The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> <#nevetes1>
Figy ha az én házamba jönne be valaki két darab kétkezes karddal a hátán, lehet én is inkább lenyelném hogy elvitt egy cérnát, egy palack vizet meg egy törött gereblyét. 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Tegnap belefutottam egy bosszantó dologba. A legnehezebb fokozaton újra kezdtem és eljutottam Kiera-ig, hogy először beszéljek vele. Na most, kiakadt a játék rendesen. Full beállításokat használok. Néztem a net-et, hogy mit lehet kezdeni és találtam olyanokat, hogy váltsam vissza ablakos módba. Meg is tettem, de csak annyi hatása volt, hogy megjelent egy látható üzenet, hogy valami a driver-rel nem stimmel, illetve hang maradt, de a kép fehérre váltott. A legutolsó, pár napos driver-t használtam és semmi probléma nem volt eddig. Gondoltam, menjünk akkor szép sorban visszafelé. Felraktam az előzőt, de azzal is leállt. Következett az, amelyiket a játék megjelenése előtt adtak ki. És láss csodát, azzal működött!
Tehát, ha valakinek nvidia-ja van és fagyási problémája, mint nekem és az ablakos visszaállítás nem oldja meg, akkor ne essen kétségbe, rakja vissza witcher3 driver-t.
molnibalage83
A civilek házában nem járkálnak katonák... Azt veszel el, amit nem szégyelsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

AnuluWork
Ha lát egy katona akkor elvileg lehet balhé.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

molnibalage83
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom néhány óra játék után. Ez eddig messze a legirányíthatóbb W játék.

Egy dolog viszont zavar. Végre a játékban van lopás, a nilfgardi táborban volt szinte először, mikor fel akartam venni valamit. Örültam, hogy "na végre!" és azt hittem, hogy ez lesz az általános. Erre azt látom, hogy a házakat még mindig lehet fosztogatni büntetlenül. Nem értem, hogy a magántulajdon miért nincs benne gyakorlatilag a játékban...

A korábbi W játékokhoz hasonlóan én nem használom ki ezt a lehetőséget, mert nagyon zavaró számomra, nem lootolom ki a házakat. Legalábbis egyelőre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ezeknek a felszerelés tervrajz begyűjtéseknek semmi értelmét nem látom. Megkerestem a macska iskola rajzokat amit nagyon élveztem,de megcsinálni teljesen fölösleges őket,mert kovácsot kellene hozzá keresnem,de minek mikor már vannak olyasmi kaliberű cuccaim a sok kóborlásnak köszönhetően.
bardocz
Az ugrásnak és gurulásnak két különböző gombon lenne a helye, mert harc közben az ilyen kis picsányi dolgokra nem lehet felmenni, mert ugrás helyett csak gurulgat...
Amin igazából finomíthattak volt az Geralt mozgás, képes elakadni a legkisebb farönkbe is, túlfut sokszor, időnként kaotikus az össze-visszafutkosása. Emiatt nem kap 100%-ot, csak 95-öt😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bardocz
Úgy tűnik mégiscsak tévedtem, és nem rontottam el, sőt.
Ami külön vicces, hogy a végén Yenneferrel vagyok, miközben a játékban csak Triss volt meg...😄 Majdnem 130 óra volt a végigjátszás, csomó kérdőjel nincs felfedezve, másodlagos küldetésből viszont nem maradt sok. Zseniális ez a játék. A végén Eredin érdekes ellenfél, igazából az egyetlen ereje az, hogy alig lehet sebezni, és sok a hp-ja, de nem erősebb a másik kettőnél.
bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg a fontos döntéseknél is több a pozitív. Nem értem. Így nem is akarom folytatni a játékot.
A toronyban belép a white frostot megállítani, utána rögtön megyek emhyrhez, és azt mondom halott. Ezután még visszatérhet?

Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.23. 22:32:03
Shep
Az a kristály koponya amit a játék első percétől kezdve magammal hurcolok jó lesz valamire, valamikor?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Akik végigvitte, nem értem hol szúrtam el:
A végén bármit választok a beszélgetésnél, Ciri meghal. Mit kéne mégis, vagy hol szúrtam el? Radovid meghalt, Emhyrt csak kötelező dolgoknál láttam, és a hajón, amikor az egyik varázslónőt szabadítottam ki. Ott nem tudtam úgy felmenni, hogy ne vegyenek észre. "To get this ending, Ciri must live, you must NOT visit Emhyr if Radovid dies and you side with Vernon." Elvileg ezt csináltam, miután Radovidot megöltük, meghalt Djikstra is, de Emhyrhez nem mentem el. Mit kéne máshogy csinálni?

Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.23. 22:15:37
bardocz
Azért vannak kurvaidegesítő bugok. Játék vége, C betűs nevű wild hunt tagot kéne legyőzni. Első próbálkozásnál ott voltak a kék golyók, amiket kilőtt, utána meg eltűntek. _Szimplán a semmi megöl fél másodperc alatt, nem látom.
én először összeszedtem a bagázst és aztán mentem Ciriért
sztem ez a logikus sorrend mer utána elég gyorsan beindul a móka

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Geralt idejében? Az mikor volt? <#idiota>
Megvan az a küldetés hogy
Beszéljek a haverokkal és hívjam őket, hogy le kell nyomni a Wild Hunt-ot, és menni Ciriért. El lehet hozni Cirit még mindenki más meghívása előtt, vagy erre csak később van lehetőség amikor már mindenki Kaer Morenben van? + ezután a küldetés után már vége van a játéknak, vagy még nem?
Nesuten

Van kedvetek élőhöz ???

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.06.23. 17:54:19

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Myselor
nekem is bugos 1-2 ilyen jelecske 😊
bardocz
Tök jó, víz alatt ha witcher sense-t hazsnálva megtalálom a wolf school jelet, ne tudok vele mit csinálni, emiatt nem tudom felvenni a kard upgradet...
Valaki járt már hasonlóképpen?

Pótolom az egykor még túl nehéz kérdőjeles helyeket és az egyiknél "Őrzött kincs", a másiknál "Segítségre szoruló emberek" ikon szerepel, élénk fehéren, vagyis még nincs teljesítve. Ennek ellenére az első helyen csak hatalmas, álló köveket találtam(semmiféle szörny vagy barlangbejárat nincs), a másodiknál egy kihalt tábort és egy üres ketrecet. Ez hiba lenne?
Igaz, egyszer a játék elején sikerült ráhúznom egy lidércet vagy hasonlót egy banditatáborra, ki is nyírta őket szépen, vagyis a tábor üres lett, de a kincset azért megtaláltam. Itt viszont se kincs, se ellenség. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2015.06.23. 17:17:48
bardocz
Van még egy hasonló beszólás, ami nem feltétlenül illik oda, de nem emlékszem már rá. Megnéztem, nekem még két főküldetés van hátra, de már max a wolf páncélt szedem össze.
A GS írja a játékról: "Amikor úgy adódik, hogy két másik witcher és tengernyi alkohol társaságában találjátok magatokat, még véletlenül se vessetek idejekorán véget a bulinak, mert életetek legjobb sírva röhögős negyedórájából maradnátok ki..."
Én már megéltem ezt a részét a játéknak és tényleg nem szabad azt az opciót választani, hogy "Ideje lefeküdni"! A "magas röptű" társalgás közben viszont elhangzik egy baki, ami egyben poén is: " - Olyan merev vagy, mint egy könyvelő fekvőgipszben." Nos, viccesnek vicces, de kötve hiszem, hogy Geralt idejében már ismert lett volna a fekvőgipsz, és a könyvelőben sem vagyok biztos. <#nevetes1>
Fel, a utolsó küldetések felé.
Philippa fel fog még tűnni? Volt egy küldetés hogy
Radovid megbízott, hogy keressem meg de csak a üres rejtekhelyét találtam meg.

Fel tűnik még a főszálon?
bardocz
Tudom 😊 De ez biztos nem véletlen volt 😄
Philippa, Yennefer távolsági, Triss közelharci a gwent kártyákban, szóval logikát ne nagyon keress, mert nem fogsz találni 😊.
bardocz
Valaki elgondolkodott már azon, hogy a gwent kártyák között Philippa Eilhart hogyan lett íjász?<#idiota> Jó, persze, varázslattal távolsági egység, de akkor is mókás az íj mellette 😄
Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
Hatalmas!
A zene nélkül kevesebb lenne a W3. Fantasztikus minden track és tökéletesen illeszkedik a játék világához.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.06.23. 13:29:18

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bardocz
Köszi, eddig csak a soundtracket hallgattam.
A zene nagy részét egy Percival nevű lengyel folkbanda adja elő, érdemes rájuk keresni 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ezen az oldalon megtalálsz minden leírást a felszerelésekhez (térkép, fellelhetőség, statok, stb.)
http://www.gosunoob.com/witcher-3/best-armor/
szoktak lenni olyan részei a kincskeresésnek hogy nézz át 1-1 várat lehet h ott van

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Google a haverod, még mindig.

Shep
Kérdésem továbbra is áll, merre találom a 3. szintű macskapáncél terveit, vagy hozzá a térképeket?

Shep
Persze ennek is megvan a maga szépsége csak én jobban örültem volna, ha ilyen apróság miatt nem kell kihagynom küldetést.

Sehonnan. Én is csak a 2. végigjátszás alkalmával tudtam a szobros küldiket megcsinálni. Amúgy teljesen jelentéktelen küldetések, szóval nem nagy kár értük. Jó pár mellékküldetést ki lehet hagyni, ha nem találod meg vagy elszalasztasz valamilyen lehetőséget, de azok nem lényegesek. A fontos mellékküldetések nincsenek így megkötve és azokat általában főküldetések teljesítése közben megkapod.
Nekem kimondottan tetszik, hogy nem szájbarágós, a többi része is ilyen volt, főleg a kettő.
Shep
Hát ok, csak ezt nekünk honnan kellene tudni ,hogy ez a jó sorrend? Nekem így 1 szobros és a kristályos kimaradt.

HeadHunter86
Nekem egy bajom van a játékkal, nehéz abbahagyni. Szeretek úgy felkelni egy játék elől úgy, hogy lezártam a missziót és majd következő alkalommal elkezdem. De itt egyszerűen annyira összefüggnek, hogy alig van egy két hely ahol abba tudom hagyni. 😄

BoneDragon
Ne aggódj, függő leszel.<#smile>

molnibalage83
Ennyire azért soha nem voltam "játékfüggő". Pusztán arról van szó, hogy valahogy ezek után eszemben sincs más játékot elindítani egy ideig, az ziher...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.23. 08:57:04

A szobros küldikről:
2 db van (nemes és katona szobor). Érdemes Novigradban végigmenni a főszálon és csak utána elkezdeni a mellékküldetéseket, kezdve Dandalion küldetéseivel (Mulató, Világi bűnök) utána megcsinálni Zoltan Chivay küldijét (Veszélyes játék), ahol meg lehet szerezni az egyik szobrot (a másikat egy árustól lehet megvenni) és utána megcsinálni a Valami bűzlik Redaniában küldetést (ami a királygyilkosos küldik egyike, a Szemet szemért és a Halálos terv mellett), ahol meg lehet szerezni Philippa Eilhart megaszkópjának a kristályát. Ezután elmenni Triss lakására és akkor meg lehet csinálni a két szobros küldit és plusz információt kapsz Philippa kristályáról. Mindezek után érdemes elkezdeni a Trisshez kötődő küldetéseket (Élet és halál dolga, Most vagy soha). Ha így csináljátok nem marad ki egyetlen küldi sem.
oké...semmis..csak képtelen a logikára néha a program,nem emlékszik mit csináltam már azon a környéken,de a marker még mindig ott ragad..
Tényleg akadnak egymást kioltó küldetések,amik aztán direkt nem válnak semmissé?
Meg kéne találnom egy csókát Skelligén..korábban voltam már azon a helyen,akkor pár embert ki kellett szabadítanom..és hát meghaltak a rosszak..nézem a videót..ott a rosszakkal kell beszélni,de akkor ugye még a csóka keresős részt nem vettem fel..most meg már halott..
mutatja a beszélgetés után hol lehet..oda még elmegyek max még egyszer..aztán nincs ötletem..és ezt utálom..főleg,hogy Ciris keresős vonal
RatBaG
végre átmentem skellige-re, és befostam a zenétől. csak álltam ott a partra vetődve a szállingózó hóban, és hallgattam. ezzel fogok álmodni.
ennyit szerettem volna, jó éjt! <#buck>

Per Aspera Ad Inferi.

bélanéni
2 óra játék? Akkor talán már túlvagy a tutorialon 😊
Én is szép lassan haladok, most tartok 50 óránál, de még Velen nagy része visszavan. Amikor ezzel a területtel végzek, akkor talán már a játék felénél fogok járni. Elképesztő mennyiségű és minőségű tartalom van a játékban, nem győzöd majd áldani a fejlesztők nevét <#hehe>
Én ma mélyültem el a Gwent-ben, nagyon oké. Basszus más fejlesztő/kiadó ezt fizetős DLC formájában adta volna ki.
A kártyázás is csak kitolja az amúgy is brutális játékidőt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Azért csak óvatosan és viszlát egy hónap múlva

(tudom a dátum nem stimmel)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

molnibalage83
Gyerekek, nekem ez eddig szerelem első látásra. A W2 összes ordas hülyeségét javították eddig, amit abban láttam, legalábbis 2 óra játék után ezt látom.

A kereskedők végre áruspecifikusak és nincs végtelen pénz.

Tetszik nehéz szinten, hogy gyógyulni csak úgy nem lehet.

Végre teljesen szabad mozgás van TPS advanture játékhoz hasonlóan.

Végre minden cselekedet jelez a HUD, kézenfogva vezet. Csillagos 5-ös, az állítható HUD szintén.

A komplexitása messze meghaladja az elődökét első látásra, de tiszteletben tartja az első két részt.

A térkép open world és nem mindenhol olyan szép, mint a 2. rész, de összeségében a grafikától magam alá piszkítok, olyan szép. A karakterek arcán az érzelmek egészen mások, a voice acting olyan, hogy befosok. Közpes beállításon felhúztam még ezt-azt és eddig elégedett vagyok. Azért meg főleg, hogy az FPS annyira nem ingadozik, tehán nincsenek szutyok módon megírt effektek, amik zúzzák le az FPS-t. (2 óra játék után vagyok, de fingers crossed...)

Van fast travel, ha jól látom, de a lovas közlekedés értelmes sebességgel azoknak, akik ezt nem szeretik nagyon fasza.

A zene az 1. részt idézi, imádtam.

stb.

36 Eur-ért ennyi tartalom? Az artbook, soundtrack, stb. Komolyan mondom, hogy szinte én szégyellem magam, hogy megvettem ilyen olcsón.... 😊
Valahogy ezt várom egy egy AAA játéktól 2015 magasságában.

Shep
Akkor lehet nekem is azért aktív újra.