The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Második végigjátszás és ezzel együtt teljes trilógia végigjátszás (mindhárom rész egymás utáni végigjátszása) kipipálva. Így kell fejlődnie egy játéksorozatnak részről részre. Nem méltatom mondatokon keresztül a sorozatot, különösen a harmadik részt, megtettem elégszer. 😄 Alig várom, hogy jöjjön az első kiegészítő (na meg persze a 8. könyv rajongói fordítása).
Shep
Steames DLC pass regelhető GoG-ra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én meg másodjára valahogy elkerültem. Épp ezen gondolkodtam, hogy első alkalommal megcsináltam, de most elkerültem. Melyik faluban volt a ,,kis vörös" küldetés?
Mi az, hogy nem lehet megölni őket? Sebezhetetlenek (bug van?) vagy hogy nem lehet? Mindkét végigjátszás alatt megcsináltam azt a küldit minden gond nélkül.
elvileg falut kell megvédeni amikor esteledik és aszt megjelenek banditák és kopognak ajtókon de nem lehet megölni őket.és nem találtam videót róla
Utoljára szerkesztette: mate23, 2015.10.04. 12:15:00
Szerintem próbáld meg újra leírni 😊
NeoMaN
gog-os witcher eladó
3000.-FT.
privizz
Utoljára szerkesztette: NeoMaN, 2015.10.04. 11:44:20

valaki megcsinálta esz feladatott kis vörös?
MrPredator
Köszi. Kár hogy ez az nvidia hairworks így leviszi az fps-t, vagányul néz ki 😊
Első főküldit Skelligében meg kell hozzá csinálni.
MrPredator
Most értem át Skelligébe és mennék megvenni a skellige armort és Kaer Trolde-ban lehet. De az őr nem enged ben, valami Bran virrasztáskor csak. Hogy lehet bejutni?
AnuluWork

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

molnibalage83

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Megnyertem a novigradi gwent bajnokságot is. Érdekes. Nem volt sokkal gyengébb a paklim és NULLA esélyem volt győzni. Most elsőre, nagy fölénnyel mindenkit vertem. Van egy olyan érzésem , hogy nem csak a paklitól, hanem a szinttől is függ, mint a szörnyek ereje? Érdekes módon nem is játszott most túl jól a a gép. Pár szinttel korábban, olyan porfin nyomta. Vagy lehet csak szimpla véletlen?
Mindegy, legalább meg van ez is.
31
Szerk: Első végigjátszásomnál 35 (vagy 36, nem emlékszem pontosan hányas szinten fejeztem a játékot) szinten próbáltam meg és sehogy se sikerült.
Most a másodiknál ott voltam pont a közelben és úgy voltam vele, hogy egye fene, megpróbálom és összejött. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.03. 17:54:22
Sejtem. Egyszer régen megtaláltam, de elmenekültem. Hanyas szintűként győzted le?
Skelligén a legnagyobb, középső szigettől északra egy picike szigeten. Egy kincsvadászat küldis kincset őriz. Minden kérdőjelen végigmentem és ez az egyedüli olyan mob a játékban, ami jóval nagyobb szintű, mint amilyen szintet el lehet érni a játékban. Legalábbis az alapjátékban. Gondolom, hogy egy kis extra kihívásnak tették bele.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.03. 17:36:45
Az hol található?
Megöltem a 48-as szintű archgriffint. Vuhú! <#vigyor>
nem rossz 😊
személyes kedvencein az Aen Seidhe és a Spikeroog 😊
Myselor
ja értelek.én nekem meg roche.vagy hogy írják.nekem ő amúgysem szimpatikus még most sem 😊
bardocz
Már végigvittem mindegyik játékot egyszer. Vagyis az elsőt kétszer. Most a 2-t majd Iorveth vonalán is végig akarom vinni, mert anno kimaradt.
Myselor
akkor bizony van még mit bepótolnod😊 nyugi én a második résszel kezdtem tavaly nyáron,idén meg lenyomtam az első részt,meg a 3-at😊
bardocz
Nekem még végig kéne vinnem előtte a 2-t, de valahogy nem olyan élvezetes mint az egy volt. 3-hoz képest pláne nem, igazából még meg se vettem a kiegészítőket.
Myselor
kurva jó.nagyon megadta nekem a hangulatot a játékhoz😊 lassan itt van alig várom bár még ugye nekem kimaradt 1-2 ingyenes dlc de asszem csak az utolsó 2 azt megcsinálom még előtte.ng+-ba direkt nem kezdtem.várom nagyon a HoS-t 😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.03. 13:38:52
molnibalage83
Egyik sem tetszik. A kedvec Witcher trackek Kaer Morhen (ezzel kezdődik a játék), a másik a The Vagabond, a Skelligei alapzene The Fields of Ard Skellig és az, ami az OST-t rajta sincs sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Engedelmetekkel,mivel még nem láttam linkelve :

Libabőr.

Miles Tost ‏@MilezZx 1 hr1 hour ago

Want to know more about how the Bloody Baron questline was made? Take a look at this interesting read! http://tinyurl.com/q98oma6

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Arra már nem emlékszek, szerintem csak dugtak szerelem nélkül 😄
És amikor rávetted Trisst, hogy maradjon, akkor szerelmet vallottál neki és volt etyepetye, vagy valahogy máshogy vetted rá? Mert, hogy ha megcsináltad a dzsinnes küldit és ott szerelemet vallottál Yennek, Triss esetében pedig úgy érted el, hogy ne menjen el, hogy nem vallottál neki szerelmet (már ha úgy egyáltalán lehetséges maradásra bírni), akkor nem csodálom, hogy végül Yennel maradt Geralt. Valószínűleg nem vallottál mindkettőnek, mert akkor tudtommal végül egyikük se marad Geralttal. Van is videó róla. Úgy csinálnak, mintha belemennének egy hármasba, aztán hozzákötözik egy ágyhoz Geraltot és nevetve otthagyják. 😄 Meg aztán a végén az epilógusban sincs egyikükkel se.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.02. 15:26:08
Nincs mindenféleképp. Amikor Ermion laboratóriumába elmentek Yennel és legyőzitek a gólemet és utána jön a méreg, akkor mondja Yen, hogy gyorsan gondoljon valamire Geralt. Ha az elsőt választod, hogy meg szeretnéd csókolni, akkor van szex. Ha a másodikat, hogy gyorsan el szeretnél tűnni innen, akkor nincs szex, hanem direkt a mulatság területére teleportáltok vissza.
bardocz
Az nekem nem vol, csak dzsines küldetés, szerelemvallással. Nem emlékszem már a hajó előtt mit mondtam Trissnek, de valahogy rávettem, hogy maradjon.
Én úgy vettem ki hogy Yenneferrel

mindenképpen van egy szex amikor megérkezel Skellige-re. Amolyan "rég láttak, hogy vagy?" szex. 😊 De ha nem csinálod meg a Dzsinnes küldetést, vagy ott elutasító választ adsz, akkor nem vele jössz össze.
Azt meg hogy? 😄
Akivel összejössz (szex, szerelmet vallasz), azzal lesz a végén az epilógusban. Első végigjátszásnál Trisst választottam, Yent hanyagoltam (mármint jófej voltam vele, de nem közeledtem hozzá romantikusan) és Triss volt a végén Geralttal együtt. Van egy rész, ha Trisst választod, ahol felajánlja, hogy amikor ennek az egésznek vége, akkor menj vele Kovirba, mert az ottani király szolgálatába akar állni. Belementem és aztán az epilógusban, ahol meséli Dandelion, hogy kivel mi történt, ott azt mesélte, hogy kicsit witcherkedtem Cirivel, majd letelepedtem Triss-szel.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.02. 15:07:09
bardocz
Nem csodálom 😄 Szóval a végén mégis a másodikkal lett együtt Geralt.
"aztán a végén mégis lett Geralt."
Ezt nem értem. 😄
bardocz
Nekem gőzöm sincs hogy működik, Triss a világítótoronyban meg lett dugva, Yennefer seholse, aztán a végén mégis lett Geralt.
molnibalage83
Ez sanszosan így van. Amúgy is furán venné ki magát a jelenet, ha ez nem történik meg. Bennem fel sem merült, hogy ne tegyem meg...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.02. 14:01:11

molnibalage83
Nem.

Triss románc:
Javítsatok ki, ha tévedek, de ahhoz, hogy Trissnek szerelmet vallhassak, el kell csattantania a csóknak a bálon, ezt olvastam valahol.
Az is érthető hogy nem nagyon hűségesek. Ügye, nemi betegséget nem kaphatnak el, immunísak. Gyerekük nem lehet, terméketlenek. Mindketten elmúltak 100 évesek, vagy közel ahhoz. Ha csak nem éri el őket erőszakos halál, akkor még jó párszor ennyi ideig élhetnének együtt, és ennyi idő alatt meg lehet unni ugyanazzal az emberrel. Jó jön a változatosság.
Jah, kb. így. Jól összefoglaltad a lényeget. 😄
Magyarán dugni lehet akárkivel, de szerelmet vallani csak egy embernek lehet. Ami érthető is, a könyvben se túl hűséges egymáshoz Geralt és Yen, de szerelmet csak egymásnak vallanak.
Köszi a választ, valahogy én is így gondoltam.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Úgy tudom, hogy nem. Szerintem csak
az kavar be, ha szerelmet vallasz neki és megkéred, hogy maradjon. Az előtte lévő dolgok nem. Se a smaci, se az, hogy hogyan viselkedsz vele különböző helyzetekben.
Románchoz egy kérdés....

Ha Trisst lesmacizod a bálon de utána elküldöd <#nyes>, az akadályozza a Yennel összekavarást?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB