The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Akkor mi van ,ha X-re nem jön a ló?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Az ilyen jellegű lényeket csak így lehet sebezni.
lalakov
Akkor ez volt a gond. <#worship>
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használod az yrdent-t? Csak úgy lehet sebezni, ha benne van
Egy egyszerű ghoul harc is milyen cseszett jó tud lenni. Imádom! ^^ Videjó

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

lalakov
A segítségeteket kérném, elakadtam egy küldetéssel(8-as szintű vagyok).
A Jenny nevezetű lidérccel nem bírok, még csak meg sem karcoltam. Persze ha csak béna vagyok, akkor max. visszanézek hozzá később, amikor már jóval magasabb szintű leszek, csak eddig nem volt ilyen gondom, azzal ami nem halálfejes.

Köszönöm.
Myselor
én általában mindg használtam a spoiler tag-et ahol nem azokért elnézést.többet nem fordul elő 😊
jarlaxxe
Nekem senki se fog hiányozni...<#mf1>

dartonite
-fav

Idiotak ott a spoiler tag.
wedge31
Töröljük a spoilereket?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sheltem
Na mégegy hozzászólás aztán nem kukkantok ide mosmár 😊

Ezúton elnézésedet kérem az "ostoba" stb szavakért, kicsit elgurult a gyógyszerem, és elnézést is kértél.
Mégegyszer bocsánat, nem volt személyes.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Tényleg kezdi ellepni a spoiler a fórumot.
Én is azt hiszem kicsit hanyagolom az olvasgatását.
Pedig érdekes olvasni a véleményeket, de a spoiler marhára zavaró, mindenkinek az szerintem. Elb*ssza a játékélményt, a felfedezés örömét.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Palinko
játék tutorial után bejön a vonal, hogy ki keres kit. pl remélem Prof Williamnek sem rontottunk el semmit.
Voltan
Arról azt olvastam valahol, hogy ha előbb fosztod ki a kincsesládát a helyen, mint hogy elolvasnád a levelet - amire utal a küldetés leírásában, akkor ott megakad, és nem megy tovább. Magyarul nem lehet befejezni a küldetést.
Én is így jártam, de mivel valszeg nem ad amúgy sem hűde jó stuffokat, így nem akkora nagy veszteség.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SzirmosSzisza
Mikor teljesen nulláról megjelent egy ilyen eléggé beszartam. Képet pont rosszkor lőttem, sokkal nagyobb igazából D:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jaja. Mindennap igyekszek valamennyi időt szaktan irá de még csak banyáknál tartok (8 -as szint.)

Még elleszek egy darabig ezzel a játékkal...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.28. 16:29:04
Sheltem
" akkor ne nézze a topicot sztem. nagy spoiler nem volt."

Igazad van, tényleg nem nagy spoiler, gyakorlatilag a főszál legfontosabb eleme..................
De nem csinálok s*gget a számból tényleg abban igazad van, hogy jobb ha nem nézegetem a topicot.
Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.28. 16:30:50

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Palinko
nekem szürkére váltott, lehet csak küldi után
kill3r21
Jó hogy van időtök nekem hetekbe, hónapokba fog telni 😊
Palinko
akkor ne nézze a topicot sztem. nagy spoiler nem volt. most az hogy lesz harc, meg ránéz a térképre mik vannak maga is összerakhatta, ha játszott vele hétvégén pár órát.
RatBaG
a barlangok bejárata a térképen mindig fehér marad?
már vagy 3-4et fullra kipucoltam, de egyik sem akart szürkére váltani.

Per Aspera Ad Inferi.

én is sztem kímélem egy ideig a topikot mert túl sok a spoiler ami nincs betagelve
vagy ha be van akkor meg az nincs hogy mire vonatkozik, úgy meg segítőszándékkal is bele lehet futni a "késbe"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Az emberek többsége játszik, de ugye az élet mellett nem igan van ideje hétköznap haladni. Meg egyébként is.

[merlinw.org]

Myselor
elnézést
MerlinW
Használd már azt a nyomorult spoiler tag-et...

[merlinw.org]

Sheltem
Sajnálom, hogy ostobák(akár jöhet a büntetőpont is) vannak itt akik nem tudják mit jelent az, hogy Spoiler. Kihagyom a topicot egy darabig.
Aki paraszt az paraszt...vagy egyszerűen sötét. Basszátok csak el a másik játékélményét..
Akinek nem inge nem veszi magára.

Palinko
igazad van, de ez nem tudom mit ront el, szerintem aki nem játszott vele annak nem áll össze.
Myselor
egyébként azt vettem észre hogy ez a temeriai páncél fejlődik,most megvettem level 29es változatát.oké elmarad a másik páncélomtól de nagyon jó így is. 😊
Myselor
na igen,meg hát ciri nem akart vissza menni,hanem a banyákhoz szóval ennyi 😄

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.28. 16:16:34
Azért 1 héttel a játék megjelenése után, nem kéne ennyire lazán venni a spoiler nélküli leírásokat...
Palinko
szerintem ez akkor van ha kaer mohreni harc után nem a fúriákat választod, hanem előbb menjünk el a császárhoz. de a fene kockáztatta, hogy még ott ragadunk 😄
Myselor
köszi 😄 hát nem sokat őszintén.néha már elég nehezen bírtam,de majd ma kialszom magam mostmár 😊
Myselor
nekem is totál kimaradt.ciri nem akart oda menni így hát nem is mentünk 😄
Elvileg ott már csak mellékküldik vannak. Nekem nem az a fura, hogy ott miért vannak, hanem az, hogy velenben nincsenek.

Mert hirdetőtáblákat kell olvasni hozzá. Vagy kikapcsoltad a jelzést véletlenül.
Az lehetetlen. White Orchard főküldetéseit megcsináltad már?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

amúgy Mocskos jövedelmet hogy tudom meg csinálni ??
Az miért van, hogy white orchard régió térképe tele van fehér kérdőjelekkel, de velen/novigrad-ban egy sincs?

Van a báró várában is egy.

BoneDragon
Vagy nem... Sok hülyeséget fogsz még írni? 😄

Shep
Nem vagy gyenge alig 1 hete jött ki a játék, néha azért aludtál is? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Novigradban pld biztosan van normális fegyver és páncélkovács is. (az elfen kívül persze)
A páncélkovács azthiszem a banktól nem messze a téren, a fegyver kovács szintén a banktól kicsit délebre azon a téren ahová a híd vezet.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Palinko
én még csak el sem ittem oda, totál kimaradt az a rész, hogy lássa, gondoltam is, hogy majd lefejeznek, de csak azt mondta a császár, hogy többet nem akar látni 😄
JethroHUN
jah... tudnak kb lv4-ig cuccokat csinálni. Sokra jók.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tikal
Mondom hogy van egy csomó fegyverkovacs, csak szét kell nezni, térkép nem jelzi oket😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
a lóversenyt felkiáltó jel az ököl harcot nemtudom 😊
Az első kettő az novelláskötet de a novellák már megágyaznak a 3 kötettől induló regényfolyamnak. Ez a két könyv bemutatja a világot és a főbb szereplőket.

Az ökölharcokat és lóversenyeket mutatja valami ikon? Mert eddig csak úgy találtam ilyen helyre ha észrevettem hogy a kocsma előtt(vagy a kocsmában) éppen két fazon üti egymást.
BoneDragon
Van vagy 5 fegyverkovács azon a térképen.

Terawatt
spoileeeeer

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

JethroHUN
Megtaláltam az egyetlen elérhető fegyverkovácsot Velenben! Oxenfurtban a nyugati kapuval szemben lévő utca végén. A másik Novigradban, egy elf. De gondolom csak a lv26-os küldetése befejezése után áll munkába.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.28. 14:41:32

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!