The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közte van az a kép is kamera mod nélkül, ami 1x már volt itt a fórumon.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.08. 06:28:31
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Next PC upgrade: 2022
Csak ReShade-et és kamera modot használtam hozzájuk, semmi más. A ReShade egy in-game injektor, amivel feljavítható a játékok kinézete (nagyon egyszerűen fogalmazva). A kamera modot megtalálhatod a Witcher 3 Nexuson - azt hiszem PhotoMode a neve.
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.10.07. 20:26:06
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Mi ez a két izé, amivel készült?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.07. 20:21:27
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ez pedig csak kamera mod + ReShade (spoiler a méret miatt):
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.10.07. 20:19:45
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.07. 15:28:54
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Mindent összevetve nem tartott annyira sokáig (4 óra), csak egy idegesítő benne, nagyon hamar "túlsúlyosak" leszünk, de nem foglalkoztam vele, kb. úgyis csak hajózni kell és azt nem befolyásolja. A végére 1100+ kg volt nálam. Inkább eladni volt idegesítő, de azt is 20 perc alatt le lehetett rendezni a Kaer Troldéban lévő páncélkovácsnál, mivel (bugos?) 1 óra meditálás után mindig volt nála 1850 pénz. Mindent befejezve 140k pénzem maradt (úgy, hogy az összes remekmívű páncélt, kardot legyártottam, rúnákkal együtt). Majdnem lvl 38 lettem, mentettem egy jót ezután és most várom a kieget.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én a kérdőjelek 1/3-nál sem jártem, a lootolást is hagytam a francba és 10-20k aranyom volt úgy, hogy szórtam a pénzt és cska azért vettem meg dolgokat, hogy megnézzem hogyan áll rajtam. A pénznek szokás szerint, ha nem korlátozod le magad semmiféle értéke nincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tengeri kérdőjeleket sikeresen hanyagoltam, ahhoz már nem volt erőm Velem végigbóklászása után, free-playben. nem hiszem hogy sokat vesztettem.
Ebben egyébként hasonlítok molnibalage-re, a játék vége után már nem az igazi a felfedezgetés. Érdekes módon amíg Cirit keressük addig nem zavar hogy "elcseszem az időt", viszont az tök jó hogy van a sztoriban egy pont ahol megnyugtatnak hogy csinálhatom a dolgomat, mert "biztonságban van", úgyhogy azután könnyebb szívvel kalandoztam (meg ugye az is ürügy lehet, hogy közben én is fejlődök, edződök, csak növelhetem a saját és a csapat esélyeit az esetleg talált jobb cuccokkal).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ultrán fut, hairworkssel 40+ fps, anélkül 50-60 között, és egyszerűen kegyetlen az összehatás...csak ámultam tegnap. De ezzel én még jó ideig nem fogok játszani...most novemberben Fallout4, előtte nem merek semmi hosszúba sem belekezdeni, meg előbb majd kitolom a második részt, utána megveszem ezt, minden DLC-vel meg minden jósággal, amikor már mindent kiadtak hozzá és szépen megadom a módját, komótosan, hónapokon keresztül 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez most nagyot ütött így hirtelen, sokkal jobb lesz, mint gondoltam! (bár eddig is tudtam, hogy jó lesz, de ennyire...)
Jó lenne már az alapjáték végére érni, de még Skelligén vadászok a kérdőjelekre, mielőtt folytatnám a fő történetet. Minden más megvan, kivéve a gwentversenyt, plusz két szobros mellékküldetés bugos, meg el is szúrtam, mert az egyiknél későn mentem Trisshez, és amikor elmegyünk a helyszínre, hogy feloldjuk az átkot, akkor nem történik a küldetésben semmi sem. De ezeken kívül már megvan minden, csupán csak a fő sztori van házra.
Hirtelen nem találták az Ő betűt vagy mi a franc?
Csak győzzem már végigvinni. Két hete nekiálltam, lassan fogynak a mellékmissziók. Aztán marad a főszál. Tippre 20 óra azt befejezem 😄
Pár kérdőjel lehet maradni fog. Főleg a tengeren, ahhoz nem sok kedvem van.
mondjuk akkor marathon lesz könyvek + játékok fullba
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.06. 16:07:53
"Figyu, gamerek. Jön az első kiegészítő. 15-ös szintű küldik lesznek benne, szóval újra végig kell játszanotok a játékot a feléig, hogy élvezetes legyen. Szupi, nem?"
Erre minden gamer: Jej!
Igen, újra előveszik az emberek a játékot, mert kapnak plusz tartalmat, amit az alapjáték után folytathatnak. 😄
+ még ki tudja lehet hogy addig változtatnak rajta...
Szóval úgy lenne csak értelme elkezdeni a kiegészítőt, ha az ember újrakezdené a játékot és eljátszaná kb. feléig. Sok embernek nem tetszene.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.06. 15:39:41
Kb. 15-20 szint közé kellett volna belőni azt, ahol a történetbe illeszkedne független sidequestként, ami Novigrad tájáról vezetne ki valahova.
Az alapjátékban van is olyan küldi, amit 10-ik szintűként kaptam meg és 24 volt az ajánlott, a novigradi kovácsos és a báró várában levő szintén kovácsos ami Skelligére vezet.
Tehát ennél miért is lenne probléma? Egyszerűen úgy kell a térképen elhelyezni és a történetbe rakni, hogy ez beleférjen. Novigradba érkezős küldik is 10. szintű Trisszel az ajánlás szerint. Novigradból lehetne egy kapcsolat ehhez a quest-hez.
Valahogy furcsa, hogy mennyire bele vagy zúgva a W3-ba, de nem tűnik fel, hogy milyen könnyen kicsatolható lenne egy expansion...
Én csak egy ilyen játék vége expansionért mondom, hogy el sem indítom az egészet, ha a főszereplők nincsenek benne. A bibi az, hogy a W3 végét gyönyörűen lezárja a bármelyik cutscene és a narrált rajzos elemekkel operáló videó. Azután egyszerűen hülyén veszi ki magát a tovább játszás. A Gothic 2 kiegje is a játék közepébe toldott be és kibaszott jól megcsinálták.