16781
banner
  • xido
    Jaja..és ha lehet egy kivánságom,Djikstra legyen aBerki...pont olyan troll forma:)))

• DantesHUN
    No. Végig néztem.
    8. rész. Hm. Kevés. még néznék vagy újabb 8 részt. Annak ellenre, hogy néha kissé gagyi, néha kissé olcsó.

Fú, az utolsó rész, nekem megugrotta a lécet. Ez fasza volt. Kisköltégvetésű a csata, ja ja, hát ez igaz, de azért jó volt. És Yeneffer, az zavart eddig a nagy mágusok semmi komolyat nem varázsolnak, de most A végén, azért bemutat valamit
    Hát na, itt senki nem egy Szürke Gandalf...de ez fasza volt!

Vilgefortz. Annak örülök ,hogy tudom hogy végzi, és remélem a sorozatban is ez a sorosa.

Geralt remek witcher

És már mondtam, de a második évadban legyen benne Djikstra! Sigismundus Dijkstra nagyobb szarkeverő mint a Trónok harcából Kisújj, és a kopasz eunuch együtt véve!
  • molnibalage83
  • lonvard
    Játékban felröhögtem, az elf mágus után kutatunk a szőke mágusnővel a barlangrendszerben, és közben röpködnek a varázsszavak, meg elf nyelven is ejtenek néhány szót, köszönést, ilyesmit. Az egyik elf kifejezés az úgy hangzik, hogy: Boudaa pest. :)

• Malakai
    Ja, meg magyar helyszínek is, pl a Tatai várnak "robbantották le a tetejét" a Jinn sztoriban.
  • RatBaG #15856
  • Evoluti0N
    Sok játékban, ami a Witcher 3 óta megjelent és hátasokat tartalmaz, jobb lovaglás, mint a Witcher 3-ban. Kezdve az irányítástól, az olyan apróságokig, h ha hívod a lovat és szaladsz közben, akkor a ló tartja melletted a lépést és nem kell megállnod, h felszállj rá.
  • jarlaxxe
    Vót már...

• mike01010101
    Az a helyzet, hogy a sorozat miatt újrakezdtem a játékot. Két mod-ot tettem fel, az egyikkel Henry Cavill arcával lehet játszani, a másik a köpeny-csuklya. Ez mindig nagyon hiányzott, mind a könyvben, mind a sorozatban alapvető a fekete köpeny. Ezekkel mintha egy új játékot játszanék, igaz eléggé el is felejtettem már, de most óriási élmény újrajátszani, időm is van rá most, szerencsére. Ez a játék még ma is üt, szinte minden szempontból. A story az egyik legjobb a játéktörténelemben, a játékmenet és a gwent példaértékű és a grafika is megállja as helyét még ma is, ultra beállításokon szépen fut. Ami a RDR2 után után talán gyengébbnek tűnik, az a ló kidolgozása. Ez annó nem tűnt fel, de a RDR2 olyan szintű "ló szimulátort" csinált, hogy azt nem lehet felülmúlni.
  • MerlinW
  • xido
    remélem történet-herélést meg egyre kevesebbet..ujjongtam mikor megláttam az ördög golyóit..végig vigyorogtam azt a részt,mikor olvastam...zokogtam,mikor netto 5 perc alatt az egészet elintézték egy szálként egy epizódon belül..a lengyelek bezzeg mertek 1 novella/1 epizód hosszt meglépni..
    remélem ciri bandázása nem 3+ karikás lófütty lesz,meg szeretném látni a tanulását,meg Nennekét..és nem ilyen minimal szettes verzióban..
    Utoljára szerkesztette: xido, 2019.12.28. 00:19:13
  • Although
    Nekem úgy tűnik, nem olvastad a könyveket és nem érzékeled igazán a világot.
    Anélkül nehéz.
    Cirinek megvolt a saját története. Bonhart kb. elszórakozott vele, ahelyett, hogy megölte volna. Ami hiba volt.
    Nem érted mert a játék meg a film nem fogja visszaadni. Ez a sorozat meg főleg nem.
    Edit: Azért van az arcán a forradás mert megjelölte Bonhart.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2019.12.27. 22:44:01
  • Prof William
    Kispóroltatták volna a Cintrai csatát. Abból elég lett volna, ha csak a végeredményt látjuk és helyette jöhetett volna pár nagytotál a Soddeni csatához.

De mondjuk GOT első évadában csak elmesélték a csatákat. Ha évadról vadra a Witcher is több és több pénzt kap majd akkor idővel láthatunk majd 1-2 menő csatát. Annál több a 7 könyv alatt sincs.
  • caps lock
  • Daermon
    Soddennél Nilfgaard megközelítőleg 100.000 fővel vonult fel, Menno Coehoorn vezetésével (nem Cahir...). Velük szemben volt II. Vizimir vezetésével Redania, és Foltest vezetésével Temeria, plusz a Szövetség. A csatában ugye Nilfgaard vesztet, és kb 30000 fő volt a vesztesége.
    No kár csűrni csavarni, ezt a Netflix csúnyán lespórolta. :D Pedig 20-30mp CGI nagy totálban, jól bevágva ide-oda szerintem megoldotta volna, hogy jó legyen. De ez van már, így jártunk.
  • lonvard
    Egyetértek, Yennefer ősereje viszont szépen kijött. Másik oldalon egy béna tűzlabdáért elsorvadtak a mágusok, Yenike meg felégetett egy komplett erdőt, és kutya baja. Valami olyasmi produkció kellett volna varázslóként. Yenneferből a végére csináltak egy ősmágust.

Más:

Utolsó részt szinkronosan néztem, és nem bántam meg. Olyan dumák vannak benne, minthogy Nilfgaard elveszi mindenedet, majd ad valami keveset, amiért hálás lehetsz. Néha csak egy szar sört. :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 14:46:46
  • SzirmosSzisza
    Hm? Nekem az jött le anno a könyvekből, hogy Sodden hegyénél (dombjánál?) mindenki harcolt, nem csak a varázslók, de a varázslók miatt dőlt el a csata. (részben emiatt is érzem, hogy Ők nagyon szarul lettek megcsinálva a sorozatban, kb semmi erejük nincs, a könyvben 14 varázsló feltartott egy egész sereget (kis segítséggel), itt meg üvegcséket nyilaznak, Yen rádióst játszik, Triss gyökérnövesztő mágiája meg szánalmas volt szerintem, bár tudom tudom, az a fránya büdzsé...)

A sorozatban meg ugye teljesen más az egész, nincs is ott az egész sereg egyik oldalról sem.
  • RatBaG #15844
    hoppá! most olvasom:
    a sorozatos tissaia volt a hangja anna henriettanak a witcher 3-ban.
  • lonvard
    Ebben előzi a Game of Thrones első évadát, amiben az volt az évad végi nagy csata, hogy befutott a jelentés, hogy megnyerték. :-D Lesz itt még Battle of Winterfell, érzem! :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 12:13:27
  • Daermon
    Nilfgaard vs Temeria & Redania & Varázsló Szövetség volt jelen, elég nagy csata volt, ezt kispórolták durván. :D
  • Prof William
    A sorozatban az még nem a Soddeni csata volt. Ez még csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az előzmény volt, ahol a mágusok feltartották Nilfgaardot amíg a seregek megérkeztek. Az igazi Soddeni csata az azután kezdődött de azt már nem láttuk.
  • Daermon
    A sorozatban Soddent elég...khm... minimalistán oldották meg, hogy finoman fogalmazzak :D
  • lonvard
    Jah, egyébként ráizgultam a Sabrina Glessvigre, méltatlanul nerfelték a kinézetét a béna amish közösségi öltözékkel, ez egy olyan szép nő az ufó fejecskéjével és a szép melleivel, hát nekem ő kell. Úgy elfogadnám Triss Merigoldként. Adjanak rá valami vörös parókát, azt engem nem érdekel! :D
  • lonvard
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja meg a játékban épp filózgatok a soddeni csatán, nézegetem wikiben, hogy kik vettek benne részt, mi volt a szerepe Yennefernek-Trissnek, közben nézem a sorozat utolsó epizódját, és kiesett a számból a kifli, hogy bazz, ez a soddeni csata lesz. :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 05:31:17
  • lonvard
    Egyébként igen, szóval "Olaszba" illik majd a komplett farkas páncél, mert abban olyanok vagyunk, mint valami jól szituált nemesúr. Oda a griff is illik, mivel tele van fényes páncélú lovaggal a környék, és akkor eladhatom, hogy a nemesúr páncélba öltözött. Tulajdonképpen oda minden illik a medvén kívül, mer az csak északon indokolt (Olaszhoz túl meleg). Skelligén oké a medvepáncél, csak azt egyszerűen azért nem használtam, mert Geralt ugrabugráló stílusához nem passzol.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.27. 05:35:18
  • MerlinW
  • RatBaG #15835
    na én most értem a végére. összességében tetszett, de azért eléggé érezni a kisebb költségvetést, az első évados kevésbé kidolgozottságot. remélhetőleg majd ez is szintet lép, mint a got meg vikings a köv évadokban.
    a xénázásért meg rohadjatok meg, az nekem is beragadt. :D a 6. részen tényleg érződött.
    geralt 9.5/10, pedig tartottam tőle, hogy túl buff lesz cavill. órási mákunk van vele, hogy hc witcher fan ő is.
    yen, ciri, jaskier hozzák a szintet.
    trisst elbaszták. nem lett volna nagy gond még ezzel a színésznővel sem, ha nem nagyanyám rongyaiba öltöztetik, meg adnak rá egy barnás-vöröses parókát.

a másik ami nagyon szúrta a szemem, fringilla. a legelcseszettebb casting evör. legalább valami zoe saldana/halle berry típusú színésznőre osztották volna, ha már egzotikus bőrszínt akartak neki, nem ilyen püffedt, bantu arcú valakire...
    ja meg a driádok, no komment, de ez ugyanaz a kategória, mint a törpök, esélytelen, hogy egy sorozatban megcsinálják őket úgy, mint a hobbitban. pénzpénzpénz, meg idő.

kár, hogy nem 10 részes volt, elfért volna még pár monster contract. a 3. rész volt a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2019.12.27. 01:05:12
  • DantesHUN
    Ja igen. És rájöttem ki hiányzik nagyon a történetből. Hol van Sigismundus Djikstra? Ő a legokosabb ember a Witcher világában, a legnagyobb szarkavaró, a kémmester, nagyon remélem, hogy a második évadban előkerül. Ő nagyon kellene, és mnagyon remélem egy karakteres színészt találnak rá. Djikstra a kedvenc mellékszereplőm.
  • DantesHUN
    4-5 rész

A 4. rész nem tetszett. Komolyan, Yen -től többet vártam volna a másik varázsló ellen. Elvégre Yeneffer nagy hatalmú varázslónő
    A doppler...az hogy vannak négerek benne nem zavar, de hogy egy doppler szálát ennyire átírják mikor a könyv egyértelműen fogalmaz? Baszki.

A5 .rész nagyon tetszett, Geralt &Yen. Na ez jó volt
  • SzirmosSzisza
    Csak gurulgatni kell amíg nem tudod újra elnyomni a Quent :)

Én anno egyedül a kinézet miatt toltam a Witcher páncélokat, bár sajnos a macska kapucnija miatt húzhattam ki még egyet maxra (a boltos csávó biztos örült neki, otthagytam nála nem kevés pénzt :D)
  • lonvard
    Egy indoklást megért volna, hogy mégis mi történt vele. Plusz nála elvárnék reakciókat a vele ismerkedő emberektől, hogy ne legyen már természetes, hogy ekkora vágás van a fején.
  • Prof William
    Ciri könyvekben szerzi azt a vágást az arcára. Mivel játékok folytatták a könyvek történetét, ezért ott is vágott arcúnak kellet lennie.
  • lonvard
    Olgierd Von Everec elleni bossharcra emlékszem, hogy hasonlított arra a kínlódásra, amit később a Fallen Orderben átéltem néhány bossnál. (Dark Soulszal nem játszottam). Többre nem emlékszem. Bossokkal kemények a csaták magas szinten, de jobban lehet menedzselni, mint egy kevesebb lehetőséget adó Dark Souls-metódusos játékot, szóval max 1-2 próbálkozásra megvannak.
  • DantesHUN
    Mindjárt jön valaki aki megmagyarázza hogy legnehezebb fokozaton is olyan könnyű hogy alap cuccban játszik úgyis annyira könnyű hogy röhögve nyer

Én meg kikapcsolt monitorral is nyerek. Én vagyok a legkeményebb
  • Savaran
    Főként a bruxák tudnak gyorsan másvilágra küldeni, ha nem figyel az ember :)
  • cylonflatus
    "A legkomolyabb bossharcokra összerakok majd egy komplett páncélt, de szerintem azoknál se lesz feltétlen szükség teljes páncélra."

A Blood and Wine-ban vannak olyan bossok, vagy szituációk, ahol a legdurvább páncélban, a legjobb cuccokkal, elixír-tuninggal is meg fogsz izzadni. Legalábbis ha a legnehezebb fokozaton játszol.
  • Savaran
    Végül is igaz, de a végén nagybirtokos nemes lovag leszel, szóval nem feltétlen ütnek el azok a páncélok.
  • lonvard
    Na hát nagyon szuper. Szerintem erre ki kellett volna térni a játékban legalább egy magyarázat erejéig. Ciriről tulajdonképpen nem is tudjuk mit csinál, hogy most ő witcherkedik privátban, vagy csak úgy utazgat a dimenziók közt. Annyit tudunk róla, hogy megérkezett. Kösz szépen. :)
  • lonvard
    Ezekre a buffokra nincs szükségem még sokáig. A legkomolyabb bossharcokra összerakok majd egy komplett páncélt, de szerintem azoknál se lesz feltétlen szükség teljes páncélra. Az a problem, hogy az alappáncél kinézetén kívül talán csak a farkaspáncél tetszik, vagyis az illik még Geralthoz, a kaermorhen-viperapáncél mellett. A többi nekem túl súlyos, túl csicsás, túl lovagi, szóval nem érzem jól magam azokban. De még a farkaspáncél is olyan, hogy mintha valami spanyol nemes lennék, miközben Geralt a láp sáros szarában kúszik-mászik, arra meg csak az alappáncél kinézete felel meg, legalábbis számomra. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.26. 13:45:01
  • Savaran
    Amúgy a witcher cuccokat érdemes az összeillő darabokkal hordani, mert később lesz hozzájuk perk ami buffolja, meg a ruha plusz képességei is csak akkor aktivizálódnak ha az összeset viseled, pl Macska páncél stb. szvsz. nem érdemes keverni. (Meg ugye 4 szinten keresztül buffolhatod a grandmaster szintig)
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.12.26. 13:16:00