The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A wild hunt-ot tulajdonképpen arról a világról származó elfek alkotják, így a vezérük is onnan származik. Ő ölte meg az ottani királyukat, hogy átvehesse a hatalmat. A mágus, akihez abban a küldetésben megy Geralt nem tudta, hogy ki ölte meg a királyukat, de mivel becsületes, meg tisztelte a meggyilkolt királyt, így próbálják meggyőzni Geralték, hogy hagyja magára a wild hunt vezérét. Ez valamilyen szinten sikerül is, ezért mondja, hogy nem számíthat majd a segítségére a vezérük.
Azt, hogy Avallach honnan tudja, hogy ki ölte meg a királyukat, nem emlékszem már. 😊
A wild hunt meg ugye azért jött létre az ottani elfekből, hogy új világot találjanak maguknak, mivel világuk közel áll a white frost általi pusztuláshoz. Ha jól emlékszem, akkor az a világ sem az anya világuk, ahol az elf mágust meglátogatják Geralték.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

én úgy vettem le hogy ez az "otthonuk"
szóval az az Aen Elle világa és ők hívják magukat vadaknak
és mivel mérgezés volt, de elmondták hogy a mérgezésről 2en tudnak más nem
és ez derül ki az álomban

Ge'els nél a becsületesség azt jelenti, hogy Ő mindig az aktuális királyt szolgálja aki joggal ül a trónon, mivel ő nem tudja hogy Eredin merénylettel ölte meg az előző királyt ezért teljes odaadással szolgálja, viszont mikor ez kiderül ezt megvonja tőle

Ge'els kvázi Eredin helyett uralkodik míg az portyázik minden felé, és így Ő tud dönteni arról hogy az aen elle hadba vonul vagy sem mikor a király szól
ő maga nem megy Eredin ellen mert az szintén a becsületkódexe ellen lenne

számomra így jött le

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
Egy kis storyline segítség kellene, mert egy pillanatra elvesztettem a fonalat. A játék végén van, spoiler veszély.

Az elf bölccsel a világok közt utazgatva eljutok valakihez, aki a Falka vezérének dolgozik, aki a másik világ elf fajház tartozik, ha jól értem. Most akkor azt a világot meghódította már a Vad vézér? Egy videón látni, hogy megölte az ötteni királyt a vadak vezére. Viszont az elf bölcs azt mondta, hogy az akihez megyünk segítette a vadak vezérét, de becsületes. Most akkor honnan nem tudta, hogy ki ölte meg a királyát? Aztán miért mondja azt az álom megosztása után, hogy senki nem segít majd a vadak vezérének a másvilágon? Eddig tök tiszte volt minden, de tegnap valahogy ezt az egészet nem értettem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Akkor gondolom a végi narrátor + különvöző bevágásokkal operál, ahogy anno tette a Gothic 3. Ott is 3 fő lehetséges kinemetel volt és a mellékszereplők viszonyától függően adott hozzá a végi narráláshoz.

A lenti W1 vs W3 képhez mit szólsz? 😊
De most tényleg, hogyan lehetett ekkora ziccert kihagyni? 😞
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.17. 01:14:08

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

bardocz
Főbb dolgoknak van 3 vége, mi lesz Cirivel, Geralttal, Velennel és Novigraddal, meg van jópár mellékszereplő még.
molnibalage83
Biztosan csak 3 vége van?

molnibalage83
Sajnos Lambert nem állt ott ahol igazán ütéssé tenné ezt a két képet.

molnibalage83
3-nál többször biztosan nem fogok neki se így, se úgy. Visznt már bánom, hogy nem videózva rögzítettem ezt-azt. Monjuk a YT-n mi nincs fent..? 😊

Shep
Az hogy melyik befejezést kapod sokkal korábbi eseményektől is függnek, de alapvetően 3 vége van a játéknak, és ezek mind azon múlnak,hogy Cirivel hogyan viselkedtél a játékban pár adott helyen most a kis képekben mutatott dolgokat nem számolom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

molnibalage83
Én egy ideje azt mondom, hogy a játékos úgy válogatja meg a játékok, mint a barátnőit. Legyen tartalmas. 😉

molnibalage83
Elég csak kb. Kaer M nagy eseményeitől nem..? Sanszosan még egyszer ettől a ponttól megcsinálom és még egyszer teljesen, hogy néhány mellék quest más legyen, de akkor tényleg szándékosan a térképen arra megyek, ahol most nem, hogy a mellék questek mások legyenek, de kb. ennyi van még benne.

Nesuten
Elolvastam a szereplői bejegyzést és ebben az áll hogy fújhatom ezt a fickót ,pedig reméltem hogy elkaphatom később ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
ha jól értelmezem akár meg is lehet oldani ezt a kérdést
ami annyit jelent hogy az aggódó polgár leveleit kell követnem ???

If you say that Nathaniel “almost convinced” you, you’ll have to fight and kill Nathaniel. Afterwards, you can talk to Nettie, who leaves you with some doubts about the case. Later, you may find evidence of further murders, and you can proceed with the second ending, as described below.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

bardocz
Most majd azt fogom végigvinni az első rész után.
Nesuten
Kössz ...

Shep
Pedig pont az a jobbik ág, a Foltestes sem rossz de a tündés/törpös nekem jobban bejött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nesuten
Vámpíros kérdés - a Kórboncnok

Viszont azt nem tudom hogy a Kórboncnok vámpírt el tudom e még kapni valahogy ... a feladat lezárva hiánytalanul ...
lehet hogy a részegek vérre áhítozó Katakán volt maga a kórboncnok és akkor viszont már levágtam ,ahogy egy fővámpírt illik ...
Valaki tud erre választ

bardocz
Nem, én mindkettőt levágtam külön.
Nesuten
Nekem már csak a főszál van és igyekszem élvezni a történteket és nem kapkodom ...
keresek rejtett feladatokat amik nincsenek annyira elrejtve ...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.16. 22:28:30

molnibalage83
Hát, pedig a LotR mozifilm faék egyszerűségű. Mondjuk én előtte olvastam a könyvet, de sokra nem emlékeztem belőle....

Egy fasza bug, egy párbeszéd után beragadt a játék. Nem tudok mozogni, nincs HUD, menu sem jön be. Fasza, marad a kényszerített bezárás...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.16. 22:23:34

Nagyon régóta játszom már én is és próbálom elhúzni a játékot,de most már nem megyek kérdőjelezni,mert egyszerűen nem teljesíti ki a játék iránti vágyaimat,hogy csak kérdőjel-kérdőjel-kérdőjel,h biztos mindent megcsináljak a játékban. Most próbálom párhuzamosan csinálni a főszálat a többivel,h minél kevesebb szürküljön be és kérdőjellel csak akkor foglalkozok ha bele futok,de nem igen gyűjtök össze semmit sem.
bardocz
Még a megjelenéskor vittem végig, vagyishogy már előtte elkezdtem, mert kikerült torrentre, és utána egyértelmű volt a CE belőle. Na ez kurvarég volt, Vizima után nem is tudom mi történik kb, van egy ilyen rétekkel teli rész, aztán romos város, meg nagy bossfightok, amire nem maradt főzetem semmi, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
bardocz
Imlerithen, meg Eredinen is van egy lóbaszó nagy páncél, a páncéloknak semmi értelme nem lenne, ha annyit sebezne, mint ami a kardhoz van írva.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.07.16. 22:19:32
Nesuten
Jöjjenek a képek az alap FX vel és holnap lövök párat a Fantasy Ultimate -vel

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.16. 22:17:44

Az úgy biztos jó lehet,de nekem ez most olyan volt mint annak idején a Gyűrűk urát néztem moziban és a 3-részt szét osztották 3-évre és hát sokszor csak vakargattam a fejem,hogy mi is történik.
Nesuten
Még van vagy 22 kérdőjel hátra és mehetek a főszálon tovább ... egyéb iránt alig várom az új csomagot ... pedig hányszor csalt a gép ellenem amikor negyed akkorákat sebeztem mint amekkorát a kard képes volt a megfelelő szinttel érkezve Imlerith -hez pl. ,de kicsesztem vele az újra lapot húztam neki és mindjárt ment a rendes sebzés ...

molnibalage83
Pedig I. vonala fényévekkel erősebb.

molnibalage83
Nálam más a mérce, mert én áprilisban kezdtem a W1-et és 1 hónapja fejeztem be a 2. részt. Így egyben egymás után azért nagyon más élmény...

Más, mr. D. a játékos.
Még talán hagytam is volna, ha csak egy emberről lett volna szó, mert kedveltem a fickót. No de Wes + Roach + Thaler? Elég könnyű volt a döntés...

Igen jártam,de bele untam,mert van egy vagon pénzem és nem kell a fölösleges sok kacat.
bardocz
Én már eljutottam az első faluba. Harcrendszer tényleg nagyon gyenge. Játék végére már abszolút nem emlékszek, úgyhogy végig fogom vinni újra. Meg a kettőt is, azt pl Iorveth vonalán nem vittem még végig.
Nesuten
Szkellige szigeten jártál már kérdőjelezni ??? na ott a válasz ...

Nesuten
én beleéltem magam és így nem volt nehéz érezni a parázs eseményeket és emlékeket ...

Pont én is ezt akartam írni,hogy játszottam az 1-2-vel,de rég volt és olyan sok mással is nyomtam azóta,h szinte semmire sem emlékszem.
Más: Nem igazán értem azokat akik mindig azzal kínlódnak,hogy kicsi a tárhely,mert 25-ös szinten vagyok perpillanat,de nekem a fele tároló is elég lenne...
Shep
Én végigjátszottam mindegyik részt mégsem emlékeztem pl. Eskelre, Lambertre, de még a patkányképűre sem (egy idő után beugrott azért), pedig a 2-t 3x játszottam végig. Úgyhogy szerintem anélkül is bőven élvezhető a 3.

Shep
Én már abba is hagytam. Túl nagy a kontraszt a 3-hoz képest, régen sem jött be benne a harc, most meg már aztán végképp nem, meg hát a párbeszédek nagyon pocsékak benne, ebben a tekintetben fejlődött talán a legtöbbet a játék a 3 rész során. Mondjuk annyira régen sem volt jó az 1, a sok ide-oda mászkálást nagyon nem bírtam benne.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.07.16. 21:47:35

molnibalage83
Már legalább 3 ember volt itt aki a W1+2 nélkül tolta végig a W3-at. Hogyan értettétek meg akkor a szereplők közti kapcsolat mélységét és mellékszereplőket...?????

bardocz
Én is elkezdtem a W1-et, hát, szokni kell, meg picit mókás 😄
Shep
Filmet én is elkezdtem nézni yt-on. Egész tűrhető.

Nesuten
Most szereztem be a lengyel filmsorozatot ,de a könyv is holnap után jön

Nesuten
Bezzeg a kiváló táncolócsillag már másodjára vagy harmadjára kerül elő a láda mélyéről ...

Shep
Én teljesen jónak véltem a nehézséget, egyedül a legvégén az a jeges nem tetszett.

Más, sajnálom is meg örülök is, hogy vége lett a játéknak. Jó lett volna még kalandozni, de ugyanakkor meg 2 hónap azért elég egy játékból, bármennyire is jó. Gondoltam rá, hogy újrakezdem, de igazából olyan eget verő eltérések nincsenek ami miatt most úgy érzem érdemes lenne újra nekifutni a főszálnak. Remélem lesz még a maradék 2 DLC-ben valami kis küldetés, aztán majd ősszel a DLC. Addig most nosztalgia gyanánt megnézem újra a w1-et. Kíváncsi leszek meddig bírom majd. 😊

molnibalage83
A bibi az volt, hogy nem engedett előtte pihenni, így nem volt gyak semmi tartalék potion, arra az esetre, ha elbasztam volna. Így nem volt időm megfigyelni még azt sem, hogy mikor liheg, most mikor már láttam, akkor szépen lassan levertem.

Utána kocsmában Dendi megint adra megát, ha jól kérdezték. Mikor Geralt felé fordult és azzal a hangsúllyal... Váááááá. XD

Nesuten
Ezen Olajak pergamenjei hiányoznak
Kiváló Drakonidaolaj
Kiváló Reliktumolaj
Mágikus lények Kiváló olaja
Kiváló Elátkozott olaj
de nem találom őket

Nesuten
Kössz ... Pont most jön de még halogatom

Egyébként van még egy ugyanilyen hely csak ott két kérdőjel lapul a hegy gyomrában

Nesuten
Szia miután eldobta a pajzsot ne feledj el számolni és oldalra gurulj el

dobj egy hüvelykujjat ha segített ...
Ez egy Halálfutam harc és itt 30 -as szintű voltam és a teljes és Kiváló Farkas iskola felszerelésében

Az, hogy NEKED nem megy, nem a játék hibája.
Jókor kell használni a kitéréseket és használni a quent folyamatosan, ennyi.
Nekem sem elsőre ment le legnehezebben fokozaton, de az ultranehéztől nagyon messze van.
Myselor
nekem nem volt gondom vele😊
bardocz
Utána is könnyű, ha rájössz mit kell csinálni. Én is szívtam vele, aztán meg csak azért sérültem, mert belerohantam az arcába.
2 fajta kitérés van, a kicsi és a nagy ha jól csinálod a kicsi is elég

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
Csak nem nagyon érek oda a lihegésre, mert Geralt akkorákat ugrik. A második részének a kommentednek nem örülök. Nem igaz, hogy két féle ellenfél van csak a W szériában, röhejesen könnyű és ultranehéz... Ok, hogy ez nem az új örületes darkos kardózos játék - mittoén, hogy mi a címe - de azért ennél több balanszot várna el egy AAA játéktól az ember...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.16. 20:30:36