The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 970 kurva jó minden szempontból, még a fogyasztása is a 4-5 évvel ezelőtti csúcskártyákéval azonos.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Meh.. nagyon hajlok rá, hogy következő VGA-m ződ lesz.
Csak a szokásos amd minőség...
Project Cars - Up to 17% performance increase on single GPU Radeon R9 and R7 Series graphics products
jaja! Kíváncsi leszek. P cars-t is tolom, és az a 17% nem semmin hangzik. Vagy ennyire szarul van optimizálva vagy nemtudom. 😄 Majd így még rá tudok rakni egy kiló élsimítást. 😊
Know Issues:
*The Witcher 3 - Wild Hunt : To enable the best performance and experience in Crossfire, users must disable Anti-Aliasing from the games video-post processing options. Some random flickering may occur when using Crossfire. If the issue is affecting the game experience, as a work around we suggest disabling Crossfire while we continue to work with CD Projekt Red to resolve this issue
Nekem nincs bajom az ingyenes DLC-kkel, de olyan nagy feneket csinált ennek a CD projekt, hogy ne csodálkozzanak ha basztatják emiatt őket, mert azért van ferdítés itt bőven. A Rockstar nem verte a mellét, hogy 10DLC jön majd a GTA-hoz és mind ingyenes lesz, csupán tolják az anyagot és náluk inkább elhiszem, hogy nem kivágott tartalom, mert csomo olyan cucc valósult meg a DLC-kben amiket a játékosok kértek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Pedig fel is telepíti, de a Főmenűben csak ezt az egyet látom.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.29. 11:49:12
Shogunos blood dlc-t elsütötték Rome2ben is és asszem most az Attilánál is . 😊
Had tanulja meg Project Red hogy velünk nem lehet cicózni!
Viccet félretéve a "pénzt kérünk egy nyamvad extra ruháért/páncélért" az egyik legundorítóbb dolog jelenleg játékiparban. Ez kb a Shogun 2-es "Blood" és a "Skyrim féle lópáncél egy ezresért" szintjén van.
Pénzt szerintem igazi komoly tartalmakkal rendelkező kiegészítőkért kellene csak kérni. Az év vége felé érkező 10+20-órás extra tartalom szerintem ebbe a kategóriába tartozik. Főleg manapság amikor a agyonhypelt 14! ezres Modern Warfare és társai még 10 óra játékidőt se kapnak.
Akit meg zavar a DLC-k ingyenessége azoknak nem muszáj letölteni. A Witcher 3 játéka enélkül a 16 DLC nélkül is TELJESEN EGÉSZ lesz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez miért lehet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Aztán rá-rá jöttem a dolgokra, milyen Speciális lapot kell vinni különböző frakciókra, mikor kell elhasználni a kém lapokat stb..
Szerintetek melyik a legerősebb lap? Mert ha bejön Avallac'h elég szépen előnyben vagy. És az Északi frakció szerintem a legkeményebb.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
#4977: Alap kiinduló cumo , valami 5x-6x-es fejszével meg az alap ezüst karddal! Még csak 7-es szinten vagyok. Venni nem akarok semmit értelmét nem látom jelenleg!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.28. 22:36:45
Next PC upgrade: 2022