The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/37aob7/pc_noticing_less_performance_or_hotter/
Per Aspera Ad Inferi.
amúgy nem feltétlen az OP 10 atk-os lapok kellenek, csak olyanok amik hatnak egymásra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.28. 22:16:00
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
értem én hogy játék meg minden, de mi a f@szt keres egy miflgárdi katonánál a wild hunt fejszéje?!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A gondom a következő: harcoknál a játék kidob az asztalra de a háttérben még megy pár másodpercig a játék utána leáll. Videókártya gondra gyanakszom a kártyám a következő: sapphire r9 285 dual-x és az omega 14.12 es driver van fent de próbáltam a 15 valahányast is amit a gta4-hez adtak ki. Harc nélkül simán megy de így elég idegesítő játszani. Tanácsokat előre is köszönöm. Ja és feltettem az msi afterbrunnert is de hiába.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Next PC upgrade: 2022
5-10 éve az x360 elött TALÁN bizton...😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:51:27
Kajáljátok az a lényeg jól csinálta a CDP elérte a célját.
Részemről befejeztem!
Ez elég fasza videó lett a végén, már már háttérképnek is elmenne
Jól irányzott fagy, 80->20 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ennyi. NEKED mindig mindenben a negatívumot kell meglátni és köpködni kell. UNALMAS.
Ha csak a trollkodás megy át lehet fáradni a warez topikokba úgyis az az otthonod.
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:40:40
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ki nem ****ja le ,más mit ad mennyiért. Van a Witcher 3 -ba ezer küldetés 9milliárd cumo 800 kérdőjel akármi gondoljátok ez a 16 baromság csak dlcnek fér bele ugyanmár. Ne áltassátok magatokat.
Kilóra megvette az embereket a CDP a kamu szövegével .... láthatóan totális sikerrel.
Már csak az a kérdés, hogy ezek folytatják-e a sztorit, vagy amolyan töltelék (előzmény, visszaemlékezés, mi lett volna akkor, ha... satöbbi) dolgok lesznek.
Bár eddig csak alapjátékot folytató expansion-nal találkoztam, szóval reménykedek, hogy továbbviszik a Witcher 3 sztoriját és előkészítik a terepet a Witcher 4 számára.
Remélem Ciri is szerepet kap bennük! <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.28. 21:32:10
De persze ez a te írásodból nehezen jönne ki elvégre mindenben a negatívumot kell meglátni.
Ráadásul majd jön ugye ide is fizetős DLC, szám szerint kettő darab, kb 5-6ezer forintért összesen, csak egy darab kitesz belőle más játékfejlesztőnél egy teljes játékot,nemhogy a 2 dlc együtt....
De persze ez téged nem érint majd azt is lehúzod warezba és persze azok akik csengetnek érte és örülnek illetve pozitívumként fogják fel hogy a játékból kivágott cuccokat legalább ingyen adják nem úgy mint a többi fejlesztő,na ők a trollok...😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.05.28. 21:30:16
már ez is több mint amiért néhány kiadónál fizetni is kell
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tényleg minden le van írva. 2-3 játék alatt ki rá lehet jönni a lényegre.
De pár tanács északi kártyákkal. (csak azok vannak egyelőre nekem)
- Mindkét játékosnak 2 "élete" van.
- 22 kártya kell egy pakliba, lehet több is, de ez az optimális. Ebből lesz a játék elején 10 darab random kisorsolva. Kettőt ki lehet cserélni játék elején.
- Passzolás úgy működik, hogyha valaki passzol, akkor ő többet abban a körben már nem jöhet, tehát nem csak az adott lapnál passzol, hanem véglegesen.(Akkor érdemes ezt benyomni, mikor nekünk még van két életünk és nagy kártyákat akarunk eldobatni az ellenféllel. PL van egy 5-ös íjjászom, de a taktikám és kártyáim szerint ostromra és közelharcra koncentrálok, tehát ez egy felesleges kártya lenne, ezért kezdésnél bedobom (Csalival akár vissza is vehetem) és jobb esetben az ellenfél is hasonló kártyád dob be, ekkor passzolok, ha az ellenfél lapja kisebb, akkor tenni-e kell még egy lapot, mert különben bukta a kört, ha több pontja van, akkor nyeri a kört. Általában a következő kört 1-2 lap bedobása után passzolja, ilyenkor nekünk az a cél, hogy több pontot érjünk el mint ami neki van és aztán passzoljunk. Ezt követően 1-1 az állás ebben a körben már mehet minden.
- Érdemes megnézni a vezér képességét, pl északiaknál 2. képesség a tiszta időjárás. Ilyenkor a pakliből kivehetjük ezt a lapot, növelve az esélyét jobb lapok bekerülésének. A vezért képességét bármikor használhatjuk.
- Figyelni kell a lapok különleges képességeire. Nem sorolom fel mindet, de remekül lehet ezekkel játszadozni.
- Nézzük meg lapválasztásnál, hogy milyen típusú kártyáink vannak többségben, és ha van azt ütő időjáráskártya akkor azt kicserélhetjük, mert felesleges.
- Mindig olvassunk el mindent.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.05.28. 20:36:00
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
egyáltalán nem nehéz és minden amit kérdezel el van magyarázva szerintem egész érthetően a tutorialban
nekem pl eddig 2x volt hogy nem sikerült nyerni mind2 szörnypakli ellen
Nem értem miért marad lapja, miért nem? Miért tud passzolni 5x, én 1x passzolok és buktam a kört...
Aztán neki mindíg több lapja marad, brutál erővel, nekem alig vmi azok is gyengék.
Hogy lehet ebbe nyerni??? Mert HA nyerem az első kört, a többit bukom. Ha spórolok lappal, akkor is a gép nyer. Így is, úgy is bukom.
Meg hogy vagy miért tud újat húzni, én meg nem? Ez kész. Mikor, hogy tudom cserélni a lapokat?
Most menjek vásárolgassak erős lapot, azt ki tudom cserélni a pakliban? Vagy mi?
Mindíg nekem osztja a szar lapokat.... Vicc.
ÁHhh. Ez atomtúlbonyolított csaló játék lett, pedig nem lenne rossz. :/
De hogy ennyire low lennék?
Vagy az első kártyás küldit (hogy nyerjek lapokat) felejtsem el először?, mert nekem ~40 meccsből 1x se jön össze.
Ellenben ez a város nagyon durva, minden 3. ember prosti...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gyakorlatilag kiveszi a játékból a színeket, így jobban hasonlít a 2013-as verzióra. Én személy szerint nem fogom használni, de akinek esetleg így jobban bejön ez a fajta grafika, az tehet egy próbát.
Kép:

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy arra figyelhettek von', hogy ha szigeten vagyunk vagy ilyesmi, akkor ne teleportáljon át a ló.
vagy olyan helyen vagy ahova nem tud jönni ez esetben ezt felül kiírja 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.28. 18:26:34