The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tényleg minden le van írva. 2-3 játék alatt ki rá lehet jönni a lényegre.
De pár tanács északi kártyákkal. (csak azok vannak egyelőre nekem)
- Mindkét játékosnak 2 "élete" van.
- 22 kártya kell egy pakliba, lehet több is, de ez az optimális. Ebből lesz a játék elején 10 darab random kisorsolva. Kettőt ki lehet cserélni játék elején.
- Passzolás úgy működik, hogyha valaki passzol, akkor ő többet abban a körben már nem jöhet, tehát nem csak az adott lapnál passzol, hanem véglegesen.(Akkor érdemes ezt benyomni, mikor nekünk még van két életünk és nagy kártyákat akarunk eldobatni az ellenféllel. PL van egy 5-ös íjjászom, de a taktikám és kártyáim szerint ostromra és közelharcra koncentrálok, tehát ez egy felesleges kártya lenne, ezért kezdésnél bedobom (Csalival akár vissza is vehetem) és jobb esetben az ellenfél is hasonló kártyád dob be, ekkor passzolok, ha az ellenfél lapja kisebb, akkor tenni-e kell még egy lapot, mert különben bukta a kört, ha több pontja van, akkor nyeri a kört. Általában a következő kört 1-2 lap bedobása után passzolja, ilyenkor nekünk az a cél, hogy több pontot érjünk el mint ami neki van és aztán passzoljunk. Ezt követően 1-1 az állás ebben a körben már mehet minden.
- Érdemes megnézni a vezér képességét, pl északiaknál 2. képesség a tiszta időjárás. Ilyenkor a pakliből kivehetjük ezt a lapot, növelve az esélyét jobb lapok bekerülésének. A vezért képességét bármikor használhatjuk.
- Figyelni kell a lapok különleges képességeire. Nem sorolom fel mindet, de remekül lehet ezekkel játszadozni.
- Nézzük meg lapválasztásnál, hogy milyen típusú kártyáink vannak többségben, és ha van azt ütő időjáráskártya akkor azt kicserélhetjük, mert felesleges.
- Mindig olvassunk el mindent.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.05.28. 20:36:00
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
egyáltalán nem nehéz és minden amit kérdezel el van magyarázva szerintem egész érthetően a tutorialban
nekem pl eddig 2x volt hogy nem sikerült nyerni mind2 szörnypakli ellen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem értem miért marad lapja, miért nem? Miért tud passzolni 5x, én 1x passzolok és buktam a kört...
Aztán neki mindíg több lapja marad, brutál erővel, nekem alig vmi azok is gyengék.
Hogy lehet ebbe nyerni??? Mert HA nyerem az első kört, a többit bukom. Ha spórolok lappal, akkor is a gép nyer. Így is, úgy is bukom.
Meg hogy vagy miért tud újat húzni, én meg nem? Ez kész. Mikor, hogy tudom cserélni a lapokat?
Most menjek vásárolgassak erős lapot, azt ki tudom cserélni a pakliban? Vagy mi?
Mindíg nekem osztja a szar lapokat.... Vicc.
ÁHhh. Ez atomtúlbonyolított csaló játék lett, pedig nem lenne rossz. :/
De hogy ennyire low lennék?
Vagy az első kártyás küldit (hogy nyerjek lapokat) felejtsem el először?, mert nekem ~40 meccsből 1x se jön össze.
Ellenben ez a város nagyon durva, minden 3. ember prosti...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gyakorlatilag kiveszi a játékból a színeket, így jobban hasonlít a 2013-as verzióra. Én személy szerint nem fogom használni, de akinek esetleg így jobban bejön ez a fajta grafika, az tehet egy próbát.
Kép:

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy arra figyelhettek von', hogy ha szigeten vagyunk vagy ilyesmi, akkor ne teleportáljon át a ló.
vagy olyan helyen vagy ahova nem tud jönni ez esetben ezt felül kiírja 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.28. 18:26:34
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Köszönöm.
Ezúton elnézésedet kérem az "ostoba" stb szavakért, kicsit elgurult a gyógyszerem, és elnézést is kértél.
Mégegyszer bocsánat, nem volt személyes.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én is azt hiszem kicsit hanyagolom az olvasgatását.
Pedig érdekes olvasni a véleményeket, de a spoiler marhára zavaró, mindenkinek az szerintem. Elb*ssza a játékélményt, a felfedezés örömét.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én is így jártam, de mivel valszeg nem ad amúgy sem hűde jó stuffokat, így nem akkora nagy veszteség.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Még elleszek egy darabig ezzel a játékkal...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.28. 16:29:04
Igazad van, tényleg nem nagy spoiler, gyakorlatilag a főszál legfontosabb eleme..................
De nem csinálok s*gget a számból tényleg abban igazad van, hogy jobb ha nem nézegetem a topicot.
Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.28. 16:30:50
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
már vagy 3-4et fullra kipucoltam, de egyik sem akart szürkére váltani.
Per Aspera Ad Inferi.
vagy ha be van akkor meg az nincs hogy mire vonatkozik, úgy meg segítőszándékkal is bele lehet futni a "késbe"
[merlinw.org]