The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
It\'s a trap!!! :)
Arra kell vigyázni, hogyha kiütöd a körből, de még beleütsz egyet véletlenül, amitől már nem sérül, akkor jó eséllyel egyből támadni fog. Ilyenkor ne hátra gurulj, mert egyenesen támad elég nagy távolságra, hanem oldalra.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Gyűlölöm a Witchert, a világot meg az írót is! <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Külön küldetéstárgy legyártani neki azt a lörét aminek a szétlocsolásával csaljuk be a barlangba.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.01. 18:18:53
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sehol egy Ciris küldetés... <#szomoru1>#szomoru1>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
#5325 Üvöltő az melyik? Nekem angol. De screamer sem jut eszembe 😄 Az is lidérc?
#5320 Negritis: Már készül! Várom a Tiediet is😊
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
de ha csinálsz akkor én is bedobok párat 😛
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
#5312 Negritis: OK Negri, de vajon mennyit bír a FB album? 😊 Lesz ez még több is, úgy érzem😊
#5314 Jocika: látványra csak custom Reshade-et használok, és magas beállításokat. Azt ne kérdezd, mennyi az FPS-em 😊
#5315 Although: köszi szépen! A Dragon Age: Inquisition albumban is van néhány kép, ha érdekel 😊
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Mikor megidézi a három vérszivot azokat minél gyorsabban csapd le mert minél tovább "élnek" annál több életedet szivják el.
A gyors visszatöltésre ott a sirály fözet.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.01. 16:24:07
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Minden más szörny/ellenfél ellen jó vagyok de ez az erei luvnya mindig megöl. Eleve csak Yrden-en belül sebezhető, amiből meg vagy gyorsan kilibben, vagy én ugrok ki a nagy csapdosásban. Ezen felül hatalmasokat sebez + még vissza is gyógyul teljesen ha nem vigyázok.
Csak nekem ilyen nehéz? Ti hogyan nyomtátok le Jenny-t?
És egy extra kérdés. A jelek visszatöltődése gyorsítható valamivel?
Kicsit előbújok a "lurker-üzemmódból" egy kérdés erejéig: a beszürkült questek adnak még xp-t/használható tárgyat, illetve végig megcsinálhatóak maradnak? Bocsánat, ha már volt ez kérdés.
Van néhány screenshotom is, ez a játék egyszerűen gyönyörű (nem igazán spoileres tartalom, még nagyon az elején járok)
Illetve ha valakit érdekel az egész album:
Witcher 3 screenshotok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.06.01. 15:12:10
de lehet tévedek
De egy újraindítás megoldotta.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Utoljára szerkesztette: Pukkka, 2015.06.01. 14:12:38
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.01. 13:56:23