The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
H!
Ha újra rakom a gépem, ki kell mentenem a mentéseimet, vagy a GOG-on megmarad?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az a jelenet egy olyan trailerben szerepelt, ami kifejezetten a játékbeli mészérlást mutatta be, Rage and Steel Trailer.

Egyébként sok minden nem, vagy nem úgy került bele a játékba, ahogy az első videókban szerepelt, vegyül pl. ezt a képet, a császárral való első találkozás, a játék megjelenésére megváltoztatták.

#10289 Akkor lehet mégis volt valóság alapja ennek a képnek.
cylonflatus
Igen, az Toussaint lesz.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Viszont ami ebben a trailer-bem látszódó város, a háttérben, az viszont tényleg nagy eséllyel a Blood and Wine városa.
molnibalage83
Azért mondom, mert voltam... Ha tudtam volna, hogy fontos, akkor megtartom a screenshotot...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.09. 18:39:58

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

cylonflatus
Na ebben a trailerben vannak amikre emlékeztem. Benne van az a jelenet is Cirivel és a toronnyal, na így látva már én is azt mondom, hogy ez , ilyen formában nem volt benne a játékban. Nem olyan nagy csoda ez, mint a filmek esetében, ott is sokszor olyat mutatnak a trailerben amit aztán a filmben nem látunk. Nyilván mindenki emlékszik még A night to remember c. trailerre. Abból sincs egy kocka se a gémben. Ezek ilyen promóciós cuccok.

Lehet, hogy valami korai videóból szedett ki az IGN részletet és olyan jeleneteket tartalmaz, amik nem kerültek be a játékba.
cylonflatus
Szedtem le mentést, tényleg oda lehet menni... Lehet, hogy akkor tényleg egy pöcsben hozták be (mármint hogy oda lehet menni), határozottan emlékszem, hogy le volt szakadva a trollok után az az ösvény.

Mondjuk ezekből a megjelenés előtti trailerekből szerintem nem is ezek a legfeltűnőbb jelenetek, amiket nem lehet hova tenni. Képet most nem tudok szúrni, de ami nekem ilyen volt az egy jelenet Geralt és Vesemir párban írtja a fojtólidérceket(?) egy dungeonban, Eskel lidércekkel küzd, vagy hatan vannak, körben Eskel körül, Lambert szórja az ignit egy morvuddra, most hirtelen ennyi jut eszembe

genndy
Nincs a folyópartos rész az alapjátékban. A tornyos is csak valamelyik trailerből rémlik, de Cirivel nem megyünk oda játék közben.

A város a trailer végéről tényleg hasonlít, de nem mondanám hogy ugyanaz. Pl. a tornyok teteje a trailerben kék, a kiadott képeken piros, a trailerben látszik egy viadukt, a képen nem (de lehet hogy csak a szög miatt), stb. Majd ha kijön jobban össze lehet hasonlítani.

Más: W3 modcontest
Csinálj bármelyik játékbéli karakternek téli ruhát, és nyerhetsz egy valódi, igazi, IRL witcher kardot! Kőkemény! CDP <#worship><#taps>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.12.09. 18:06:19

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Egyébként lehet az lesz, ahogy Geralt elmegy az új régióba, találkozik valakivel, aki visszaemlékezik, hogy látta Cirit, és akár az alapjátékban ismét lehet egy pár percig irányítani.
Nem volna rossz.
cylonflatus
Lehet. Megnézném, de 2 napja raktam össze az új konfigom, újratelepítettem mindent és nincs mentésem.

Az hoz zavarba a képpel kapcsolatban, hogy Ciri háta mögül látjuk a tornyot, viszont Geralt Yenneferrel megy oda a végén. Átvezetőből meg nem rémlik nekem sem ilyen.

Ha ez így van, akkor valamelyik újabb patch keretében hozhatták be, mert én is jártam a toronyban amikor a Jarl fia miatt először jártam a szigeten. A főszálban még sehol nem tartottam ekkor.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

cylonflatus
Akkor csak keverem egy másik jelenettel. De a tornyos képben biztos vagyok.

cylonflatus
Nem tudsz ilyen közel menni. Próbáld ki ha nem hiszed. Undvik sziget, Északon a trollok barlangján vezet az út, viszont a torony előtt le van szakadva az ösvény a hegyoldalban.

Végig néztem az összes Ciris videót-fent van egyben a youtube-on, és ez a részlet nem volt benne.
cylonflatus
Nekem rémlik valami. A játékban se hosszabb az a jelenet mint a videón és egy narratív rész alatt van. Olyan rémlik, hogy Ciri képességeiről beszél a narrátor, de hogy az egy szereplő, vagy a mesélő, azt már nem tudom.

molnibalage83
A videó biztosan nincs az alapjántékban és a lenti ciris tornyos kép sem rémlik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
?????

Simán odamehetsz a játék vége előtt, csak nincs ott semmi....

Jó jó, és a videó amit linkeltem? Olyan Ciris jelenet szerintem nem volt az alapjátékban. Bele kerülne a kiegészítőbe is, de az meg azért kétséges, mert háromféle befejezés van ügye.
cylonflatus
Az első kép az a játék legvégéről van. Skelligén játszódik, azon a szigeten van, ahova a jarl fia ment teljesíteni a próbáját (megölni a sziget óriását). A toronyot nem lehet ennyire megközelíteni csak a játék végén.

Az első képre nem emlékszem, bár még mindig nem játszottam végig, talán valamelyik flashbackben szerepelt, meg a korai promóciókban.

A második kép abból a jelentből van, amikor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ciri megérkezik a három mocsári banyához és összeesik, a banyák pedig beviszik és elkezdenek tanakodni, hogy milyen levest főzzenek belőle.

Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2015.12.09. 16:46:07

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

TBTPumpa
Nem képek ezek, tavaly nyáron kiadott Gameplay volt (Gamescom után), Gelencsér Péter narrációjával.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jó, hát a kiadott képek ,az egy dolog. De az ott gameplay videó. Most vagy nem emlékszem erre a jelenetre, vagy kivágták a alapjátékból, vagy a Blood and Winbe-ba lesz benne? Mert amúgy a videó meg arról szólna.
TBTPumpa
Nem rémlik nekem sem, ahogy ez a jelenet sem:

Meg amúgyis a 2014-es buildben még tök szexin nézett ki Ciri bőrnacija is, a végleges változatra már azon is módosítottak. <#szomoru1>

Fene ebbe a félrevezető marketingbe!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.09. 14:19:03

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Itt van ez a videó. A végén van egy pár másodperc, ahol Cirri harcol.
Én ilyen jelenetre nem emlékszem a játékból. Volt ilyen benne? Valami folyó vagy vízparton, a boszorkányvadásznak tűnő emberekkel...határozottan nem rémlik.
Volt ilyen rész,. vagy csak nekem maradt ki, vagy nem emlékszem erre?

Épp ezt akartam betenni. A képeket elnézve, mégis csak igaz lesz az ,hogy a alapjáték megjelenése előtt kikerült videó, -ahol a vámpír nőt öli meg- itt játszódik ahol a kiegészítő. A háttérben lévő város, erre hasonlít, amit a képen látni
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ja igaz, csak majdnem olyan színe van mint a háttér, és nem látszik. Ettől még persze átalakíthatta volna 😉
CDP-től nem sajnálom a pénzt , a jó munkát örömmel megfizetem.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Én sose váltottam az észak királyságról, és hát nem nagyon kellett még második fordulót vívni a győzelemért 😊 Bár mindig felmerül bennem, hogy a többi paklit is ki kéne próbálni, de aztán marad a megszokott csapat.

molnibalage83
Nem tiltotta le.

A linknél levő indoklás tetszik. Röviden. Kurva sok pénzt kerestünk vele, majd hülyék leszünk abbahagyni. Kb, ez az indoklás... 😊

Átalakíthattad volna linkké, mert ez a szutyok sg még a kijelölést is letiltotta (nem értem miért, de biztos értelmes volt aki kitalálta), szóval max ha beírja az ember, akkor tudja megnézni.

http://www.gamestar.hu/the-witcher-4-cd-projekt-red-adam-kicinski.html

Lesz folytatás, legalábbis terveznek valamit!
Zegi Norbi HUN
Jah 😊 Cyberpunk mellett majd nyomjuk 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

molnibalage83
Majd 3 év múlva lesz egy W3 Redux, akkor lesz hozzá vas is. 😊

Zegi Norbi HUN
Szerintem igen 😊 A legelső E3-mas videóban látott kinézetet nem lehet visszahozni, max a mostanin kozmetikázni/játszadozni a különböző effektekkel.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

wedge31
Egy jó scoia'tael pakli verhetetlen, csak mire azt összeszedi az ember vége a játéknak...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

molnibalage83
Fogalmazzunk úgy, hogy a párásabb idő jobban megfelel a jellemző éghajlatnak. Pusztán eye candy-t nézve viszont szép ránézni a MOD-ra.

molnibalage83
Ez is csak grafikai mod?

genndy
Nem nagyobb a látótáv. Az első kép ködösebb, de ugyanúgy ott van a távolban ugyanaz a hegy. Az előtéri hegy is tükröződik a vízen,csak kevésbé látszik. Hacsak nem más a leképező motor, amit kétlek, akkor nem lesz nagyobb a gépigény.
Kicsit már meseszerű nekem is, az eredeti játék is épp elég színes.

Más: megvan a kártyagyűjtögetős achi! <#taps> Hát jó sokat kell érte mászkálni meg gyűjtögetni. A novigradi kártyaverseny tényleg nem egyszerű, de érdekes mód engem legjobban az első manó izzasztott meg, a jó Északi paklijával (én is azzal nyomtam végig, bazi erős; Szörny paklikat kimondottan szívesen vertem agyon <#vigyor1>).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Zegi Norbi HUN
Én erre is kíváncsi leszek, nagyon jól néz ki. Talán a jövő héten lehet már tölteni.

Jó munkát végez ez a modder az biztos.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.12.04. 10:31:00

Szép, de nekem már egy kicsit geil...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Myselor
na évjátéka lett 😄 mondjuk ez várható volt.megérdemelték 😊)
molnibalage83
És ehhez milyen gép kell? Mert alapvetően ez arról szól, hogy nagyobb látótáv és kicsitvel más színek. Ebből a szín egyéni ízlés dolga, a látótáv az bizony nem ingyért van...

Előzetes a SuperTurboLight V2.0 modból
Előtte

Utána:

És még pár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kíváncsi vagyok a mögötte lévő játékmechanikára, lehet hogy csak összehasonlítja a szinteket és attól függően ad a szörnynek százalékos HP/damage boostot...?

Azt én is megöltem, szerintem szintén 34--35 szinten lehettem
Én 34-en megöltem a 48-as griffet.
Na, mint videóban is, szóval nem mindegy hogy mennyire halálfejes, 21-es szörny és Geralt 15-ös. Azt még meglehet, de 10-esként vagy alatta a 21-es szörny, szerintem nem sikerülne. Pedig mind két esetben elvileg halálfejes.
kemszi2
nekem is sikerült (igaz még ízin voltam) koponyásat legyőzni.De lehet próbálkozni a katonákkal is a településeken,ahogy láttam ők is mindig jóval nagyobb szinten vannak.
Simán lehet bug az is hogy nem csökken az élete,tegnap belebotlottam egy 3-as bandita csoportba, akiket nem lehetett leverni,0 életük volt de nem pusztultak meg
Le lehet győzni halálfejes lényt is, de nem mindegy melyiket. Bizonyára az is számít hogy ,,mennyire halálfejes", tehát a szintbéli különbség. Mondjuk 10-esként egy 35-öst, vagy 25-ösként egy 35-öst. Meg a szörny típusa sem mindegy, azt vettem észre. Gólem, meg mindenféle óirásakármi, az eléggé durva tud lenni.
Mondjuk egy sima halálfejes bandita, vagy vizibanya, az legyőzhető, csak rohadt nehéz. Győztem le ilyen viziobanyát, folyamatosan ugrálva, +pajzs, +dobáltam rá minden bombát ami volt, + italok+kardra olaj-és így eltartott vagy 20-30 percig. Illetve tovább, mert megölt és akkor újrakezdtem vagy párszor.
Erdei Jenny például nem volt halálfejes, de kb egy szinttel volt alatta...szét vertem rajta egy kardot, és alig ment le hp-ja. De azért sikerült de nagyon nehéz volt. A kard jobban kopott mint amennyit sebzett rajta.

De például egyik mellékküldetésnél ahol barlangban kell harcolni a pokol/ördögfajzattal, alig volt vörös, és nem tudtam lenyomni. Ha eltalált, hiába a pajzs, hiába minden, full hp azonnal oda. Két szinntel feljebb, gyakorlatilag veszteség nélkül legyőztem...
Vagy egy csapat halálfejes, kisizé manó-nem jut eszembe a neve, föld alól ugrál elő- kettőt hármat lelehet nyomni, de nem tizet .

Szóval, a szinteket lehet szörnyítpusonként is másképp van, vagy más egy halálfejes szörny ha küldetésben van, és lehet más ha csak úgy szabadon kószál, vagy kincset őriz.

Vörös, és halálfejes ellenfelek ellen igenis számít a felszerelés, például van-e páncéltörő rúna, vagy ami pluszt ad tűzre, és pajzsra. Második végigjátszásnál rágyúrtam a queen jelre, ami nagyon erős vörös ellenfelek ellen igen hatásos, pláne ha olyan rúnákat teszek fel, ami ezt még erősíti.