The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A legnehezebb harcom eddig az Üvöltő nevü ördögfajzat volt lv11-en, szük térben böszme nagy monszta, tiszta DaS feelingje volt...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Pedig az még nem is nehéz, lesz még fosatósabb is.

#5321 MerlinW: akkor nem aggódok, csak külön-külön is elég nagyok a fájlok
#5320 Negritis: Már készül! Várom a Tiediet is😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

ha sok Zsolty majd rádszól 😄
de ha csinálsz akkor én is bedobok párat 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Nekem több, mint 5 ezer képem van FB-n, szóval elbírja😊

[merlinw.org]

#5311 DantesHUN: Köszi szépen az infót, még annyira nem fenyeget a probléma, de így várhatóan nem is fog
#5312 Negritis: OK Negri, de vajon mennyit bír a FB album? 😊 Lesz ez még több is, úgy érzem😊
#5314 Jocika: látványra csak custom Reshade-et használok, és magas beállításokat. Azt ne kérdezd, mennyi az FPS-em 😊
#5315 Although: köszi szépen! A Dragon Age: Inquisition albumban is van néhány kép, ha érdekel 😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

wedge31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yrden+lidércolaj, beállsz a kör közepére, bejön utánad, megütöd kétszer majd elgurulsz. ennyi, ezt csinálod mig ki nem fekszik.
Mikor megidézi a három vérszivot azokat minél gyorsabban csapd le mert minél tovább "élnek" annál több életedet szivják el.
A gyors visszatöltésre ott a sirály fözet.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.01. 16:24:07

használj olajat is sokat segít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hi! A szokásos jó minőség. 😊

lv10-en tettem padlóra taktika kell hozzá néz bele a bestáriumba.

Erdei Jenny elég húzós még 12-es szinten is vagy, csak én vagyok vele béna?

Minden más szörny/ellenfél ellen jó vagyok de ez az erei luvnya mindig megöl. Eleve csak Yrden-en belül sebezhető, amiből meg vagy gyorsan kilibben, vagy én ugrok ki a nagy csapdosásban. Ezen felül hatalmasokat sebez + még vissza is gyógyul teljesen ha nem vigyázok.

Csak nekem ilyen nehéz? Ti hogyan nyomtátok le Jenny-t?

És egy extra kérdés. A jelek visszatöltődése gyorsítható valamivel?
Csak max. beállítások, vagy valami látvány fokozót is használsz?
nyirog
köszi, akkor le fogom csapni 😄

facen is csinálj neki albumot had lássuk ott is a műveid 😄

Elvileg ma majd jön a patch, ugyanis egy bug miatt előfordul ,hogy nem ad XP-t.
Sziasztok!

Kicsit előbújok a "lurker-üzemmódból" egy kérdés erejéig: a beszürkült questek adnak még xp-t/használható tárgyat, illetve végig megcsinálhatóak maradnak? Bocsánat, ha már volt ez kérdés.

Van néhány screenshotom is, ez a játék egyszerűen gyönyörű (nem igazán spoileres tartalom, még nagyon az elején járok)

Illetve ha valakit érdekel az egész album:
Witcher 3 screenshotok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.06.01. 15:12:10

bardocz
Amikor csak keveset aakrok játszani, Trento Bondonen megyek egy kört, de amúgy inkább a W3 megy 😄
Látom az Assetto Corsa nálad is pihenősebb lett a W3 óta :-D
úgy tudom hogy játék közben nem lehet változtatni csak főmenüben.
de lehet tévedek

bardocz
Na egy armour set meg egy nyílpuska lesz az eheti dlc.
Az egyik update után nekem is volt hogy visszarakta angolra az egészet, és a nyelvválasztó "csúszka" egyszerűen eltűnt a menüből.
De egy újraindítás megoldotta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát, most vagy satu vak vagyok, vagy nálam nincs ilyen beállítás =) Megnézem még egyszer.
Utoljára szerkesztette: Pukkka, 2015.06.01. 14:12:38

Hát nem kell hozzá programozónak lenni. Options, language és voila.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.01. 13:56:23
GoG-os verziónál elő lehet csalni valahogy a magyar feliratokat?

Akkor jó neked. : )
15.5 teszt
Nálad lehet, nálam viszont már megint olyan gördülékenyen fut mint a 1.03-as patchel.

Már kiveséztük, hogy szart sem ér, sőt még ront is. <#idiota>
TBTPumpa
Esélyes, hogy majd estefele érkezik.
Amúgy a héten még 2 ingyenes DLC is érkezik. Kíváncsi vagyok, mik lesznek azok.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Még nem volt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Volt ma már patch? Mára ígérték, de vettem észre hogy bármit töltött volna a steam
TBTPumpa
<#szomoru1> <#szomoru1> <#rinya>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31

A fejlesztett fecske ábra neken is jöhet. Még nem találkoztam vele.
lalakov
Nikknev, Rony94: Köszönöm.<#worship>
Fejlesztett fecske receptet mindenképpen találsz nem? Én már főztem is fejlesztett fecskét, pedig semmit sem raktam a alkímiára.
Axii-t is javaslom, a 2. cucc amit ad nem kicsit OP 😄

Hmm.....majd megkuksizom, kösz. 😊

Mondjuk az a gond hogy minden pontot a közelharcra tennék legszívesebben, meg esetleg az Aard és Igni jelre. Az alkímiára nem nagyon akarok költeni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.06.01. 11:13:08

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Negritis #5252

Igen a fejlesztett fecske már sokkal jobb.

Ennél is fejletebbet lehet csinálni, vagy ez a csúcs?

Ezen kívül. Sima táncoló csillag és Fekete Vér recepteket hol lehet találni? Csak mert már mindkettőből meg van a fejlesztett tervrrajt, csak alap kellene hozzá.

Valamint fejlesztett Méhkeast és Számumot hol lehet találni?
thx!
tegnap este levágtam az Óriást Skellige-n és tudatosult bennem hogy azért nem bonyolult a játék harcrendszere alapvetően
mégis elég változatos módon lehet elintézni az ellenfeleket (nyílván ahogy nyílnak ki a lehetőségeid ez úgy bővül)

én pl most belebuzultam a jelek-bombák dologba, meg vagdalkozok karddal, de potikat-olajokat alig használok.
haver meg kb csak azokkal zúz és akkor még vannak egyéb kombinációk.

nyílván nagyobb nehézségen mindent kéne használni, de tetszik hogy mennyi lehetőség van

A fő sztori szálon haladj tovább(boszorkányok)
csináld a Boszorkányos küldit Velenben

Sziasztok! A családi ügyek küldetéshez szeretnék kérni egy kis segítséget. Megtaláltam a lányát, de annál a résznél, hogy hogy keressek a területen további nyomokat, és találjak rá a báró feleségére, elakadtam... Bejártam az egész területet, a báró várát is, de nem találok további nyomokat, elakadtam... tudna valaki segíteni? Köszi!!
MerlinW
Fejleszteni kell az alkímiát, legyártani a hatékony fecskét és nem fél percig fog tartani 😊

[merlinw.org]

ha találsz vmi dögöt és van rá küldi, akkor mikor megölted megkapod hogy keresd fel ki adta fel a hírdetést

én többször jártam így 😄
royal wyvern szellemek és hasonlóknál
mivel én csak szaladgálok fel-alá a világban így kimarad az hogy fel is vegyem a küldiket 😄 (velen-novigradban sztem a táblák felét meg sem látogattam .D)

AnuluWork
Nem tudom kiről mintázták, de ebben a 3. részben Yen olyan Claire Forlanis fejet kapott.

[/img]

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.01. 06:24:48

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Én amikor kikérdeztem futottam bele egy nemesbe a kertben. Kb. kezdő lapjaim voltak, mert a tudos White Orchardban nem volt túl bőkezű, és vért izzadtam, hogy megverjem, de megvertem. Na, gondoltam, ez itt kicsit nehezebb lesz. Erre a többiekel simán végeztem. Remek minijáték a kártya. Először nem érdekelt, de azóta annál inkább. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB