The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor jó neked. : )
15.5 teszt
Nálad lehet, nálam viszont már megint olyan gördülékenyen fut mint a 1.03-as patchel.

Már kiveséztük, hogy szart sem ér, sőt még ront is. <#idiota>
TBTPumpa
Esélyes, hogy majd estefele érkezik.
Amúgy a héten még 2 ingyenes DLC is érkezik. Kíváncsi vagyok, mik lesznek azok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Még nem volt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Volt ma már patch? Mára ígérték, de vettem észre hogy bármit töltött volna a steam
TBTPumpa
<#szomoru1> <#szomoru1> <#rinya>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A fejlesztett fecske ábra neken is jöhet. Még nem találkoztam vele.
lalakov
Nikknev, Rony94: Köszönöm.<#worship>
Fejlesztett fecske receptet mindenképpen találsz nem? Én már főztem is fejlesztett fecskét, pedig semmit sem raktam a alkímiára.
Axii-t is javaslom, a 2. cucc amit ad nem kicsit OP 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hmm.....majd megkuksizom, kösz. 😊

Mondjuk az a gond hogy minden pontot a közelharcra tennék legszívesebben, meg esetleg az Aard és Igni jelre. Az alkímiára nem nagyon akarok költeni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.06.01. 11:13:08

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Negritis #5252

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Igen a fejlesztett fecske már sokkal jobb.

Ennél is fejletebbet lehet csinálni, vagy ez a csúcs?

Ezen kívül. Sima táncoló csillag és Fekete Vér recepteket hol lehet találni? Csak mert már mindkettőből meg van a fejlesztett tervrrajt, csak alap kellene hozzá.

Valamint fejlesztett Méhkeast és Számumot hol lehet találni?
thx!
tegnap este levágtam az Óriást Skellige-n és tudatosult bennem hogy azért nem bonyolult a játék harcrendszere alapvetően
mégis elég változatos módon lehet elintézni az ellenfeleket (nyílván ahogy nyílnak ki a lehetőségeid ez úgy bővül)

én pl most belebuzultam a jelek-bombák dologba, meg vagdalkozok karddal, de potikat-olajokat alig használok.
haver meg kb csak azokkal zúz és akkor még vannak egyéb kombinációk.

nyílván nagyobb nehézségen mindent kéne használni, de tetszik hogy mennyi lehetőség van

A fő sztori szálon haladj tovább(boszorkányok)
csináld a Boszorkányos küldit Velenben

Sziasztok! A családi ügyek küldetéshez szeretnék kérni egy kis segítséget. Megtaláltam a lányát, de annál a résznél, hogy hogy keressek a területen további nyomokat, és találjak rá a báró feleségére, elakadtam... Bejártam az egész területet, a báró várát is, de nem találok további nyomokat, elakadtam... tudna valaki segíteni? Köszi!!
MerlinW
Fejleszteni kell az alkímiát, legyártani a hatékony fecskét és nem fél percig fog tartani 😊

[merlinw.org]

ha találsz vmi dögöt és van rá küldi, akkor mikor megölted megkapod hogy keresd fel ki adta fel a hírdetést

én többször jártam így 😄
royal wyvern szellemek és hasonlóknál
mivel én csak szaladgálok fel-alá a világban így kimarad az hogy fel is vegyem a küldiket 😄 (velen-novigradban sztem a táblák felét meg sem látogattam .D)

AnuluWork
Nem tudom kiről mintázták, de ebben a 3. részben Yen olyan Claire Forlanis fejet kapott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[/img]

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.01. 06:24:48

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Én amikor kikérdeztem futottam bele egy nemesbe a kertben. Kb. kezdő lapjaim voltak, mert a tudos White Orchardban nem volt túl bőkezű, és vért izzadtam, hogy megverjem, de megvertem. Na, gondoltam, ez itt kicsit nehezebb lesz. Erre a többiekel simán végeztem. Remek minijáték a kártya. Először nem érdekelt, de azóta annál inkább. 😊

AnuluWork
Ott volt, hogy simán mentem a főküldi felé, de egy barlangba tévedtem, nem is néztem a szintet, csak mentem. Erre ott volt egy dagadt pókszerű valami. A társai egy-egy csapás, na mondom, nem lesz gond. Erre ő meg,:pukk, úgy L30 körül volt, én L4, és egy ütéssel már feküdtem is. Kijönni alig tudtam abból a barlangból (30as Witcher küldi volt, mint utána megnéztem 😄), annyira sötét volt. Fáklya és macska is volt nálam, emlékeztem, hogy van egy létra fel valahol, de a sötét miatt, ha nem mentem el mellette 120x, akkor 1x sem. Végül mikor már úgy voltam, hogy elég volt (egy órát qurtam el a kijárat keresésére), és visszatöltök egy korábbit, hopp, meglett a létra. Utána le se jöttem a főküldi útvonaláról. Érdekes koncepció, hogy a fejlesztők tele szórták a helyet össze-vissza levelekkel, oszt kapkodd a fejed. 😄

Kicsit úgy éreztem magam, mint az SWGben, amikor az elején eldöntöttem, hogy én biza a Taluson fejlődöm, ha fene fenét is eszik. Igen ám, de nem kezdőbolygónak találták anno ki, így picit sokszor kellett futnom bányászás közben, mint bárhol máshol a Naboon vagy a Tatoon. 😊 (Utána már nem is volt kezdő bolygóként feltüntetve. 😄

Myselor
én egész játék alatt 1x gwenteztem a tutorialt,és megnyertem másodjára :"D nemtom.nemrossz de annyira nem fogott meg 😊
Myselor
szerintem ilyentől nem kell félned.én eddig velenbe mindenféle küldetést megcsináltam,és minden kérdőjelet és barlangot felfedeztem,de sose volt baj hogy előtte megöltem valamit a barlangban.vagy másikba vitt a küldetés vagy lesz ott szerintem egy olyan.nyugodtan öld meg szerintem 😊 viszont korábban jártam egy falu közelében és volt egy kérdőjel gondoltam visszanézek addigra üres volt és 4 ghoul zabált valamit,vagy én tévesztettem el ,vagy kiírtották a falut :o furcsálltam
RatBaG
hátha nem csak nekem újdonság:
a sima gwent-ellenfelek random kártyát adnak, mikor először elvered őket.
oxenfurtban az egyik kovács először 3-as scoatel törpét adott (ami berántja az ugyanolyan nevűeket), aztán nullás medicet, utána griffet, végül valami hero card lett, nem próbálkoztam tovább. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az valami "?" jeles cucc...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nyirog
a velen-i erdőben mászkáló Leshenre van külön küldetés? Barangoltam aztán összeakadtam vele, de nem akartam megölni nehogy bekavarjon, hátha tartozik hozzá küldetés.

Köszönöm szépen😊!
Myselor
csak 1 van ott 😊
White Orchard -nál van több hirdetőtábla vagy csak 1 mert nekem csak egy van 😊??
8 pontot kell elkölteni a kardozós számszeríjas ágon. Oldalt írja, hogy mennyi pontot költöttél el eddig azon a fejlesztési területen. Külön számolja az alkímiát, a spelleket és a kardozást. Remélem érthető így.
Az a bizonyos 8 pont azt jelenti, hogy a közelharci képességek ELSŐ sorában legalább 8 pontot el kell osztani. Azután a MÁSODIK sor megnyílik.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.31. 23:00:34

8 pont kell elhasználva legyen azon a képességrészen belül.. Tehát mondjuk 5 pont van a gyors támadásba rakva és 3 pont a nehéz támadásra.
lalakov
<#worship>

Lenne még valami. A Karakter fülnél rátettem a gyors csapásra mind az 5 pontot. Hogyan tudom az alatta lévő lakatos részt megnyitni, hogy tovább fejlesszem? Azt írja 8 pont kell hozzá, de annyival rendelkezem.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.05.31. 22:41:41
Főküldi majd elvisz oda.
lalakov
A kérdőjelek felfedezésével töltöttem az időmet, de elakadtam.
Fyke szigetétől balra, Útmellék fölött, ahol 3 kérdőjel van egy kisebb területen. Az egyik, ami a romon van az megvolt. A másik kettő(az egyik erőhely) viszont valahol a föld alatt van, de nem leltem a bejáratot, pedig körbejártam. A közeli hajónál van bejárat, de az küldetés volt és nem jó ezekhez.

Köszönöm.
grebber
A Debug Console Enabler mod

IGN kicsit ökörködött:

Next PC upgrade: 2022

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Abban bizom hogy a többi fejlesztő cég látva ezt a csodálatos játékot, észheztér látva az eladási adatokat. Bizonyitja hogy ha jó a játék sokan megveszik. Rég láttam sort a cd galaxys elött a Múzeum köruton (sűrűn járok arra) de a megjelenés napján sor volt és ez a játék minden pénz megér😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Palinko
osztom a véleményt
BoneDragon
Csak úgy...

Myselor
szerintem csak a dlc-kben lesz még vele rész .talán a kimaradó részt átélhetjük vele.vagy kitudja 😊 régebbi kalandjai közül még a játék előttről.
Palinko
tuti nem lesz ciris következő rész
Sziasztok
látom itt már végigtolták páran a játékot ezért lenne egy kérdésem: benne lesz valamikor Iorveth vagy Saskia a játékban? Mert eddig nem igazán úgy néz ki hogy a 2. rész végén megalakuló új királyság sok szerepet kapott volna, még a császári udvarban is csak annyit jegyeztek meg h kelet gyorsan elesett. Elég kiábrándító lenne ha egyikük sem kapna komolyabb szerepet a történetben(Roche ugye feltűnt ill. elég sok karakter visszaköszönt a korábbi részekből)
közbe meglett a táncoló csillag