The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja, akkor ezzel még nem találkoztam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
nekem mutatta aztán is, ott kalapálja a házat, az árvaháztól nyugatra
SzirmosSzisza
Witcher Contract, épít valami bódét és szól, hogy eltűnnek emberek a mocsárban. Már nem emlékszem teljesen, de mintha valami mérgesgáz jött volna a szörnyből.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Ez melyik küldetés, a leprás fazon?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SzirmosSzisza
Mocsárban levő Witcher Contract helyét tudja valaki? Megengedtem neki, hogy várjon 1 hetet a fizetéssel de nem mutatja a helyet ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shep
Ok, kösz.

bardocz
Van egy küldetés, ami átvisz a szigetre, de elég hamar megkapod, a vizimai küldetéseket sem kell befejezned hozzá.
persze tudom csinálni csak van 2 aki piros emiatt
és nem tudom hogy meglesz a teljes lapkészlet, mondjuk annyira nem izgat mert ez az első végigjásztásom olyankor csak a sztori és a világ érdekel nem a maximum 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
A szigetre már egyből át lehet menni (honnan?), vagy majd a story visz át?

BoneDragon
Ez nagyon jó, végre megtalálom az összes kártyás csókát! Gondolom majd skelligéből is lesz pár napon belül. 😊

igen ez dühítő! kis rafinériával, (buggal) kinyírom a törp bandát a házban (20 felett vannak, iszonyat erősek) de a "fehér asszonyt" képtelen vagyok megölni ! egyelőre Lv. 11 vagyok csak.
thx.
én is aktiváltam az összeset és hozzá is adta a játékhoz.
bardocz
Attól még a Novigradi küldetéseket csinálhatod majd szerintem.
Shep
Jó nekem a normál is, néha még így is megszenvedek néhány harcban, főleg ha sokan jönnek. Ráadásul így nekem tökéletes, mert olyan, mint egy kalandfilm, könnyed, szórakoztató, pont amilyennek egy játéknak lennie kell, ha szívni akarok arra ott a DS de azok 1x bőven elegendőek voltak.

bardocz
Főküldetéseknél az utolsó párnál mi a javasolt szint? Mert msot 16-os vagyok, és elkezdtem csinálni azokat, amiknél 12-es szint a javasolt, nehogy ne kapjak értük xp-t.. Meg igazából most sokkal jobban vonz, mint a felfedezgetés, a másodlagos küldetéseim meg mind 20+osak szinte.
első végigjátszáshoz én kihagyom
de a második(és a többi 😄) során már használni fogom ahogy egyéb quest guide-kat is
első körben látni akarom hova tudok eljutni (mondjuk a Gwentes küldit már most buktam mert pl a Olive meg a Báró része is bukta sajnos)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Metalmilitiakid
Valamennyit visszaolvastam, de ezt eddig nem láttam szóval bekérdem.
Olyan problémám van, hogy random történéseknél, pl. alt+tab, mentés, menüben állítás... , néha úgy dönt a játék, hogy lekapcsolja a teljes rendszer hangot. Semmi nem marad, csak a realtek driverben a hangfal teszt hangja és ennyi, semmi más, se lejátszók, se youtube semmi. Csak a leállítás és indítás hozza vissza. Valakinek ismerős a helyzet ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

húú ez de jó!! azért nem mondom hogy állandóan használni fogom mert én is szeretek felfedezni, de egyes esetekben hasznos lehet !
igen, én azt "vettem" meg asszem és utána mindig ki kell pipálni hogy mit akarok hogy aktív legyen

eredeti.
akkor galaxy-ban buy witcher3:wild hunt,the free dlc program?
thx.
eredeti v warez?
ha eredeti akkor "meg kell venni" ingyen a galaxyban és beállítani hogy letöltse
ha warez akkor x 😄

hi.
gog verzióhoz,h lehet hozzáadni az ingyenes dlc-ket?
honnan kell leszedni?
thx.
üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.05.29. 16:29:31
Ezzel a kijelentéssel várnék amíg kújön a dx12 rendesen és lesznek rendís driverek és rendes dx12-es játékok.
RatBaG
haaa-lleluja:
http://witcher3map.com
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.05.29. 15:25:48

Per Aspera Ad Inferi.

Ja, és ajánlom, hogy ne rusholjatok, nem éri meg gyorsan ki vinni ezt a játékot. Előbb fedezz fel mindent, minden ? jelet, vigyél ki minden mellék külit, witcher megbízást, és csak utánna vidd végig. Ja és ha picit is ügyes vagy, a nehézségi fokot állítsd Halálfutamra 😛 sokkal jobb lesz.

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Szerintem sehogy, mert ott valami Bug van mert sokan panaszkodnak rá (én is)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

grebber
Ezek a szintek elég érdekesek amúgy.

8-as szinten ledaráltam Ekidnát aki 19-es de egy 15-ös szintű fojtólidérc upgrade maloca vagy mi a szar kifog rajtam.

Next PC upgrade: 2022

Tikal
Na ezért nem értem, mert olyan sorra raktam, ahol ilyen felduplázott szörnyek voltak, 6 ilyen lapja volt az első sprban, mondom ezt szétbombázom, aztán sikerült levennem a saját lapom 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Terawatt
heavy armor kb hanyas szinten lesz először?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

SzirmosSzisza
Akkor fasza a scorch ha ilyen barátkozós lapjai vannak az ellenfélnek, akkor azok mindig 10+ ra erősödnek külön-külön.

bardocz
Scorch close combat card: Megöli az ellenfél legerősebb close comat unitját, ha a close combat sorban neki 10 vagy több pontja van.
bardocz
Scorch: megöli a legerősebb lapokat a csatatéren. Nem lehet hero card, azokra nem hat semmi, és ha valamelyik unitnak fel van duplázva az ereje, pl horn-nal, akkor a felduplázott érték számít.
Tikal
és ha nincs 7es vagy erősebb lap akkor random? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4-es szinten belefutottam a WereWolf-os küldibe (a barlangban). 😄 Hát vagy 20 reload, de ez kegyetlen, már majdnem feladtam, mikor sikerült falhoz (sziklához) szorítanom. Na kapott rendesen. Olajat kardra, Moon Dust meg Devil’s Puffball -t, megspékelve 2x Igni-vel. Egyszer sem villant fel a zöld regenerálódó érték. Kipurcant ~15mp alatt. Jájjj. Gyorsan 3 külön mentési pont! 😄 😄 Ekkora mázlim lehet?
gwent card list
itt néztem meg a lapokat mert fejből nem ismerem:
Scorch card Destroy all cards on the board with 7 strength or more. itt ez a leírása
ez alapján minden 7+s lényt elpusztít

Tikal
Kiválasztottam a sorát, ahol volt egy pár 5 és 6-os erejű kártyája, leraktam, majd levette az egyik 5ös kártyámat, még csak nem is a legerősebett. És azt sem értem hogy azt hogyan csinálja hogy egyszerre 3-4 lapomat égeti el...

most már nem is merem használni mert már kétszer is megszoptam vele.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.29. 14:01:29

nem használtam még, de mikor lerakod akkor nem lehet kiválasztani hogy melyik sorra hasson?

én pl kicsit gyorsabban nyomkodom el néha a külrtöt mint kéne ezért csak a kardosaimra hat

Shep
Legerősebb lapokat égeti el, függetlenül attól ,hogy éppen kihez tartozik.

Shep
Akkor te is nagyon rossz helyen jársz, mert az kettővel odébb van, de ahogy látom az üres, mert már nem maradt senki aki bele tudnál kötni, azért bolyongsz rossz helyeken.

Tikal
A felperzselés kártya hogyan működik? Lerakom és felégeti a saját lapjaimat 😄 mikor a gép rakja akkor meg felégeti vagy 8 lapomat mindig...

nem ez a HS milyen gépet építsek hogy ne az utolsó 4 lapban legyen az 5 aoe topik

Shep
Eltévedtem volna és ez nem a Witcher 3 topic, hanem a milyen videokártyát vegyek?

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MS-on múlik. Az R9 sorozat DX12 ready, viszont csak a tavaly júliusi specifikáció alapján. Ha azóta volt komolyabb változtatás akkor van gond a dologgal.

"11.Based on our review of the Microsoft DirectX(r) 12 specification dated July 23, 2014, we are confident that devices based on our GCN architecture will be able to support DirectX(r) 12 graphics when available. We recommend that you check AMD.com prior to purchase to confirm that a particular device will support DirectX(r) 12 graphics. Note however, any changes to the DirectX(r) 12 specification after this date could impact or completely eliminate this ability – and AMD disclaims all liability resulting therefrom."

Ez ugyanúgy vonatkozik a GTX9xx-ra is.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.29. 13:17:05

[merlinw.org]

bélanéni
Addig meg érdemes nVidia kártyákkal játszani <#hehe>
Őszintén szólva, pont a W3 miatt vettem ezt a kártyát, és nagyon jó döntés volt.
Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Welcome to dx12 korszak. 290X ronggyá veri majd a dx12-es játékokban a 980ti-t.

"Ha elterjed a DX12, kevés lesz már a 290X. " Pont ebben rejlik az ereje hogy nem majd meglátod.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.29. 13:08:05

Next PC upgrade: 2022

BoneDragon
Erre a csodára ne nagyon várj azért, de hátha kövi generációra össze kapja magát az amd.

bélanéni
1-2 hónap és jön a 380X és 390X vagy mi, ha nem zavar a 250-300W tdp, akkor hajrá. Az tuti gyorsabb lesz mint a 970-980, de nyilván nem W3 alatt <#hehe>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az a baj, hogy ismerve a szerencsémet, amint váltanék a zöldekre, egyből kijönne valami csúcs amd technológia és duplázódna az amd kártyák teljesítménye. <#idiota>
Terawatt
44 ! 😄 De csak elméletben. Ottani benchmark amit linkelt Bonedragon nem igazán volt plusz gyakorlatban. VSR ficsőrjét úgy PC gányoltam össze( amit szeretek) , mert az r9 280, vagy 7000-es széria nem kaptam meg, tegyük hozzá indokolatlanul. Igaz, hogy csak 30 fps-el, de maxon tolom 1440p-ben.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

bélanéni
A Mantle projekt is bedőlni látszik. Mielőtt elindulhatott volna igazán <#szomoru1>