The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reméljük a film jó lesz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig megfelelő odafigyeléssel olyan sorozatot lehetne csinálni belőle, ami Game of Thronest is simán kenterbe verné.
http://www.gamestar.hu/the-witcher-film.html
"What languages are the cards available in?
- The cards are available in English."
[merlinw.org]
Per Aspera Ad Inferi.
Másik dolog, miért csak ez a két fajta pakli lesz benne, szörny meg scoiatael? Azt hiszem, az Xbox-os verzióhoz is volt pakli, ők milyet kaptak?
Amúgy meg vedd meg, a kódot meg féláron eladod, csomóan vannak akinek csak az kell.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De a dobozoshoz jár kártya, és jó lenne a kézzel fogható kártyákat beszerezni. Bár, ahogy néztem, szörnyek meg tündés kártya lesz hozzá, nekem meg Észkaiak és Nilfgaard tetszik jobban.
Hát most így nem tudom mi legyen.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Per Aspera Ad Inferi.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ha már kártya, beneveztem a Novigradi versenyre, az a piszok törpe vagy hobbit vagy ki, lazán szarrá aláz. Nagyon durva paklija van. Azért na, egymás után kijátszik 3-4 ilyen kém kártyát, ami után húzhat magának + kettőt, mindig van 2-3 feltámasztós kártyája, legalább 2 trombitája, ami növeli a egységek sebzését, minden leölő lapja, 15-os kártyái, 10-es kártyái.
Az a bosszantó benne, nekem is vannak ilyen lapjaim, több is, de ha ezzel a piszok alakkal játszok, nekem mindig csak a vacak lapjaimat sorsolta ki a gép. Neki persze mindig jókat sorsol ki? Hát legyen már neki is pár rossz lapja. Vele szemben soha nem kapom meg a jó lapjaimat.
Ez kicsit unfair, csalás szagú dolog. Most milyen már, kijátsza ezeket a kém vagy milyen lapokat( ami után húzhat kettőt) és 15 lapja lett.
Nekem is van a paklimban három ilyen kém, de és? Nem kapom meg vele szemben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Oké, és az hogy van, a gép kijátszotta, és két kártyámat vette le? Vagy mert azok egyszintűek voltak? Tehát, 8-as a legmagasabb, van két 8-asom, akkor megöli ezt a kettőt?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
De ha a gép játssza ki, akkor is megöli az én egységemet. Most mi van ilyenkor? Miért az én egységemet öltem meg, ha én játszom ki?

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 18:10:14

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 18:06:14
Elég fél órát játszanom a W3-mal és már be is szippant. Skellige nagyon ott van a szeren.
Jöhet Fallout 4, ezt lehetetlen lesz megverni. Egyszerűen tökéletes, még 60 óra után is csak ámulok, hogy lehet valami ennyire szép, meg hangulatos. Annyira élő az egész.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 14:29:41

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sőt én azt sem találom ördögtől valónak, hogy CDP kiad olyan anyagot a moddereknek amik készen/majdnem készen van, de nem az került be a végleges játékba - akár ez a térkép. Nexusosoknak is korábban odaadták a fejlesztői eszközt, hogy a Mod Managert hozzá tudják igazítani, szóval úgy tűnik tényleg vásárlóbarátok meg figyelnek a közösségre.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.