The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
szerintem a játékot 😄 mivel nem maradt több witcher játék számomra így most elolvasom a könyveket 😊
bardocz
Amint befejezem a vizsgáim, én is megyek megvenni 😊 Bár lehet előbb a játékot kéne befejezni? Nem tudom még.
Myselor
köszönöm megnézem 😊
bardocz
Felmész a libri oldalára mondjuk, akkor ott sorba lesznek rakva. Számozva vannak.
Myselor
valaki letudná írni a könyveket sorrendben?nagyon szeretném elolvasni őket.magyarul persze
A könyvben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sem hal Cirri, a negyedik kötetben.
Honnan tudod? Megérzés? Vagy mi?
Ma nem lesz patch!
TBTPumpa
De ez meg azért érdekes, mert az ötödik könyv ajánlója meg úgy szól, hogy:
Geralt keresi Cirit. Akkor ez most visszaemlékezés lesz, vagy ha folytatás, akkor meg mégsem halt meg? Vagy mi van most? Ha meghalt, akkor már fölösleges megkeresni. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szerintem már nem kell sokat várni. Pár óra múlva csak beadják az update-t.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

BoneDragon
De. Mikor elkezd letölteni.

Nem lehet tudni, hogy mikor jön ma a patch?

It\'s a trap!!! :)

Avenger
Elsőre én is inkább néztem másik questet, de utána csak visszamentem. Kb annyi a lényeg, hogy Yrden-t lerakod, majd átszaladsz/gurulsz az yrden kör wraith-el ellentétes oldalára és megvárod míg átér a kör közepén, akkor elkezded ütni, amíg ki nem vered a körből, aztán gyorsan elgurulás. Ezt ismételni amíg meg nem pusztul. Ha szétoszlik három részre és gyógyul, akkor látszik, hogy merre mennek a füstcsíkok, de azok egy ütés mind.
Arra kell vigyázni, hogyha kiütöd a körből, de még beleütsz egyet véletlenül, amitől már nem sérül, akkor jó eséllyel egyből támadni fog. Ilyenkor ne hátra gurulj, mert egyenesen támad elég nagy távolságra, hanem oldalra.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bardocz
Ezt egyrészt nem kellett volna elolvasnom, másrészt meg Geralt is meghal, azzal kezdődik az első játék talán, valami paraszt vasvillával hasba szúrja.
TBTPumpa
Beszereztem a Witcher könyveket és beleolvastam az egyikbe... Tonnányi kérdés merült fel bennem az ötödik könyvvel kapcsolatban, ami Geralt és Ciri történetét viszi tovább.
Asszondja, hogy a negyedik könyvben Ciri meghal...

Gyűlölöm a Witchert, a világot meg az írót is! <#idiota>

SzirmosSzisza
Rakd le a cuccot, üsd, aztán ugrálj, térj ki, háríts és könnyen megvan.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wedge31
Nem, ö a pokolfajzat. A küldetésben pont az a csavar, hogy végig egy pokolfajzat után nyomozunk akit végül egy területi vita során megöl egy ördögfajzat.
Külön küldetéstárgy legyártani neki azt a lörét aminek a szétlocsolásával csaljuk be a barlangba.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.01. 18:18:53

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Meh
Sehol egy Ciris küldetés... <#szomoru1>

bardocz
Ezzel nem is tudom, hogy találkoztam-e már.
drop
Fiend

Ő róla van szó, nem igaz?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
Nem lidérc, ördögfajzat, angolul nem tudom a fajtáját de lv11-en megfingatott rendesen.

Soldiers
Fegyvert akarok kovácsoltatni de nem tudok senkinel se

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bardocz
Az az adott kovács skillje, nem? Azt meg nem lehet, hanem keresni kell másikat tudtommal.
Soldiers
Ha a kézműves szintem túl alacsony azt h lehet fejleszteni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bardocz
Yrdent ne akkor hazsnáld, amikor közel vagy, hanem amikor elgurultál. Akkor belesétál, és kettőt bele lehet csapni. Amiket meg megidéz, minél gyorsabban le kell ütni.

#5325 Üvöltő az melyik? Nekem angol. De screamer sem jut eszembe 😄 Az is lidérc?
wedge31
A legnehezebb harcom eddig az Üvöltő nevü ördögfajzat volt lv11-en, szük térben böszme nagy monszta, tiszta DaS feelingje volt...<#hehe>

jarlaxxe
Pedig az még nem is nehéz, lesz még fosatósabb is.

#5321 MerlinW: akkor nem aggódok, csak külön-külön is elég nagyok a fájlok
#5320 Negritis: Már készül! Várom a Tiediet is😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

ha sok Zsolty majd rádszól 😄
de ha csinálsz akkor én is bedobok párat 😛

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Nekem több, mint 5 ezer képem van FB-n, szóval elbírja😊

[merlinw.org]

#5311 DantesHUN: Köszi szépen az infót, még annyira nem fenyeget a probléma, de így várhatóan nem is fog
#5312 Negritis: OK Negri, de vajon mennyit bír a FB album? 😊 Lesz ez még több is, úgy érzem😊
#5314 Jocika: látványra csak custom Reshade-et használok, és magas beállításokat. Azt ne kérdezd, mennyi az FPS-em 😊
#5315 Although: köszi szépen! A Dragon Age: Inquisition albumban is van néhány kép, ha érdekel 😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

wedge31
Yrden+lidércolaj, beállsz a kör közepére, bejön utánad, megütöd kétszer majd elgurulsz. ennyi, ezt csinálod mig ki nem fekszik.
Mikor megidézi a három vérszivot azokat minél gyorsabban csapd le mert minél tovább "élnek" annál több életedet szivják el.
A gyors visszatöltésre ott a sirály fözet.

Utoljára szerkesztette: wedge31, 2015.06.01. 16:24:07

használj olajat is sokat segít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hi! A szokásos jó minőség. 😊

lv10-en tettem padlóra taktika kell hozzá néz bele a bestáriumba.

Erdei Jenny elég húzós még 12-es szinten is vagy, csak én vagyok vele béna?

Minden más szörny/ellenfél ellen jó vagyok de ez az erei luvnya mindig megöl. Eleve csak Yrden-en belül sebezhető, amiből meg vagy gyorsan kilibben, vagy én ugrok ki a nagy csapdosásban. Ezen felül hatalmasokat sebez + még vissza is gyógyul teljesen ha nem vigyázok.

Csak nekem ilyen nehéz? Ti hogyan nyomtátok le Jenny-t?

És egy extra kérdés. A jelek visszatöltődése gyorsítható valamivel?
Csak max. beállítások, vagy valami látvány fokozót is használsz?
nyirog
köszi, akkor le fogom csapni 😄

facen is csinálj neki albumot had lássuk ott is a műveid 😄

Elvileg ma majd jön a patch, ugyanis egy bug miatt előfordul ,hogy nem ad XP-t.
Sziasztok!

Kicsit előbújok a "lurker-üzemmódból" egy kérdés erejéig: a beszürkült questek adnak még xp-t/használható tárgyat, illetve végig megcsinálhatóak maradnak? Bocsánat, ha már volt ez kérdés.

Van néhány screenshotom is, ez a játék egyszerűen gyönyörű (nem igazán spoileres tartalom, még nagyon az elején járok)

Illetve ha valakit érdekel az egész album:
Witcher 3 screenshotok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.06.01. 15:12:10

bardocz
Amikor csak keveset aakrok játszani, Trento Bondonen megyek egy kört, de amúgy inkább a W3 megy 😄
Látom az Assetto Corsa nálad is pihenősebb lett a W3 óta :-D
úgy tudom hogy játék közben nem lehet változtatni csak főmenüben.
de lehet tévedek

bardocz
Na egy armour set meg egy nyílpuska lesz az eheti dlc.
Az egyik update után nekem is volt hogy visszarakta angolra az egészet, és a nyelvválasztó "csúszka" egyszerűen eltűnt a menüből.
De egy újraindítás megoldotta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát, most vagy satu vak vagyok, vagy nálam nincs ilyen beállítás =) Megnézem még egyszer.
Utoljára szerkesztette: Pukkka, 2015.06.01. 14:12:38

Hát nem kell hozzá programozónak lenni. Options, language és voila.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.06.01. 13:56:23
GoG-os verziónál elő lehet csalni valahogy a magyar feliratokat?