The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedwen vs Felső-Aedrin volt a 2-ben, amibe Geralt is ugye belekényszerült. Amúgy ez az, hogy az ilyenekből mindig próbált kimaradni. Így nekem nem hiányzott a 3-ból.
Könyvekben is csak egyszer került - szintén véletlen - ilyen helyzetbe, amikor a folyónál ugye segitett Meve Királynénak. Be is lett sorozva emiatt, ahonnan hamar “dezertált” is, mert nem szereti ezt.
Cöen witcher volt, aki volt nyilt ütközetben, Brennanal és meg is halt. A Witcher 1-ben az ő ezüst kardját kapja meg Geralt majd.
molnibalage83
A cselekményed dönti el, hogy mi lesz. Ha megölöd R-t, akkor győz a másik. Ennyi.
Én nagyon megvoltam a csata nélkül. Pont azt mutatta be, amit a sakkozó R. Levered a királyt és vége a játéknak. Pont ezt történt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

3-ból szerintem nagyon hiányzott az ütközet nilfgaard és redania között. Azt vártam, hogy a végén ezek egymásnak esnek Novigrádért, és abban a csatában Geralt is részt vesz egyik vagy másik oldalon. Szerintem bele is akarták rakni, csak meggondolták magukat. Valahogy a sztori szerint erre volt kihegyezve. A második részben ami tetszett, az pont az, hogy magas szinten avatkozunk bele az eseményekbe, állandóan valami király körül kell ténykedni, és van is ott a végén (no meg az elején) egy nagy csata (már nem emlékszem). Ez a 3. részben elnagyolt, mert csak dumálgatunk a királyokkal, de nem veszünk részt ütközetben. Witcher 3-ba kellett volna egy komplett nyílt mezei csata is. Annyi csatamezőn kódorgunk, egyszerűen kijárt volna nekünk egy csata is hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.18. 08:33:10
molnibalage83
Mivel én az W2 EE változatával játszottam, az szénné volt már könnyítve. A W2 története meg sajnos tényleg whatever R. oldalán tolva. Ezt az élményét más is leírta. A szép grafika meg önmagában nem elég egy ilyen listához.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Maradjunk annyiban ez a ti véleményetek. halálra untam a semmi kihívást nem tartogató 3. rész harc rendszerét.
Komolyan csak a sztori semmi más. Miközben a sárkányos harcnál easyre kellett levennem a szintet a kettőben.
Mert elbasztam a karakterfejlesztést. Nem érdekel azt is nerfelték a 3 szintjére. Volt amikor a Dark szint az a dark soul fanok kiegészítő játéka volt. Ma is emlékszem egy tag volt aki leírta vegigcsinálta mentés nélkül. Jó volt annyit mondott.
A történet meg tele volt ilyennel. Kafa volt nagyon nagyon az.

Palinko
Szerintem is a kettő az alja a dolgoknak, de még így is sokkal jobb mint aminek Molni próbálta beállítani, de egyszerűen a 3 meg az 1 annyival jobb hogy tényleg a 2. a leggyengébb rész bár kurva jó az is.
Most viccelsz ugye? A kieggekkel a W2 sztori szinten pont ott van ahol a W3 sokaknak lehet jobb is volt a fejtörős részekkel.
Nem tudom milyen az agyonnerfelt mert 3 végigjátszásom mind kellően nehéz volt. A sztori meg mai napig a best 10-ben.
Ha meg hozzá veszem akkor mindent használnom kellett még normálon is, hogy be tudjam fejezni. Szembe a teljesen konzol W3 harcrendszerrel.
Hagyjuk inkább.
Edit: A 3. résznek már tényleg csak a sztorija jó.

Utoljára szerkesztette: Although, 2019.12.17. 21:25:36

molnibalage83
Elég vicces lista. A nagy részével nem játszottam, de pár játéknak semmi keresnivalója nincs rajta.

MGS V? Hogy a f*szba lehet egy játék ott, ahol játékmenet az, hogy újra megcsinálod az összes küldit, csak nehezebben, mint amit megcsináltál a normál játékmenet részeként...? MEGLAOL...

XCOM2? Ami egy remake és egy első remakenek kb. egy DLC szintű átszabása, ami olyan szarul volt optimalizálva, hogy azon, mint a Witcher III jól futott az akadt...?

Skyrim? Egy teljesen középszerű RPG. Nagy, szép. De ettől még nem jó. A MOD-ok meg senkit nem érdekelnek, az nem a készítők érdeme.

Fallout 4? Úgy, hogy a NV ott van a listán? Ez be van rúgva...

Shadow of Colossus? Egy remasterelt játék? Na ne má...

Civ V? Amikor az MI-n semmit sem tudtak csiszolni észben kb. az első játék óta? Akkor miért nem a CiV? Az is pont olyan buta, de legalább (szerintem) a mechanikája jobb volt az alapjátéknak és több is volt a tartalom benne...

Őszintén szólva Witcher II is túlzás. R. vonalát játszva egy tök átlagos TPS RPG volt. Csak a III rész miatt ne tegyük már rá...

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.12.17. 16:46:17

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

jarlaxxe
Persze, hogy jöhet.

Szerintem jöhet majd ide a sorozat kibeszélője. Mit gondoltok?
Henry Cavill Witchert olvas.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Savaran
Novigrad.....nyertél

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Novigrad. Az összes többi elferdített vagy régi magyar helynév.
Savaran
Hmmm....most viccelsz?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Palota? Danubius? Bacon Sylva? 😄
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2019.12.11. 18:12:09
Savaran
Nem nyert 😊

Pest 😄
Savaran
Keresd a hibát!

A film nem követi a játékok eseményeit, hanem egy alternatív történetet mesél el. A karakterek is mások mint amilyennek ismerjük őket. Tetszett hogy mennyire figyeltek a részletekre, a statiszták, a díszletek, a ruhák, hűen közvetítették azt a tipikus witcher életérzést. A harcok kissé esetlenre sikeredtek, de a vizuális effekteket egész jól megoldották. Több lett mint egy fan film, de kevesebb is mint egy rendes mozi, mert hiányzanak belőle az igazán kreatív ötletek, a forgatókönyv vérszegény és színészek sem hozzák le a csillagokat az égről. Az operatőri munka viszont remek! Ha nincsenek nagy elvárásaink akkor szórakoztató alkotás, főleg egy rajongónak. Én élveztem és nem bántam meg hogy láthattam.
Witcher fan film. 1 óra 47 perces. Lengyel szinkronnal és színészekkel, angol felirattal. Majd csak este tervezem megnézni, szal nem tudom, h milyen lett, de az értékelések jók.

Geralt, Yen, Ciri karakter bemutató. Spoileres!

Az hogy egy pár fős újságírói csapat nekilát összeválogatni 50 játékot, aminek jelentős része friss játék, illetve 1-2 éves, az egyrészt gyanakvásra ad okot, hogy fizettek nekik ezért, másrészt ha nem, akkor is ez csak az ő véleményük, szóval annyit ér, mint bárkinek a top 50-es listája. Szerintem is a Total War mint széria, benne kell hogy legyen az évtized játékai közt.
Savaran
Minden viszonyítás kérdése

Kevesen játsszák? Total war warhammer 2 20k emberke szokta nyomni állandó jelleggel.
Starcraftot se rakták bele. Starcraft 2 nekem mindig fel van telepítve. Ha semmihez nincs kedvem, akkor is tudok vele játszani. Antiga Shipyard térképen terrannal vagyok, és két darab medium-hard fokozatú zerg támad. Ezt a felállást én 10 év alatt nem untam meg. Ma is játszottam egy ilyet.
Savaran
Én elhiszem, néztem róla videókat, de nem tudok mit tenni nem érdekel a warhammer világa, egy Gyűrűk Urát hamarabb befogadnék.

Pedig hidd el a Warhammerek a legjobbak TW-ben. Helye lenne az 50-ben.
Nálam ugyanez a három játék a top3 csak más sorrendben:
1. RDR2
2. W3
3. ME2
és a negyedik a Fallout 4
Ilyen kaliberű játékból két havonta jöhetne egy. Nem 10 évente 4-5.
Sajnos a RDR2-t ma befejeztem, pontosabban a fősztori véget ért, most az epilógust játszom. Még erősen a hatása alatt vagyok, nehéz feldolgozni, annyira jó volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Savaran
Sajnos a total war, eléggé rétegjáték, kevesen játsszák, holott egyedülálló a maga nemében, nem sok kihívója akad.....én a kezdetektől fogva játszom minden résszel, lassan 20 éve, mondjuk számomra az Attilával bezárólag véget ért egyenlőre a total war, majd ha kiadnak megint egy normális részt akkor talán beruházok rá, de véleményem szerint, szubjektíven a warhammer meg a kínai cirkusz teljességgel érdektelen.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2019.11.28. 15:40:18

MarkBlade
Egy az izlésünk. 😊 én még a warhammer total war t odatenném a stratégiákhoz.
Ezek nem játszottak a Subnauticával, úgy nézem. 😊

Szerintem is a legtöbb tartalom a Witcher 3-ban van. Az egy olyan monumentális történet, ami mellett nem lehet labdába rúgni. A második a Mass Effect széria, nekem is az adta a legtöbbet, közvetlen a Witcher után. Harmadik helyre a Subnauticát tenném. És valahol az első 30-ba beleférne a Mount & Blade, amivel rengeteget játszottam. Szerintem a legjobban elkészített single player homokozó.
Eszerint Witcher 3 az évtized játéka Egyetértek. Meg a 2. helyezettel is.
Nem tudom többé nem látni. 😊

Savaran
Ja sajnos igen, ps4-en bugos szokott lenni, egy barátom is így járt, pc-n még nem találkoztam a problémával

Óh kurva anyát! Most PS4-en akartam kijátszani, össze szedtem az összes farkas cuccot, de a superior ezüst kardot nem tudom egy bug miatt. oda megyek felveszem, a ládából eltűnik, de nálam az ábra nem jelenik meg, így elkészítettni se lehet. Hát ez nagyon fasza.
Bíznak benne, valószínűleg akkor elégedettek az első évad minőségével, meg gondolom úgy látják, hogy a nézői érdeklődés a sorozat iránt se rossz.

Why so serious?

bajgunar
Én is felraktam. Szembetűnően szebb lett. Ellenben? Abszolút nem lett kevesebb az fps. Szinte ugyanannyi.
Savaran
2080TI-nél az lett volna a furcsa ha észrevettél volna valamit is 😄

Én úgy látom hogy a távoli dolgok lettek élesebbek, kevésbé elmosódottak, a növényzet és a sziklák textúrája részletgazdagabb lett. Nekem mindenképp előrelépés, mert legutoljára még a 750Ti-s korszakomban játszottam vele, ott mindent le kellett venni minimumra és örülhettem a 40+ képkockának.
Én felraktam csak kíváncsiságból. Előszörre annyira nem szembetűnő a változás, de egy idő után észreveszed. Azt nem vettem észre, h rontott volna a játék futásán.
Nekem is 1060 van és bőven elég hozzá. Csak minimális fps csökkenést okoz. Magas beállításokkal, hairworks kikapcsolásával az átlag 80 fps megvan. Überen is próbáltam, de ott már bemegy 50 alá, amúgy nincs óriási különbség, gyönyörű lett a játék.
Savaran
Én játszanék így vele, de egyenlőre a videókártyám kevés lenne hozzá! Majd akkor ha meglesz az új XT

Az alábbi grafikai csomagot használja itt valaki? Most gondolkodom egy újrajátszáson, és akkor már egy kis grafikai tuning beleférne.

Profi. Beraknák a sorozatba, simán elfogadnám. 😊 Tetszik hogy kicsit olyan vadóc, mint a játékban a kis Ciri volt. A játékbéli felnőtt Cirinél van is egy kis diszharmónia szerintem, hogy a viselkedése és a kinézete és a hangja is egy komoly nőé, miközben meg úgy járja a világot, mint egy vándorcigány, és például ráveti magát arra a mafla vikingre ott Skelligén, csak mert az egy szépet mondott neki. Szóval elfogadtam volna egy kicsit szertelenebb Cirit, kicsit hedonistábbat, kicsit vagányabbat.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.08. 08:18:11
Palinko
Nemtudom nekem egyik ismerősömnek a lánya Ciri cosplayt nyom, nem akarom betolni facebookját de itt van pár kép

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megijedtem, hogy ez a casting. 😄