The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na leteszteltem. Víz alatt az íjpuska a nyerő. Egy lövésre megölte a fojtólidérceket. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SzirmosSzisza
Hm, jogos, az elsőt még le lehetett tölteni innen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

na jó vadászatot mindenkinek holnap meló 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

a "hullámzás" nem számít mert más kiadó csinálta az Originst (amit én pl szeretek 😄)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
uhhh ja tényleg a batman, na az is nagyon jó lesz, de ott is volt hullámzás egy kicsit a sorozatban, de mind elég magas pontszámokat hozott azért és ez is azt fog majd valszeg, de én a witcherre fogadnék így látatlanban is.
Jobb lenne ha nem csak 1 alc-el vonna le a főzetek újratöltéséhez hanem annyit amennyi elfogyott úgy már valamennyire korlátokba útközhetne az főzethasználat is és nem lehetne ennyire farmolni a pénz vagy a alcohest. Idáig 2x100-as pakkot adtam el belőle mert az ellenséget főként átsütve és szeleteve tálalom a varjaknak.

Nagydög: ahonnan hozzájutott a játékhoz
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.25. 23:00:32

egész pontosan 2013as 😄

Palinko
de úgy nézem csak 2 fajta befejezés van, és abból sikerült a jobbat elcsípnem 😄
1. hagyjuk már a GTA-t a tököm tele van vele, és az ÉV játékánál nem a portolás számít hanem az eredeti megjenelés
2. idén azért még jön egy Torment: Tides of Numeria (ha kijön) és egy Batman Arkham Knight nameg elvileg MGS 5
3. a torment és a pillars nem AAA címek ezért nem hiszem hogy van esélyük (sanjos)

szal a Snake és a Batman faktor ami bezarvarhat de kétlem hogy ilyen jók lennének mint ez

Ehem... Es megis honnan jut az egyszeru ember a patchekhez csak ugy gyalog?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SzirmosSzisza
GTA az tavalyi játék 😊

És a multija borzalmas, de ez itt oFF

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
ja valóban nem fog jutni igazán 1 dolgot lehet kifejleszteni, és még azt sem totál 😄 gondosan ügyeltek, hogy ne lehessen annyira OP karaktert kifejleszteni.

a GTA nagyon korrekt lett PC-n, de talán a nagyobb rajongóbázis miatt viheti el a címet, jobb játéknak biztos nem jobb mint ez.
RPG kategóriában meg tuti a siker, Pillars of E. nem fogja elvinni sztem
Nekem menetbol felkurta a telepites a GOG Galaxy-t, miutan megeskudnek ra, hogy direkt nem kertem, majd mikor letoltottem kezzel az elso patchet, az azt allitotta, hogy a telepites serult. A GOG kliens meg szo nelkul felpatchelte.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha a GTA-t korrektul megcsinaltak PC-re, marpedig ugy tudom, igen, akkor iden semmi mas nem rug labdaba.
Az ujratoltesnek en orulok, mert bar eleg nagy marhasagnak tunik, de tenyleg megsporpl egy csomo baszakodast.
Az axii harmadik szintje a pupet, ahhoz kell az alap, a masodik, meg osszesen 6 pont szetszorva a sign kategoriaban. Tartok tole, hogy az alkimiara mar egyszeruen nem fog jutni, pedig az is jonak tunik.

SzirmosSzisza
GOG? Nem kell semmi telepítéshez :o

Rita79
ÉS a röhej, hogy a kovács törpe ugyanazt a nyakláncot kb. 116 aranyért veszi meg, tehát ilyen különbségek is vannak. Azt gondolná az ember, hogy akinek az életét mented, annál lesz a legjobb a kereskedés, de nem!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Palinko
ez az év játéka lesz, ha nem nincs igazság. mi jön idén még ami esélyes lenne? a gta nagyon durva volt, nem hittem, hogy sikerül majd túlszárnyalni játékélményben, meg játékidőben, de a witcher megtette!

jó ez az újratöltés, valljuk be a legtöbb játékos nem szeretne gyűjtögetni, meg idegeskedni hogy most pont nem az a herbal van ami kéne, meg nem tudja hol keresse a bokrot...
nekem az axiival csak bénít, nem mozognak, lehet hogy mert nem fejlesztettem csak a harc skilleket
minden játékban így vannak a kereskedők, lehet nem ekkora áréssel de általában valahogy így.
Jut eszembe a GOG le van maradva a patchekben, vagy mi? Az elsot telepitesnem azonnal feltette, de azota egy szot sem szolt. Kib...szottul nincs kedvem beregisztralni meg egy terjesztoi rendszerbe...

SzirmosSzisza
Elvileg új patch-ben javították a bill kiosztást.

Árusnál meg nem mindegy kinek adod el az árut.

Fpocok
Úgy néz ki nálam lesz a gond. Az összes játék 10 fps körül fut. Újrarakon drivert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha ezt a jatekot rendbeszednek kicsit, konnyeden az ev jateka lehetne PC-n. Igy is van eselye, de a konzolos UI es a szinten arra optimalizalt harc sokat elvisz az elmenybol.
A harcrendszer amugy is idegesito, kulonosen mikor Geralt ugy gondolja, o jobban tudja, kire kell fokuszalnia(Senkire. Eppen el kene futni.). lehet, hogy erre meg ramegy a billentyuzetem a vegigjatszas alatt. Nem viseli jol, ha okollel utik. A konfiguralhatatlan billentyuzet meg az ev szegye lesz, kulonosen a kipakolt, de lockolt billentyukkel. Egy kis text edittel sikerult orvosolni, de azert naaa. Egy AA cim 2015-ben?

By the way, valaki emlitette a bosszanto bugot, hogy az elhasznalt lottyok, bombak nem tunnek el. Az nem bug, feature. Azert marad meg, mert egy rovid meditacio allatt minden ujratoltodik, ha van egy(!) alcoholest is a zsakban.
Hasonlo bepitett cheat az Axii sign a pupet szinttol. Miutan ugy tizszer mentem neki egy marek banditanak, akik vagy 4 szinttel voltak erosebbek nalam, setaltam egyet a kornyeken, es a kovetkezo szintlepesnel behuztam a pupetet. Visszamenven agyonverettem oket egymassal.
A masik szokasosan bosszanto dolog, a nagyon durva arressel dolgozo arusok. A figura akit meg az elejen megmentettem, siman 81 aranyert vett meg baleset jelleggel(jobb klikkel eladni?) egy nyaklancot, es rogton vissza is vasarolhattam volna tole ezerparszazert. Anyad!

bardocz
Bementem Novigradba, mert már nem nagyon van kveszt amit csinlhaték, és elkezdtem kártyázni. Szerintem ez még mindig kurvajó. Remélem lassan lesznek full paklijaim, van ahol csak 3-4 10-es erősségű special kártyám van 😄 Micsoda alázásokat lehet majd csinálni azzal.
Palinko
na ezt én sem vágom, de ha szerelmet vallasz neki, aztán Yenifernek is akkor mindkettőt bukod tutira 😄 ha meg nem vallasz szerelmet valszeg elmegy, bár akkor is visszajöhet a fene tudja, vagy az új helyén kell majd felkeresned vagy ilyesmi
bardocz
Írja midnegyiknél, hogy hanyas szint kell hozzá.
Palinko
áh, esélytelen ha élvezhetően akarsz játszani és nem arra izgulni, hogy minden quest meglegyen a helyes szinten. én 35,5 lvl en fejeztem be és nem látom sok esélyét, hogy felhozhatnám ezt a másfelet, minden szürke, most romboljam a szörnyfészkeket? na ne kábítson 😄
közbe a válasz hogy igen 😄 csak tovább kell játszani nem pedig kérdezősködni 😄

Myselor
megnéztem youtubeon nem mindegyik zöld ad xpt elég érdekes.a szürkék biztos nem de a zöldből sem mind.de majd még nézegetem csak msot ez kicsit bosszant
szintén Trisshez tartozó kérdés :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miután levágom Mengét hol találom meg?
vagy később majd összetudok futni vele minden nélkül?

Palinko
akik végigtolták

mi történt Cirivel mikor a toronyban átment a portálon? nem akartam elhinni, hogy meghalt, ez be is bizonyosodott, cserébe nem tudtuk meg hogy mi történt vele... meg behazudtuk a császárnak, hogy meghalt, aztán betanítottuk witcherségre, és mindenhol megismerték... hát ez nagyon bölcs, tuti nem jut a császár fülébe akinek millió kémje van 😄 tényleg 16 fajta vége van, bár az 4 dolognak 2 kimenetele van már megvan, csak nem tudom mik azok
TOMSILENT
33-nál járok. De látok cuccokat amiket 37- felett enged hasznalni....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
ezt mondom én is de most zöldet csináltam meg, a páncélkovácsosat.és nem kaptam xp-t oké a mester páncél készítést megkaptam és a páncélt is amit készített de xp sehol.majd még megnézem jobban de a zöld gondoltam adna xp-t de nem mind ad abból se ,hát nem is értem.21 vagyok 24est csináltam és semmi.fura
TBTPumpa
Engem egy kérdés foglalkoztat Triss-szel kapcsolatban:

Ha elbúcsúzunk tőle a játék adott pontján (ott tényleg úgy tűnik, hogy Triss végleg elbúcsúzik Geralt-tól), akkor vajon a szövetségesek összeszedésénél (Kaer Morhen) újra találkozhatunk vele, vagy ez az opció is kimarad így?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

és ha előbb poénból leviszed a beállítást minimálra,majd visszateszed?
grebber
Rendesen megörültem találtam szkojatel kard tervrajzot 2xx-es sebzésű mondom legyártom 24-es szint kell hozzá <#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Visszaszívom amúgy, amit a végén írtam, nyilván nálam lesz a gondocska.

Fpocok
Megpróbálom újra felrakni.

Szerintem meg erre igenis érdemes oda figyelni. Ez egy RPG...az XP-től fejlődsz, ha elszúrod a karakter fejlesztését, a nehezebb küldetéseknél szívás lesz. Én csak azt mondom, oda kell arra figyelni ,hogy egy küldetést lehetőleg még zöld fázisban meg kell csinálni, mielőtt szürke lesz, és nem ad Xp-t.
Nálam semmilyen probléma nem jött elő a 1.04-nél.
SzirmosSzisza
Szerintem aki számolgatja az XP-t játék közben az rossz csinál valamit 😊

Ahogy nézegettem, bár lehet tévedek plusz mínusz 5 szint az ahol érdemes küldetést bevállalni. Vagyis belehet vállalni 20 szinttel nagyobbat is, arra értem, hogy ezen a szinten zöld a küldetés. Ez alatt, szürke, és nem ad XP-t! felette meg piros (ami lehet több xp-t ad, de viszont nagyobb kihívás lehet)

Szóval: ha nem akarunk XP-t elpocsékolni, így kell időzíteni a küldetéseket.
Fpocok
Nem jó.

Újraindítottam de továbbra is 8-10 fps. Mekkora egy rakás fos.

grebber
20-as szint ó jaj majd két év múlva talán elérem!

Next PC upgrade: 2022

24 es szint :ÖÖ
Az komoly 😊
Igen valami halálfejet kell nézni amennyiben van elég egy belőle ki nyír.
Nem akarok ott isten lenni csak bánt az elején sem Macska,sem Fecske főzetem nincsen.
Pedig Vesemirrel vagyok,és ott illő egy Witchernek 😊
Amúgy tudtok valahol hol lehet megrendelni eredetiben a medál másolatát,és poszterokat?
Elvont vagyok a játékkal kapcsolatban kell egy olyan medál 😄
A történetet el mentettem meg mentettem minden spanomat,és barátomat.
A kettő vége Trissel volt érdekes az elején még nem találkoztam vele pedig egy jót hancúroztam volna vele ennyi év kihagyás után 😊
BoneDragon
40-50 eddig nem volt jó? Meg várod míg fix 60 lesz? <#idiota>

bardocz
Nem állított át semmit?
Palinko
Eredin ellett a space gyakori használatát és az erős stílust javaslom. mondjuk nagyon sokszor a gyors stílus a hatékony, szóval mindkettőt fejlesszétek serényen. de Eredint nem érdemes gyorssal ütni, csakis erőssel, nem kell a lenyomva tartós, mert arra nincs időd elég a sima shift + bal klikk
Fpocok
Mert ha jól menne, lehet érdekelt volna... de akkor sem vágom, mi okozta ezt a drasztikus csökkenést.

Én most játszottam kb. egy órát, 1,04-el és nem volt probléma, gyakorlatilag kiörbe futottam Novigrad-ot és felvettem küldetéseket. Hiba eddig nem volt.
Értem 😊
A kettőben tudtam teleportálni a mentést,és kaptam képzettség pontokat.
Nekem azok hiányoznak.
Az az iluzió romboló mikor az első részekben egész Pestet lekaszáltam szörnyestül mindenestül itt meg 4
Vizbefútttt ahogy mondta egy jó paraszt az elsőben magyar szinkronnal ami külön élmény volt.
Nagyon oda kell figyelni hamar legyilkolnak.
Ami hiányzik a ruházat,és a fejlesztéseim.
Egy Óriás polipot ki nyírtam pár kardcsapással most meg mint valami tanonc kezdem elölről.
Nincs az az érzésem,hogy ahogy öregszik Geralt úgy nőne a képessége.
Pont ellentéte sajnos ami meg érintett.