The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.27. 22:08:55
Valami infót adhatnának már az őszi kiegészítőről, nagyon várom, az üvegembert már megtaláltam a játékban, aki majd a küldetéseket adja, mondjuk nem kellet keresni, összefutunk vele egy főküldetés folyamán, csak most, hogy újra kezdtem jöttem rá, hogy ő az.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.08.27. 20:49:23
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
molnibalage83:hát az egy ilyen... olyan.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.08.27. 20:25:01
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik Visennaról and Korinról szól, ők Geralt szülei (A Road with No Return), a másik Geralt és Yennifer esküvőjéről (Something Ends, Something Begins). Bár az utóbbi nem számít hivatalosan a canon részének. Egy lengyel műfordító esküvői ajándékának szánta.
Itt van róla egy rajongói fordítás, az utóbbiról:
witcher.gamepedia.com/Fan_translation_of_Something_Ends,_Something_Begins
(Elvileg nem tehetnék közzé a reg.-tól számítva 30 napig linket, de talán nem lesz gond.)
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.08.27. 19:03:56
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Úgye szegény Kojimát azért menesztette részben a Konami, mert sokat költött a játékára, vagyis 80 millát, lehet, hogy ennél még több elmegy mire kijön(már csak ötöt kell aludni).
Érződik a W3-on, hogy szívvel-lélekkel csinálták és az előzetes teszteknél a MGS 5-nél is ezt emlegetik, bele adtak mindent. Hol mondható el ez egy COD, AC, Battlefieldnél.
Mivel én nem követem a híreket azt sem tudtam, hogy jön a 3. rész, a release után tudtam meg mikor éppen a 2. résszel játszottam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.27. 16:03:37
[merlinw.org]
Azért furcsa, hogy ez a játék 67 millába, a MGS 5 80 millióban került, addig a Destinyre elköltöttek összesen 500 milliót, de egy COD is 100 millióba kerül, persze marketinggel együtt.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
(egy újrázás a 3-ból nekem is hátravan, az Iorvethes úton, direkt amiatt nyomtam végig nemrég az 1+2-t. De asszem majd csak a kieg. után.)
[merlinw.org]
A Ciris részek detto, nekem teljesen feleslegesek voltak csak megakasztották a játékmenetemet.
A többi valóban felesleges károgás volt de ezt már megszokhatuk, mert minden nagy játék elött megy a savazás ezerrel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tényleg vicces, hogy aztán megjelent, és a károgást mintha ollóval vágták volna el.
Az RTW2-höz és az röhejes AC4-hez képest a W3 gyakorlatialg bugmenes. Az RTW2 akkora fos volt megjelenésekor, hogy utána fontolgattam, hogy soha többé nem veszek játékot megjelenéstől számított fél éven belül, mert úgyis csak bughalom fostenger. A W3 adta vissza a reményt, hogy lehet tengernyi tartalmat is megvalósítani úgy, hogy a játékosok 90+ százalékának semmi hiba nem jön elő.
Felkerültek képek: ronda. Hogy mozog a bokor. Milyen szar, hogy néz ez ki? Hogy mozog a fű? Lebutították. Hazudtak. Ronda, rondább mint a korábbi rész! pacásított moslék. 30 fps mellet játszatatlan. Csak a 60.
A cirris rész minek bele? Hülyeség lesz, felesleges, szar csőjáték lesz. Fos az egész.
Miért mozog állandóan a növényzet? Miért van állandóan szélvihar? És szarul is mozognak.
Le lesz butítva az egész játék.
A terület úgyse lesz megtöltve tartalommal, unalmas lesz.
a megjelenéskor már lesz hozzá patch, azaz már megjelenéskor bugos játszhatlan szar lesz
optimalizálatlan lesz
És...és...aztán megjelent a játék. Hm, mi is valósult meg a károgásokból? És mi is lett az emberek reakciója, miután a játék megjelent? Folyamatos nyáladzás, a reális élet szinte teljes feladása, amíg az ember a végére nem ér,katarzis, ujjongás.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.27. 11:42:07
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
-szar lesz
-csúnya lesz
-nem lesz sikeres.
"An Open Letter from Head of CD PROJEKT RED
Hey Gamers!
Time does fly! These few months since launch passed faster than you can say potestaquisitor. We’ve been hard at work delivering you new content, fixing what needed to be fixed, and secretly plotting how to rock this boat we call the RPG genre even more. We’ve just concluded our shareholder conference where we announced that The Witcher 3: Wild Hunt family got a bit bigger -- we sold over 6 million copies of the game in six weeks since launch. Worry not, I won’t discuss any financial stuff here. I would, however, like to give you some insight on what that means to us as game creators.
One could think we have six million reasons to be happy and that’s it. We do, but that number is also a big responsibility and I want everyone to know that we, as a studio, realize that. For us, all your high praise, all the positive reviews, are also an obligation -- we’ve made a really good game but there’s still a long road ahead of us. Everyone here in CD PROJEKT RED is really attached to their work and how you, the gamers, perceive it. RED is full of artists, wild dreamers and people crazy about what they do (and sometimes just plain crazy). We lose sleep over that particular colour the sun has when it sets over Velen, and argue over arranging the furniture in a house the majority of gamers will probably never see. We’re not the kind of people who are easily satisfied and we always strive for more. I’d like you to know that.
Yes, six million copies is a great achievement for a company making RPGs, but this business is not only about that. If our games are a gallery of sound, picture and text - you are the visitors of this gallery. To an artist, there’s no sweeter sight than people enjoying their work. That’s why, in the name of all the devs in the studio, I’d like to say thanks to each and every one of you.
Thanks!
Adam Badowski,
Head of Studio
CD PROJEKT RED"
Itt mit kell csinálni?
Köszönöm
bejárat
Utoljára szerkesztette: ropi88, 2015.08.27. 09:21:05