The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPredator
Myselor
a szürke az ami 6 szintel kisebb nálad.az 5 még zöld 😊
Én így is össze-vissza mászkálok és random veszem fel a küldetéseket és eddig nem találkoztam szürke küldivel. Bizonyára szerencsém volt. (eddig)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát .mondjuk én azt mondom anélkül is bőven fel lehet fejlődni.én 37 leszel lassan,fél szint de egyébként a szürkék nem fognak adni ugyanúgy csak azok amik még zöldek de kisebbek nálad.azok sem adnak sokszor
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.05.29. 21:40:57
Tehát hétfőtől már a szürke küldetések is adnak XP-t? Remek!

Végre mászkálhatok a világban és nem kell félnem, hogy lemaradok pár XP*t adó küldetésről mert túl későn fedezem fel őket...
Myselor
novigradban is van .meg még pár helyen😊
Ehhez kapcsolódva... Borbély csak Oxenfurtban van? Eddig még csak ott találkoztam vele...
Myselor
volt egy küldetés a vas szűz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legyőztem a nőt.be akart csábítani italozni és baszni hogy ünnepeljünk,nem basztam meg moindom majd máskor erre failed lett,oké xd ez mondjuk elég szar,mint hogy keira is megpuszul ha nem baszom meg.
Voltan
Odamentem, ahol a térkép szerint borbély van (az itt linkelt térkép szerint, nem ingame), de nem volt ott semmi, és a játék nem jelzi a térképen sem.
Van valami előfeltétele a hajvágásnak? :S

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SzirmosSzisza
Na, meg kell nézni a térképet, a környéken 2 ház van, a kisebbik az.

Vívó lecke spoiler

Azt hittem meglesz a csaj 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
igen azok 😊
MrPredator
A DLC-k is magyar feliratosak lesznek?
Myselor
elvileg nem ad ami már szürke lesz,viszont egy csomó nem ad ami nem szürke azok közül se,a mellék küldetések .így azokat buktad azokat az xp-ket.
BoneDragon
Annak aki ismeri a sorozatot... 😄 ( Doctor Who)
Én meg csináltam még az elején ezt a questet, de fel se tűnt.

Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.29. 18:33:51

Shep
Egyáltalán mi ez, megcsinálod és nem ad xp-t, vagy amiről beszéltetek ,hogy szürke?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát akkor legyen így, de a lényeg, hogy PC-re hamarabb jön 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hát ez is igaz 😊
az szuper! én azt hittem kisebb.
Palinko
de annak a java tenger. velen meg novigrad meg összenőtt. emígy nagyobb lenne ha külön vennénk a 2 őt
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.29. 18:02:21
Myselor
skellige nagyobb szerintem vagy ugyanakkora
Tikal
a veleni terület a legnagyobb a játékban?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
mondjuk hiába.baszhatom pl én is a sok no xp questet.itt kérdezgettem az embereket másnál van e ilyen.úgynézki sokaknak nem is tűnt fel bár én is azthittem direkt.most mondjuk ez így utólag szívás egy kicsit de hát már nincs mit tenni 😊 amit még mindig nem értem hogy lehet elérni a 40+ szintet
Nem élvez, nincs előny egyiknél sem, csak a konzolos változatnál ha megvan a patch még leadják certification-ra (vagyis leellenőrzi az MS/Sony hogy nem töri-e a gépet,nem okoz-e kárt benne,stb) és csak aztán mehet ki a gépekre a patch...Ez cirka 1 hét késés mindig...
Shep
Azért az sem túl gyakori mostanában ,hogy a PC-s verzió élvez elsőbbséget a konzolossal szemben.

Hétfőn jön PC-re a "no XP" bugnak a kijavítása.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
én kiszedtem belőle azonnal.nem kockáztattam. 😄
Shep
Ja, akkor ezzel még nem találkoztam.

Palinko
nekem mutatta aztán is, ott kalapálja a házat, az árvaháztól nyugatra
SzirmosSzisza
Witcher Contract, épít valami bódét és szól, hogy eltűnnek emberek a mocsárban. Már nem emlékszem teljesen, de mintha valami mérgesgáz jött volna a szörnyből.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Ez melyik küldetés, a leprás fazon?

SzirmosSzisza
Mocsárban levő Witcher Contract helyét tudja valaki? Megengedtem neki, hogy várjon 1 hetet a fizetéssel de nem mutatja a helyet ...

Shep
Ok, kösz.

bardocz
Van egy küldetés, ami átvisz a szigetre, de elég hamar megkapod, a vizimai küldetéseket sem kell befejezned hozzá.
persze tudom csinálni csak van 2 aki piros emiatt
és nem tudom hogy meglesz a teljes lapkészlet, mondjuk annyira nem izgat mert ez az első végigjásztásom olyankor csak a sztori és a világ érdekel nem a maximum 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
A szigetre már egyből át lehet menni (honnan?), vagy majd a story visz át?

BoneDragon
Ez nagyon jó, végre megtalálom az összes kártyás csókát! Gondolom majd skelligéből is lesz pár napon belül. 😊

igen ez dühítő! kis rafinériával, (buggal) kinyírom a törp bandát a házban (20 felett vannak, iszonyat erősek) de a "fehér asszonyt" képtelen vagyok megölni ! egyelőre Lv. 11 vagyok csak.
thx.
én is aktiváltam az összeset és hozzá is adta a játékhoz.
bardocz
Attól még a Novigradi küldetéseket csinálhatod majd szerintem.
Shep
Jó nekem a normál is, néha még így is megszenvedek néhány harcban, főleg ha sokan jönnek. Ráadásul így nekem tökéletes, mert olyan, mint egy kalandfilm, könnyed, szórakoztató, pont amilyennek egy játéknak lennie kell, ha szívni akarok arra ott a DS de azok 1x bőven elegendőek voltak.

bardocz
Főküldetéseknél az utolsó párnál mi a javasolt szint? Mert msot 16-os vagyok, és elkezdtem csinálni azokat, amiknél 12-es szint a javasolt, nehogy ne kapjak értük xp-t.. Meg igazából most sokkal jobban vonz, mint a felfedezgetés, a másodlagos küldetéseim meg mind 20+osak szinte.
első végigjátszáshoz én kihagyom
de a második(és a többi 😄) során már használni fogom ahogy egyéb quest guide-kat is
első körben látni akarom hova tudok eljutni (mondjuk a Gwentes küldit már most buktam mert pl a Olive meg a Báró része is bukta sajnos)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Metalmilitiakid
Valamennyit visszaolvastam, de ezt eddig nem láttam szóval bekérdem.
Olyan problémám van, hogy random történéseknél, pl. alt+tab, mentés, menüben állítás... , néha úgy dönt a játék, hogy lekapcsolja a teljes rendszer hangot. Semmi nem marad, csak a realtek driverben a hangfal teszt hangja és ennyi, semmi más, se lejátszók, se youtube semmi. Csak a leállítás és indítás hozza vissza. Valakinek ismerős a helyzet ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

húú ez de jó!! azért nem mondom hogy állandóan használni fogom mert én is szeretek felfedezni, de egyes esetekben hasznos lehet !
igen, én azt "vettem" meg asszem és utána mindig ki kell pipálni hogy mit akarok hogy aktív legyen

eredeti.
akkor galaxy-ban buy witcher3:wild hunt,the free dlc program?
thx.
eredeti v warez?
ha eredeti akkor "meg kell venni" ingyen a galaxyban és beállítani hogy letöltse
ha warez akkor x 😄

hi.
gog verzióhoz,h lehet hozzáadni az ingyenes dlc-ket?
honnan kell leszedni?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.29. 16:29:31
Ezzel a kijelentéssel várnék amíg kújön a dx12 rendesen és lesznek rendís driverek és rendes dx12-es játékok.
RatBaG
haaa-lleluja:
http://witcher3map.com
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.29. 15:25:48

Per Aspera Ad Inferi.