The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszönöm.
Ezúton elnézésedet kérem az "ostoba" stb szavakért, kicsit elgurult a gyógyszerem, és elnézést is kértél.
Mégegyszer bocsánat, nem volt személyes.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én is azt hiszem kicsit hanyagolom az olvasgatását.
Pedig érdekes olvasni a véleményeket, de a spoiler marhára zavaró, mindenkinek az szerintem. Elb*ssza a játékélményt, a felfedezés örömét.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én is így jártam, de mivel valszeg nem ad amúgy sem hűde jó stuffokat, így nem akkora nagy veszteség.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Még elleszek egy darabig ezzel a játékkal...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.28. 16:29:04
Igazad van, tényleg nem nagy spoiler, gyakorlatilag a főszál legfontosabb eleme..................
De nem csinálok s*gget a számból tényleg abban igazad van, hogy jobb ha nem nézegetem a topicot.
Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.28. 16:30:50
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
már vagy 3-4et fullra kipucoltam, de egyik sem akart szürkére váltani.
Per Aspera Ad Inferi.
vagy ha be van akkor meg az nincs hogy mire vonatkozik, úgy meg segítőszándékkal is bele lehet futni a "késbe"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
[merlinw.org]
Aki paraszt az paraszt...vagy egyszerűen sötét. Basszátok csak el a másik játékélményét..
Akinek nem inge nem veszi magára.
Pá
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.28. 16:16:34
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ökölharcokat és lóversenyeket mutatja valami ikon? Mert eddig csak úgy találtam ilyen helyre ha észrevettem hogy a kocsma előtt(vagy a kocsmában) éppen két fazon üti egymást.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.28. 14:41:32
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!