The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez sem játszott még a Dragon Age Inquisition-nel (meg az elmúlt 4-5 év RPG játékaival). <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mivel nem "neves" kiadó minden szarba belekötnek ...
ha az EA vagy a Ubi hozza ki akkor 11 pontot kap
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.30. 22:02:35
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
bocsi Prof William, sejtettem, hogy túlhúztam 😞
1. báró
2. az erdei boszorkány
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az egyik visszaemlékezésben:
Sajnos a halász srác, meg amúgy az egész falu, elpusztul. A játék későbbi szakaszában Ciri arra kéri Geraltot, hogy látogassák meg a srácot. Geralt akkor tudatja vele, hogy a srác már halott. Ciri elszomorodik, de visszamegy, megkeresi a srác holttestét és eltemeti.
Gyönyörű gesztus ez a leányzótól. Nemsemmi, hogy mennyi mindenre gondoltak a fejlesztők. Más játékokban az ilyen érintőleges szálakat simán csak kihagyják, de itt még ezt is rendesen kidolgozták.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 21:43:22
Dijkrtának a pecóját keresgéltem de sajna eltévedek állandóan meg nem is emléxem pontosan merre van
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
11-ik szinten a Erdei Jenny Küldetés elég nehéz. (Pedig 10-es szintű a küldetés.)
Lehet majd olyan 14-es szint körül egy jobb kardal/felszereléssel visszanézek oda.
Még egy kérdés a báróról...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.30. 20:34:41
Szenzációs dallamok csendülnek fel szinte minden percben.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szándékosan nagyon lassan haladok, 4-5 hónapnál előbb nem szeretném hogy vége legyen ennek a hihetetlen kalandnak. Számomra új etalon született, ezt így ki merem jelenteni 11 órányi játék után.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.30. 20:27:49
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A Temerian Valuables nevű quest végén nem tudom kinyitni a ládát, pedig a kulcs is megvan hozzá. Találkozott valaki ezzel a buggal?
nem, az nem bug, hogy szürke questek már nem adnak xp-t! working as intended.
a bug az, hogy valahol a storyban eléggé előre haladva egyszer csak a zöldek sem kezdenek adni. engem különösebben nem izgat, crow's perch környékét most kezdem elhagyni, szóval nem hiszem, hogy ezeket a korai questeket érintené.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Per Aspera Ad Inferi.
Szerk.: Valaki kérdezte még pár napja hogy másodjára kapunk-e gwynt lapot az emberektől. Én most próbáltam és az egyik kereskedőtől csak 4 darab selymet kaptam kártya helyett, viszont az egyik kovács másodjára is egy lapot adott, úgyhogy úgy tűnik ez változó. Próbálgatni kell.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.30. 15:34:49
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nagyon remélem, hogy Ciri is fog szerepelni bennük. Így a játék végére érve azt kell mondjam, hogy a videojátékok történelmében az egyik legjobban megalkotott női szereplő (bár Triss és Yennefer is azok). Valószínűleg ebben a könyvek is közrejátszottak, de akkor is, rettentően örülök neki, hogy képesek igazi, szerethető/kedvelhető, hiteles női karaktert is megalkotni és nem csak egy két lábon járó csöcsbabát összehozni (akinek agya és egy értelmes dialógusa sincs). Komolyan enélkül a csaj nélkül már nem tudom elképzelni a Witcher világát. Imádnivaló a csaj, nagyon jól megírt dialógusai vannak és ezek nagyon jól is vannak előadva. Nagyon durva, hogy a CD Projekt milyen karaktereket tud megalkotni. Komolyan, imádom őket. A BioWare meg verheti a mellét a "jól" megalkotott karaktereivel, amikor már csak kliséhalmaz és rettentő fantáziátlan karakterekre futja nekik. Komolyan engem a Dragon Age 2 és Dragon Age Inquisition új karakterei baromira idegesítettek, meg olyan semmilyenek voltak (Varric kivételével). De ez a Witcher 3, ez egy mestermű ilyen szempontból is. Maga a befejezés is nagyon korrektre lett kidolgozva. Nem úgy mint az a multicoloros Mass Effect 3 mocsok. Tényleg szépen kidolgozták a játék minden egyes aspektusát. Ekkora volumenű játéknál ilyenre még nem volt példa a történelemben! Mostantól ez az RPG-k királya! Csak azt sajnálom, hogy ha ezután bármilyen (RPG) játékot veszek elő, az közel sem fogja hozni azt az élményt és minőséget, mint ez... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.30. 15:13:11