The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ADVICE: Disable/remove all mods. Delete user.settings in Documents / The Witcher 3file and d3d11.dll file which is located in the .exe location. Verify game files and close all 3rd party softwares that try to hook into the game like Riva Tuner Statistics Server, Msi Afterburner etc. These steps prevent most problems (crashes, missing icons, npc bugs, performance drops etc.)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.12. 17:37:16
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy vicces bugba futottam bele. Megöltem pár banditát, és utána mentettem, kiléptem.
Mikor megint peültem jàtszani és betöltöttem, a megölt banditák megint ott voltak, de nem csináltak semmit. Megöltem őket, de csak ott ácsorogtak fej nélkül meg félbe vágva 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
White Gull szerzésével más is szopott jó sokat? Nem találok sehol receptet :s
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gamma beállítás csak akkor jelenik meg, ha teljes képernyőre állítod a játékot, keretnélküli ablakosban nincs.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De tény, hogy Novigradtól keletre, vannak farmok, és azon túl rakás épületet jelez a játék, amikhez nem lehet odamenni, mert vissza fordít, hogy ott a világvége. Ellenben az egyik épülethez valahogy eljutottam...és ott nincs semmi...szerintem még nem került be a ház, csak a helye, meg a térképen látszik hogy ott van valami.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.11. 17:47:15
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem az 1.07-es patch után volt ilyen lassú betöltés, nálam az volt a gond, hogy a mérete miatt töredezett lett a merevlemez, néz meg nem-e az a baja.
Illetve mindenkinek olyan 6,5 GB körül van a valóban leszedett mennyiség, a 17 inkább a hely ami kell neki amíg patchel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kaer Morhen - Yen/Triss
Payback Quest - Ciri
Skellige hajón - Ciri véleménye
Sunstone Quest - Yen
Vége előtt - Triss
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.11. 09:57:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.11. 04:34:07
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.10. 22:40:21
Megyek fel GOGra, erre mit ajánlgatnak leértékelve?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.10. 18:47:58
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.10. 16:25:57
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.10. 15:42:23
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ciri is jàrt ilyen világokban, sőt menetközben te is ugye.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/