The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
Egyetértek. Sapkowski fantasy világát nagyon egyedinek találom, másrészt Martinnak elgurult a gyógyszere, kicsit túltolta a cselekmény bonyolítását.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szerintem Sapkovskijnál(főleg a könyvekben) is csak háttér a fantasy világ és a történet a lényeg.

Valamint az ő könyvei sokkal jobban lekötnek. Kellemesebb olvasni őket és sokkal könnyebb élvezetesebbek a szereplői. Az egészet áthatja az a tipikus közép-európai fantasy hangulat ami nagyon beön

Martin is tényleg remekül írja meg a dolgokat de sztem a 3-ik könyv után már elszaladt vele a ló és talán már ő sem tudja hogy ki, merre és hol jár...

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.08.02. 11:48:58
koschwarz
Ízlések és pofonok... Nekem Sapkowski könyvei jobban tetszenek Martinénál.

TBTPumpa

Az a bőrnaci:

Yennefer alternate look DLC: <#eplus2>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nem tudom olvastad-e Martin könyveit azért Sapkovskijnál jobb
teljesen más a 2 mondjuk, mert a Tűz és Jég dalánál a fantasy csak háttér és igazából egy lovagtörténet
addig a lengyel mesternél a fantasy világ a lényeg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

PeeTeR
Milyen film?

Mellesleg a Witcherből (akár a játékból akár a könyvekből) jó színészekkel, megfelelő mennyiségű pénzzel olyan remek sorozatot lehetne forgatni ami lazán kenterbe verné a Trónok Harcát + a többit.

Minden van benne: véres harcok + háborúk + szerelem + jós sok szex +intrikázás ezerrel + csodás tájak stb... ami egy jó sorozathoz kell...
Meg mert készül a film 😊
mer a cosplay mellé nem jár színészi tehetség 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

de ha ilyen brutál fotók erejéig tök jó helyszínek és modellek vannak,miért nem fedezi még fel senki illetékes,hogy modern kori sorozat is készüljön?😊)
molnibalage83
Odabaszós.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Myselor

Most már van és működik 😄 köszi szépen! Pedig ez már a 2. végigjátszásom, ezek szerint eddig mindig volt nálam 😄
effektíve én sose gyártottam lootból jött elég

molnibalage83
Amit még kérdezni akartam, hogy az alkahest gyártásnak mi értelme van...? Alkohol kell hozzá, mikor bármilyen alkohol feltölt. Talán, ha egy olyan más poti van, amihez alkahest kell...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

alkohol van nálad?

Üdv mindenkinek, lenne egy kérdésem egy ideje a fecske meg más főzet sem töltődik vissza meditáció után, miért lehet ez? 😞 eddig jó volt ( Ciri alternatív kinézetét raktam fel csak de nem hiszem ,hogy ez befolyásolná 😞
bardocz
White gull kell mindegyikhez alapanyagnak, és a white gull alapanyagai azok, amik viszonylag ritkák, szerintem csak 1-2-t találtam, a többit vettem inkább. Superior swallowhoz kell az egyik ha jól emlékszem.
molnibalage83
A játék végén volt három olyan nevű alkotóelem kraftolható volt nálam, ami az első részben a speciális poti mixeből jött. Albeldo, Ruberdo és még valami. Tényleg igen ritka cucc kellett hozzá, egyet tudtam csinálni.

MerlinW
dimetriumrúd biztos loot-olható, lemez kraftolható, albedp nem tudom micsoda.

[merlinw.org]

bardocz
Egyedül az albedo az, amit szerintem nem lehet találni ezek közül, de a többi nekem úgy rémlik, hogy volt eldobálva. Viszont mind craftolható.
Craftolj. Először rudat, abból lemezt. Találni nem fogsz sehol se. Meg szerintem venni se.
Soldiers
Srácok ezeket az összetevőket keresem de sehol sem találom ezeket hátha tudtok segíteni
Albedo, dimetriumrúd (ezüst kard medve)
Dimetrium lemez

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

genndy
Tényleg ha már olvasás: nem tud valaki valami jó módszert kinyerni a végigjátszott játékból a karakterekre meg szörnyekre meg küldetésekre vonatkozó szövegeket? <#nevetes1> Menet közben kihagytam, de most olyan szívesen elolvasgatnám hogy mi történt, anélkül hogy csak ezért elindítgassam a játékot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Hát, tényleg csak akkor éri meg, ha sokat olvasol. Akkor viszont zseniális. Én nagyon szeretem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bardocz
Gondolkoztam már hasonlón, egyetemi jegyzetek olvasgatása is, de ha szereztem egy bsc diplomát nélküle, talán túlélem már a hátralévőt Annyit meg nem olvasok általában, azt a keveset meg megveszem.
Kindle. 😉 Erősen ajánlom.
bardocz
Evoluti0N

Monitorról nem olyan jó olvasni, de a semminél mindenképp jobb 😊 Szerintem elég jól sikerült ez az angol fordítás, most kezdtem el a hetedik könyvet.
Sziasztok!

A végére értem a könyvnek is, eszméletlen jó volt, nem lehetett lerakni. Jaj de soká lesz a következő könyv

bardocz
Igen, meg ott a radroach sok fallout után 😊 Arra gondoltam, hogy ennek is van ezer fajtája, és cockroach már azon belül van.
én azért használatban a teljes "cockroach" kifejezést hallottam legtöbbször a csótányra..bár náluk fura,hogy jönnek össze külön is értelmes tőszavakból egy teljesen másik 😊
bardocz
Lengyelnél nálam nem ad fel többet, csak angolnál. Ezért gondoltam, hogy az eredetiben is csak csótány. Mondjuk a képkeresőt megnézve, az csak halakat ad ki kb😊
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.07.31. 14:58:36
Gúgliba ha rakatyintassz a forditott szora lead egy listat a tobbi "rokon" ertelmu szorol(tobbi jelentes)

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

bardocz
Én csak google fordítóba dobtam be, az meg csak a csótányt dobta ki, nem tudtam, hogy ezt is jelenti.
Itten is van ne

Roach. Hát az ottan olyan hal félének tűnik. Persze, a fordításhoz is mint mindenhez, no meg a focihoz minden magyar ért.
genndy
Nincs fordítói hiba, angolul és lengyelül is keszeg. A Płoć meg a Roach ezt is jelenti a csótányon kívül (wiki szerint legalábbis, ami ki is hangsúlyozza, hogy nem a rovarról, hanem a halról van szó).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bardocz
Köszi, akkor ők is csótánynak hívják. Itt engem nem zavar a fordítói hiba, keszeg jobban hangzik.
koschwarz
Roach.

Płotka, ami ha minden igaz, a Płoć kicsinyítő képzővel ellátott verziója.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

bardocz
Eredetiben mi a neve a lónak? Lengyelre gondolok. Mert magyarul meg Keszegnek hívja az összes lovát.
RatBaG
ő még mindig "Roche". <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

molnibalage83
Először azt hittem, hogy a fickó lesz. vaz... 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Különc
Azért van értelme, mert sokan végig akarják újra játszani, de nem lvl 1-ről hanem mondjuk 25-35-ről, nálad default nagyobb szintű mobokkal, több/jobb loottal és egyéb tweakekkel a játékmenethez

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ez mekkora baromság volt! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Most ami így kapásból eszembe jut az a mass effect, vagy anno a jade empireben is volt.

Why so serious?

pl a jrpg-k 90%ban is benne van
amúgy sztem ez kicsit ázsiai találmány és a Souls széria tette "menővé"

meg a rogue-like játékok is erre alapulnak talán
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.30. 16:25:16

molnibalage83
Akkor én azokat nem ismerem. Nem volt a Gothic szériában, nem volt az NWN szériában és egyik más RPG-vel sem amivel játszottam.