The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
a második részben ott volt a new game +, meg a dark mode, amiben külön, csak ott megszerezhető loot is volt.
Per Aspera Ad Inferi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Asszem a gtx 6xx szériára is jó, és elvileg más játékoknál is érezhető a hatása.
Remélem, javít pöppet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
v1.07 (július végi verzió):
Keresd meg a különbségeket! <#idiota>#idiota>
Geralt és Ciri a császár előtt (azért ilyen alaposan kidolgozott textúrákat sem látni minden játékban):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 19:18:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Az R 280- al meg nagyjából egálban van a 770, nem?
No mindegy még tweakelek vele egy kicsit, meglássuk.
innen kezdődik GTX780 - és ez kell neki GTX960/70 ha minden igaz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel az elején a számláló nem volt túl jó nem tudom pontosan de vagy 150 óra biztos benne volt ebben a játékban.
Emberek ez egy szédületes játék volt! anno promókat nézve sokszor gondoltam arra, hogy "Ez már túl szép ahhoz hogy igaz legyen" de a valóság rám cáfolt. Rég láttam ilyen gyönyörűen kivitelezett és élettel megtöltött világot.
A karakterek minősége is remek volt. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam túlságosan is hasonló emberekkel + hangszínészek is kitettek magukért.
Remekekek voltak az utalások t + ahogy a könyvek hangulatát átemelték a játékba.
Szerintem remekül optimalizált volt. Egyszer sem tapasztaltam akadást.
Egy szó mint száz nálla mez az év(ha nem az évek) játéka volt és a 2 kiegészítő kijövetele után 100% egy második végigjátszás.
NG+, the final FREE DLC, is on the way! Stay tuned. Won’t happen this week - we need a bit more time to finish it.
twitterről utolsó infó
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
carapace
hide sztem a carapace lesz az de a kép majd segít
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 21:44:54
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És Dandelion, nem Dandalion. <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.07.28. 20:33:32
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De ez még csak High beállítás, Ultra-ra is tehetem és még úgy is egész jól fut (Nvidia Hairworks persze kikapcsolva). Érdekes, mert májusban nem bírta ennyire az AMD kártyám még az Ultra értékeket, most meg közel ugyanúgy fut, mint High beállításon. Bár lehet, hogy egy frissebb driver tovább segítene rajta (mert még a 2014 végi Omega Driver van a gépen). Ezek szerint mégsem annyira halálszar kártya ez az R9 280X. Csak a Batman alatt vérzik el. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:23:19
Ahogy ül Ciri pont ahogy kell ahogy egy nemesi származás ül és Geralt na ő is az ami kell.
Tudod, hogy van a gyémánt csillog de hamar megszokod amit nem feledsz ha a tartalom jó.
De mintha picit szebb is lenne a játék a májusi rölíz óta.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 21:15:46
Most meg ilyen:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 21:02:33
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.