The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hány Act van egyébként?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Myselor
ahogy megnéztem most járok act 2 legelején 😄 hát van még ,akkor nem izgulok hogy még csak 22 level vagyok lesz időm elérni a 30at és használni a jó cuccokat 😊
grebber
Az ezer éves szaromon..... átlag 16-18 fps-el talán.

Next PC upgrade: 2022

bardocz
Talán ez lehet az egyik legdurvább pakli. Meg a szörnyek.
Ciri befigyelt így játszható lett a nilfgaard pakli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Voltan
Grebber, te min tolod?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Szerintem sokkal t0bben játszák a GTA-t, mint a Witchert. Előbbit rengeteg casual gamer is tolja, míg az utóbbit sztem inkább az RPG fanok nyomják, bár nyilván van átfedés, én is jelenleg ezzel a két címmel játszok. (Meg MKX, meg néha kis Dying Light, na 😊 )

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Igen ám csak amig 1 éve beszerezte a fél világ a Witcher 3-at 2800-3700ft-ért + az nv kuponokból addig a GTA 5 jóval drágább ezekhez képest.
(Ott is van kupon de kb a kutya se adja el <#banplz> )

Palinko
hát GTA-t jóval előbb le lehetett tölteni az oldalon kívül ami oda nem került fel, cserébe a witcher tényleg nem régen jött ki, de volt már hétvége is, gondolom aki nagyon követte már letöltötte, talán ez a 2 kiegyenlíti egymást, de én sem vagyok benne biztos 😄
azért van köztük majd 1 hónap különbség szóval várd meg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
ja meglepő, hogy a védelem nélküli witchernek van 13 ezer letöltése a legnagyobb hazai torrent oldalon, a védelemmel ellátott gta nak meg 24 ezer 😄

és nem hiszem hogy kevesebben játszanának witcherrel, sztem sokan megvették, mert érdemes.
Sheltem
Milyen fura nem? Haldoklik a Pc piac, nem veszik a játékot az emberek, WAREZ!
Ja nem, bocsi, csak igényes jó és hosszú játékot kell csinálni és szárnyalnak az eladások.JÉÉÉÉ ki gondolta volna? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Palinko
az sztem csak valami elméleti maximum amit a 20 - 20 - 20 - 10 es skillfa alapján számoltál ki, csak elfelejtetted az erőhelyeket, meg hogy általában nem lehet maxra húzni a hősöket a játékokban 😄 van 2 küldim ami még hátravan kábé, már a kártya meg a lóversenyek is megvan... szörnyvadászatok szinén, kincsvadászat van sok, de ilyen szürkék és nem hiszem hogy begyűjtöm, mert úgy sem adnának jobb cuccot
dartonite
Minden szart vegyel fel, minden ladat, minden zsakot nezz at.Minden falusit rabolj le(a katonakat ne, azok azonnal neked esnek ha lopni kezdesz).
Rengeteg cuccot szerezhetsz igy a felveheto fegyvereken kivul is.Nalam pl most lvl 14 korul 15-20db dust volt mar mindenbol szoval amikor eleg eros vagy, mehetsz akar wraith-eket is farmolni, Velen teruleten mar sok van.Ezek pedig igen draga alkotoelemek.
Amikor a griff armor setet keresed pl a katakombaban van vagy 8-10 liderc
grebber
Én ott adom el ahol az első árus van 7 pénzt kapok a kardokért az ugy jó is ugyanis rengeteg szart lehet gyűjteni.Jelenleg semmire nem költök túl drága minden.
7-es szinten vagyok 2500 pénzzel.
Brit toplista: Tarolt a Witcher 3

SzirmosSzisza
Jó helyen kell eladni a holmikat. + lóverseny és verekedésnél fogadj magadra, abból lazán összejön 100-200 pénz (küldi is van hozzá)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

alapanyagot próbáld máshonnan beszerezni
valamint lehet hogy a javítókészlet olcsóbb mint a javítás (én pl párszor jártam ígY)

12-13 környékén nekem is alig volt cash aztán most 15re meg majdnem van 10k-m de hogy hogyan nem tudom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

papucsálatka
Mindig arra költök csak,hogy páncélt javítsak vagy alapanyagokat vegyek craftoláshoz...de akkor próbálok minden kérdőjeles helyet meglátogatni és felvenni minden létező dolgot a ládákból. Kösz a választ.

Ha alaposan bejárod a világot akkor bőven akad felszerelés meg pénz is amit , lvl16on 10ezer körül van a stex, ezt már sokallom mert szinte alig veszek valamit többnyire szétbontom a ritka alapanyagokat rejtő tárgyakat az ereklyéket inkább eladom, nem akarom hogy megsemmisüljön.
Ha van sok alapanyagod akkor érdemes a szintednél magasabb felszerelést vagy witcher felszereléseket is legyártani majd eladni. Persze ehhez kellenek a speckó tervrajzok is de ha járod a világot szinte minenhol lehet tervrajzokat taláni nem kell drágán megvenni.
80%-os állapot alatt érdemes a javítókészletekkel feljavítania felszerelésed, olcsóbb mintha a kovács kalapálná helyre.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.26. 14:14:16

Mindig csak a legszükségesebb dolgokra költs. Gondolok itt most főképp a páncélzatok és fegyverek javítására. A talált ládák tartalmát pedig add el. Főleg ha új páncélt és kardot találsz. Felhalmozol kb. 4-5 kardot, abból már 100 korona összejöhet.

Én még amúgy sosem voltam pénzszűkében, ezzel most nem azt akarom mondani hogy mekkora király vagyok, csak azt hogy ésszel kell költekezni. Jelenleg nekem olyan 600 koronám van és lvl 10-es vagyok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

papucsálatka
Ti milyen módszerrel szereztek pénzt? Azt vettem észre,hogy eléggé drága minden és kb. 100 körül forog mindig a pénzem. Lvl. 10-es vagyok és a legtöbb Witcher contract már lvl. 25-50 körül mozog pedig a contractokkal sikerült mindig egyszerre sok pénzt szereznem. Van valami tippetek? Próbálok mindent kicraftolni mert az hasznos tud lenni viszont nagyon kevés rá a pénzem. Köszi előre.

A kezdőpaklival (+8as és két 10es) játszok hiába van meg a belépődarabszám az elf paklihoz is de eddig ott a 6os max, ellenben a nilfgaard paklival ahonnan 1lap hiányzik hogy válaszható legyen de a kis lapok mellett van 4db 10es és egy 7es is, azzal már tuti meg lehet verni a triplázósokat is.
Tudja valaki mikor lesznek oldhatók a vezérlapok?
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.26. 13:59:25

bardocz
Nekem még csak 1 paklim fullos. Pedig már veszek meg mindent, csak hogy legyen.
kézikönyvbe benne van?!

RatBaG
árusok, felvásárlási árak, stb.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.26. 12:51:44

Per Aspera Ad Inferi.

ha zöldes akkor ne igyál több ciánt 😄

jól gondoltad, de amúgy jobb alsó sarokban írja is hogy melyik gombra milyen fegyvert vett elő 😄

JethroHUN
Az életerő csík színe számít. Amúgy a játék párszor közli is ezt. Piros csík -> acél kard, szürke csík -> ezüst kard.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.26. 11:55:39

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
belefutottam egy jó kis bugba.skelligén van egy küldetés amitől nekem eltűnik a lovam.nagyszerű.nemtudok mit mondani.megcsinálom és nem lehet többet hívni a lovam.köszönöm szépen és akkor most?hát nemtom mit mondjak. 2x töltöttem újra,előtte megvan.megcsinálom és eltűnik
Sheltem
Na mondjuk ez logikus 😊 Ezt kellett volna tennem 😊

SzirmosSzisza
Elvileg mindig magától előveszi a jobbat. Amúgy inventoryban vedd ki a vasat és nézd meg, hogy melyik iránnyal kezd el ököllel harcolni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sheltem
Amúgy, annak aki controllerrel tolja:

Úgy van ugye hogy jobb iránnyal veszi elő az ezüst fegyvert ez a jobb a monszterek ellen, a bal oldali a "vas" ami a humanoidok ellen jobb jól értelmeztem?
Csak nehogy végigjátsszak egy játékot "szarul" 😊

Kemény dolgok mennek a fürdőben.

wedge31
A szörnyek és a küldetések max szintje 50, Geralt viszont lv60-ig tud fejlödni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sheltem
Azaz 😊)))))

TBTPumpa
Jancsi: Utánakiáltottam néhány keresetlen szót, de nem volt hangom, így nem biztos, hogy meghallotta. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 11:10:32

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
Lv50? nem lv60 a level cap?

Sheltem
Megmondom őszintén nektek srácok, hogy nekem az első 2 rész kimaradt. Elkezdtem amikor megjelent a 2. részt de valahogy nem szippantott magába, és ahogy nézegettem a witcher 3 videóit megjelenés előtt nagyon nem volt szimpatikus a "keménykedő" főkarakter.
Aztán amikor elkezdtem játszani, egyből "megszerettem" főleg amilyen szövegeket nyom:
Lvl 6 szóval aki előlrébb van nyugodtan megnyithatja:
Például az ilyen szövegek, hogy "Csak 3 an jöttök ellenem? Normálisak vagytok? Talán ha be lenne kötve a szemem és hátra kötve a kezem akkor talán...nem nem akkorsem" Hatalmas dumák vannak benne, mikor pl Jani meséli, hogy hogy találkozott veled: "Elmentem volna szarni a reggeli felkelő napnál, hát nem megzavart? Mit tehettem volna?" Vagy valami hasonló. Szétesek ezektől a szövegektől 😊

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.26. 11:08:21

BoneDragon
Csak alkoholt használ fel, de ez ki is írta az elején a tutorial...

Laza
Ahha, szóval újra gyártja az alapanyagokból ... akkor biztos ki lehet kapcsolni, h ne használja el az anyagokat ... meglesem majd.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Most kaptam egy lv37-es küldetést de lesz még lv50-s is...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Systore
relicnél a nonhuman %bónusz az állatokra és a szörnyekre is vonatkozik? azért kérdezem, mert van olyan relic, ami kifejezetten monstert ír
Terawatt
Italokat is újra gyártja meditálásnál, hogyha van alapanyagod. Szerencsére, mert eléggé fogyóeszköz.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

SzirmosSzisza
Meditáció után újratöltődik.

Laza
Sajna nem volt időm nyomni, még csak most mentem ki az első mapról a városba.

Azt figyeltem, hogy a bombákat/főzeteket csak egyszer kell elkészíteni, utána mindig újratöltődnek?
Mert miután megcsináltam, azt írja, rendelkezem már a tárggyal, és volt hogy használtam belőle, majd később megint 2/2-n volt ....
A 2. részben nem mindig gyártani kellett belőlük?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

nah otthon megnézem majd, mer mintha lenne vmi hasonló lapom csak meló van 😄

Nem is azt mondtam hogy nem az 😊 Csak azt, hogy a varázslónőknél máshogy van a skála kor tekintetében, és hogy a tekintélyük, presztízsük miatt mindig fiatalabbnak néznek ki, mint igazából.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

SzirmosSzisza
Nekem az rémlik, hogy valami piros mágus lapot adott, de nem 100%.

szerk.: mégse, mást ad 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.26. 10:19:58

igen azt láttam, csak
azt irja hogy kutassam át a lapért a szobáját, csak nem tudom hogy megtaláltam e vagy meg lehet e találni ezért kérdeztem 😄

TBTPumpa
Elméletileg:
Akkor már nem tudod megszerezni a lapot. A küldetésnél ki is húzza már azt a lehetőséget a játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."