kártya mindenképpen bukta?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Per Aspera Ad Inferi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Úgy látszik, hogy Ionvard kolléga a párbeszédekkel olyan helyzetbe került ahonnan nem tudta cheat-ekkel kivágni magát 😄