The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nagydög: ahonnan hozzájutott a játékhoz
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.25. 23:00:32
2. idén azért még jön egy Torment: Tides of Numeria (ha kijön) és egy Batman Arkham Knight nameg elvileg MGS 5
3. a torment és a pillars nem AAA címek ezért nem hiszem hogy van esélyük (sanjos)
szal a Snake és a Batman faktor ami bezarvarhat de kétlem hogy ilyen jók lennének mint ez
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
És a multija borzalmas, de ez itt oFF
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a GTA nagyon korrekt lett PC-n, de talán a nagyobb rajongóbázis miatt viheti el a címet, jobb játéknak biztos nem jobb mint ez.
RPG kategóriában meg tuti a siker, Pillars of E. nem fogja elvinni sztem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az ujratoltesnek en orulok, mert bar eleg nagy marhasagnak tunik, de tenyleg megsporpl egy csomo baszakodast.
Az axii harmadik szintje a pupet, ahhoz kell az alap, a masodik, meg osszesen 6 pont szetszorva a sign kategoriaban. Tartok tole, hogy az alkimiara mar egyszeruen nem fog jutni, pedig az is jonak tunik.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
jó ez az újratöltés, valljuk be a legtöbb játékos nem szeretne gyűjtögetni, meg idegeskedni hogy most pont nem az a herbal van ami kéne, meg nem tudja hol keresse a bokrot...
nekem az axiival csak bénít, nem mozognak, lehet hogy mert nem fejlesztettem csak a harc skilleket
minden játékban így vannak a kereskedők, lehet nem ekkora áréssel de általában valahogy így.
Árusnál meg nem mindegy kinek adod el az árut.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A harcrendszer amugy is idegesito, kulonosen mikor Geralt ugy gondolja, o jobban tudja, kire kell fokuszalnia(Senkire. Eppen el kene futni.). lehet, hogy erre meg ramegy a billentyuzetem a vegigjatszas alatt. Nem viseli jol, ha okollel utik. A konfiguralhatatlan billentyuzet meg az ev szegye lesz, kulonosen a kipakolt, de lockolt billentyukkel. Egy kis text edittel sikerult orvosolni, de azert naaa. Egy AA cim 2015-ben?
By the way, valaki emlitette a bosszanto bugot, hogy az elhasznalt lottyok, bombak nem tunnek el. Az nem bug, feature. Azert marad meg, mert egy rovid meditacio allatt minden ujratoltodik, ha van egy(!) alcoholest is a zsakban.
Hasonlo bepitett cheat az Axii sign a pupet szinttol. Miutan ugy tizszer mentem neki egy marek banditanak, akik vagy 4 szinttel voltak erosebbek nalam, setaltam egyet a kornyeken, es a kovetkezo szintlepesnel behuztam a pupetet. Visszamenven agyonverettem oket egymassal.
A masik szokasosan bosszanto dolog, a nagyon durva arressel dolgozo arusok. A figura akit meg az elejen megmentettem, siman 81 aranyert vett meg baleset jelleggel(jobb klikkel eladni?) egy nyaklancot, es rogton vissza is vasarolhattam volna tole ezerparszazert. Anyad!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy később majd összetudok futni vele minden nélkül?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ha elbúcsúzunk tőle a játék adott pontján (ott tényleg úgy tűnik, hogy Triss végleg elbúcsúzik Geralt-tól), akkor vajon a szövetségesek összeszedésénél (Kaer Morhen) újra találkozhatunk vele, vagy ez az opció is kimarad így?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Next PC upgrade: 2022
Szóval: ha nem akarunk XP-t elpocsékolni, így kell időzíteni a küldetéseket.
Újraindítottam de továbbra is 8-10 fps. Mekkora egy rakás fos.
Az komoly 😊
Igen valami halálfejet kell nézni amennyiben van elég egy belőle ki nyír.
Nem akarok ott isten lenni csak bánt az elején sem Macska,sem Fecske főzetem nincsen.
Pedig Vesemirrel vagyok,és ott illő egy Witchernek 😊
Amúgy tudtok valahol hol lehet megrendelni eredetiben a medál másolatát,és poszterokat?
Elvont vagyok a játékkal kapcsolatban kell egy olyan medál 😄
A történetet el mentettem meg mentettem minden spanomat,és barátomat.
A kettő vége Trissel volt érdekes az elején még nem találkoztam vele pedig egy jót hancúroztam volna vele ennyi év kihagyás után 😊
A kettőben tudtam teleportálni a mentést,és kaptam képzettség pontokat.
Nekem azok hiányoznak.
Az az iluzió romboló mikor az első részekben egész Pestet lekaszáltam szörnyestül mindenestül itt meg 4
Vizbefútttt ahogy mondta egy jó paraszt az elsőben magyar szinkronnal ami külön élmény volt.
Nagyon oda kell figyelni hamar legyilkolnak.
Ami hiányzik a ruházat,és a fejlesztéseim.
Egy Óriás polipot ki nyírtam pár kardcsapással most meg mint valami tanonc kezdem elölről.
Nincs az az érzésem,hogy ahogy öregszik Geralt úgy nőne a képessége.
Pont ellentéte sajnos ami meg érintett.