The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdés: aki CD Galaxisban előrendelte a CE.t kapott már emailt h mehet érte?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AntiHero
Na 2 órája jatszok a dlcvel. Pörög rendesen! Dobálja befele a bossokat. :o Meg elégszerte ágazó az alap sztory is. Van kavarás rendesen. Eddig total megérte a dlc. Meglehetősen jól játszanak a helyszínekkel meg a képi világgal. Kicsit tényleg misztikusabb néha. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HOTFIX FOR STEAM & GoG IS RELEASED: Here is the official forum post: Clicky Clicky in order to get the hotfix on Galaxy/GoG: "It's up. Go to More-Get backup and extras and there is 500 MB 16 DLC pack, which you will need to Enable in Configure after downloading."

ADVICE: Disable/remove all mods. Delete user.settings in Documents / The Witcher 3file and d3d11.dll file which is located in the .exe location. Verify game files and close all 3rd party softwares that try to hook into the game like Riva Tuner Statistics Server, Msi Afterburner etc. These steps prevent most problems (crashes, missing icons, npc bugs, performance drops etc.)
Én addig nem várok, letöltöttem máshonnan, oszt már nyomom is.

Shep
Na megvan, a reshade kavart be, kellett nyomnom egy javítást a galaxyból és újra hozzáadni a reshade-et, így most már jó.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.12. 17:37:16

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam pikk-pakk betölt, semmit nem vágott haza a patch.
Egy vicces bugba futottam bele. Megöltem pár banditát, és utána mentettem, kiléptem.
Mikor megint peültem jàtszani és betöltöttem, a megölt banditák megint ott voltak, de nem csináltak semmit. Megöltem őket, de csak ott ácsorogtak fej nélkül meg félbe vágva 😄
Shep
Hát semmi nem segít, 5 perc mire betölt egy mentést, kár volt felrakni ezt hülye patchet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hotfix-szel mi van? Sehol semmi hír? Nem akarom a patchet letölteni, se a kiegészítőt megvenni, ameddig a játék ilyen bugparádé az 1.10 miatt.
A steam szerint még 10 óra van a kiegészítő feloldásáig.
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
És hol?

SzirmosSzisza
Nekem ez franciának tűnik 😊

White Gull szerzésével más is szopott jó sokat? Nem találok sehol receptet :s

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De az a tanya eddig is ott volt, ott ilyen nagy szőlő földek vannak. Az keletre lévő dolgok nem voltak eddig a térképen, de nem is lehet oda menni.
Igaz, tényleg nem ír lengyelül semmit, csak annak tűnt a betűk miatt, de ahogy jobban megnéztem kiderült, hogy az valamilyen név.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gamma beállítás csak akkor jelenik meg, ha teljes képernyőre állítod a játékot, keretnélküli ablakosban nincs.
Shep
Ránézek, kösz a tippet. Mindenesetre kicsit vicces, hogy minden patch után egyre rosszabb lesz a játék, vagy ha nem is rosszabb de újabb és újabb hibák kerülnek elő. Nekem legjobban a 2. patch után ment a játék, azóta mindig romlott a teljesítmény is, meg jöttek új érdekességek.

Van Gamma beállítás, úgy mint eddig.
AnuluWork
Nincs gamma settings beállítás sem a menüben. Szerintem low texturákra cseréltek több hight is. Szerintem.

Ilyet nem láttam hogy , lengyelül írna ki bármit. Meg fel se villant semmi küldetés.

De tény, hogy Novigradtól keletre, vannak farmok, és azon túl rakás épületet jelez a játék, amikhez nem lehet odamenni, mert vissza fordít, hogy ott a világvége. Ellenben az egyik épülethez valahogy eljutottam...és ott nincs semmi...szerintem még nem került be a ház, csak a helye, meg a térképen látszik hogy ott van valami.
AntiHero
Nekem a "mindaz, amit az ember megtesz a pénzért..." Küldit írja, de közben nincs is ilyen küldi. 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.11. 17:47:15

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez a küldetés nekem is felvillant egy időre, illetve a térképen szereplő új helység nevek lengyelül jelennek meg.
Nekem az 1.07-es patch után volt ilyen lassú betöltés, nálam az volt a gond, hogy a mérete miatt töredezett lett a merevlemez, néz meg nem-e az a baja.
Shep
Ebben lehet valami, mert most, hogy nagy kegyesen percek után hajlandó volt betölteni, feldobott egy titokzatos utazó küldetést, de a küldetések között nem szerepel, ami gondolom majd a kieg első küldetése lesz.

Shep
Na óriási ez az új patch, fél év mire betölt egy pályát.

genndy
Valószínűleg azért is olyan sok mert jön vele az első kieg. helyszíne is, csak átmenni nem lehet oda amíg meg nem jelenik. Tehát nem csak hibajavítás, hanem új tartalom is.
Illetve mindenkinek olyan 6,5 GB körül van a valóban leszedett mennyiség, a 17 inkább a hely ami kell neki amíg patchel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Na mindegy, legalább hamarabb meglesz a superior ursine ruci 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tesztek a kiegészítőről, az első benyomások elég jók.
Shep
Persze, csak mondom vicces kicsit.

TBTPumpa
Az új románc dialógusok:
Kaer Morhen - Yen/Triss
Payback Quest - Ciri
Skellige hajón - Ciri véleménye
Sunstone Quest - Yen
Vége előtt - Triss
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.11. 09:57:00

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ők legalább foglalkoznak a játékkal (emellett 0day is tökéletesen játszható volt). Bővítik, módosítják és irtják a bugokat. Nem úgy, mint a BioWare (Dragon Age Inquisition) vagy a Rocksteady (Batman Arkham Knight) - ez a két hulladék pedig nem igazán volt teljes mértékben játszható 0day.

Shep
Most nézem 17 giga az ú patch. Hát ahhoz képest, hogy azt hangoztatták kiadáskor, hogy egy hibátlan játékot adnak ki és a 0 day patch is csak azért kell ,hogy még tökéletesebb legyen az élmény ... 😄

Na felraktam az új patchet, szerencsémre nekem semmi hiba nem jelentkezett, mindenem meg van, bár még csak inkább barangoltam. Először fel se tűnt, hogy bővült a térkép a közelgő kiegészítő helyszíneivel, na mondom irány oda, de nem engedi, szépen az eredeti határnál visszafordít, de se baj.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.11. 04:34:07
Jah, hát van pár főküldi a játék vége felé, amiknél annyi XPt kapsz, hogy több szintet is ugrasz.
SzirmosSzisza
Úha, most van a nagy csata, de jól elrontottam lvl 25 voltam mikor kezdődött és nem csináltam meg pár küldit, mert majd utána, erre csata közben random lvl 28 lettem, így már mind szürke lesz kb :S

Úgy értettem, hogy most már (A W2 óta) van egy ilyen marcona-jófiú fizimiskája. Az 1 -ben viszont úgy nézett ki mint egy frissen kifogott vizihulla.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.10. 22:40:21
MerlinW
Klasszikus😊

[merlinw.org]

AnuluWork
Off.

Megyek fel GOGra, erre mit ajánlgatnak leértékelve?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

On.

TBTPumpa
Csak Ciri vonzó meg persze Triss és Yennefer. <#buck>

Rita79
Csak nekem tűnik fel, hogy a 1.10 patch után kicsit szebb a grafika? gondolok főként a háttér tájra, kicsit mintha felbővült volna.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Miért, Geralt most már vonzó? Hát izé...jó nekem ezzel semmi bajom, a mai világban ügye vannak furcsa dolgok...de nekem valahogy most se vonzó.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.10. 18:47:58
Te jó ég már el is felejtettem, hogyan néztek ki a W1-ben a karakterek. Geralt akkor minden volt csak vonzó nem...
Akkor azt is megöltem én is. Nincs más hátra mint a keddi folytatás
Akkor jól van, rosszul emlékeztem.
Itt mondja el Triss, hogy ez a nagymester víziója
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.10. 16:25:57
TBTPumpa
Hajókázás a napfelkeltében:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.10. 15:42:23

Igen. 48-as. Legalábbis kérdőjel szintű és egy 48-as szintű kincskeresős küldi levelét őrzi. Szal valszeg 48, vagy az körüli.
Melyik a legmagasabb szintű szörny a játékban? A griff Skellige egyik szigetén ami 40-valahányas?
Minden lehet, lehet hogy tévedek, nekem úgy rémlett a Nagymester Geraltot a saját jövőjébe vitte. Meg kéne nézni újra az első rész végét.
Rosszul emlékszel.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Én úgy emlékszem, az Geralt világának a jövője volt.
Az nem Geralték vilàga volt, hanem egy másik, ahol már bekövetkezett a dolog.
Ciri is jàrt ilyen világokban, sőt menetközben te is ugye.
molnibalage83
Emlékeim szerint ott félig látomásban küzdöttek vagy Geralott átvitte a csóka egy olyan síkbanm ahol már Fehér fagy volt. Ciri ezt akadályozza meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/