The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Kiváncsi vagyok akkor, hogy lehet elérni a lv50-t, valszeg egy évig ki se mozdul Geralt a kupiból mert ott minden menet 4xp-t ér és ugy csak össze jön egyszer...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Vegyél egy ps4-et, azon nem szaggat 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Sajnos ráfrissitett a kurva steam pont amikor ki akartam lőni az 1.04 bajok miatt.

Most már az eddigi játszható 18-20 fps helyett lementem a szinte már valóban játszhatatlan kategoriába így várom az 1.05-öt hátha ha az se hozza vissza akkor majd jövőre folytatom.

Shep: Majd HA..... akkor veszek!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.30. 14:34:21

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
Akkor én tényleg kurva gyors voltam<#smile>, free roam-ban szórakozok most, megvan a játék már legalább 80-85%-a és így sincs benne több mint 50 órám, ja és 35 vagyok de mivel nincs küldetés ezért nem is tudok nagyon xp-t szerezni sehonnan.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.30. 14:30:33
wedge31
Ne is mond, 44óra alatt lv15-ig jutottam, rengeteg a küldetés és a felfedeznivaló, rég nem vesztem el igy egy játékban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Novigradnak én csak a fényeit láttam egy dombtetőről 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

cylonflatus
Én 10 napja játszok vele, majdnem 60 órát toltam bele eddig, a főküldetésben pedig még csak ott tartok, hogy hogy Ciri elment a Véres Bárótól Novigradba. Szinte csak Velenben voltam, Novigradban küldetést még nem is csináltam, csak shoppingolni jártam be eddig. Főleg mellékküldetéseket csinálom, eszméletlen mennyi tartalom van a játékban.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Én eddig 3 borbélynál voltam, egyiknél sem lehetett kártyázni. Aztán lehet, hogy lesz olyan akinél meg lehet. Sok kereskedővel se lehet kártyázni, kováccsal is találkoztam olyannal, aki nem verte a blattot. Szerintem ez nem bug.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

a csaj a mad maxet szereti😄
hát Geralt Mad 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Vicces, nincs spoiler csak nagy a kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.30. 13:59:45

Pár oldalnyi gwent segítség, de a fefedezősebb játékosok inkább hanyagolják.
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw1.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw2.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw3.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw4.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw5.jpg
http://www.kephost.com/images/2015/05/30/gw6.jpg

Myselor
próbálj aludni 1-2 órát,akarom mondani meditálni. ne a közvetlen közelébe.és akkor ott lesz,nekem úgy szokott
RatBaG
KÉRDÉS:
Mulbrydale-ben (első falu, mikor Velen-be érkezel) nektek alapból ott van a kovács? Az interaktív mapon ott van, és gondolom vele lehetne gwentet tolni is. Ott a két buff-olós szerkezet, az üllő, de a ház ajtaja zárva, és faszikám meg sehol.
Később jelenik meg, vagy csak nálam bugos?

másik:
Crow's Perch-től délre a borbélynak is gwenteznie kéne, nem? Nekem nem dobta fel a lehetőséget, eddig.

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
na jó de ha nem húzod meg akkor még kevesebb döntésed van én csak ezt mondom,amúgyis meghalhat igen 😊
Én attól féltem hogy a túl alacsony szintű küldetések eltűnnek. De akkor ezek szerint nincs gond.

Amilyen hangulatosak, ezeket küldetéseket ha xp-t VENNNÉNEK el akkor is megcsinálnám.

Keira kérdés...

Ha Keirával eltöltjük a romantikus éjszakát akkor Triss vagy Yen megorrol ránk? Vagy ez csak akkor történik meg ha kettejükkel kavarunk..

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.30. 09:24:16
Moby
Semmi köze hozzá, hogy levarrod-e vagy sem. Én megcsinálgattam, és a végén így is kénytelen volt megpandelni, de az is az én döntésem volt.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Ha csak a főküldit csinálod nem sokat fogsz fejlődni nem lesznek über cuccaid.

Hiába van a game-ben akár 300 óra tartalom valakit kicsit se érdekel minden cm felfedezése csak a főszál érdekli és kampó. Szóval így igen is fontos minden xp hogy valahova fejlődjön is az ember.

Kurva sziget egy részeg féreg vitt el 1000 aranyért amit 1x óra alatt szedtem össze frankó<#falbav>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.30. 08:27:08

Next PC upgrade: 2022

gwent kérdés azokhoz akik már a vége felé járnak:
Lambert majd akkor lesz elérhető ha Kaer Morhenbe érek?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
én így jártam 😊 de hát ez van attól még élmény.de megvárom a hétfőt addig nem csinálom a többit kíváncsi vagyok a szürkék is adnak e xp-t😊
Palinko
és hogy nem kapsz érte xp-t az elveszi az élményt? na ne már
Én csak annyitól félek, hogy olyan sok küldetés lesz hogy jó párat túlfejlődök és beszürkülnek. Pedig még melléküldetések is nagyon hangulatosak... Mint pl a Vadszívű vagy az Ősatyák éjje...
Shep
Most tudatosult bennem (megnéztem), hogy a sziget is rohadt nagy és még mindig a bárós küldetéseket csinálom, hát ez nekem el fog tartani egy darabig azt hiszem 😊

Myselor
úgynézki 😄 bár ahogy vesszük bőven túl fejlődöd a fő szálat ha mindenfélét megcsinálsz
Akkor ezek szerint csak simán "jó úton" haladok ebben az openworld-ben és ezért nem találkoztam még ilyennel.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MrPredator
Myselor
a szürke az ami 6 szintel kisebb nálad.az 5 még zöld 😊
Én így is össze-vissza mászkálok és random veszem fel a küldetéseket és eddig nem találkoztam szürke küldivel. Bizonyára szerencsém volt. (eddig)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát .mondjuk én azt mondom anélkül is bőven fel lehet fejlődni.én 37 leszel lassan,fél szint de egyébként a szürkék nem fognak adni ugyanúgy csak azok amik még zöldek de kisebbek nálad.azok sem adnak sokszor
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.05.29. 21:40:57
Tehát hétfőtől már a szürke küldetések is adnak XP-t? Remek!

Végre mászkálhatok a világban és nem kell félnem, hogy lemaradok pár XP*t adó küldetésről mert túl későn fedezem fel őket...
Myselor
novigradban is van .meg még pár helyen😊
Ehhez kapcsolódva... Borbély csak Oxenfurtban van? Eddig még csak ott találkoztam vele...
Myselor
volt egy küldetés a vas szűz
legyőztem a nőt.be akart csábítani italozni és baszni hogy ünnepeljünk,nem basztam meg moindom majd máskor erre failed lett,oké xd ez mondjuk elég szar,mint hogy keira is megpuszul ha nem baszom meg.
Voltan
Odamentem, ahol a térkép szerint borbély van (az itt linkelt térkép szerint, nem ingame), de nem volt ott semmi, és a játék nem jelzi a térképen sem.
Van valami előfeltétele a hajvágásnak? :S

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SzirmosSzisza
Na, meg kell nézni a térképet, a környéken 2 ház van, a kisebbik az.

Vívó lecke spoiler

Azt hittem meglesz a csaj 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
igen azok 😊
MrPredator
A DLC-k is magyar feliratosak lesznek?
Myselor
elvileg nem ad ami már szürke lesz,viszont egy csomó nem ad ami nem szürke azok közül se,a mellék küldetések .így azokat buktad azokat az xp-ket.
BoneDragon
Annak aki ismeri a sorozatot... 😄 ( Doctor Who)
Én meg csináltam még az elején ezt a questet, de fel se tűnt.

Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.05.29. 18:33:51

Shep
Egyáltalán mi ez, megcsinálod és nem ad xp-t, vagy amiről beszéltetek ,hogy szürke?

Shep
Hát akkor legyen így, de a lényeg, hogy PC-re hamarabb jön 😊

Myselor
hát ez is igaz 😊
az szuper! én azt hittem kisebb.
Palinko
de annak a java tenger. velen meg novigrad meg összenőtt. emígy nagyobb lenne ha külön vennénk a 2 őt
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.29. 18:02:21
Myselor
skellige nagyobb szerintem vagy ugyanakkora
Tikal
a veleni terület a legnagyobb a játékban?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
mondjuk hiába.baszhatom pl én is a sok no xp questet.itt kérdezgettem az embereket másnál van e ilyen.úgynézki sokaknak nem is tűnt fel bár én is azthittem direkt.most mondjuk ez így utólag szívás egy kicsit de hát már nincs mit tenni 😊 amit még mindig nem értem hogy lehet elérni a 40+ szintet
Nem élvez, nincs előny egyiknél sem, csak a konzolos változatnál ha megvan a patch még leadják certification-ra (vagyis leellenőrzi az MS/Sony hogy nem töri-e a gépet,nem okoz-e kárt benne,stb) és csak aztán mehet ki a gépekre a patch...Ez cirka 1 hét késés mindig...
Shep
Azért az sem túl gyakori mostanában ,hogy a PC-s verzió élvez elsőbbséget a konzolossal szemben.

Hétfőn jön PC-re a "no XP" bugnak a kijavítása.

Myselor
én kiszedtem belőle azonnal.nem kockáztattam. 😄