The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
r6 {
title "Cyberpunk 2077"
data "r6data"
bundle "bundles"
config "bin\r6config"
scripts "r6data\scripts"
splash "engine\icons\splashscreen.bmp"
gameClass "CR6Game"
playerClass "CR6Player"
telemetryClass "CR6TelemetryScriptProxy"
cameraDirClassName "CR6CameraDirector"
}
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az enyém 😛 bár lehet még sokaké..
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
kiderült nem is sokat hagytam ki
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.26. 20:17:37
Viszont ezzel kapcsolatban
Na az lenne az igazi játékÉLMÉNY. Witcher IV: Boobs Assault <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:05:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
utóbbit meg vajákosnál vag ysima boltba tuti
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
on: Epic fejes ugrás 😊
+1

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.26. 19:52:30
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A kezdő ( Északi) paklit használom még mindig, valahol 180körüli erősségű, és nem azért mert szeretem, hanem mert eddig mindenkit összevertem vele.. jó valakit csak 30adjára de akkor is.
A trükk az, hogy MINDEN árust/növényeshapekot/fogadóst sőt még 1-1 fontos szereplőt és ki lehet hívni 1 meccsre.
A szörnyek ellen könnyű játszani, csak legyen legalább 2 fagyasztód vagy bukóvári. Ami még ellenük jó az az érdekes nevű (Főnix?) madárka, na ha felkürtöli a közelharci egységeit, és ledobod a madarat, kiüti az EGÉSZ közelharci sorját, szóval csínján.
Kém lapokat CSAK akkor játsz ki ha már tényleg nem tudsz mást rakni, VAGY az ellenfél passzolt, mert akkor ugye nem tudja őket felszedni az Álca lappal.
Egyébként, 1pici logika és sok sok luck kell hozzá.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
title "The Witcher 3"
data "r4data"
bundle "bundles"
config "bin\r4config"
scripts "r4data\scripts"
splash "engine\icons\splashscreen.bmp"
gameClass "CR4Game"
playerClass "CR4Player"
telemetryClass "CR4TelemetryScriptProxy"
cameraDirClassName "CR4CameraDirector"
}
??
Egyáltalán nekem, akartad a választ? <#smile>#smile>
Esetleg nezz bele a Witchertlepites/bin/gameconf.cfg fajlba!
Kukucs!
Hogy van-e barmi jelentosege, azt nem tudom.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
lopás tényleg lehetett volna kicsit skyrimesebb, akár valami morrowindes lockpickkel (ahol a pineket kell felütögetni, az jobban tetszik) bár arra nem kellett volna elkölthető pontokat adni mert így is túl sok mindenre lehet 😄
Az jól hangzik, hogy Geralt lenne a tanitó mester és újrainditaná a witcher képzést és onnan indulnánk. Az első szörny levadászása a mutációs próba, stb volna mit pakolni a játékba.
Tényleg, vajon ki lehetne irtani novigradban az összes őrt? Vagy a witchhuntereket? Az elég mókás lenne.
Btw Oretoni questbug másnál is megesett? Lásd: #4536
Tudom, hogy nem game breaking cucc, de valakinek elküldhetem a mentést, aki felveszi nekem, aztán csere vissza? 😊
ja tudom hogy nem muszáj, de a húsuk, bőrük jól jön, és nagy a kísértés 😊)
Tényleg, Khaer morenbe a játék folyamán el lehet majd jutni?
witcher generálás ellen az szól, hogy már nem csinálják a mutálást, cserébe viszont mellette, hogy a játék folyamán valami hasonló, szóval akár újra beindulhatna a witcher képzés, kicsit olyan mintha lehanyatlott volna a witcherek kora, na de megyek kicsit spoilerbe
#4550 a mágus only annyira nem illik ebbe a világba, ennyire nem kéne szabad rpg be átvinni szerintem
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.26. 18:30:49