The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Nem lesz az 60. 10+20 órát írtak a fejlesztők. 😊 (azért is megéri nekem)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Még mindig nincs patch? Se hír, se semmi?
Shep
Na mindegy, nekem olyan fura. Lengyelt lehet kipróbálom majd. Kár, hogy nincs magyar, a halottizék még mindig üt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Jópofa, barátságos, aranyos, csajos, idétlen, vidám és laza, pont mint a karakter. Nagyon illik hozzá. Nincs ripacskodás sem. Yen és Geralt amúgy is totál hidegvérrel kommunikálnak mindenkivel, Ciri meg legalább színesíti ezt. Lengyelül az igazi és ha azt hiszed, hogy az angol szinkronja gáz, hallgasd meg a többi nyelven is. Totál kiégés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 14:25:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy professzionális/fél-professzionális witchertől pont ezt várom el. Pont olyan mint Geralt. Nekem eddig bejövős. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Ciri szinkronja valahogy kilóg a játékból, túl van játszva, vagy nem is tudom, olyan mű.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Már nem kapsz Steames verziót olcsón. Csak a doomsday (régiókorlátozás) előtt lehetett behúzni olcsón. Ez 2014 decembere előtt volt. Én október elején vettem egy EU-s (nem RU-s cuccot) verziót 5800 Ft-ért. Az orosz giftek 3500-4800 Ft körül mozogtak. És azok is működnek a mai napig. A Steam verzió is felhőbe ment, vannak acsik és kártyák is. Plusz az előrendelői cuccokat is megkaptam (artbook, térkép, hátterek, játék zenéi mp3 és FLAC formátumban). Természetesen a DLC-ket is megkapom automatikusan. Ennyi pénzt röhögve megért, bár picit bánom, hogy nem dobozos verziót vettem. Ez a játék kétségtelenül megéri azt a pénzt, amit kérnek érte. Maga a fizikai kiadás is nagyon pazar, a Ciris poszterért és fémtokért a mai napig fáj a szívem. Az expansion pass megvásárlásán erősen gondolkozom. 6000 Ft nem pénz 60 órányi kalandért, pláne, ha még Ciri is szerepel bennük.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.02. 14:14:51

SzirmosSzisza
Hm, van egy küldim, hogy elf kincset kell összeszedni, de ahova mutat ott már voltam és lootoltam mindent. Valami tipp, hogy mit lehet tenni?D:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lehet hogy vmi config fájlban be lehet állítani, meg ha elég sokan reklamálnak beteszikők 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A harci naplónak se látom sok értelmét, mert mire odanéznék, már el is tűnt. Az eltűnési idejét meg nem lehet állítani ahogy néztem. A 2. részben jó volt, de itt miért kellett az időt 0.5 másodpercre állítani?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

HeadHunter86
Halihó,

Én nemrég kezdtem el a játékot, mert külföldön voltam. Ilyet még nem láttam, hogy valami ilyen jól fusson, ráadásul nulla töltéssel. Végre egy jó játék aminél nem a arról kell olvasni, hogy ezt meg azt szúrtak el.
Régebben olvastam, hogy valaki vett itt STEAM-es verziót elég olcsón. Merre lehet ilyet venni, ha lehet?
Nekem GOG-os van, de lehet beruháznék egy STEAM-esre is.

A játék ment felhőbe GOG-on illetve STEAM-en? Mert nem nagyon néztem ennek utána.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.06.02. 12:42:04

Myselor
17től jók az emberre 😊 aztán 22,27 és 31 ha jól tudom
A következp witcher felszerelésvadászathoz 17-es szintet ír. Tehát azok a cuccok is 17-es szintől lesznek jók a karakterre, vagy megéri őket hamarabb is beszerezni?
Myselor
jaa értem.én is ezekben rohangálok.nekem a medve a kedvencem 😊 kár hogy 31es a legnagyobb szintű belőlük.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.02. 11:48:22
wedge31
Medve, macska, griff mikor éppen melyikhez van kedvem / többnyire macska /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
melyikre gondolsz?
szintén zenész 😄
ezért is bízok egy farkas iskola cuccban 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Én csak witcher cuccokban járkálok és mivel velem együtt fejlödnek/fejleszthetök nem kell más.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tegnap éltem át a játékban a számomra eddigi legnagyobb élményt. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de amikor megérkeztem Novigrad-ba, elállt a szavam. A hangulat, a környezet, a városi zajok és a hatalmas terület egyszerűen elképesztő!!! Nem is figyeltem a küldetésekre(persze azért felvettem, amit lehetett), hanem csak bóklásztam a városban és bámultam, mint falusi a fővárosban. Óriási élmény volt!

Más.
Kérdésem lenne az öreg rókákhoz(pontosabban Fehér farkasokhoz):
Szerintetek érdemes a nagyobb sebzésű, de statokban gyengébb acél illetve ezüst kardokat használni? Most 12-es vagyok és még mindig egy 5.szinttől használható fegyverkészlettel harcolok, mert ezek azért adnak a kritikus találathoz, a kábítás esélyéhez, stb. Ugyanez a helyzet a páncélokkal is, az újabbak, amiket legyártathatnék vagy megvehetnék, nagyobb armort adnának, de egyéb védelmet nem. Persze tudom, főzetekkel, olajokkal sok minden pótolható, de azért elbizonytalanodtam. Komolyabb fegyverek tervrajzának megszerzése is ott van már a küldetéslistámban, de azokhoz még nagyon kicsi vagyok

Ezen kívül van 6 db kis rúnakövem, ami elvileg csak kardba rakható, de az van hozzá írva, hogy 0(nulla) %-al növeli a támadás esélyét. Ennek mi értelme van?!
Előre is kösz a segítséget.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.06.02. 11:37:24
igen mondjuk, egyetem/suli mellett ráér az ember 😄
most hogy elkezdtem dolgozni én is észrevettem magamon hogy napi 2-3 óra játékra sem könnyű időt szakítani 😄

SzirmosSzisza
Belépsz arra a fülre ahol fejleszted a karaktered és nyomsz egy C-t.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Avenger
A játékidőt csak a gog galaxy méri? Valahogy nem sikerült megetetnem vele a gogról külön letöltött játékot. Megbecsülve olyan 50 órám van benne de még Skellige-re nem mentem át.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
hát körülbelül én is akkor jártam ott 😊 de ugye nekem több időm volt játszani,még kitart neked is egy darabig 😊)
Én olyan 27-28 óránál vagyok a novigradi küldetések elején és a kérdőjelek nagy része még fel sincs fedezve... És mindezt úgy hogy nem húztam játékot és szép kényelmes tempóban haladok...

Mikor lesz ennek vége... 😊

Eddig messze a legjobb leghangulatosabb RPG...
Myselor
szerintem nem lehet.én direkt vigyáztam rá.és ezt végig megtartottam .
Myselor
elnyomkodják a párbeszédeket.rohannak.kizárt hogy minden rejtett dolgot megtalált 😊 de hát na.én 100+ óránál vagyok de még van felfedezni való, nemtudom hova rohannak.én mondjuk azért sem teszem mert más játék nem nagyon érdekel már az évben
nyirog
valaki nem tudja, honnan lehet kaer morheni páncélt szerezni? Én sajnos eldobtam az enyémet a játék elején 😞

én is 50 pár óra és Skellige, de pl Velen-Novigradban nem tudom elég gyorsan írtani a ?-ket mer mindig jön új 😄

Tudnám hogy csináljátok....Én 50 óránál járok és 30% a game...😄
Na végig vittem olyan 85 óra lett a vége mindent kimaxoltam, minden küldetés sikeres, mindent fel fedeztem. A vége ultra meglepő volt, na mekkora csattanó 😄 Fenomenális game, öröm volt minden perce. Tuti vétel volt és még évekig jó lesz. Semmit nem írok le nehogy spoiler legyen.

igen, mondjuk amit ígértek eredetileg az nem áll teljesen, mert nem érzem minden ellenfélnél hogy sokat számít a környezet (főleg hogy Skelligen azért szívtam egy csapat banditával mert a bokáig érő cölöpökön nem lépet átt őszhajú barátunk)

néhány esetben számít, de azért alapvetően mind1 hogy erdő-pajta vagy barlang a helyszín szerintem

Avenger
Nekem is volt vagy 4-5 próba, mire el kellett fogadnom, hogy a direkt megközelítés nem fog menni, túl gyors és nem lehet megjósolni mikor üt. Aztán rájöttem, hogy nem mer kijönni a terem alsó részeit ellepő ködből, onnantól meg mindig lángszóró módban mentem befele a ködbe, amíg ki nem gyulladt, akkor bele egy hármas sorozat, majd kiszaladtam a ködből. Ezt elismételtem vagy négyszer és meg is volt. 😊
Nagyon tetszik amúgy, hogy ilyen taktikusan legyőzhető ellenfelekből is van bőven a játékban.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

nekem pl tetszik az RP szempontból hogy ha egy szörny 100 éves, akkor azért mert én fejlődök közbe mire oda érek nem lesz 300 éves

erasmus4
A ködös döggöt majdnem ott hagytam próbáltam azokkal amiket ír gyengéjének de 10 másodpercig nem bírtam 😄, 4. újratöltésre úgy voltam leszarom szétégetem, igni úgyis maxon volt, amennyire maxon lehet 12-es szinten, hát szegényke gyorsan elhamvadt...
Na Jenny-vel azzal szenvedtem azonos szinten, volt ott is vagy 4 halál 😊, 3. halálnál már csak 5% hpja volt 😄...
Egyébként jó lenne egy olyan mod ami az iszonyat alacsony szintű ellenfeleket amiket már nagyon túlfejlődtünk felszintez legalább, annyira, hogy ne szürke legyen, -2,-3 szint már elfogadható lenne.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2015.06.02. 10:04:49

TOMSILENT
Ez a jennys küldi hol van? Még egy helyen megnézem ezt a Skelligei kalózt, aztán leszarom...bugos küldetés istenem.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TBTPumpa
Azok tényleg nem rosszak. Nekem a Cirivel közös küldetések tetszenek nagyon. Hatalmas szövege van Cirinek, meg ahogy egymást szivatják Geralttal! Mégtöbb ilyet!

Palinko
jó a bunyós történet, nem tudom én akkor már túlfejlődtem a fogletet elég jól mert bár nem volt a legkönnyebb annyit nem is szenvedtem vele mint a felsoroltakkal. a griffek is nagyon erősek, de mondjuk azoknak sem kellett sokszor nekifutni.
Nekem a városi nyomozós küldetések a kedvenceim. Ilyenből jöhetne végtelen számú DLC.😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Avenger
A foglet contract is elég trükkös volt, szinte láthatatlanul mozog, gyors, és 1-2 ütéssel megölt. Meg betévedtem egy 20as szint körüli bunyózásba 10es szinten, néhány IRL sör után. Vicces volt. 😄

Palinko
ez meg a vérfarkas a legnehezebb, meg még 1 hasonló ehhez a szigeteken
Engem is ez a feladat izzasztott meg eddig legjobban. Pár szintlépés után tudtam befejezni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Myselor
úgynézki nem ma lesz patch mégsem
Kösz az Erdei Jenny-s tippeket. Egy jobb kardal és némi taktikázással már sikerült leszedni a hölgyeményt. Egész élvezetes csata volt.

TOMSILENT
Szet neztem sehol senki

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

még 3 hét van a próbaidőmből 😄 nem jött jókor a játék 😄

bardocz
Ebben a félévbene ygetemen az első éjszakázásaimat ennek köszönhetem, nem leadandók vagy zh-knak 😄
kocsma? kikötő? nem tudom én hálisten nem zavartam el

tököm a lengyelekbe, már kint van 2 hete a játék de továbbra sem tudok rendesen pihenni melóra mer játszani kell 😄

BoneDragon
Ezt a trailert már kb 100x megnéztem, a hideg kiráz tőle. :-)