The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. a sima táncoló csillag receptjét tudja valaki hol lehet fellelni?
2. Dijskra háza merre van? (3adjára kérdezem hátha vki lassan reagál 😄)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
aztán mire jön a 2. remélem kiadnak vmi javítást hozzá hogy el is lehessen érni a lv60at vagy mit 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Edit felcseréltem fejben a lv13-at 16-al de fordítva van. Akkor te az óvatos huszár vagy 😊 Ettől függetlenül igaz amit írtam csak nem rád 😊
Edit: Olvastam a nemzetközi forumokat és elkeserítő, mennyire szájbarágós szint kellene.
"még jó hogy a 16-osnak ajánlott küldetésben pl 30as szintű embert kellett szarrá pofozni, mondjuk ez már nem először fordult elő " Itt meg futás ha nem megy 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.05.31. 17:50:22
Pont, hogy az a bajom, hogy már egy rakat alacsony szintű küldetésem van, mert egy csomó időt elbasztam a térkép felfedezésével, Witcher küldetésekkel, kérdőjelek megnézésével stb.. és szerintem a játék nem következetes a küldetések nehézségének rangsorolásában... miért ad egy főküldetésnek 16-os szintet, amikor a következő főküldetés már csak 13-as lesz??
Edit: oké volt egy +11 szint azt elfutottam. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.05.31. 17:43:42
Kerülni is fogom a pillars of ethernity-t mert nem érdekel.. na bumm.
Csodálatos a PoE is. De a régi világ gyöngyszeme ami ma már sokaknak nem fénylik de ez na igen. Huge thanks for CD Projekt egy korban amikor a full butítás és a kommersz a mértékegység feltették az i-re a pontot. Jó lenne látni az arcát az olyan kisszerű figuráknak mint Tod akik szégyent hoztak az roleplayingre mint műfajra mit fognak fel ebből mennyire értik meg saját kisszerűségüket.
DE TALÁLTAM más érdekes cuccokat is mint pl. az "orgyilkos" ruhának 1 nadrágját ( +350 életerő ! ) és egy orgyilkos kesztyűt is. érdekelne hogy van -e ezekből páncél öltözet is ? ( esetleg spoilerben a hely-ek)
de találtam "ősi nép " lábvértet ami szerintem ELF. ezekről tudtok valamit ???
köszi !
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.05.31. 16:36:10
Sehol nem térnek ki Triss-re, Yen-re vagy épp Cirire. Ők itt a fontosak és nem Geralt! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aki olvasta a könyveket na az igazán tudja értékelni ezt a játékot.
És talán érthető mért mondtam anno, örülnék ha a Beth a TES világába a színvonalba akárcsak a felét tudná hozni annak amit ezek. De a Bio szint fele is jó lenne.
Eszembe jut mikor játszottam a Witcher 2 EE változattal a kiegészített logikai feladvánnyal együtt. Van pár szempont amiben jobb volt a 2, ez már talán konzolos egy kicsit, de bőven király. Na nagyon várom Tod reakcióját 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs most vele aktív küldim és csak kóválygok novibradban mer nem találom
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
hanem hogy a zöldek sem mindig adtak és ezt tervezik javítani
de ha tévednék akkor sy
A könyveket pedig (sajnos) még nem olvastam, de nem tudom elhinni hogy pl. a Fecske össz-vissz fél percig tart.
Nincs meg az a szertartásos hangulat mikor készülsz a nagy harcra. Pl. mondjuk hogy épp készülsz levágni egy nagy ellenfelet és kezdenél főzeteket, olajokat, bombákat készíteni előtte, de ezt nem tudod megtenni, mert a játék már megtette helyetted.
Lehet azt mondani hogy a W3 az év játéka, mert nagy eséllyel az is, de ez sem tökéletes, hanem csak 99%-os és pont ezekért a dolgokért. 😞
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.31. 11:06:29
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy teljesen kivehetnék a tutorialokat a játékokból, az emberek 99%-a el se olvassa. Pedig itt még meg is állítja a játékot...
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2015.05.31. 09:55:06
Nagyon komolyan néznek ki...
Egy mellék küldetésben több a történet és jobban kidolgozott mint sok más játékban a főszál...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ezeket a banyákat hogy tudták ilyen gusztustalanra designolni?! kegyetlen jó az egész, a hideg futkos rajtam tőlük.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az esetek 50-60%ban nincs gond, de néha elég macerásan jön ki
A TES sorozat fejlödésrendszere meg a létezö legszarabb rpg rendszer amit valaha kitaláltak...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de melyik játékban, nem? 😄 (jrpg-k mer ott mindig van új ellenfél ha minőségi 😄)
a bugok tetszenek főleg hogy a DAI fel van hozva
az tény hogy maga a karakter irányítás nehézkes, főleg ha a földről fel kell venni valamit vagy aktiválni, de egyébként semmi gond vele
lovagolni nem szoktam (az se az igazi)
viszont a harc rendszerrel semmi gond, az meg hogy a skyrim fejlődésrendszere jobb lenne a világ vicce