The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roach. Hát az ottan olyan hal félének tűnik. Persze, a fordításhoz is mint mindenhez, no meg a focihoz minden magyar ért.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
http://imgur.com/gallery/nvDG5a2
Per Aspera Ad Inferi.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
amúgy sztem ez kicsit ázsiai találmány és a Souls széria tette "menővé"
meg a rogue-like játékok is erre alapulnak talán
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 16:25:16
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Why so serious?
a második részben ott volt a new game +, meg a dark mode, amiben külön, csak ott megszerezhető loot is volt.
Per Aspera Ad Inferi.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Asszem a gtx 6xx szériára is jó, és elvileg más játékoknál is érezhető a hatása.
Remélem, javít pöppet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
v1.07 (július végi verzió):
Keresd meg a különbségeket! <#idiota>#idiota>
Geralt és Ciri a császár előtt (azért ilyen alaposan kidolgozott textúrákat sem látni minden játékban):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 19:18:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Az R 280- al meg nagyjából egálban van a 770, nem?
No mindegy még tweakelek vele egy kicsit, meglássuk.
innen kezdődik GTX780 - és ez kell neki GTX960/70 ha minden igaz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel az elején a számláló nem volt túl jó nem tudom pontosan de vagy 150 óra biztos benne volt ebben a játékban.
Emberek ez egy szédületes játék volt! anno promókat nézve sokszor gondoltam arra, hogy "Ez már túl szép ahhoz hogy igaz legyen" de a valóság rám cáfolt. Rég láttam ilyen gyönyörűen kivitelezett és élettel megtöltött világot.
A karakterek minősége is remek volt. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam túlságosan is hasonló emberekkel + hangszínészek is kitettek magukért.
Remekekek voltak az utalások t + ahogy a könyvek hangulatát átemelték a játékba.
Szerintem remekül optimalizált volt. Egyszer sem tapasztaltam akadást.
Egy szó mint száz nálla mez az év(ha nem az évek) játéka volt és a 2 kiegészítő kijövetele után 100% egy második végigjátszás.
NG+, the final FREE DLC, is on the way! Stay tuned. Won’t happen this week - we need a bit more time to finish it.
twitterről utolsó infó
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
carapace
hide sztem a carapace lesz az de a kép majd segít

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.28. 21:44:54
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És Dandelion, nem Dandalion. <#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.07.28. 20:33:32