The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sőt ahogy látom most már a háttér is változik. Újabb jó pont. 😊
bélanéni
Ez igen jó hír!! Köszi az info-t <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

genndy
Kb. a főszál felénél vagy.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bélanéni
Az 1.10-es patch nálam semmi gondot nem okoz, mondjuk az eddigi 55 órányi játékom alatt se ütköztem bug-ba, biztos szerencsés is vagyok.
A kérdésem a következő: 3 hónapnyi kihagyás után folytatom a játékot, Skelligét nem rég kezdtem el, most tartok a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kitömött állatokkal való hadakozásnál
, kb a játék felénél járhatok, vagy azért már bőven benne vagyok a második felében? Érdekel, mert nem szeretném ha hamar vége lenne. Igaz, a Hearts of Stone-t megvettem, az is kitolja majd 10-15 órával a játékidőt! <#szeret><#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

genndy
Egyébként érdekes, hogy a címeket sehol sem magyarították le (se a kiegeket, se a játék címét). Mondjuk ez annyira mégsem furcsa, mert a 2-ben sem láttam soha az alcímet magyarul (nem baj egyébként, csak megjegyzés). Viszont a magyarítás valami elképesztően jó lett, érződik hogy nem csak az írott szöveget kapták meg egy jellegtelen excelben, hanem a komplett szövegkönyvet, vagy akár a színészeknek odaadott forgatókönyvet, érzelmi jelölésekkel meg mindennel (vagy csak volt idejük sokat tesztelni és az alapján javítottak, végülis mindegy, a végeredmény mindenképpen baromi jó lett <#eljen>)

Más:
Hallgatom újra, sokadszorra az OST-t (rá kell hangolódni a kiegre 😊 ), és "Kaer Morhen"ben van egy pengetős rész amiről én sokáig azt hittem hogy a környezet, és nem a zene része - gondoltam valamelyik witcher a távolban fát vág <#zavart1>

HeadHunter86
Én már nem tudom hol szereztem, de megcsináltam a 6-os Griff Kincsvadászatot, meg a többit, de az se adott olyan jót mint ez.

A kiegészítőhöz kell. Kövesd a #9432 üziben leírtakat. Úgy elméletileg nem kéne gondot okoznia.
SzirmosSzisza
Az nekem Superior Ursine Bear-nek tűnik, pár napja krafoltam le én is, mert az összes többi ronda 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Gyerekek, érdemes az 1.10-es peccset feltenni? Hallottam, hogy okozhat problémákat (1.08-on vagyok most)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Nem tudom mi számít annak, de elég sok gönc után vadásztam 😄 Szóval alapból tuti szarabbat dob.
Amúgy nekem is olyan páncélom van, mint ami itt a képen MertHogy-nál.

A különböző Witcher felszerelések a legjobbak szvsz.
SzirmosSzisza
Mi számít amúgy überkirály cuccnak 30 felett? Sima witcher set vagy érdemes keresgélni mást is?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
szerintem most jött ez 😊
genndy
Geralton mióta van az aktuális páncél a főmenüben? <#wow1> Ez a patchel jött, vagy a kieggel, vagy csak én voltam eddig vak?

AntiHero
Skillegen amúgy megtaláltátok már azt a kincset amit egy magyar fejlesztő tett bele? Egyik poddkedd ebizódban beszélt róla. Majd megkeresem már. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Akkor lehet, hogy tényleg nem kamuztak azzal, hogy a kiegészítőben keményebb bossok lesznek, mint az alapjátékban. 😄
Szívesen! A küldetések között is megkülönbözteti a kiegészítő küldetéseit.
AntiHero
Nekem 37-es szintel is elég nehéz volt az első 2 boss. 😄 vagyis nem nehéz de meglepődtem rajtuk rendesen. Birják a csapkodást. 😄

HeadHunter86
Ezek szerint külön is indítható. Köszi, ez hasznos volt.
Bár én a 33-mas szintemmel és überkirály cuccaimmal biztos nem fogom random felszereléssel kezdeni 😄

Első indítás:

Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.13. 11:59:33
AntiHero
Baromi jó. Vannak mellék küldetések is meg új kérdőjelek is. 😊

A fő story meg pörög rendesen.

Igen sajnos az kell hozzá, sok embernél problémát okozott az alapjátéknál az 1.10-es patch, de kell.
Soldiers
Hogy tetszik nektek a kiegészítő? Sztem nagyon jó lett

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

HeadHunter86
Aha. Lábát elcsesztem. Mert kifele kell fordítani. De itt egy másik kép.
Amúgy GOG-on van még jópár ha megvetted a játékot az extráknál.

Link

Sziasztok!Kérdésem lenne:az új patch(1.10) szükséges ahhoz,hogy játszani tudjak a kiegészítővel?Mert egyelőre a Heart of Stone nem nagyon akar letöltődni(sem a galaxy-n,sem a webes felületen),nemhogy a sok gigás patch.... <#boxer>
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2015.10.13. 11:06:05

Myselor
srácok alapból elég neki a legújabb frissítés abban benne a többi vagy a korábbiak is kellenek?én 1.7nél hagytam még a patchet
TOMSILENT
Nagyon át jön a hangulata. 1-2 órát játszottam eddig nagyon ott van. Viszont olyan gondom volt mikor az 1.08-as mentést töltöttem be hogy a farkas iskola ruhát meg a zerrikani nyerget ki vette az inventorymból...másnál is előfordult ez vagy csak nálam? esetleg bug?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Szupi. Ezt egyszerű. hagyományos papírra nyomtatod, amit aztán csak összehajtogatsz?
HeadHunter86
Most csináltam melóba. 😄
Első papertoy-om.

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.10.13. 10:42:16

valamiért úgy rémlik h a W3 megjelenésekor előtte nap írtak, de akkor rendben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Még nem, de 10-kor nyitnak, azelött még egyszer se küldtek nekem értesitést pedig vettem tölük már egy pár játékot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kérdés: aki CD Galaxisban előrendelte a CE.t kapott már emailt h mehet érte?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AntiHero
Na 2 órája jatszok a dlcvel. Pörög rendesen! Dobálja befele a bossokat. :o Meg elégszerte ágazó az alap sztory is. Van kavarás rendesen. Eddig total megérte a dlc. Meglehetősen jól játszanak a helyszínekkel meg a képi világgal. Kicsit tényleg misztikusabb néha. 😊

HOTFIX FOR STEAM & GoG IS RELEASED: Here is the official forum post: Clicky Clicky in order to get the hotfix on Galaxy/GoG: "It's up. Go to More-Get backup and extras and there is 500 MB 16 DLC pack, which you will need to Enable in Configure after downloading."

ADVICE: Disable/remove all mods. Delete user.settings in Documents / The Witcher 3file and d3d11.dll file which is located in the .exe location. Verify game files and close all 3rd party softwares that try to hook into the game like Riva Tuner Statistics Server, Msi Afterburner etc. These steps prevent most problems (crashes, missing icons, npc bugs, performance drops etc.)
Én addig nem várok, letöltöttem máshonnan, oszt már nyomom is.

Shep
Na megvan, a reshade kavart be, kellett nyomnom egy javítást a galaxyból és újra hozzáadni a reshade-et, így most már jó.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.12. 17:37:16

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam pikk-pakk betölt, semmit nem vágott haza a patch.
Egy vicces bugba futottam bele. Megöltem pár banditát, és utána mentettem, kiléptem.
Mikor megint peültem jàtszani és betöltöttem, a megölt banditák megint ott voltak, de nem csináltak semmit. Megöltem őket, de csak ott ácsorogtak fej nélkül meg félbe vágva 😄
Shep
Hát semmi nem segít, 5 perc mire betölt egy mentést, kár volt felrakni ezt hülye patchet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hotfix-szel mi van? Sehol semmi hír? Nem akarom a patchet letölteni, se a kiegészítőt megvenni, ameddig a játék ilyen bugparádé az 1.10 miatt.
A steam szerint még 10 óra van a kiegészítő feloldásáig.
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
És hol?

SzirmosSzisza
Nekem ez franciának tűnik 😊

White Gull szerzésével más is szopott jó sokat? Nem találok sehol receptet :s

De az a tanya eddig is ott volt, ott ilyen nagy szőlő földek vannak. Az keletre lévő dolgok nem voltak eddig a térképen, de nem is lehet oda menni.
Igaz, tényleg nem ír lengyelül semmit, csak annak tűnt a betűk miatt, de ahogy jobban megnéztem kiderült, hogy az valamilyen név.

Gamma beállítás csak akkor jelenik meg, ha teljes képernyőre állítod a játékot, keretnélküli ablakosban nincs.
Shep
Ránézek, kösz a tippet. Mindenesetre kicsit vicces, hogy minden patch után egyre rosszabb lesz a játék, vagy ha nem is rosszabb de újabb és újabb hibák kerülnek elő. Nekem legjobban a 2. patch után ment a játék, azóta mindig romlott a teljesítmény is, meg jöttek új érdekességek.

Van Gamma beállítás, úgy mint eddig.
AnuluWork
Nincs gamma settings beállítás sem a menüben. Szerintem low texturákra cseréltek több hight is. Szerintem.

Ilyet nem láttam hogy , lengyelül írna ki bármit. Meg fel se villant semmi küldetés.

De tény, hogy Novigradtól keletre, vannak farmok, és azon túl rakás épületet jelez a játék, amikhez nem lehet odamenni, mert vissza fordít, hogy ott a világvége. Ellenben az egyik épülethez valahogy eljutottam...és ott nincs semmi...szerintem még nem került be a ház, csak a helye, meg a térképen látszik hogy ott van valami.
AntiHero
Nekem a "mindaz, amit az ember megtesz a pénzért..." Küldit írja, de közben nincs is ilyen küldi. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.11. 17:47:15