The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
gondolom lesz benne más is
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ma cseréltem le egy i5-re és egyből megszűnt az akadás. 😊
Szerk: Sorry my bad, valami "Beta channels"-t be kellett kapcsolni meg overlayre állítani, így már látta a dlc-ket.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.10.09. 18:43:56
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Jó patch 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerk: Ki is jött már, de jó patch-hez méltóan el is ront pár dolgot.
Szal a legbiztosabb talán egy hotfixre várni. 😄
Eltűnt felszerelésekről, fegyverekről és hasonló finomságokról írnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.09. 16:17:40
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Azt olvastam, h NG+ból is lehet indítani a kieget, azt viszont nem találom, h akkor is 30as lesz az ajánlott szintje, vagy 60as? Csak, mert ha 30, akkor Velen elején inkább abbahagyom jövő7ig 😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Na, küldetés előtt lesétáltam a mólóhoz, ott volt egy kis hajó, elmentem vele onnan, és amikor indult a küldetés már Yen hajója nem ragadt bele.
Nagyon jópofa.
A kővé vállt emberke feltámasztása nekem se ment.
Aztán egyszer Geralt beleragadt egy fába. Az is vicces volt.
Hiába van bekapcsolva a második verziós ruha Cirri-nek hol ez van rajta, hol az.
A ló is beragadt egyszer valahová, és onnan nem mozdult. Jó messze elsétáltam, fütyültem, és akkor elő került.
Második végig játszásra ezek kerültek elő. Azért elsőre több bug volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hint: úgyse fogom kibírni
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy 1.9 -et most átugortuk? Nem rémlik hogy jött volna...
Látom, hogy rajta van a listán mindkét küldi, amivel bajom volt. A Soldier Statuette, amit nem tudtam megcsinálni, valamint a Reason of State, amit az utolsó főküldi elkezdésekor átrakott a teljesített küldik közül a Failed küldik közé.
Azt lehet már tudni, hogy mikor jön? Jó lenne a kiegészítő megjelenése előtt. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.08. 14:51:12
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_10_changelog_en.pdf
Ezek után már automatikusan megy már az egész és akár egy másik gépröl is tudod folytatni azzal a mentésel.
Csak nem értem ennek a működését. (Soha nem érdekelt nem volt rá igény ,de most a 21 órámat nem akarom nullázni) Amikor mentek akkor ott lesz a gépemen a mentés. Ezzel egy időben akkor a netre is felteszi ezek szerint?
És amikor felrakom j rendszerre belépek a betöltés menübe ott mi lesz lesz valami rész hogy mentés letöltése vagy automatikusan egyből letölteni?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.10.08. 10:15:43
Next PC upgrade: 2022
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mert akkor kézileg előhalászom a mentéseket és majd visszamásolom.
Next PC upgrade: 2022
Ennél nincs ilyen. Steam vagy GOG.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873