The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Temerian Valuables nevű quest végén nem tudom kinyitni a ládát, pedig a kulcs is megvan hozzá. Találkozott valaki ezzel a buggal?
nem, az nem bug, hogy szürke questek már nem adnak xp-t! working as intended.
a bug az, hogy valahol a storyban eléggé előre haladva egyszer csak a zöldek sem kezdenek adni. engem különösebben nem izgat, crow's perch környékét most kezdem elhagyni, szóval nem hiszem, hogy ezeket a korai questeket érintené.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
Szerk.: Valaki kérdezte még pár napja hogy másodjára kapunk-e gwynt lapot az emberektől. Én most próbáltam és az egyik kereskedőtől csak 4 darab selymet kaptam kártya helyett, viszont az egyik kovács másodjára is egy lapot adott, úgyhogy úgy tűnik ez változó. Próbálgatni kell.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.30. 15:34:49
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nagyon remélem, hogy Ciri is fog szerepelni bennük. Így a játék végére érve azt kell mondjam, hogy a videojátékok történelmében az egyik legjobban megalkotott női szereplő (bár Triss és Yennefer is azok). Valószínűleg ebben a könyvek is közrejátszottak, de akkor is, rettentően örülök neki, hogy képesek igazi, szerethető/kedvelhető, hiteles női karaktert is megalkotni és nem csak egy két lábon járó csöcsbabát összehozni (akinek agya és egy értelmes dialógusa sincs). Komolyan enélkül a csaj nélkül már nem tudom elképzelni a Witcher világát. Imádnivaló a csaj, nagyon jól megírt dialógusai vannak és ezek nagyon jól is vannak előadva. Nagyon durva, hogy a CD Projekt milyen karaktereket tud megalkotni. Komolyan, imádom őket. A BioWare meg verheti a mellét a "jól" megalkotott karaktereivel, amikor már csak kliséhalmaz és rettentő fantáziátlan karakterekre futja nekik. Komolyan engem a Dragon Age 2 és Dragon Age Inquisition új karakterei baromira idegesítettek, meg olyan semmilyenek voltak (Varric kivételével). De ez a Witcher 3, ez egy mestermű ilyen szempontból is. Maga a befejezés is nagyon korrektre lett kidolgozva. Nem úgy mint az a multicoloros Mass Effect 3 mocsok. Tényleg szépen kidolgozták a játék minden egyes aspektusát. Ekkora volumenű játéknál ilyenre még nem volt példa a történelemben! Mostantól ez az RPG-k királya! Csak azt sajnálom, hogy ha ezután bármilyen (RPG) játékot veszek elő, az közel sem fogja hozni azt az élményt és minőséget, mint ez... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 15:13:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most már az eddigi játszható 18-20 fps helyett lementem a szinte már valóban játszhatatlan kategoriába így várom az 1.05-öt hátha ha az se hozza vissza akkor majd jövőre folytatom.
Shep: Majd HA..... akkor veszek!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.30. 14:34:21
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.30. 14:30:33
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
hát Geralt Mad 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.30. 13:59:45
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw2.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw3.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw4.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw5.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw6.jpg
Mulbrydale-ben (első falu, mikor Velen-be érkezel) nektek alapból ott van a kovács? Az interaktív mapon ott van, és gondolom vele lehetne gwentet tolni is. Ott a két buff-olós szerkezet, az üllő, de a ház ajtaja zárva, és faszikám meg sehol.
Később jelenik meg, vagy csak nálam bugos?
másik:
Crow's Perch-től délre a borbélynak is gwenteznie kéne, nem? Nekem nem dobta fel a lehetőséget, eddig.
Per Aspera Ad Inferi.
Amilyen hangulatosak, ezeket küldetéseket ha xp-t VENNNÉNEK el akkor is megcsinálnám.
Keira kérdés...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.30. 09:24:16
Adversus solem ne loquitor
Hiába van a game-ben akár 300 óra tartalom valakit kicsit se érdekel minden cm felfedezése csak a főszál érdekli és kampó. Szóval így igen is fontos minden xp hogy valahova fejlődjön is az ember.
Kurva sziget egy részeg féreg vitt el 1000 aranyért amit 1x óra alatt szedtem össze frankó<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.30. 08:27:08
Next PC upgrade: 2022
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R