The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
és nem tudom hogy meglesz a teljes lapkészlet, mondjuk annyira nem izgat mert ez az első végigjásztásom olyankor csak a sztori és a világ érdekel nem a maximum 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én is aktiváltam az összeset és hozzá is adta a játékhoz.
de a második(és a többi 😄) során már használni fogom ahogy egyéb quest guide-kat is
első körben látni akarom hova tudok eljutni (mondjuk a Gwentes küldit már most buktam mert pl a Olive meg a Báró része is bukta sajnos)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Olyan problémám van, hogy random történéseknél, pl. alt+tab, mentés, menüben állítás... , néha úgy dönt a játék, hogy lekapcsolja a teljes rendszer hangot. Semmi nem marad, csak a realtek driverben a hangfal teszt hangja és ennyi, semmi más, se lejátszók, se youtube semmi. Csak a leállítás és indítás hozza vissza. Valakinek ismerős a helyzet ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
akkor galaxy-ban buy witcher3:wild hunt,the free dlc program?
thx.
ha eredeti akkor "meg kell venni" ingyen a galaxyban és beállítani hogy letöltse
ha warez akkor x 😄
gog verzióhoz,h lehet hozzáadni az ingyenes dlc-ket?
honnan kell leszedni?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.29. 16:29:31
Per Aspera Ad Inferi.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
8-as szinten ledaráltam Ekidnát aki 19-es de egy 15-ös szintű fojtólidérc upgrade maloca vagy mi a szar kifog rajtam.
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt néztem meg a lapokat mert fejből nem ismerem:
Scorch card Destroy all cards on the board with 7 strength or more. itt ez a leírása
ez alapján minden 7+s lényt elpusztít
most már nem is merem használni mert már kétszer is megszoptam vele.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.29. 14:01:29
én pl kicsit gyorsabban nyomkodom el néha a külrtöt mint kéne ezért csak a kardosaimra hat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"11.Based on our review of the Microsoft DirectX(r) 12 specification dated July 23, 2014, we are confident that devices based on our GCN architecture will be able to support DirectX(r) 12 graphics when available. We recommend that you check AMD.com prior to purchase to confirm that a particular device will support DirectX(r) 12 graphics. Note however, any changes to the DirectX(r) 12 specification after this date could impact or completely eliminate this ability – and AMD disclaims all liability resulting therefrom."
Ez ugyanúgy vonatkozik a GTX9xx-ra is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.29. 13:17:05
[merlinw.org]
Őszintén szólva, pont a W3 miatt vettem ezt a kártyát, és nagyon jó döntés volt.
Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X. " Pont ebben rejlik az ereje hogy nem majd meglátod.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.29. 13:08:05
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram