The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezer plusz egy történet alapú rpgben volt new game+.

Why so serious?

molnibalage83
És ez mit ad hozzá a történethez? Semmit. Ez nem Diablo, hála istennek. Történet alapú RPG, ahol alapvetően ellentétes az egésszel. Elhiszem, hogy ennek vannak olyanok, akik örülnek, de telejesen irreleváns szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

RatBaG
akkor meg miért okoskodsz, ha fingod sincs az egészről?
a második részben ott volt a new game +, meg a dark mode, amiben külön, csak ott megszerezhető loot is volt.

Per Aspera Ad Inferi.

molnibalage83
Ezt sem tudtam, hogy a 2. részben volt. Ott még értelmetlenebb az egész, mert nem open world...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Különc
Nem az, kettőben is jó volt, itt is az lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tegnap belőttem driverböl a herwörkszöt...ugy 10 FPS ment a levesbe, de lagalabb minden ugynezett ki mint elotte..bar geralt haja kicsit szöszösebb lett talan, kutyak farkasok medvek nem valtoztak szerintem. Szoval tudok herwörksz nélkül élni

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Voltan
Talán segít néhányatoknak, akinek gtx 7xx kártyája van, ha még nem tettétek meg, próbáljátok ki ezt a 353.06 drivert, Kepler kártyákra van optimalizálva, nálam dobott a sebességen érezhetően.
Asszem a gtx 6xx szériára is jó, és elvileg más játékoknál is érezhető a hatása.

Remélem, javít pöppet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
v1.03 (május végi verzió):

v1.07 (július végi verzió):

Keresd meg a különbségeket! <#idiota>

Geralt és Ciri a császár előtt (azért ilyen alaposan kidolgozott textúrákat sem látni minden játékban):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 19:18:19

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

AnuluWork
"A 35-ös szintű, nagyon szépen kidolgozott" He? 35ös? Nem vettem észre, hogy 35ös lenne.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pl a 7xx szeria mar nem elvez tamogatast..igy aki azzal rendelkezik jol megszivta vehet 9 szeriat vagy vehet AMD-t ha nem tetszik neki a rendszer..Amugy meg a 280x jobb mint a GTX770..Nekem is 40-55 fos van ultran a hajas bundas kikapcsolassal. De ki fogom probalni bekapcsolva amd driverben belovom 8x ra ugy valoszinu kevesebb lesz de 40 ala nem hiszem hogy lemegy

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

bardocz
Van valami, amit a 9-es széria sokkal gyorsabban számol mint a hetes ha jól emlékszem, az nvidia mindenkit megszopatott, akinek nem 9-es gtx van kb.
Voltan
A 960 az esetek többségében gyengébb a 770-nél, amennyire tudom.

Az R 280- al meg nagyjából egálban van a 770, nem?

No mindegy még tweakelek vele egy kicsit, meglássuk.

Nesuten
A kárty a kevés
innen kezdődik GTX780 - és ez kell neki GTX960/70 ha minden igaz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ez akkor fura. A te konfigodon mennie kéne szépen ultrán. Hairworks nélkül főleg.
Voltan
i7 4770 - 16 giga ram, ez biztos nem probléma 😊

Milyen proci mellett? Az se mindegy.
TBTPumpa

Voltan
Azt meg hogy? Nálam 4 gigás GTX 770-en ultrán 23-27 körüli FPS-eket szokott produkálni a hajas dolog kikapcsolva... :S

Na vége megkaptam a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ciri a Witcher
endinget is. A dolgok nagy része kimaxolva és a világ nagy része felfedezve.

Mivel az elején a számláló nem volt túl jó nem tudom pontosan de vagy 150 óra biztos benne volt ebben a játékban.

Emberek ez egy szédületes játék volt! anno promókat nézve sokszor gondoltam arra, hogy "Ez már túl szép ahhoz hogy igaz legyen" de a valóság rám cáfolt. Rég láttam ilyen gyönyörűen kivitelezett és élettel megtöltött világot.

A karakterek minősége is remek volt. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam túlságosan is hasonló emberekkel + hangszínészek is kitettek magukért.

Remekekek voltak az utalások t + ahogy a könyvek hangulatát átemelték a játékba.

Szerintem remekül optimalizált volt. Egyszer sem tapasztaltam akadást.

Egy szó mint száz nálla mez az év(ha nem az évek) játéka volt és a 2 kiegészítő kijövetele után 100% egy második végigjátszás.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

The Witcher ‏@witchergame júl. 27.

NG+, the final FREE DLC, is on the way! Stay tuned. Won’t happen this week - we need a bit more time to finish it.

twitterről utolsó infó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Kár, pedig azt hittem a héten már lehet nyomni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az az, a carapace lesz az 😊 köszi a segítséget!
angolul nem tudom hogy a carapace vagy a hide ami releváns neked, de íme 2 link

carapace
hide sztem a carapace lesz az de a kép majd segít

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ok. de melyik szörnyet kell megölni ahhoz, hogy hozzájussak szörnypáncélhoz?
TBTPumpa
Ciri ples:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 21:44:54

igen, és lehet le is kell bontani elemeire utána

Szörnypáncélt hol lehet szerezni? Vagy melyik szörnyet kell megölni hozzá?
genndy
Mjad csak valamikor augusztusban. Azért a szintezésen gondolom dolgozniuk kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nesuten
Kössz !!!

Pitypang

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Shep
Mikor jön a NG+ DLC?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kökörcsin!

És Dandelion, nem Dandalion. <#beka3>
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.07.28. 20:33:32

Nesuten
A könyvben mi is a neve Dandelion -nak ????

Nesuten
Dandalion = Pitypang = Árnyéklovag <#eplus2><#hehe>

genndy
R9 280X csak High? Miért nem hagyod hogy dolgozzon? Nekem simán megy minden Ultra-val is, most bekapcsoltam a HairWorksöt is és megvan a stabil 30 fps, mert én megelégszek annyival is, nekem sima.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
A Batman csak Merlinnek fut jól, de hát az ő gépe valami csoda, mert nála soha nincsen semmi gond 😊

TBTPumpa
Hohó. Tervben van egy teljesebb végigjátszás újra, de úgy voltam már vele, hogy bevárom az ingyenes DLC-ket és aztán kezdem el teljesen elölről. Kíváncsi vagyok mi változott május vége óta. <#idiota>

De ez még csak High beállítás, Ultra-ra is tehetem és még úgy is egész jól fut (Nvidia Hairworks persze kikapcsolva). Érdekes, mert májusban nem bírta ennyire az AMD kártyám még az Ultra értékeket, most meg közel ugyanúgy fut, mint High beállításon. Bár lehet, hogy egy frissebb driver tovább segítene rajta (mert még a 2014 végi Omega Driver van a gépen). Ezek szerint mégsem annyira halálszar kártya ez az R9 280X. Csak a Batman alatt vérzik el. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 12:23:19

molnibalage83
A 1.07-et felrakva mintha valami sweet fx szerű változatás lenne. Kicsit "selymesebb" az egész játék kinézete és kicsit sötétebb is.

A lényeg nem változott, nem is fog a tartalom az ami megfog és nem ereszt 😊
Ahogy ül Ciri pont ahogy kell ahogy egy nemesi származás ül és Geralt na ő is az ami kell.
Tudod, hogy van a gyémánt csillog de hamar megszokod amit nem feledsz ha a tartalom jó.

Shep
Igen, mert javítottak a textúra minőségen is.

TBTPumpa
És tényleg, visszább is állítottam. <#worship>
De mintha picit szebb is lenne a játék a májusi rölíz óta.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 21:15:46

MerlinW
Van Sharpening beálltás, azzal állíthatod a dolgot.

[merlinw.org]

molnibalage83
Az új kivégző mozdulat és Ciri kinézet megy 1.0.7 patch nélkül is?

TBTPumpa
Elindítottam a játékot így másfél hónap kihagyással. Meglepődve látom, hogy élesebbek a textúrák. Májusban, amikor képeket lőttem kissé mosottabbak voltak, most meg már szembántóan élesek. De jól néz ki, csak elsőre olyan furcsa. A beállításokhoz nem nyúlt hozzá a patch.
Most meg ilyen:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.27. 21:02:33

Szerintem elég pörgős kis játék lett, nekem nagyon tetszett. A közelharc nagyon béna lett, de nem is erről szólt. Nagyon szeretem az összes AC-t, igy kötelezö darab volt.
Shep
Na még jó ,hogy vártam az újrakezdéssel.

agyaltam h megvegyem pont azért köszi 😄

wedge31
Ha tetszett a Mark of the Ninja akkor jól el leszel vele, nekem bejött ez a stilus, várom a folytatást.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
De csak augusztusban! Írták twitteren, hogy ezzel még ekéznek egy darabig!

arról vélemény amúgy?