The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az 1.07-es patch után volt ilyen lassú betöltés, nálam az volt a gond, hogy a mérete miatt töredezett lett a merevlemez, néz meg nem-e az a baja.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Illetve mindenkinek olyan 6,5 GB körül van a valóban leszedett mennyiség, a 17 inkább a hely ami kell neki amíg patchel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kaer Morhen - Yen/Triss
Payback Quest - Ciri
Skellige hajón - Ciri véleménye
Sunstone Quest - Yen
Vége előtt - Triss
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.11. 09:57:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.11. 04:34:07
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.10. 22:40:21
Megyek fel GOGra, erre mit ajánlgatnak leértékelve?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.10. 18:47:58
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.10. 16:25:57
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.10. 15:42:23
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ciri is jàrt ilyen világokban, sőt menetközben te is ugye.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondolom lesz benne más is
Ma cseréltem le egy i5-re és egyből megszűnt az akadás. 😊
Szerk: Sorry my bad, valami "Beta channels"-t be kellett kapcsolni meg overlayre állítani, így már látta a dlc-ket.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.10.09. 18:43:56
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Jó patch 😄
Szerk: Ki is jött már, de jó patch-hez méltóan el is ront pár dolgot.
Szal a legbiztosabb talán egy hotfixre várni. 😄
Eltűnt felszerelésekről, fegyverekről és hasonló finomságokról írnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.09. 16:17:40