The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott volt, hogy simán mentem a főküldi felé, de egy barlangba tévedtem, nem is néztem a szintet, csak mentem. Erre ott volt egy dagadt pókszerű valami. A társai egy-egy csapás, na mondom, nem lesz gond. Erre ő meg,:pukk, úgy L30 körül volt, én L4, és egy ütéssel már feküdtem is. Kijönni alig tudtam abból a barlangból (30as Witcher küldi volt, mint utána megnéztem 😄), annyira sötét volt. Fáklya és macska is volt nálam, emlékeztem, hogy van egy létra fel valahol, de a sötét miatt, ha nem mentem el mellette 120x, akkor 1x sem. Végül mikor már úgy voltam, hogy elég volt (egy órát qurtam el a kijárat keresésére), és visszatöltök egy korábbit, hopp, meglett a létra. Utána le se jöttem a főküldi útvonaláról. Érdekes koncepció, hogy a fejlesztők tele szórták a helyet össze-vissza levelekkel, oszt kapkodd a fejed. 😄

Kicsit úgy éreztem magam, mint az SWGben, amikor az elején eldöntöttem, hogy én biza a Taluson fejlődöm, ha fene fenét is eszik. Igen ám, de nem kezdőbolygónak találták anno ki, így picit sokszor kellett futnom bányászás közben, mint bárhol máshol a Naboon vagy a Tatoon. 😊 (Utána már nem is volt kezdő bolygóként feltüntetve. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Myselor
én egész játék alatt 1x gwenteztem a tutorialt,és megnyertem másodjára :"D nemtom.nemrossz de annyira nem fogott meg 😊
Myselor
szerintem ilyentől nem kell félned.én eddig velenbe mindenféle küldetést megcsináltam,és minden kérdőjelet és barlangot felfedeztem,de sose volt baj hogy előtte megöltem valamit a barlangban.vagy másikba vitt a küldetés vagy lesz ott szerintem egy olyan.nyugodtan öld meg szerintem 😊 viszont korábban jártam egy falu közelében és volt egy kérdőjel gondoltam visszanézek addigra üres volt és 4 ghoul zabált valamit,vagy én tévesztettem el ,vagy kiírtották a falut :o furcsálltam
RatBaG
hátha nem csak nekem újdonság:
a sima gwent-ellenfelek random kártyát adnak, mikor először elvered őket.
oxenfurtban az egyik kovács először 3-as scoatel törpét adott (ami berántja az ugyanolyan nevűeket), aztán nullás medicet, utána griffet, végül valami hero card lett, nem próbálkoztam tovább. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az valami "?" jeles cucc...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nyirog
a velen-i erdőben mászkáló Leshenre van külön küldetés? Barangoltam aztán összeakadtam vele, de nem akartam megölni nehogy bekavarjon, hátha tartozik hozzá küldetés.

Köszönöm szépen😊!
Myselor
csak 1 van ott 😊
White Orchard -nál van több hirdetőtábla vagy csak 1 mert nekem csak egy van 😊??
8 pontot kell elkölteni a kardozós számszeríjas ágon. Oldalt írja, hogy mennyi pontot költöttél el eddig azon a fejlesztési területen. Külön számolja az alkímiát, a spelleket és a kardozást. Remélem érthető így.
Az a bizonyos 8 pont azt jelenti, hogy a közelharci képességek ELSŐ sorában legalább 8 pontot el kell osztani. Azután a MÁSODIK sor megnyílik.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.31. 23:00:34

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

8 pont kell elhasználva legyen azon a képességrészen belül.. Tehát mondjuk 5 pont van a gyors támadásba rakva és 3 pont a nehéz támadásra.
lalakov
<#worship>

Lenne még valami. A Karakter fülnél rátettem a gyors csapásra mind az 5 pontot. Hogyan tudom az alatta lévő lakatos részt megnyitni, hogy tovább fejlesszem? Azt írja 8 pont kell hozzá, de annyival rendelkezem.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.05.31. 22:41:41
Főküldi majd elvisz oda.
lalakov
A kérdőjelek felfedezésével töltöttem az időmet, de elakadtam.
Fyke szigetétől balra, Útmellék fölött, ahol 3 kérdőjel van egy kisebb területen. Az egyik, ami a romon van az megvolt. A másik kettő(az egyik erőhely) viszont valahol a föld alatt van, de nem leltem a bejáratot, pedig körbejártam. A közeli hajónál van bejárat, de az küldetés volt és nem jó ezekhez.

Köszönöm.
grebber
A Debug Console Enabler mod

IGN kicsit ökörködött:

Next PC upgrade: 2022

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Abban bizom hogy a többi fejlesztő cég látva ezt a csodálatos játékot, észheztér látva az eladási adatokat. Bizonyitja hogy ha jó a játék sokan megveszik. Rég láttam sort a cd galaxys elött a Múzeum köruton (sűrűn járok arra) de a megjelenés napján sor volt és ez a játék minden pénz megér😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Palinko
osztom a véleményt
BoneDragon
Csak úgy...

Myselor
szerintem csak a dlc-kben lesz még vele rész .talán a kimaradó részt átélhetjük vele.vagy kitudja 😊 régebbi kalandjai közül még a játék előttről.
Palinko
tuti nem lesz ciris következő rész
Sziasztok
látom itt már végigtolták páran a játékot ezért lenne egy kérdésem: benne lesz valamikor Iorveth vagy Saskia a játékban? Mert eddig nem igazán úgy néz ki hogy a 2. rész végén megalakuló új királyság sok szerepet kapott volna, még a császári udvarban is csak annyit jegyeztek meg h kelet gyorsan elesett. Elég kiábrándító lenne ha egyikük sem kapna komolyabb szerepet a történetben(Roche ugye feltűnt ill. elég sok karakter visszaköszönt a korábbi részekből)
közbe meglett a táncoló csillag

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Szintúgy. Szerencsére van lehetöség böven ebben az univerzumban ha nem lesz Geralt teljesen új szereplökkel is indulhat egy új történet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Majd megváltozik a véleményed róla, miután:
megtaláltad, elbeszélget Geralttal mindenről és kísérgeti Geraltot. <#hehe>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 21:04:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

még csak most értem Skellige-.re, de én nem biztos hogy elégnek érzem Ciri karakterét egy saját játékra
nem rossz vele bohóckodni, de azért 30-40 óra sok lenne nekem belőle

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TBTPumpa
Én is így vagyok vele. Valószínűbbnek tartok egy esetleges Witcher 4 játékot vele, mint mondjuk egy random karakterrel (karaktergenerálás).
Új kalandokba keveredne, új szereplőkkel ismerkedne össze, hisz ez a világ hatalmas. Geralt lenne a mestere illetve néha útitársa, mint a könyvekben. De ha nem is lesz negyedik rész, akkor legalább a 2 combosabb kiegészítőben szerepeljen már Ciri. Persze a befejezések függvényében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 20:59:05

darkSectorxxx
DRM. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 20:29:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ez a Novigradi küldetés amikor
Dandelion csajait kellet felkeresni.
Nagyon hangulatos volt. Rég szórakoztam ilyen jól...

Adva van a Transzi elf kit Dandekion részegen szedett fel és akinek a láttán még Geraltnak is felszaladt a szemöldöke. Meg Vespula (aki ismerős lehet a könyvet olvasóknak) meg Molly akiket a bárd már-már Barney Stinson féle nagyotmondó dumákkal szédített meg. 😊 "Te vagy az Geralt aki mindig a bordélyokba ráncigálod D-t?" "Jé csak nem te vagy az Geralt akid D mindig megment?" Haláli. 😊

Szinte süt ez egészből a könyvek hangulata.

+ Ebben a részben Dandellion talán a legjobban hasonlít arra amilyennek könyvek alapján elképzeltem.

Ő Novigrad, Barney Stinsonja, 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.31. 20:28:44
Terawatt
Ciri nekem is nagyon bejött. Örömmel játszanék vele egy teljes értékű folytatásban

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tikal
pénz jutalmakat szintén.. szerintem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Minden hírben benne volt, hogy van egy ilyen bug, és elvileg holnap jön patch. Szóval, na. Én is tudom, van olyan feladat ami semmiképp se adna, de nem erről van most szó.
Ez igaz, de mind a kettő mellékküldetés volt! Semmi különbség nem volt köztük, mármint az egyik sokkal nehezebb volt, és mégis ötödannyi XP-t adott. Szerintem némelyik küldetésnél, hibásan lőtték be, hogy mennyit adjon, jó el nézhető ennyi küldetésnél persze.
TBTPumpa
Teljes mértékben egyetértek. Nehéz lesz ezt a játékot bárkinek is felülmúlnia. Engem Ciri vívódásai is nagyon megleptek. Eléggé mélyen belementek a karakterek érzéseibe is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.31. 19:04:47

Myselor
különben szerintem azért lehet bug hogy a szürke küldetés nem ad xpt mert a szürke szörnyek is adnak,igaz 2-3xpt de van ami többet is..pl megölsz belőlük 10-et már egy mellék küldetés kijön belőlök
Myselor
a piros nekem adott. a kincsvadászosak azok egyáltalán nem adnak,de gondolom az direkt nem 😊
pirosak és a kincsvadáasztok se adnak nekem 😄

Ahogy látom a főküldik és a withceres küldik azok magasabb pontok a mellék questek alacsonyabbak. Ez egy rendszer próbálták megoldani a szintek a fő sztori mentén stimmeljenek. Nehéz ez egy open world rpnél ahol sztori dominál és nem a legyakott ellenfelek száma.
Persze vannak magasabb pontszámú mellék questek is amik a fő sztorihoz kapcsolódnak.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.05.31. 18:47:35

Myselor
bugos hát.csomó mellék küldetés sem ad amik zöldek.😊
én térképet prübáltam keresni 😄
asszem az volt a gond 😛 köszi

BoneDragon
Fél perc volt rákeresni gúglival... <#idiota>
A videóban az első 2 percben meg is kapod a választ. Remélem tudod hol van a főtér és a kocsma... Ha nem akkor még segítek egy picit. 😄

Elvileg holnap már a szükre küldetésekre is ad valamennyi XP-t, mert ez bug ha nem ad semmit. Bár fene se érti, mi alapján ad Xp-t. Megcsinálok egy mellék küldetést, nehéz volt és hosszadalmas: 50! XP. Megcsinálok egy másikat, könnyű és rövid: 250 XP. Ja, és mind a kettő azonos szintű. He? Miért jár az egyikre ötször annyi? Valami nem stimmel azzal, ahogy az XP-t adja, szerintem időnként ez bugos, vagy eleve el van szúrva pár küldetésnél ,hogy mennyit adjon.
megköszönném

BoneDragon
En fejből vágom az egész várost de így nem tudom elmagyarazni... Max csinálok képet ha gépnél leszek később.

Lehet egyedül vagyok vele,
Nem tudok betelni Trissel Novigradba, látni a fájdalmat rajta Yen miatt. Nagyon jól írta meg a sztorit a Cd versenybe vannak a regényíróval. Hihetetlen, nehezebb ragaszkodni az elképzeléseidhez mint a Bio sztoriknál. El se merem képzelni hova juthat ez a banda a következő játékukkal.

próbáltam rá guglizni elhiheted, sőt megnéztem a mapot is de nem írja rendesen
ezért gondoltam hátha vkinek van vele aktív küldetése és annyit mond hogy melyik gyors utazási pont környékén van

BoneDragon
Google a haverod. Így nem lehet elmagyarázni.

igen, csak én kész vagyok elvileg a küldikkel amik neki kellettek, viszont kíváncsi vagyok arra hogy mit mond a Roche-al közös ügyéről
miután azzal végeztem elvileg

TBTPumpa
Ő is a fürdőre gondol. Novigradban van valahol. Fejből én sem tudom, nem sokszor jártam arrafelé. Azt hiszem az egyik Triss-es küldetés is oda fog majd vinni.