The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
na igen,de szerintem ez nehezebb páncélban sem jelent gondot .de hát kinek mi ugye 😊
bardocz
Stamina kell a jelekhez. Nem tudom mennyivel tölt vissza lassabban. De inkább maradtam a könnyebb páncéloknál.

#6827 Akkor nem tudom, a shift nekem kézreállt az erős támadáshoz..
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.24. 21:52:57
Myselor
szerintem nem sok jelentősége van a staminának,ez azért nem egy dark souls ugye 😄 én a maci páncélba nyomtam eddig ma szereztem meg a farkas páncélt 😊
molnibalage83
Nekem középső gombon van az erős támadás mert nyomogatja a válogató gombot a görcs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

bardocz
Tabot nyomvatartva kiválasztod, és közpső gombbal dobod.
bardocz
Ami talán sokat számít nálam, hogy se a bear se a griffin páncél nem érdekelt. Egész játék alatt nagyon sokat használtam jeleket, amihez kell a stamina, és eszembe se jutott heavy armourt felvenni. Ha azokat megcsináltam volna időben biztos hozott volna pár szintet. Nem mintha számítana, olyan 29-es szinten végigvihető a játék.
Myselor
az kevés :o sok mindent kihagyhattál.én 35 lettem de én is sok mellék küldetést kihagytam akkor még.felfedezést.és 1-2 megbízást is.szerintem 38nál fentebb nem nagyon lehet menni viszont😊 és hát ja gondolom majd abban ^^
molnibalage83
Hogyan lehet bombát dobni...? Van nálam, bent van a slotban, de harc közben sem villan fel semmi... Mindenre raktam billentyűt, mert alapból az egyik funcióhoz nem volt.

A HUD-on az erély alatti három téglalap az mit jelent?

A sok felszedhető növényre mi szüksége lesz, ha meditáció közben úgyis minden visszatölt és egy egyszer kell legyártani mindent?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

bardocz
Nekem 31-32 lett a játék végére, a matsercrafted wolf cuccokat már nem is tudtam kipróbálni emiatt. Talán majd a fizetős dlc-kel.
Myselor
jó ez az új dlc-s armor sett...a képen mivel használni nem lehet mert 41es 😄 a küldetés nagyon jó volt ötletes a jutalom már annyira nem volt jó erre a szintre de amúgy tetszik 😊 viszont nemtudom minek raktak ekkora szintű armort ha nem használható még.38 vagyok kell 1000xp még a 39hez ,el se lehet érni glitchek nélkül azt a 41et😊 na mindegy később is jó lesz az
bardocz
Igen, ezek utána vannak. Ha nekiállsz onnantól a főszálnak, az már csak pár óra.
Kösz sejtettem, hogy így lesz mert pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Djikstra még mindig Radovid meggyilkolásról beszél, amihez még nem kérte a segítségemet + Filippa sem tűnt még fel...

Gondolom ezek majd ezután lesznek...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.24. 19:04:20
Nesuten
Már elérhető Sztímen is az új kiegészítő ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
Milyen néven vagy Steam -en ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Steam-en meg minden alkalommal külön keresgélni kell. Ezért is kérdeztem, hogy én találom, vagy még nincs, de akkor ezek szerint még nincs.
Nesuten
Szia IGEN tölthető de csak GOG -on Steam -en nincs még
érdekes ez a GOG minden alkalommal fel kell iratkozzak az ingyenes DLC programra <#banplz>
Még nem járok Szkellige szigetén így majd csak később kezdhetek neki amúgy mindhez legalább 20-as Szint kell ,ha jól tudom a Bolondok aranya 27 szintű A Farkas iskola pedig 23 -as

A két új DLC tölthető már egyébként? Ha igen, steam-en is, vagy csak GoG-on?
bardocz
Nem, utána még tudsz mászkálni, van pár küldetés, és csak azután van a végső harc.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.06.24. 15:47:23
Kösz a választ.

És onnantól már a végső harc vagy még lesz egyszer lehet előtte még körbenézni a világban?
Gogos dlc letöltés. A Play gomb mellett a More menüben az első Configure és ott vannak felsorolva, kijelöli az ember és már tölti is le.

bardocz
Igen igen. Utána őt lehetett hazsnálni, saját maga ellen. Mondjuk a bug, hogy nem látszottak a varázslatai lehetetlenné tették 😄D Egyszercsak bamm, végem volt, és nem láttam mitől.
controllerrel nem volt gondom egyikkel se igazából
Caranthir is annyit jelentett hogy meg kellett értenem mit és hogyan csinál 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
OFF

The Fields of Ard Skellig szám a ST-tről tisztára a Heroes 4 egyik számára hajaz. 😊

ON

bardocz
Nekem nem tudom, hogy a billenytűzetem szar, vagy a játékban volt valami,d e sokszor nem gurult el drága Geralt, és kapta be az ütéseket. Mondjuk ha azt veszem, hogy mindent vissza kell olvasnom, mert kimaradnak betűk...😄 Caranthir nehezebb volt, Eredin megvolt elsőre, második legnehezebben. cirivel a legnehezebben sikerült legyőzni a hölgyeket a fa alatt, de utána Geralttal nem tudtam Imlerithet, visszavettem. Igazából Eredinnél 4 drowner, vagy 8 farkas is veszélyesebb tud lenni. Lassú ellenfelekkel nem volt gondom a játék folyamán, inkább a gyorsakkal, meg a kis térben történő csatákkal.
NeoMaN
letöltöd akár torrent oldalról a gogos patchet, nincs rajta drm és nem kell rá törés sem...

én is csak akkor vettem mikor nekiálltam fejleszthetni a bombáimat 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

NeoMaN
én level 31-en vettem először mandragórát, youtube segített hol lehet megtalálni 😄

Eredin ellen asszem 2 fecskét használtam el, nemrég toltam ki a Dark Soulst így Eredin nem volt túl bonyolult (normalon persze)
bezzeg Caranthirral azért szenvedtem 😄

mondjuk Kaer Morhenben a csata előtt volt az a mókám hogy 2 fajta fecském is lett 😄
a kiváló meg a hatékony 😄 9 flaska meg elég sokra elég 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.24. 14:08:47

bardocz
Lehet akkor túl sokat meditáltam 😄 Én olyan sokat nem találtam belőle. Mondjuk az igazi szenvedés az általában a white gull volt. Ahhoz alapanyagot nagyon ritkán találtam. Queen-ből csak a vége felé fejleszetttem ki azt, ami hp-t ad, addig folyamatosan swallow, meg ami ad x hp-t rögtön. Konkrétan az Eredin elleni csatában volt az, hogy ó, van egy csomó ételem, azt kirakhatom a fecske helyére, mivel elfogyott, és az is healel 😄D
nekem abból lv20tól kb 100+ volt folyamat 😄
bezzeg mandragóra piából egy deka se 😄

Ha időnként eszembe jutott, vettem. Meg találni is lehet azért.
bardocz
Nekem többször volt, hogy csak az alcohest hiányzott.
molnibalage83
Nem használok klientst... Ez esetben?

edit: Ja, hogy csak simán ingyért meg kell venni. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.24. 13:54:48

Hát én sose gondolkotam rajta, mivel mindegyikből volt bőven mindig, szóval tök mindegy, Legyen és kész mindből bőven.
bardocz
Alcohest elég sok főzetnél alapanyag, nem tudom mi alapján tölti újra a játék, de jobb ha inkább dwarven spirit fogy, mert az amúgy nem kell semmihez.
Ja, a sör nem főzetalap. Azt meginni lehet, életerőt tölt vissza. A játék előrehaladtával lesz pénz bőven is, meg alapanyag is. Találni is lehet. De nem kell annyit foglalkozni vele, ha egyszer megcsináltál egy receptet, elhasználtad, meditálsz, újra lesz. Csak legyen mindig főzetalap alkohol., vagy ilyen alkahest. Én sose foglalkoztam ezzel annyira, mire igazán elkezdődik a játék mindig volt nálam rengeteg, időnként vettem párat, de addigra pénzem is nagyon sok volt. Kifosztasz pár kérdőjelet, eladod a cumót, és lesz pár ezer arany.

bélanéni
LVL16-on vagyok, kb 50 óra játékkal és kb 100 üveg alkoholom van jelenleg, Törpe spirituszból van legtöbb, kb 70. Ez utóbbi nagyon sok helyen, sima ládákból és zsákokból kinyerhető. A játék bőkezűen honorálja a "?"-ek felfedezését!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

molnibalage83
A megivott italok után ezek szerint akkor üres üveg marad hátra? Az alkoholok közt van difi? Eddig egyszer akartam venni, de valam eszementen drágák. Alkholt lehe főzni?

Ja...a DLC-meg...GoG-n fent van már és tölthető? Steam-en szokás szerint...
Aha, ha elfogy például a fecske, meditálsz egyet, és automatikusan újra tölti. Ugyanígy a bombákat is. Minden ilyen dolgot. És igen, kell hozáz alkohol.

Magasabb szintű receptekkel , pedig ugyanabból többet és hatékonyabbat csinál. Például alap fecske: 2 darab( lehet három volt, mindegy) legmagasabb szinten 5 darab van.

Meditálni gyakran kell, életerőt is vissza tölt-bár ez nehézség szint függő is azt hiszem, de a elhasznált cuccokat visszatölti mindenképp. Mondjuk van egy képesség, ami nappal folyamatosan tölti vissza az életerőt, ha ki van fejlesztve. Amúgy érdemes ,a kérdőjeleket körbe szaladni a kezdő területen, Gyümölcsösben, és mindenhol aktiválni az erőhelyet, a plusz 1 pontért.

Szállás nincs, és aludni se lehet, meditálni lehet, és kell is.

Szétszedés: kézmúveseknél. Akkor érdemes, ha kell valami alapanyag , szerintem. Mondjuk egy jó kardhoz, páncélhoz kell valamilyen érc, vagy ilyesmi. Én minden szir-szart ami nem kell, vagy jobb van belőle eladtam.
bélanéni
"Tehát, ha pl. megiszok egy fecskét és van nálam alkohol, akkor meditáció alatt visszatölti...?"
Pontosan.

"GoG-osnak hogyan jön le a DLC?"
Van egy menüpont a GOG Galaxy kliensben, hogy Extras and Downloadable contents, vagy hasonló. Ott tudod letölteni a DLC-ket.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

molnibalage83
GoG-osnak hogyan jön le a DLC?

molnibalage83
Húz, ez nem értem. Ha elfogy, akkor a meditáció mit csinál....? Ha van alkoholod, akkor feltölti az elfogyasztott potit? Tehát, ha pl. megiszok egy fecskét és van nálam alkohol, akkor meditáció alatt visszatölti...? Vagy ez a magas szintű receptekre van?

Még nagyon az elején vagyok. Tegnap a harcot tapasztalgattam és 3. szintre húztam magam. Azt már látom, hogy képesség pontot adnak az erőhelyek is. Meditálni még nem meditáltam. Szállást lehet valahol bérelni? Alvás van egyáltalán ilyesformán a játékban?

Ma akarom megnézni azt, hogy akkor a craftolás hogyan megy. Szétszedés, összerakás és azt, hogy hogyan lesznek kis tárgyakból egészek, stb.

Kint a két új DLC az oktató anyagok között le van írva az összes dlc hol találtató meg ilyenek. Most vettem észre 😄

Fixen csinálja. Recepttől függ. Magasabb szintű receptnél többet csinál egyszerre, és ha elfogy csak meditálni kell, újra tölti automatikusan. Bár ehhez persze kell alkohol is, vagy alkahest vagy mi rossz nyavaja.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.24. 13:10:26
molnibalage83
Még valami. Tegnap mér kotyvasztottam ezt-azt. Egyetlen ilyen alkalommal nem egy, hanem két bombát csinált az alapanyagokból. Én nem láttam felütüntetve, hogy akkor a kiindulási anyagokból mennyi cucc lesz. Én vagyok vak, vagy tényleg nincs feltüntetve sehol?

Felesleges a házakat fosztogatni, a kérdőjeleknél sokkal jobb dolgok vannak.
molnibalage83
A Skyrim a ló egyik fele. Ellenben az, hogy azt csinálsz amit akarsz, az meg a ló másik fele...

Az első faluban is jóval durvább tárgyakat láttam, mint palack víz meg gereblye. Páncél összetevőket, ezüstöt és pénzt.

bardocz
Így van, különben is, skyrimos hülyeség nem hiányzik senkinek, hogy elveszel egy villát, mikor nem lát senki, és neked esik a fél világ.
NeoMaN
GOG-os Witcher 3 eladó
4.000.-
privizz