The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Közben kiderült, hogy volt még a láda mellett még két kis láda a víz alatt, amelyeket nem találtam. Ahogy kifosztottam, eltűnt. Ez is olyan jel akkor, mint a barlangos, amelyikben kis halálfej van. Ki kell pucolni az egészet, hogy beszürküljön.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Myselor
bug.előfordul 1-2 ilyen
AnuluWork
Az a terület a legdurvább terület. Az új map meg a tök nyugi lesz.

Más.

Tudnátok itt segíteni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Járom a veleni részeket, pipálva a kérdőjeleket. De itt nem tűnik el a kard jel, pedig megszereztem a víz alatt a láda tartalmát. Egy piros witcher jel van a hajó kabinjának a falán a víz alatt. Megvizsgálom, és semmi. Bug vagy fícsör? 😄

Lehet, hogy leegyszerűsítem a dolgot, de szerintem csupán egy kis változatosságot akartak ezzel hozni a fejlesztők. Ne legyen, már minden random emberi ellenfél bandita, hanem akkor néhányt nevezzenek kalóznak, dezertőrnek, kannibálnak, miközben a funkciójuk ugyanaz, mint a banditáknak, hogy megöld őket. 😄
Velen.

Mondjuk végül is ami ott van lazán elképzelhető, hogy vannak akik a kannnibalizmusban látják a megoldást.
AnuluWork
Melyik térkép?

molnibalage83
Én nem találtam semmit, egyszerűen azok voltak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Egy a térkép egy részén útonállóknak elég sok tábora van.

Viszont nem útonállók, hanem "Kannibálok" a nevük. Elég sok van belőlük a táboraik meg kész mészárszékek.

Már csak elvből kinyírtam mindet, de van valami sztori velük? Vagy valami utalás, hogy miért adták olyan sokan kannibalizmusra a fejüket arrafelé?
molnibalage83
Jó ez a hardcore stílus. Egy 4-es víziszörny banda lenyomásához kell két bomba, az állóképesség tápololó ital is. Így valóban van értelme a benne levő cuccoknak, legalábbis egyelőre, alacsony szintűként.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Az első helyszínen hol vannak a bombák? Nem vettem el semmi házból semmit, minden kérdőjel letudva, így viszont nem robbantható fel két szörnyfészek...

Azért kicsit más legnehezebb szinten így tolni, de még így is simán volt nyersanyag jobb kardra és vértre, egyedül drótot kellett venni. Viszont nem restelek minden kis hülyeség után, mert csak így maximális az alholok kihasználása.

Denincsen ott O.o😮
AnuluWork
Egy oszlop mellett.

van kis gondom
Bolondok aranya csinálom és nem találom ott barlangba malacot :I
AnuluWork
A Fool's Goldos questnél ezt a ládát nem bírtam kinyitni, pedig 1x, nem tudom milyen pozícióban voltam felkínálta.

Van benne valami fontos? Ez a DLCs quest.

Más.

Azt monda Geralt: Fejezzük ezt be! Nos, befejeztük ...

Nem tudom, volt-e már...

Witcher 3 paródia
A játék elején jó sokszor megizzasztott pár kérdőjelnél lévő szörnyeteg,meg witcher küldetés, a végén meg úgy átszaladtam,hogy meg sem nagyon tudtak mozdulni az ellenfelek. 35-ös szintet sikerült elérnem és a lényeg aminek nagyon örülök,hogy
Ciri él 😊))
molnibalage83
A Gothic 3 már ilyen NPC és fő kifejlettel bírt, de nem volt ennyire részletes. Az alap ugyanez volt. A három fő befejezés mellett az NPC-k sorsa is más volt, csak nem ennyire. A W III azér különleges, mert
Radovid annak ellenére, hogy mellékes a főszálra is hat.

BTW elkezdtem legnehezebb szinten úgy, hogy csak a pusztábol lootolok. Hát, eddig így elég kemény, de sokkal izgalmasabbnak tűnik és értelmet nyernek a kérdőjelek is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.24. 21:41:02

Köszi. Tetszik ez a megoldás. Így kéne minél több játékban/RPG-ben. Nem a végén van 3 opció (igen, rólad beszélek Mass Effect 3), amiből választasz, hanem több, az egész játék folyamán hozott döntések befolyásolják a végét. Ilyen egy jó játék, amiben döntések vannak. Legyen az RPG vagy más döntés orientált játék.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.24. 21:29:12
NeoMaN
witcher 3 eladó
4.000.-
privizz

molnibalage83

TBTPumpa
Dat bőrnaci:

Dat alternatív külső:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

molnibalage83
Nem tudom, mert én csak úgy toltam végig, hogy őt válaszottam. Ő mindenképpen ott lesz szerintem KM-ben, csak nem ő a szíved választottja, cutscenekben és a sztoriban többször is feltűnik. Yennefer is mindenképpen ott van. KM-ben

ha végig csinálod vele a küldiket akkor Kaer Morhen ostrománál ott lesz még akkor is ha elhajózott

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egyébként Triss-szel mi a helyzet?
Az egyetlen módja, hogy megakadályozzuk a távozását a többi varázslóval, ha szerelmet vallunk neki? Vagy máshogy is lehet? Ha nem akadályozzuk meg, akkor se a Kaer Morhennél levő csatánál, meg aztán a későbbiekben se tűnik fel?

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.23. 23:01:58
bardocz
Nálam a varázslónős fel se jött a flashbacknél, én bementem vele, de azt mondtam nekik, hogy vegyenek levegőnek inkább.
molnibalage83
3+
2-

molnibalage83
Csak akkor, ha nem magad akarsz rájönni. Ha volt egy végigjátszás, akkor a flashbackek száma beszédes, 5 db van.

A pozitív kimenenetelhez több jó, mint rossz döntés kell, tehát valamelyikből 3. A császárhoz el sem kell menni és nem faktor, nem kötelező, de el lehet. A 4. feltétel külön van. Tehát az elf varázsló portája és a végső nyughely külön van, így jön ki az 5 db. Teljesem mindegy, hogy a sírnál mit mondasz, ha elmész, akkor +. A többi egyértelmű.

Ha valaki kicsit is beleéli magát abba, hogy Geralt nevelőapja Cirinek, akkor mission impossible a rossz véget összehozni. A difi annyi a bittersweet endinghez, hogy Radovidnak pusztulnia kell. Ha nem, akkor jön a pozitív. A játékosok nagy részének ez a vége szerintem.

Én mivel beleéltem Geralt szerepébe azért elsőre is mind a jót választottam, de a császárnál nem is jártam. Szartam bele, hogy ő mit akar...
A hógolyózás megvolt.
A varázslónőknél meg egyértelmű. A kislány felnőtt, ő dönt.
A temetés is egyértelmű volt, ez kis hőst a saját közössége megvet. Kapják be, eltemetem akkor is, ha úsznom kell a szigetig...
Avallac'hnál meg azt mondtam magamban, miért is ne...

Értem.
Akkor az volt a gond, hogy eltörtem Dijkstra lábát. 😄 Úgy voltam vele, hogy azt nem választom, hogy elmondom neki, mit keres Emhyr. Aztán lábtörés. Hopsz! Akkor másodszorra másképp teszek.
Nekem

Hógolyózás volt
Nem menten a császárhoz
Bementem a varázslónőkhöz vele
Azt mondtam neki, hogy nyugi és ne romboljon. Elmentem vele eltemetni a fickót

Ciri nem halt meg.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.23. 22:50:40
molnibalage83
Az első Ravodivhoz kapcsoló küldi az, hogy elmész Philippa egyik régi rejtekhelyére. Ez lehet, hogy nem is kell. Roach-ot is meg kell találni, Dijskra egyik küldije elvisz oda. Aztán lesz egy küldi, mikor azt sem tudod, hogy kit keresel és megtalálod valakit. Ezt nem lövöm le. A végén a kulcs az, hogy Philippát ne erőszakkal védde meg, mert akkor D-val ezt nem zárhatod le. A maradék részt sem lövöm le.

Tehát ha jól értem akkor pozitív endinghez...

1. Vessemir temetése után hógolyózni kell Cirivel.
2.Imlerith előtt el lehet menni a császárhoz hogy visszautasítsuk a pénzét ami szintén jó pont Cirinél.
3.Beszéljen egymaga a varázslónőkkel.
4. A The Child of the Elder Blood. - nál hagyni kell hogy ki eresze a gőzt + meglátogatni Skalj hulláját és eltemetni.
5. A sírnál biztosítani kell arról, hogy vele tartunk...

Tehát ha ezeket jól csinálom akkor jó ending lesz.

Nekem úgy rémlik elég sok dolgot jól csináltam ezekből de
elsőre nekem Ciri meghalt mégis.
Aztabazta. Durva mennyi változó van. Akkor nekem az kimaradt teljesen, hogy
meg lehet ölni Radovidot. WTF. Pedig igyekeztem mindig mindenhol alaposan szétnézni. Mikor lett volna lehetőségem rá? Volt az a küldi, amikor meg kellett tervezni a megölését vagy mit. Tiszta szenilis vagyok. Nem tudom már mi volt a küldi. 😄 A megölésével kapcsolatos valami. Aztán vártam, hogy halad tovább valahova a dolog, de aztán nem volt több küldi. Aztán a végén mutatta, hogy elfoglalta Novigradot, bla-bla és ölette mindenfelé a varázslókat.
remélem én is,hogy vicc csak,de hivatalos bejelentésként tették ki 😊
molnibalage83
Kérdés a Kear Mohrennel kapcsolatban.

Mi van akkor, ha Keir nincs ott, ki menti meg Lambertet?

Besírnék ha jönne egy ilyen a valóságban. 😊

Witcher 3: My Little Pony

Tulajdonképpen egy új játékmód, csak mindenki póni a világ meg ilyen happy lenne. 😊
hát nesze nekünk dlc

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

molnibalage83
Második végigjátszásra még valami feltűnt. A játékelején egyből van három napszak az intro, a rémálom és a felébredés után. Mintha szándékosan gyúrtak volna a motor képességeiek csillogtatására. Ezen felül az első NPCK részletessége és változatossága szerintem felülmúlja a későbbiekét. Itt vannak teljesen eltérő öreg, csúnya, vékony és testesebb manusok, de később ilyen szélsőségek valahogy eltűnnek, vagy lényegesen kisebb a változatosság. Vagy csak túl sokat volnam a végén Novigrad környéként és túl keveset Skelligén.

molnibalage83
Háááááááááááááát...

TOMSILENT
A kiegészítők remélem úgy lesznek hogy a mentésedet átviheted és úgy kezdesz neki <#smile> mert ha nem morci leszek picit, nem mintha bánnám csak na <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Tényleg nincs rajta. Passz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

molnibalage83
Én egyszer végigtolom majd hamarosan az új gépemmel, de aztán a két kieget sanszosan megvárom. Az 1.07 patch függvényében aztán főleg...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.23. 13:33:18

A két kiegészítő hogyan jön majd? Októberben a 10 órás és tavasszal a Tussain(Új terület)-es?

Mert akkor ha minm2 kint van tuti jön egy újabb végigjátszás. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.07.23. 13:30:20
molnibalage83
Erről beszélek. Azért nincs értelme megcsinálni, mert a többsége szintben redundás, XP-t nem kap érte és egy végigjátszás alatt felesleges az összeset letolni. Ez a főszálhoz képes arányátalan hosszú rohangálást jelent, ami megborította volna nálam a történetmesélést.

Ha linkelem a videót, akkor teljesen egyértelmű lesz, hogy melyik döntés melyik narrált videót eredményezik.

Spoiler veszély a lenti linkeken.

Ez egy gudie.

Egy másik.

A videóban ezek, egymás után bevágva. Természetesen ennek iszonyatosan sok kombója lehet.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.23. 11:26:59

Én 34-es szintű lettem úgy, hogy szinte mindent megcsináltam. Legalábbis mindenfelé szétnéztem, minden kérdőjelhez is elmentem és minden küldit megcsináltam, amit találtam. Az a gáz, hogy mire kipucoltam Velent, addigra szinte minden küldi már kis szintű volt számomra Skelligén. Mondjuk így is megcsináltam őket, mert érdekesek voltak.
Amúgy meg igen, linkelheted a videót nyugodtan, úgyis meg akartam nézni és akkor legalább nem kell keresnem. 😊
Arról esetleg van videó, vagy tartalmazza azt is a videó, hogy milyen döntések vezetnek egy-egy végkifejlethez?

Szerk: Egy valamit sajnálok, hogy nem találtam meg. Nem is értem hogyan. A trailerből a "fuck off" vámpírt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.23. 11:23:30
molnibalage83

molnibalage83
Összesen 3 fő befejzés van. A 36 db arra vonatkozik, hogy hány narrált kis videó van, tehát a mellékszereplők sorsa. Hogy pl. mi lesz Geralttal, melyik nő oldalán köt ki, az, hogy ki nyeri a háborút, az, hogy Skelligén ki az uralkodó, az, hogy mi történik Keira Metz-cel, stb. Linkeljem az összeset tartalmató videót vagy nem akarsz spoilert?

A kiegészítő meg a sztori meg mellé és nem utána tesz szerintem, mert ez a logikus. Egy hatalmas sidequest lesz. A főszereplő melletti NPC-k nélkül üres a világ, egyszerűen értelmetlen úgy játszani, ők töltik meg élettel a világot...

A baj az, hogy egyszerűen elszintezték sajos a játékot a loot és craft rendszerrel együtt... Ha ehhez hozzá jön a kieg méginkább azzal jár, hogy nem csinálod meg a sidequestek nagy részét. Igazából azért is magas viszonylag az újrajátszási faktor, mert annyi sidequest van, hogy kb. 10-15%-át megcsinálva is a főszálon végigmászva leszel 31/32-ik szintű a végén és harmadik nehézségi szinten is úgy mész át mindenkin, mint kés a vajom még akkor is, ha elbasztad a skillfát és nem rebalanszolod magad potival, amit itt akárhányszor megtehetsz...! Csak 1000 arany kell hozzá, ami nem pénz...

Én kb., ha 3-4 hirdetőtáblát olvastam el Velen/Novigradban és egyet sem Skelligén. A felkiáltójeles NPC-k közül alig néhányoz mentem oda. Így lettem 31-ik szintű a végcső csata előtt és 32 szintű utána.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.23. 10:12:52

Ugyanez volt nálam is. Sőt, mivel sejtettem, hogy az utolsó küldi következik és 33-as szintű voltam, majdnem teljes XP csíkkal, elmentem mobokat farmolni, hogy az utolsó küldinél meglegyen a 34 és az utolsó farkasos páncélban lehessek. 😄 Nem baj. Gondolom, hogy a kiegészítők majd ott folytatódnak, ahol az alapjáték befejeződött, szóval lehet majd még élvezni a 34-es páncélt. Meg valószínűleg jönnek újabb, nagyobb szintűek is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.07.23. 10:04:19
Mekkora szívás. Elértem a 34-es szintet, felvettem a legfullosabb farkascuccokat és mindjárt vége a játéknak 😞((
Majd én is megnézem a különböző befejezéseket és milyen döntések vezetnek hozzá, mert kíváncsi vagyok nagyon. Valami 36 befejezést emlegettek anno, de gondolom, hogy a különböző kisebb változásokat és az azokkal történő variációkat is beleszámítják. Valószínűleg nincs 36 teljesen eltérő befejezés.