The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.05.29. 21:40:57
Végre mászkálhatok a világban és nem kell félnem, hogy lemaradok pár XP*t adó küldetésről mert túl későn fedezem fel őket...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van valami előfeltétele a hajvágásnak? :S
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Vívó lecke spoiler
Azt hittem meglesz a csaj 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én meg csináltam még az elején ezt a questet, de fel se tűnt.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.29. 18:33:51
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.29. 18:02:21
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
és nem tudom hogy meglesz a teljes lapkészlet, mondjuk annyira nem izgat mert ez az első végigjásztásom olyankor csak a sztori és a világ érdekel nem a maximum 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én is aktiváltam az összeset és hozzá is adta a játékhoz.
de a második(és a többi 😄) során már használni fogom ahogy egyéb quest guide-kat is
első körben látni akarom hova tudok eljutni (mondjuk a Gwentes küldit már most buktam mert pl a Olive meg a Báró része is bukta sajnos)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Olyan problémám van, hogy random történéseknél, pl. alt+tab, mentés, menüben állítás... , néha úgy dönt a játék, hogy lekapcsolja a teljes rendszer hangot. Semmi nem marad, csak a realtek driverben a hangfal teszt hangja és ennyi, semmi más, se lejátszók, se youtube semmi. Csak a leállítás és indítás hozza vissza. Valakinek ismerős a helyzet ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
akkor galaxy-ban buy witcher3:wild hunt,the free dlc program?
thx.
ha eredeti akkor "meg kell venni" ingyen a galaxyban és beállítani hogy letöltse
ha warez akkor x 😄
gog verzióhoz,h lehet hozzáadni az ingyenes dlc-ket?
honnan kell leszedni?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.29. 16:29:31
Per Aspera Ad Inferi.