The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A kérdésem a következő: 3 hónapnyi kihagyás után folytatom a játékot, Skelligét nem rég kezdtem el, most tartok a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Más:
Hallgatom újra, sokadszorra az OST-t (rá kell hangolódni a kiegre 😊 ), és "Kaer Morhen"ben van egy pengetős rész amiről én sokáig azt hittem hogy a környezet, és nem a zene része - gondoltam valamelyik witcher a távolban fát vág <#zavart1>#zavart1>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy nekem is olyan páncélom van, mint ami itt a képen MertHogy-nál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bár én a 33-mas szintemmel és überkirály cuccaimmal biztos nem fogom random felszereléssel kezdeni 😄

Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.13. 11:59:33
A fő story meg pörög rendesen.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amúgy GOG-on van még jópár ha megvetted a játékot az extráknál.
Link
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2015.10.13. 11:06:05
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Első papertoy-om.

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.10.13. 10:42:16
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ADVICE: Disable/remove all mods. Delete user.settings in Documents / The Witcher 3file and d3d11.dll file which is located in the .exe location. Verify game files and close all 3rd party softwares that try to hook into the game like Riva Tuner Statistics Server, Msi Afterburner etc. These steps prevent most problems (crashes, missing icons, npc bugs, performance drops etc.)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.12. 17:37:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy vicces bugba futottam bele. Megöltem pár banditát, és utána mentettem, kiléptem.
Mikor megint peültem jàtszani és betöltöttem, a megölt banditák megint ott voltak, de nem csináltak semmit. Megöltem őket, de csak ott ácsorogtak fej nélkül meg félbe vágva 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
White Gull szerzésével más is szopott jó sokat? Nem találok sehol receptet :s

Gamma beállítás csak akkor jelenik meg, ha teljes képernyőre állítod a játékot, keretnélküli ablakosban nincs.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De tény, hogy Novigradtól keletre, vannak farmok, és azon túl rakás épületet jelez a játék, amikhez nem lehet odamenni, mert vissza fordít, hogy ott a világvége. Ellenben az egyik épülethez valahogy eljutottam...és ott nincs semmi...szerintem még nem került be a ház, csak a helye, meg a térképen látszik hogy ott van valami.