The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scoia'taelnél arany.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.14. 20:05:50
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A Csábos Shani:
Még csábosabb Geralt <#banplz>#banplz> :
Random Medve:
Kicsit félreérthető mondat <#circling>#circling>:
Látkép:
Végre egy jól kinéző Páncél (Viper):
Ja és 12 órája játszok a dlc-vel. Még nincs vége!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.14. 17:45:40
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.14. 15:13:24
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mindegy, majd legközelebb jobban kell figyelni a sorrendre.
A Skyrim,Fallout és többi játékuk konkurencia hijján jók voltak,de aki nem szereti ha valami ismétlődik vagy repetitív azok beleunhattak,mert bizony ez szinte minden Bethesda fps rpg címre igaz eddig...
A Skyrimben állandóan ismétlődő feladatokat hajtottunk végre, a fő sztorivonalon kívül egy repetitív dögvészbe fulladt a játék elég gyorsan,1-2 kilengéssel (pl Guild küldetések).... És a csodás külvilágon túl a dungeonok,barlangok,és azok lényei állandó jelleggel ismétlődtek gusztustalanul,akárcsak a fallout föld alatti járatai....Amikor 28-jára kellett bejárni egy szaros jelért vagy feladat miatt egy barlangot vagy dungeont ami az alap térképét leszámítva egy az egyben ugyan úgy nézett ki mint az összes többi addig bejárt, és pontosan ugyan azok az ellenfelek támadtak rád, a végén pontosan ugyan azzal a főellenféllel (csak erősebb,más névvel).....Dögvész....
Ebben a W3 mocskosul magasra tette a lécet,nagyon kíváncsi leszek a Fallout 4 legalább csak megközelíti-e...Jó lenne...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
OFF
Ezért is mondtam, hogy a Metro 2033 Redux számomra az egyik legnagyobb csalódás volt. Kurva rövid, jellegtelen párbeszédek baromi gyenge szinkronnal, 0 minikával. Az sem érdekel, hogy a posztapokaliptik környezett miatt depis mindenki. És mindemellet 100% csőjáték. A metró hálózat lehetővé tette volna azt, hogy legalább ott döts, hogy merre és hogy. stb. W3 volt cirka 30 EUR az meg 20EUR. 10 órát sem játszottam vele, döntési lehetőség 0. A W3 sztorija tőmondatokban is oldalakra rúg, a Metro 2033 teljes szotrija bő lére eresztve kb. oldal. Vicc az egész.
ON
De szépen kidolgozott lapok 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem 3 hónap kimaradt, az 1.10-el folytatom, de nem látok igazán különbséget.
Esetleg a karakterek kidolgozottsága lett kicsit jobb, az egyszerűen félelmetes. Tegnap elmerengtem, ezt a játékot mekkora meló lehetett megcsinálni. Ezt a több tízezer sornyi párbeszédet felszinkronizálni, minden falusi teszi a dolgát, magyaráz közben stb...
Biztos nem leszek népszerű a Bethesda játékok rajongói között, de nekem egy Skyrim-nél ez összehasonlíthatatlanul hangulatosabb, "élőbb" játék. Az atmoszféra elképesztő.
És az a gondolat, hogy az alapjátékból >50 óra, és a két kiegészítővel még kb 30 óra visszavan... <#szeret>#szeret> Minden úgy az igazi, ha sokáig tart!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.14. 12:19:33
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.14. 09:04:26
http://m.pcguru.hu/hirek/witcher-3-kesobb-jelenhet-meg-a-blood-and-wine/34468
A kieg eddig rohadt jó. Pár mellék és két fő szál után, eddig kitűnő. 10/10
Jó, ha az ember betáraz pénzből, mert lehet költeni.
Előre "félek" mi lesz a következő kiegben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor Novigradban kell varázslókat gyűjteni az már a vége ugye?
Kocsma előtti táblákat aktiválom kapom is a küldiket 😊
Negritis
Nem játszok én olyat 😊
Az előzőben játszottam verekedés,és szerencse játékot ezt nem mertem a háromban ki próbálni.
Félek le csapnak mint egy legyet 😄
Nem jöttbe 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.13. 22:24:54
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Sejtettem lesz amit nem tudok teljesíteni utána vannak valami Alternvatív módok.
A lényeg spoiler-be tudsz valamit írni,hol érdemes akkor neki kezdeni,mert akkor az Alternatív küldetéseket végig csinálom.
Előre is köszönöm a segítséget,és a mostanit is 😊 <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.13. 21:19:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.13. 19:42:02
Fősztori után folytatódik a játék ?
Azért érdekelne,mert van csomó kérdőjelem.
Rengeteg mellék küldit csináltam végig.
Szeretném folytatni,ha sztori után van e még lehetőség e rá.
Előre is köszönöm a HELP et 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB