The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és ajánlom, hogy ne rusholjatok, nem éri meg gyorsan ki vinni ezt a játékot. Előbb fedezz fel mindent, minden ? jelet, vigyél ki minden mellék külit, witcher megbízást, és csak utánna vidd végig. Ja és ha picit is ügyes vagy, a nehézségi fokot állítsd Halálfutamra 😛 sokkal jobb lesz.

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Szerintem sehogy, mert ott valami Bug van mert sokan panaszkodnak rá (én is)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

grebber
Ezek a szintek elég érdekesek amúgy.

8-as szinten ledaráltam Ekidnát aki 19-es de egy 15-ös szintű fojtólidérc upgrade maloca vagy mi a szar kifog rajtam.

Next PC upgrade: 2022

Tikal
Na ezért nem értem, mert olyan sorra raktam, ahol ilyen felduplázott szörnyek voltak, 6 ilyen lapja volt az első sprban, mondom ezt szétbombázom, aztán sikerült levennem a saját lapom 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Terawatt
heavy armor kb hanyas szinten lesz először?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

SzirmosSzisza
Akkor fasza a scorch ha ilyen barátkozós lapjai vannak az ellenfélnek, akkor azok mindig 10+ ra erősödnek külön-külön.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Scorch close combat card: Megöli az ellenfél legerősebb close comat unitját, ha a close combat sorban neki 10 vagy több pontja van.
bardocz
Scorch: megöli a legerősebb lapokat a csatatéren. Nem lehet hero card, azokra nem hat semmi, és ha valamelyik unitnak fel van duplázva az ereje, pl horn-nal, akkor a felduplázott érték számít.
Tikal
és ha nincs 7es vagy erősebb lap akkor random? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4-es szinten belefutottam a WereWolf-os küldibe (a barlangban). 😄 Hát vagy 20 reload, de ez kegyetlen, már majdnem feladtam, mikor sikerült falhoz (sziklához) szorítanom. Na kapott rendesen. Olajat kardra, Moon Dust meg Devil’s Puffball -t, megspékelve 2x Igni-vel. Egyszer sem villant fel a zöld regenerálódó érték. Kipurcant ~15mp alatt. Jájjj. Gyorsan 3 külön mentési pont! 😄 😄 Ekkora mázlim lehet?
gwent card list
itt néztem meg a lapokat mert fejből nem ismerem:
Scorch card Destroy all cards on the board with 7 strength or more. itt ez a leírása
ez alapján minden 7+s lényt elpusztít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tikal
Kiválasztottam a sorát, ahol volt egy pár 5 és 6-os erejű kártyája, leraktam, majd levette az egyik 5ös kártyámat, még csak nem is a legerősebett. És azt sem értem hogy azt hogyan csinálja hogy egyszerre 3-4 lapomat égeti el...

most már nem is merem használni mert már kétszer is megszoptam vele.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.29. 14:01:29

nem használtam még, de mikor lerakod akkor nem lehet kiválasztani hogy melyik sorra hasson?

én pl kicsit gyorsabban nyomkodom el néha a külrtöt mint kéne ezért csak a kardosaimra hat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Legerősebb lapokat égeti el, függetlenül attól ,hogy éppen kihez tartozik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor te is nagyon rossz helyen jársz, mert az kettővel odébb van, de ahogy látom az üres, mert már nem maradt senki aki bele tudnál kötni, azért bolyongsz rossz helyeken.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tikal
A felperzselés kártya hogyan működik? Lerakom és felégeti a saját lapjaimat 😄 mikor a gép rakja akkor meg felégeti vagy 8 lapomat mindig...

nem ez a HS milyen gépet építsek hogy ne az utolsó 4 lapban legyen az 5 aoe topik

Shep
Eltévedtem volna és ez nem a Witcher 3 topic, hanem a milyen videokártyát vegyek?

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MS-on múlik. Az R9 sorozat DX12 ready, viszont csak a tavaly júliusi specifikáció alapján. Ha azóta volt komolyabb változtatás akkor van gond a dologgal.

"11.Based on our review of the Microsoft DirectX(r) 12 specification dated July 23, 2014, we are confident that devices based on our GCN architecture will be able to support DirectX(r) 12 graphics when available. We recommend that you check AMD.com prior to purchase to confirm that a particular device will support DirectX(r) 12 graphics. Note however, any changes to the DirectX(r) 12 specification after this date could impact or completely eliminate this ability – and AMD disclaims all liability resulting therefrom."

Ez ugyanúgy vonatkozik a GTX9xx-ra is.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.29. 13:17:05

[merlinw.org]

bélanéni
Addig meg érdemes nVidia kártyákkal játszani <#hehe>
Őszintén szólva, pont a W3 miatt vettem ezt a kártyát, és nagyon jó döntés volt.
Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Welcome to dx12 korszak. 290X ronggyá veri majd a dx12-es játékokban a 980ti-t.

"Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X. " Pont ebben rejlik az ereje hogy nem majd meglátod.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.29. 13:08:05

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Erre a csodára ne nagyon várj azért, de hátha kövi generációra össze kapja magát az amd.

bélanéni
1-2 hónap és jön a 380X és 390X vagy mi, ha nem zavar a 250-300W tdp, akkor hajrá. Az tuti gyorsabb lesz mint a 970-980, de nyilván nem W3 alatt <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az a baj, hogy ismerve a szerencsémet, amint váltanék a zöldekre, egyből kijönne valami csúcs amd technológia és duplázódna az amd kártyák teljesítménye. <#idiota>
Terawatt
44 ! 😄 De csak elméletben. Ottani benchmark amit linkelt Bonedragon nem igazán volt plusz gyakorlatban. VSR ficsőrjét úgy PC gányoltam össze( amit szeretek) , mert az r9 280, vagy 7000-es széria nem kaptam meg, tegyük hozzá indokolatlanul. Igaz, hogy csak 30 fps-el, de maxon tolom 1440p-ben.

bélanéni
A Mantle projekt is bedőlni látszik. Mielőtt elindulhatott volna igazán <#szomoru1>

bélanéni
Nekem is zsinórban kb 5 AMD-m volt, de az utóbbi években k*rva lassan fejlesztik a drivereket. Jó ha évi 3-4-et kiadnak.
A 970 kurva jó minden szempontból, még a fogyasztása is a 4-5 évvel ezelőtti csúcskártyákéval azonos.

BoneDragon
Milyen 1%? Kevesebb az fps, mint az előző driverrel. <#banplz>

macleody
Jaja. Ha van 40 fps-ed akkor most lesz 45. Az odabasz nem? 😊
Terawatt
Nem tudsz örülni annak az 1%nak? ...Pofám csontig szakad...

Éppen akartam írni, hogy semmit nem vettem észre a javulásból, de akkor nem csoda...
Meh.. nagyon hajlok rá, hogy következő VGA-m ződ lesz.
BoneDragon
Jól sikerült ez is.
Csak a szokásos amd minőség...

Terawatt
The Witcher 3 - Wild Hunt : Up to 10% performance increase on single GPU Radeon R9 and R7 Series graphics products
Project Cars - Up to 17% performance increase on single GPU Radeon R9 and R7 Series graphics products

jaja! Kíváncsi leszek. P cars-t is tolom, és az a 17% nem semmin hangzik. Vagy ennyire szarul van optimizálva vagy nemtudom. 😄 Majd így még rá tudok rakni egy kiló élsimítást. 😊

Know Issues:
​​*The Witcher 3 - Wild Hunt : To enable the best performance and experience in Crossfire, users must disable Anti-Aliasing from the games video-post processing options. Some random flickering may occur when using Crossfire. If the issue is affecting the game experience, as a work around we suggest disabling Crossfire while we continue to work with CD Projekt Red to resolve this issue

Kijött a W3-hoz optimalizált amd driver. 10%-os javulást ígér. Remélem látszik is majd belőle valami.
Tikal
ezt ugye te sem hiszed el, hogy Yennefer ruhája még nem volt kész két hete és csak mult héten dobták össze, a többivel együtt...

Nekem nincs bajom az ingyenes DLC-kkel, de olyan nagy feneket csinált ennek a CD projekt, hogy ne csodálkozzanak ha basztatják emiatt őket, mert azért van ferdítés itt bőven. A Rockstar nem verte a mellét, hogy 10DLC jön majd a GTA-hoz és mind ingyenes lesz, csupán tolják az anyagot és náluk inkább elhiszem, hogy nem kivágott tartalom, mert csomo olyan cucc valósult meg a DLC-kben amiket a játékosok kértek!

proway
Csak megijedtem hogy a többi hárommal baj van.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

bélanéni
Egy olló a jele. Én először Oxenfurtban voltam borotválkozni. Már ráfért a karakterre 😊

Voltan
Borbélyt hol lehet találni? Jelzi valahol a térkép, ha a közelébe mész?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mert ott csak az fog megjelenni. Nyilván, valahol be kell állítani, hogy kell-e az alternatív look or nem.
bélanéni
Nem basztam el semmit, ezek a trollok tényleg nincsenek képben. Egyébként először és utoljára reagáltam erre a cirkuszra. <#idiota>

proway
Sziasztok, nektek volt olyan problémátok hogy az eddig megjelent DLC-ből csak a Yennifer félét ismeri fel a játék?
Pedig fel is telepíti, de a Főmenűben csak ezt az egyet látom.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

BoneDragon
Már ott elbasztátok, hogy reagáltatok grebberke kommentjére. Igazi troll.

bélanéni
Én meg azt nem értem, hogy ha van is egy kis marketing fogás is a 16 ingyenes DLC-ben a szerintem egyébként baromi korrekt hozzáállás mellet, az miért bassza ilyen szinten valaki csőrét? PONT EZEK az emberek lennének azon is felháborodva, ha nem jönne egy DLC sem, hanem mondjuk az alap játék tartalmazna "mindent". Én hiszek a fejlesztőknek, hogy a játék abban az állapotban volt, amikor kiadták, ahogy kiadták és a 16, 2 darabonként adagolt DLC ténylegesen utána, folyamatosan készül. Ez a 16 DLC eltörpül a teljes játékban lévő össz-tartalom mellett, de ettől még elismerésre méltó, és irtózatosan rosszindulatú és negatív aki ebben is a kifogást keresi. Nem vagyunk sötétek, elvakultak, naiv buta megvezetett emberek, akik a 16 DLC-től hanyatt vágjuk magunkat, de ez egy nemes gesztus, és valahogy érzékeltetni kell, hogy ez egyfajta extra dolog, mert a játékosok minimum fele ELVÁRJA, hogy ha már kiadott 10.000 Ft-ot (vagy annak megfelelő egyéb fizetőeszközt, ami ezért a tartalomért kutya f*sza), legyen már valami extra DLC féle is. Ezt így oldották meg, igyekeznek megfelelni az amúgy igen magas elvárásoknak. Aranyszabály, hogy képtelenség MINDENKINEK megfelelni, ezt azért tartsák szem előtt az - amúgy az életben a saját szakterületükön NYILVÁN makulátlan minőséget nyújtó - kritikusok.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.29. 11:49:12

Igen, mindent csináltam vele, amit csak ki tudtam találni. De semmi.
Terawatt
Az előrendelői pólót nem tudom ki finanszírozta, valszeg a kiadó, de hogy amilyen jó anyagba van stb már ez maga 4-5 ezret simán megér, nem hogy még a fasza tok, fémdoboz stb. Ennél korrektebb kiadást nem igazán látni. Nagyon oda tették magukat.

Shogunos blood dlc-t elsütötték Rome2ben is és asszem most az Attilánál is . 😊

Szerintem menjünk tüntetni a cég székháza elé hatalmas "NEM AKARUNK INGYENES TARTALMAKAT!" és "FIZETNI AKARUNK AZ EXTRA CONTENTÉRT" táblákkal.

Had tanulja meg Project Red hogy velünk nem lehet cicózni!

Viccet félretéve a "pénzt kérünk egy nyamvad extra ruháért/páncélért" az egyik legundorítóbb dolog jelenleg játékiparban. Ez kb a Shogun 2-es "Blood" és a "Skyrim féle lópáncél egy ezresért" szintjén van.

Pénzt szerintem igazi komoly tartalmakkal rendelkező kiegészítőkért kellene csak kérni. Az év vége felé érkező 10+20-órás extra tartalom szerintem ebbe a kategóriába tartozik. Főleg manapság amikor a agyonhypelt 14! ezres Modern Warfare és társai még 10 óra játékidőt se kapnak.

Akit meg zavar a DLC-k ingyenessége azoknak nem muszáj letölteni. A Witcher 3 játéka enélkül a 16 DLC nélkül is TELJESEN EGÉSZ lesz.
Meditálni kell, és feltölti automatice.
Sziasztok! A főzetek, bombák, ha kiürülnek fel tudom tölteni valahogy, vagyel kell dobnom és újat készíteni?thx
MerlinW
Inventory-ban is elolvastad a cetlit? Néha van olyan is.

[merlinw.org]

erről a vitáról ez jut eszembe: