The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(Ott is van kupon de kb a kutya se adja el <#banplz>#banplz> )
Next PC upgrade: 2022
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és nem hiszem hogy kevesebben játszanának witcherrel, sztem sokan megvették, mert érdemes.
Ja nem, bocsi, csak igényes jó és hosszú játékot kell csinálni és szárnyalnak az eladások.JÉÉÉÉ ki gondolta volna? 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Rengeteg cuccot szerezhetsz igy a felveheto fegyvereken kivul is.Nalam pl most lvl 14 korul 15-20db dust volt mar mindenbol szoval amikor eleg eros vagy, mehetsz akar wraith-eket is farmolni, Velen teruleten mar sok van.Ezek pedig igen draga alkotoelemek.
7-es szinten vagyok 2500 pénzzel.
Brit toplista: Tarolt a Witcher 3
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
valamint lehet hogy a javítókészlet olcsóbb mint a javítás (én pl párszor jártam ígY)
12-13 környékén nekem is alig volt cash aztán most 15re meg majdnem van 10k-m de hogy hogyan nem tudom 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha van sok alapanyagod akkor érdemes a szintednél magasabb felszerelést vagy witcher felszereléseket is legyártani majd eladni. Persze ehhez kellenek a speckó tervrajzok is de ha járod a világot szinte minenhol lehet tervrajzokat taláni nem kell drágán megvenni.
80%-os állapot alatt érdemes a javítókészletekkel feljavítania felszerelésed, olcsóbb mintha a kovács kalapálná helyre.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.26. 14:14:16
Én még amúgy sosem voltam pénzszűkében, ezzel most nem azt akarom mondani hogy mekkora király vagyok, csak azt hogy ésszel kell költekezni. Jelenleg nekem olyan 600 koronám van és lvl 10-es vagyok.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tudja valaki mikor lesznek oldhatók a vezérlapok?
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.26. 13:59:25

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.26. 12:51:44
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.26. 11:55:39
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Úgy van ugye hogy jobb iránnyal veszi elő az ezüst fegyvert ez a jobb a monszterek ellen, a bal oldali a "vas" ami a humanoidok ellen jobb jól értelmeztem?
Csak nehogy végigjátsszak egy játékot "szarul" 😊

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 11:10:32
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aztán amikor elkezdtem játszani, egyből "megszerettem" főleg amilyen szövegeket nyom:
Lvl 6 szóval aki előlrébb van nyugodtan megnyithatja:
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.26. 11:08:21
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Azt figyeltem, hogy a bombákat/főzeteket csak egyszer kell elkészíteni, utána mindig újratöltődnek?
Mert miután megcsináltam, azt írja, rendelkezem már a tárggyal, és volt hogy használtam belőle, majd később megint 2/2-n volt ....
A 2. részben nem mindig gyártani kellett belőlük?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
szerk.: mégse, mást ad 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.26. 10:19:58