The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez miért lehet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aztán rá-rá jöttem a dolgokra, milyen Speciális lapot kell vinni különböző frakciókra, mikor kell elhasználni a kém lapokat stb..
Szerintetek melyik a legerősebb lap? Mert ha bejön Avallac'h elég szépen előnyben vagy. És az Északi frakció szerintem a legkeményebb.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
#4977: Alap kiinduló cumo , valami 5x-6x-es fejszével meg az alap ezüst karddal! Még csak 7-es szinten vagyok. Venni nem akarok semmit értelmét nem látom jelenleg!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.28. 22:36:45
Next PC upgrade: 2022
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/37aob7/pc_noticing_less_performance_or_hotter/
Per Aspera Ad Inferi.
amúgy nem feltétlen az OP 10 atk-os lapok kellenek, csak olyanok amik hatnak egymásra

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.28. 22:16:00
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
értem én hogy játék meg minden, de mi a f@szt keres egy miflgárdi katonánál a wild hunt fejszéje?!
A gondom a következő: harcoknál a játék kidob az asztalra de a háttérben még megy pár másodpercig a játék utána leáll. Videókártya gondra gyanakszom a kártyám a következő: sapphire r9 285 dual-x és az omega 14.12 es driver van fent de próbáltam a 15 valahányast is amit a gta4-hez adtak ki. Harc nélkül simán megy de így elég idegesítő játszani. Tanácsokat előre is köszönöm. Ja és feltettem az msi afterbrunnert is de hiába.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
5-10 éve az x360 elött TALÁN bizton...😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:51:27
Kajáljátok az a lényeg jól csinálta a CDP elérte a célját.
Részemről befejeztem!
Ez elég fasza videó lett a végén, már már háttérképnek is elmenne
Jól irányzott fagy, 80->20 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ennyi. NEKED mindig mindenben a negatívumot kell meglátni és köpködni kell. UNALMAS.
Ha csak a trollkodás megy át lehet fáradni a warez topikokba úgyis az az otthonod.
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:40:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ki nem ****ja le ,más mit ad mennyiért. Van a Witcher 3 -ba ezer küldetés 9milliárd cumo 800 kérdőjel akármi gondoljátok ez a 16 baromság csak dlcnek fér bele ugyanmár. Ne áltassátok magatokat.
Kilóra megvette az embereket a CDP a kamu szövegével .... láthatóan totális sikerrel.
Már csak az a kérdés, hogy ezek folytatják-e a sztorit, vagy amolyan töltelék (előzmény, visszaemlékezés, mi lett volna akkor, ha... satöbbi) dolgok lesznek.
Bár eddig csak alapjátékot folytató expansion-nal találkoztam, szóval reménykedek, hogy továbbviszik a Witcher 3 sztoriját és előkészítik a terepet a Witcher 4 számára.
Remélem Ciri is szerepet kap bennük! <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.28. 21:32:10
De persze ez a te írásodból nehezen jönne ki elvégre mindenben a negatívumot kell meglátni.
Ráadásul majd jön ugye ide is fizetős DLC, szám szerint kettő darab, kb 5-6ezer forintért összesen, csak egy darab kitesz belőle más játékfejlesztőnél egy teljes játékot,nemhogy a 2 dlc együtt....
De persze ez téged nem érint majd azt is lehúzod warezba és persze azok akik csengetnek érte és örülnek illetve pozitívumként fogják fel hogy a játékból kivágott cuccokat legalább ingyen adják nem úgy mint a többi fejlesztő,na ők a trollok...😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:30:16
már ez is több mint amiért néhány kiadónál fizetni is kell