The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Asszondja repetitív a játékmenet meg rengeteg a bug.
Ez sem játszott még a Dragon Age Inquisition-nel (meg az elmúlt 4-5 év RPG játékaival). <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Laza
pf, elkolbászoltam bőven olyan helyekre, ahol mindenki koponyás szintű, egy kis gurulgatással ki is rámoltam pár ládát, bezsebelve mindenféle receptet meg egy brutál kardot ... aztán elmenekültem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

csak beleolvastam de hozzák a szokásos szintet
mivel nem "neves" kiadó minden szarba belekötnek ...
ha az EA vagy a Ubi hozza ki akkor 11 pontot kap
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 22:02:35

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
GS teszt <#idiota>

Palinko
el, mert ott kapod meg az erdő asszonyai küldit a végén

bocsi Prof William, sejtettem, hogy túlhúztam 😞
novigradban elvileg Ciri-t 2 szálon keresheted:
1. báró
2. az erdei boszorkány
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiera

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Nincs ilyenem, akkor valamit még meg kell csinálnom. Lehet el kellene menni végre a maszkos mágushoz? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az erdő asszonyai küldetéssorozaton indulj el

Shep
A báró feleségét, hogy tudom megtalálni? Azt írja, hogy a fennmaradt nyomok alapján találjam meg, de hol kezdjem a keresést, a térképen nem mutat sehova a jelző?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nofene, a macska sethez tartozik nyílpuska

LeWyTy
Kérdés: Van esetleg valami mod ami kikapcsolja a nonstop hurrikánt a játékban? Mert engem rohadtul zavar.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TBTPumpa
Imádom ezt a Cirit!
Az egyik visszaemlékezésben:
Egy halászfiú segít az elfnek kimenteni Cirit a vízből. A halászfiúnak megtetszik Ciri és ezt el is mondja a nővérének. Mikor Ciri felébred a srác nővére tudatja vele ezt a gőzben. Viszont Ciri nem ellenkezik, sőt azt mondja, hogy egész helyes a srác. Mikor a srác odaadja neki a lovát (hogy el tudjon menekülni a Wild Hunt elől) Ciri felhozza ezt a dolgot és még megcsókolja a srácot. Sőt tök aranyosan még azt is megkérdezi, hogy ez volt-e élete első csókja!
Sajnos a halász srác, meg amúgy az egész falu, elpusztul. A játék későbbi szakaszában Ciri arra kéri Geraltot, hogy látogassák meg a srácot. Geralt akkor tudatja vele, hogy a srác már halott. Ciri elszomorodik, de visszamegy, megkeresi a srác holttestét és eltemeti.

Gyönyörű gesztus ez a leányzótól. Nemsemmi, hogy mennyi mindenre gondoltak a fejlesztők. Más játékokban az ilyen érintőleges szálakat simán csak kihagyják, de itt még ezt is rendesen kidolgozták.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 21:43:22

a Disjkra-Roche küldihez kérdés:

miután kiszabadítottam a cipészt van még dolgom?
Dijkrtának a pecóját keresgéltem de sajna eltévedek állandóan meg nem is emléxem pontosan merre van

Ez egy hangyányit több információ mint amire számítottam de köszönöm. 😊
Tikal
alszik, vagy túl korán van.. nem dolgoznak 24 órában 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Palinko
nem jön vissza, a a gnóm lesz az a maszkos elf aki követte cirit, majd kaer mohrenben meg kell törnöd az átkot
Jaja ezt én is nézem. Szinte mindegyik melléküldetésben van valami érdekesség... sok játékban dögunalmasak, de itt nem... Pl az Ősatyák Éjje is veszettül hangulatos volt.

11-ik szinten a Erdei Jenny Küldetés elég nehéz. (Pedig 10-es szintű a küldetés.)

Más küldetéslény könnyű hozzá képest. Midig kimozdul a csapdajel hatósugarából, nehezen sebződik, visszagyógyul + hatalmasakat sebez...

Lehet majd olyan 14-es szint körül egy jobb kardal/felszereléssel visszanézek oda.

Még egy kérdés a báróról...

A báró visszajön még? elment gyógyírt találni a feleségének, csak közben kissé elszemtelenedtek az emberei, bár nem túl látványosan szerencsére. + azzal kis udvari bolond szerű gnómmal lesz valami küldetés? Nem mutatták volna, ha nem lenne még valami szerepe...

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.30. 20:34:41
Palinko
áh ritka a játék ahol nem mondod meg hogy mi a főküldi, mi a mellék. általában jól elhatároltak és sokszor a melléket nem érdemes csinálni. na ez itt egyáltalán nem így van
bélanéni
Ami végképp elképesztő és hihetetlen, hogy a Witcher1 zenéinek a hangulatát is képes volt utolérni a W3.
Szenzációs dallamok csendülnek fel szinte minden percben.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bardocz
Dandelion részről részre hülyébb 😄D
bélanéni
Én egy dologban bíztam jópár hónapja, hogy a számomra a Shadow of Mordor hihetetlen jó hangulatát majd sikerül kombinálni a Witcher játékok összetettségével és ezt beleültetni az open world jellegbe. Számomra a Mordor etalonnak számít hangulat téren, 40 órácskát bele is tettem úgy hogy végül nem játszottam végig. De őszintén szólva úgy gondoltam, ez egy hiú ábránd, egy ekkora játékban ezt képtelenség megcsinálni, hogy minden a helyén legyen. Azt kell mondjam, hogy rohadtul összejött a CDPR-nek. Tovább már nem fényezem a játékot, de egyszerűen minden másodperc hatalmas élmény, amit a játékban töltök. Akár nyílt terepen, akár barlangban, mindenhol hozza a 10/10-es hangulatot. Elképesztő.
Szándékosan nagyon lassan haladok, 4-5 hónapnál előbb nem szeretném hogy vége legyen ennek a hihetetlen kalandnak. Számomra új etalon született, ezt így ki merem jelenteni 11 órányi játék után.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.30. 20:27:49

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az a durva hogy a legegyszerubbnek tuno mellekkuldetes is mindig tartalmaz valami csavart es osszetettseget. Nem szuletett ennel jobb jatek meg. 10/10.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bélanéni
Végre én is ide jutottam, na 1-2 óra erejéig adjunk a melónak <#finom>

Palinko
azt nem tudják meg, nyomd csak nyugodtan
Sziasztok!
A Temerian Valuables nevű quest végén nem tudom kinyitni a ládát, pedig a kulcs is megvan hozzá. Találkozott valaki ezzel a buggal?
Myselor
ja értem.hát igen a storyk sem adnak és a mellék küldetések sem adnak amik zöldek ez feltűnt akkor a többi nem bugos értem köszi 😊
RatBaG
sokan összekeverték már ezt az egészet...
nem, az nem bug, hogy szürke questek már nem adnak xp-t! working as intended.
a bug az, hogy valahol a storyban eléggé előre haladva egyszer csak a zöldek sem kezdenek adni. engem különösebben nem izgat, crow's perch környékét most kezdem elhagyni, szóval nem hiszem, hogy ezeket a korai questeket érintené.

Per Aspera Ad Inferi.

wedge31
Akkor sajnos kicsit tovább kell várnod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Soldiers
PS4-n játszok vele

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Myselor
azt mondják hogy ami 6 szintel kisebb tőled és szürke,az már nem ad xpt és ez bug azt mondták a fejlesztők.mi eddig azt hittük direkt így van,már a patchek előtt is így volt szóval nem értem.viszont 35ön a 27es megbízás adott xpt de a 17es megbízás már nem nemtudom mivan.ja és közben volt hogy mellékküldetés ami zöld volt az sem adott xpt nekem ,több ilyen is volt még a legutolsó patch előtt.szóval nemtudom mivan 😊
wedge31
Bug, hétfőig ne csinálj hozzád képest ilyen alacsony szintü küldetéseket akkor jön rá a patch

Soldiers
Egy kérdés a Családi ügy küldetést megcsináltam 11. szinten és assszem a küldi 6. szintű de nem kaptam XP-t a küldetésért amúgy sem járna vagy ez a bug miatt van??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SzirmosSzisza
Szerintem csak szörnyek sebeznek többet. Meg meditáció nem ad életet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
próbáltam mindenhogy, de se híre, se hamva... mondjuk csak azért érdekelne, hogy nehogy így lecsússzak egy kártyáról.

Per Aspera Ad Inferi.

Soldiers
minél nehezebb fokozaton játszol annál több XP-t kapsz?

Myselor
nagyon sok féle kinézetű színű van, nem értem mibajotok velük 😄 a markolat, a tök a szín ,a jel a végén,mindig más valami 😄
Myselor
inkább csak a griff macska és a medve páncélok tök mások.a temeriai páncél is nagyon egyedi és azt később is meglehet venni 29es szinten is lesz belőle .a többi tényleg elég hasonlóan néz ki,bár vannak azért egyediek.de az előző részhez képest sokkal több féle van midnenből.a kardok pedig sok hasonló is van de nagyon egyediek is vannak szóval ez nem igaz, a tok a markolat stb,vannak nagyon szépek és sok féle nekem nincs bajom vele 😊
Én lvl 11-es vagyok kemény 41 órával és Velenben még mindig van vagy 40 kérdőjel. Novigradban még egyáltalán nem jártam ahogy Oxenfurt-ban sem, gondolom ott is van nem egy mellékküldi. És akkor még Skellige is hátra van. Simán meg lesz az a 100 óra. 😄

Szerk.: Valaki kérdezte még pár napja hogy másodjára kapunk-e gwynt lapot az emberektől. Én most próbáltam és az egyik kereskedőtől csak 4 darab selymet kaptam kártya helyett, viszont az egyik kovács másodjára is egy lapot adott, úgyhogy úgy tűnik ez változó. Próbálgatni kell.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.30. 15:34:49

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SzirmosSzisza
A Witcher kardok tényleg ugyanúgy, de azért van 1-2 ami máshogy és fasza.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wedge31
thx

nem, a 2 kard + 4 ruha után beadta az acsit hogy felvettél minden darabot egy szetből

bardocz
17-es szint 53 óra után. Felfedezni való nagyon sok lenne, de magába szippantott a sztori. Ahogy Priscilla beszél, az fantasztikus. Nagyon jó az az akcentus.
Mr_no_NaMe
Ez az egy dolog nem tetszik nekem ebben a játékban...az összes páncél majdnem ugyan úgy néz ki, nincs sisak, és a kardok is szinte tök ugyan olyanok 😞 Rájöttem, ez a fő problémám.
wedge31
A Griffin sethez tartozik crossbow? mert az istenek se találok róla infót.

TBTPumpa
Igen, épp a napokban írták, hogy 2016 végéig a Witcher 3 van terítéken. 12 ingyenes DLC érkezik még, aztán ősszel jön az első kiegészítő, 2016 elején pedig a második. Gondolom ezek is bőven adni fognak majd XP-t, azért is olyan "elérhetetlen" most a maximális szint. A játék Steam adatlapján írták, hogy mindkét kiegészítőben lesznek visszatérő karakterek.
Nagyon remélem, hogy Ciri is fog szerepelni bennük. Így a játék végére érve azt kell mondjam, hogy a videojátékok történelmében az egyik legjobban megalkotott női szereplő (bár Triss és Yennefer is azok). Valószínűleg ebben a könyvek is közrejátszottak, de akkor is, rettentően örülök neki, hogy képesek igazi, szerethető/kedvelhető, hiteles női karaktert is megalkotni és nem csak egy két lábon járó csöcsbabát összehozni (akinek agya és egy értelmes dialógusa sincs). Komolyan enélkül a csaj nélkül már nem tudom elképzelni a Witcher világát. Imádnivaló a csaj, nagyon jól megírt dialógusai vannak és ezek nagyon jól is vannak előadva. Nagyon durva, hogy a CD Projekt milyen karaktereket tud megalkotni. Komolyan, imádom őket. A BioWare meg verheti a mellét a "jól" megalkotott karaktereivel, amikor már csak kliséhalmaz és rettentő fantáziátlan karakterekre futja nekik. Komolyan engem a Dragon Age 2 és Dragon Age Inquisition új karakterei baromira idegesítettek, meg olyan semmilyenek voltak (Varric kivételével). De ez a Witcher 3, ez egy mestermű ilyen szempontból is. Maga a befejezés is nagyon korrektre lett kidolgozva. Nem úgy mint az a multicoloros Mass Effect 3 mocsok. Tényleg szépen kidolgozták a játék minden egyes aspektusát. Ekkora volumenű játéknál ilyenre még nem volt példa a történelemben! Mostantól ez az RPG-k királya! Csak azt sajnálom, hogy ha ezután bármilyen (RPG) játékot veszek elő, az közel sem fogja hozni azt az élményt és minőséget, mint ez... <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 15:13:11

Myselor
igen én is így érzem 😊 kíváncsian várom majd mi lesz
wedge31
Hosszú távra terveznek a játékkal még ugye jönnek dlc-k is a két kiegen kivül ezeken mind lehet még xp gyüjteni, csak igy látom értelmét a dolognak mert az nem valószinü, hogy poénból tettek a játékba egy lv47 kardot.

Myselor
én 37és félig jutotottam eddig .de a 40et sem lehet elérni,nem hogy a 70-t és van 47es kard receptem is fura
wedge31
Ha kijön a két kieg akkor már biztos elérhetö lesz az a szint is addig nem hiszem legalábbis még sehol se láttam lv50-s kariról infót.

CalebJoe
A kártya játék ad e xp-t azt nem tudom, de ha pl. újra lehetne kezdeni nehezebb fokozaton ezzel a szinttel akkor fel lehetne tolni maxra.