The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amúgy alapból utolsó előtti fokozaton kezdtem így kihívásból sincs hiány 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.11. 09:16:14
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Skyrimes dolog: azért a végén a fojtólidércekből meg ghoulokból meg nekkerekből nagyon elegem volt, 80% csak ezekkel találkozol a kérdőjeles helyeken, az erősebb, változatosabb szörnyek tipikusan küldihez kapcsolódnak. Skellige azért elég erősen Skyrimes a havas tájaival és hegyeivel, 800 óra Skyrim után már kicsit unalmas volt itt is <#zavart1>#zavart1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Na mostmár, hogy toltam bele rendesen játékidőt mondok véleményt(lvl 11 báró eltűnt családja / jani vonalnál tartok de minden kérdőjelet megcsinálok felveszem az összes contractot, bunyózok, lóversenyezek) .
Ez a játék eszméletlen 😊 Nem akarok szidni egyik másik játékot sem de akaratlanul össze kell hasonlítanom pl a skyrimmel. Természetesen isteni játék azis, de lvl 10 ig többféle lénnyel találkoztam mint a skyrimben a játék végéig. A karakterek arcán az utolsó érzelmet is tökéletesen látni, érezni szinte hozzánőnek az emberhez. Minden mellékküldetés olyan igényes mintha főküldetés lenne. Tudom ezt már más is írta de egyszerűen gyönyörű.
Ami még nagyon tetszik, hogy a skyrimben csomó "ismétlődő hely" van(oblivionban mégtöbb sokszor teljesen ugyanolyan katakombába, bányába megy le az ember).
Itt nincs 2 egyforma barlang de a tájak változatossága is köröket ver a skyrimre! És mivel méretileg is szép nagy területről van szó, nem lehet azzal takarózni, hogy "jó de a skyrim mekkora?"
A hangok, zenék...Mindenhol fel van dobva minden, recseg a híd amikor megyek át rajta a lovon, ahogy fúj a szél zúgnak a fák lombjai...és a nem játékos karakterek...megyek el egy őr mellett lóval, fingik egyet és röhög. A kisgyerekek éneklése, ahogy letolja utána a mamájuk őket...csodálatos az egész játék!
Nyugtassatok meg, hogy még legalább kétszer ennyi idő lesz mire befejezem(fentebb írtam hol tartok).
Nem tudok ezzel a játékkal betelni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De fogadni mernék, hogy kiüríted a Temp mappádat. Csinálsz egy tisztítást. Átnézed az Appdata/Roaming mappád is, kitörlöd a már rég letörölt programok maradékait, tuti tudnál még vakarni mellé ~2-3 Gb-ot, és már meg is lenne a szükséges 7!
Ez az új patch eszméletlen!!!
Alanti gépemen.. 1200-ba. szinte minden Über-en (csak homályosítás off-on), még Hairworks mellett is (2x aa-val), nem megy 30 fps alá Asus Gpu Tweak Gamer beállítással. <#taps>#taps>
Eddig kissé lejjebb kellett venni ezt-azt Win 8.1-en. Most felraktam Win 10-et frissen, arra W3 és az 1.08 as folt. Brutál lett. <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.08.10. 13:22:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
régen csináltam de nekem úgy rémlik hogy KM mondja azt hogy vannak banyák a mocsárban és amitt indulunk arra
bár lehet hogy a Bárót is ő említi erre már végképp nem emlékszem
a végső harc pedig mikor jön az "inkvizíció" a Báró lányával és a "faluban" védekezünk középen miközbe jön mindenféle jóság
ezt a részt az fejezi be
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
A végső harc halatt mit értesz?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Velen - Ciri szál van a spoilerben
szóval 2 szálon keresed Ciri-t Velenben
az egyik az hogy a 3 boszorkányt keresed Kiera Metz vonalról indulva
a másik pedig hogy a Báróhoz mész
összefügg a 2 de szerintem ez 2 külön szál alapvetően, ami a végső harcnál kapcsolódik össze
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Nem találok semmiféle nyomot és azt se tudom hol keressem, amik voltak már megtaláltam de maradék nyom...?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ha a witcher3 a D meghajtómon van, a windows dokumentumok mappája is, valamint a pagefile.sys is akkor miért akarja, hogy a C meghajtón ahol a windows van legyen 7gb szabad hely...Emiatt(is) ragadtam le az 1.6nál.
Tudom egyéni szoc probléma, meg hogy lehetek olyan hülye, hogy a windows mappámon "csak" 5gb hely van, de eddig soha nem volt probléma.
Na mindegy emiatt nem rakom újra a win-t majd max kétszer játszom végig egyszer 1.6al egyszer meg majd az aktuális patchhel 😊
A dlc-k 90% a felment 1.6 al is hálistennek.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.08. 10:45:00
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Evoluti0N
#8407 Wikipedián az első könyv idejére írják.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.08.07. 21:56:49
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mea culpa
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amúgy a 8. az angolul vagy lengyelül jelent meg akkor? (nem néztem utána)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.07. 21:18:51
Kifejezetten örülök neki, pont szüneteltetnem kell a játékot, mert a "Get Junior" quest nekem is bebugolt, és nem bírok haladni a sztorival.
Thx CD Projekt Red, plz release now ^^
Na, meg ahogy olvastam a hozzászólásaidat, elég sok mindent kihagytál. Voltak olyan küldik is, amiket nem csináltál meg. Szóval logikus, hogy nálad nem nagyon volt (vagy egyáltalán nem volt) bug, nem úgy, mint nálam, aki fullra kipucolta a teljes játékot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.04. 12:08:35
Najó nem kötöszködöm. Én harmadszor ugrok neki(eddig soha nem mentem 3-4 órányi tartalomnál tovább) mert vártam, hogy meglegyen az összes dlc. De mostmár végigtolom. Egyedül az utolsó dlc nincs fenn, mert ahogy olvastam az emberek elégedettebbek az 1.6 al mint az 1.7 el(fps értékek és társai) ezért 1.6 al szándékozom végigvinni.
Kíváncsi leszek az első pár óra zseniális, remélem hosszú játék lesz.