The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az "ikonikus" Hexer 😄DDDD Még Sawpokski is elhatárolódott tőle.
Reméljük a film jó lesz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem. Ha mindkettővel próbálsz, akkor a végén hoppon maradsz. A többi karakter, akivel össze lehet bújni egy etyepetyére (még a fontosabb NPC-k is, mint Kiera) nem befolyásolják a románcot Triss-szel vagy Yennel, de egyszerre mindkettővel ne próbálkozz.
Már készült egy Witcher fim és sorozat is lengyeleknél de az enyhén szólva is nem ütötte meg a mércét.

Pedig megfelelő odafigyeléssel olyan sorozatot lehetne csinálni belőle, ami Game of Thronest is simán kenterbe verné.
lehet mind a kettővel össze jönni mármint triss és yennel?
Úgy egy volt hír, hogy a lengyeleknél készül Witcher film. Majd kiderül mi lesz belőle.
http://www.gamestar.hu/the-witcher-film.html
annyira "undorítóan zseniálisak" a jelmezek,hogy már fáj,hogy még semmi filmes terv 😊
MerlinW
Az oldal alján ott egy FAQ.

"What languages are the cards available in?

- The cards are available in English."

[merlinw.org]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Amúgy lehet az lesz, megveszem a dobozost, a kártyáért, és a kódot tovább adom valamennyiért. Ha, lesz pénzem, és ha valakit érdekel majd ilyen megoldás.
Az úgy jó lenne.
Azért, mert gondolom, hogy a második kiegészítőhöz lesz a másik két pakli. Xbox-szal pedig volt a CDPR-nek egy kis exkluzív szerződése és az alapjátékhoz jártak paklik. Emiatt a kiegészítők Xbox-ra csak digitálisan lesznek elérhetőek.
Cd galaxisnál azt írták. Bár lehet, az csak az útmutatóra vonatkozik? Na mindegy.

Másik dolog, miért csak ez a két fajta pakli lesz benne, szörny meg scoiatael? Azt hiszem, az Xbox-os verzióhoz is volt pakli, ők milyet kaptak?
Én is most néztem. Mindenhol magyar nyelvű útmutatót ír, de nem magyar nyelvű paklit. Gondolom, hogy ha az is magyar lenne, akkor kiemelnék a dolgot. Mégiscsak vásárlócsalogató.
genndy
Miért gondolod hogy magyar nyelvűek lesznek a kártyák?
Amúgy meg vedd meg, a kódot meg féláron eladod, csomóan vannak akinek csak az kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jah, ez igaz. Erre nem gondoltam. 😄
Aha, csakhogy gondolom itt nem magyar nyelvűt küldenének.
Van egy oldal, ahol lehet venni kártyát. Limitált és csak azok vehetnek, akik megvették a kiegészítőt.
Az a problémám ,hogy ostoba voltam. Megvettem már a kiegészítőt, korábban, steam-en. Mondjuk volt is tán rá valami kedvezmény, így nem az a baj hogy több mint ha most a dobozosan venném meg.

De a dobozoshoz jár kártya, és jó lenne a kézzel fogható kártyákat beszerezni. Bár, ahogy néztem, szörnyek meg tündés kártya lesz hozzá, nekem meg Észkaiak és Nilfgaard tetszik jobban.
Hát most így nem tudom mi legyen.
Látom a küldetésben éppen Yen-el kell talizni. Lehet hogy elunta a várakozást és nekilát szórakozni egy kicsit. 😊
bardocz
Dehogyis, ez a tenger wild huntja 😄
Újra és újra meg tud lepni ez a játék. És ide a bugokat is beleértem. Levegőben lebegő tengeri herkentyűk. 😄

<#eljen>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Erről jut eszembe, hogy Horvátországban járva láttam egy jókora Novigrad 150Km feliratú táblát. Gondoltam el kellene menni arra, mert már rég játszottam egy jó kis Gwentet de túl messze volt... 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Áh értem, tehát több játékos van, mint elnyerhető lap(tényleg rémlik is). A könyvárus viszont kimaradt, úgyh jó is, h írtátok, ha neki kezdek harmadjára ng+al, kieggel, akkor erre is figyelek 😊
Rita79
Egy idő után elfogynak a lapok és a kereskedők már nem adnak lapokat, még ha először is kártyázol velük.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Sok árussal lehet. Akivel van párbeszéd lehetőség, nagyrészükkel lehet, és adnak egy lapot is.
Lehet a könyvárussal is kártyázni? Na ez nekem kimaradt 😄 Pedig megvan a "gyűjtsd össze mind" küldetés, akkor ez hogy lehet?
Jó tudni, így már érhetőbb.

Ha már kártya, beneveztem a Novigradi versenyre, az a piszok törpe vagy hobbit vagy ki, lazán szarrá aláz. Nagyon durva paklija van. Azért na, egymás után kijátszik 3-4 ilyen kém kártyát, ami után húzhat magának + kettőt, mindig van 2-3 feltámasztós kártyája, legalább 2 trombitája, ami növeli a egységek sebzését, minden leölő lapja, 15-os kártyái, 10-es kártyái.

Az a bosszantó benne, nekem is vannak ilyen lapjaim, több is, de ha ezzel a piszok alakkal játszok, nekem mindig csak a vacak lapjaimat sorsolta ki a gép. Neki persze mindig jókat sorsol ki? Hát legyen már neki is pár rossz lapja. Vele szemben soha nem kapom meg a jó lapjaimat.
Ez kicsit unfair, csalás szagú dolog. Most milyen már, kijátsza ezeket a kém vagy milyen lapokat( ami után húzhat kettőt) és 15 lapja lett.
Nekem is van a paklimban három ilyen kém, de és? Nem kapom meg vele szemben.
molnibalage83
Teljesen egyértelmű a leírás, csak értelmezni kell. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

bardocz
A magyar fordítás rossz, többen is panaszkodtak már rá. Az egyik ilyen kártya leszedi az összes legerősebb lapot, a másik meg az ellenfél térfelén csak, a közelharci közül, ha az összegük több mint 10. Ha jól emlékszem ezeket keverik meg nem értik azok, akik magyarul játszották.
igen, ha mind2 térfélen van 16os lény és azok a legmagasabbak akkor mind2 térfélen megöli őket

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Hm, mert nem igazán egyértelmű a leírásban, tehát mindegy ki játssza ki, a legmagasabb egységet megöli.
Oké, és az hogy van, a gép kijátszotta, és két kártyámat vette le? Vagy mert azok egyszintűek voltak? Tehát, 8-as a legmagasabb, van két 8-asom, akkor megöli ezt a kettőt?
Rita79
Mert független attól, hogy ki játssza ki a Felperzselés lapot, a legerősebb lap(ok) hullik az asztalon.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

bardocz
Mert a te egységed volt a legerősebb.
Az hogy van kártyánál, van egy ilyen dögvész, vagy mi a fene kártya, ami megöli a legerősebb lapot. Aha. Kijátszottam, és megölte az én! egységemet.
De ha a gép játssza ki, akkor is megöli az én egységemet. Most mi van ilyenkor? Miért az én egységemet öltem meg, ha én játszom ki?
Akkor nagy szerencséd van, mert azért akad pár még az 1.08-as patch után is. 😄
HeadHunter86
Már meg is van. Csupán rossz helyre visz a térkép, kb. 100m-rel arébb megtaláltam. Elment az öreg a tengerpartra nézelődni. Sose találkoztam még buggal a játékban amúgy...

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 18:10:14

Szokásos bug a nem lespawnoló NPC-k. Meditálj egy órát és tán megjelenik.
HeadHunter86
Ilyenkor mi van? Sehol senki...

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 18:06:14

Nem "kell", de ajánlott. Ahogy a könyvek elolvasása is. Így a teljes Witcher élmény 1/11-edét kapod csak meg.
Rita79
Sztem nem "kell". Én sem vittem végig az 1-2-t, aztán ezt meg kivételesen élvezem.

Na, ennek örülök 😄 Nekem még előbb végig kell vinnem majd a 2-t, mielőtt ebbe belekezdek 😄
HeadHunter86
Teljesen maxon, kivéve Nvidia hair. 50-60 FPS stabilan.

Hogy fut nálad? Szinte ugyanolyan gépünk van 😄
HeadHunter86
Újra elővettem a játékot. Mert Mad Max-re meg MGSV-re ráuntam.
Elég fél órát játszanom a W3-mal és már be is szippant. Skellige nagyon ott van a szeren.
Jöhet Fallout 4, ezt lehetetlen lesz megverni. Egyszerűen tökéletes, még 60 óra után is csak ámulok, hogy lehet valami ennyire szép, meg hangulatos. Annyira élő az egész.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.29. 14:29:41

És egy korai menü, olyan kiköpött W2, tetszene, ha lehetne különböző menük közül választani, lehet rosszul emlékszem, de Crysis 2-ben volt ilyen, vagy csak a szín sémákat lehetett változtatni, nem emlékszek pontosan
molnibalage83
Természetsen nem a kirajzolára értettem. Az most is opcionális. Egyébként meg jól néz ki. A Witcher nem egy szimulátor...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

genndy
Modderek lehet hogy megcsinálják, Oblihoz/Skyrimhez is jópár térképmod készült.
Sőt én azt sem találom ördögtől valónak, hogy CDP kiad olyan anyagot a moddereknek amik készen/majdnem készen van, de nem az került be a végleges játékba - akár ez a térkép. Nexusosoknak is korábban odaadták a fejlesztői eszközt, hogy a Mod Managert hozzá tudják igazítani, szóval úgy tűnik tényleg vásárlóbarátok meg figyelnek a közösségre.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wedge31
Jobb a mostani szvsz, de a legjobb az lenne ha egyáltalán nem volna, rajzoljon mindenki magának egyet, az a igazán valósághű.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.