The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Tehát, ha valakinek nvidia-ja van és fagyási problémája, mint nekem és az ablakos visszaállítás nem oldja meg, akkor ne essen kétségbe, rakja vissza witcher3 driver-t.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egy dolog viszont zavar. Végre a játékban van lopás, a nilfgardi táborban volt szinte először, mikor fel akartam venni valamit. Örültam, hogy "na végre!" és azt hittem, hogy ez lesz az általános. Erre azt látom, hogy a házakat még mindig lehet fosztogatni büntetlenül. Nem értem, hogy a magántulajdon miért nincs benne gyakorlatilag a játékban...
A korábbi W játékokhoz hasonlóan én nem használom ki ezt a lehetőséget, mert nagyon zavaró számomra, nem lootolom ki a házakat. Legalábbis egyelőre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ami külön vicces, hogy a végén Yenneferrel vagyok, miközben a játékban csak Triss volt meg...😄 Majdnem 130 óra volt a végigjátszás, csomó kérdőjel nincs felfedezve, másodlagos küldetésből viszont nem maradt sok. Zseniális ez a játék. A végén Eredin érdekes ellenfél, igazából az egyetlen ereje az, hogy alig lehet sebezni, és sok a hp-ja, de nem erősebb a másik kettőnél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A toronyban belép a white frostot megállítani, utána rögtön megyek emhyrhez, és azt mondom halott. Ezután még visszatérhet?
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.23. 22:32:03
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.23. 22:15:37
sztem ez a logikus sorrend mer utána elég gyorsan beindul a móka
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Van kedvetek élőhöz ???
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.23. 17:54:19
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Pótolom az egykor még túl nehéz kérdőjeles helyeket és az egyiknél "Őrzött kincs", a másiknál "Segítségre szoruló emberek" ikon szerepel, élénk fehéren, vagyis még nincs teljesítve. Ennek ellenére az első helyen csak hatalmas, álló köveket találtam(semmiféle szörny vagy barlangbejárat nincs), a másodiknál egy kihalt tábort és egy üres ketrecet. Ez hiba lenne?
Igaz, egyszer a játék elején sikerült ráhúznom egy lidércet vagy hasonlót egy banditatáborra, ki is nyírta őket szépen, vagyis a tábor üres lett, de a kincset azért megtaláltam. Itt viszont se kincs, se ellenség. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.06.23. 17:17:48
Én már megéltem ezt a részét a játéknak és tényleg nem szabad azt az opciót választani, hogy "Ideje lefeküdni"! A "magas röptű" társalgás közben viszont elhangzik egy baki, ami egyben poén is: " - Olyan merev vagy, mint egy könyvelő fekvőgipszben." Nos, viccesnek vicces, de kötve hiszem, hogy Geralt idejében már ismert lett volna a fekvőgipsz, és a könyvelőben sem vagyok biztos. <#nevetes1>#nevetes1>
Fel tűnik még a főszálon?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A zene nélkül kevesebb lenne a W3. Fantasztikus minden track és tökéletesen illeszkedik a játék világához.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.06.23. 13:29:18
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.gosunoob.com/witcher-3/best-armor/
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nekem kimondottan tetszik, hogy nem szájbarágós, a többi része is ilyen volt, főleg a kettő.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.23. 08:57:04
Meg kéne találnom egy csókát Skelligén..korábban voltam már azon a helyen,akkor pár embert ki kellett szabadítanom..és hát meghaltak a rosszak..nézem a videót..ott a rosszakkal kell beszélni,de akkor ugye még a csóka keresős részt nem vettem fel..most meg már halott..
mutatja a beszélgetés után hol lehet..oda még elmegyek max még egyszer..aztán nincs ötletem..és ezt utálom..főleg,hogy Ciris keresős vonal
ennyit szerettem volna, jó éjt! <#buck>#buck>
Per Aspera Ad Inferi.
Én is szép lassan haladok, most tartok 50 óránál, de még Velen nagy része visszavan. Amikor ezzel a területtel végzek, akkor talán már a játék felénél fogok járni. Elképesztő mennyiségű és minőségű tartalom van a játékban, nem győzöd majd áldani a fejlesztők nevét <#hehe>#hehe>
Én ma mélyültem el a Gwent-ben, nagyon oké. Basszus más fejlesztő/kiadó ezt fizetős DLC formájában adta volna ki.
A kártyázás is csak kitolja az amúgy is brutális játékidőt.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(tudom a dátum nem stimmel)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A kereskedők végre áruspecifikusak és nincs végtelen pénz.
Tetszik nehéz szinten, hogy gyógyulni csak úgy nem lehet.
Végre teljesen szabad mozgás van TPS advanture játékhoz hasonlóan.
Végre minden cselekedet jelez a HUD, kézenfogva vezet. Csillagos 5-ös, az állítható HUD szintén.
A komplexitása messze meghaladja az elődökét első látásra, de tiszteletben tartja az első két részt.
A térkép open world és nem mindenhol olyan szép, mint a 2. rész, de összeségében a grafikától magam alá piszkítok, olyan szép. A karakterek arcán az érzelmek egészen mások, a voice acting olyan, hogy befosok. Közpes beállításon felhúztam még ezt-azt és eddig elégedett vagyok. Azért meg főleg, hogy az FPS annyira nem ingadozik, tehán nincsenek szutyok módon megírt effektek, amik zúzzák le az FPS-t. (2 óra játék után vagyok, de fingers crossed...)
Van fast travel, ha jól látom, de a lovas közlekedés értelmes sebességgel azoknak, akik ezt nem szeretik nagyon fasza.
A zene az 1. részt idézi, imádtam.
stb.
36 Eur-ért ennyi tartalom? Az artbook, soundtrack, stb. Komolyan mondom, hogy szinte én szégyellem magam, hogy megvettem ilyen olcsón.... 😊
Valahogy ezt várom egy egy AAA játéktól 2015 magasságában.