16775
banner
  • DantesHUN
    Nem a Witcher játékokat érdemes a Trón harcához mérni, mert a játékokban a teljes fókusz Geralton van.
    A könyvekben, mégha nem is megy bele nagy mélységben, de sok más szál van. Nilfgaard, az északi királyságok egymás ellen vagy épp Nilfgard ellen, a mágusok szövetségének belső harcai, stb scoaitel,
  • Prof William
    Pontosan. A GoT-ban már kissé túl sok a karakter és mellékszál.

De pl a Spartacus sorozatban sem volt túlbonyolítva a főszál és az pár mellékszál mégis milyen jó lett. Hasonló lenne a Witcher is. Lenne egy nagyom erős főszál + a könyvek és játékok elegendő alapanyagot szolgáltatnának több évadhoz is.
  • Daermon
    Ja amúgy a rúnásnál a tier1-ben (5000 goldos, alap) bent van, amit esetleg használnék. Ezért lehet nem fejlesztem tovább. Ez a Megtartás nevű. Ez csinálja azt, hogy a fegver és páncél fejleszt asztal buffja nem jár le 15 perc múlva, hanem megmarad, amig meg nem halsz.
  • Daermon
    Én már csak kényelmesen witcherkedek majd kiegig. Amúgyis megjelenés óta megvan a Stellaris és csak 40 percet tettem bele a Witcher miatt :D Abból is 30 perc az volt, hogy saját birodalmat csináltam: Kaer Morhen Empire néven :D
    Még egy 4. végigjátszást tervezek majd. Most már tényleg úgy csinálom majd, hogy Ciri legyen a császárnő. Eddig mindig witcher úton maradt :)
  • Wallcroft
    Plusz nekem még a főszálból is hátra van 4-5 óra, Ott tartok, hogy visszamegyünk alles zusammen Novigradba. Direkt abbahagytam, mert a végső befejezést majd csak a két kiegészítő után akarom lenyomni. Mindig az első végigjátszás a legjobb és ki akarom élvezni.
  • Daermon
    Nekem is a kérdőjelek és rengeteg megbizás hátra van :) Azt csinálgatom addig. Szerencsére megvan +15% arany trófea :)
  • molnibalage83
    Öööö, akkor nálam mi lesz? Én most úgy játszok 3. szinten, hogy csak a vadonból lootolok, mert a lopás modellezést kiagyták játéból és vicc, hogy hol és mire lehet akadni. Így a pénznek van értéke, a vadászatnak is meg a craft rendszernek talán lesz....
  • Wallcroft
    Daermon, ugyanígy vagyok :D. Egyedüli gondom az, hogy kicsit kevéske pénzem van. 16k és ahogy hallottam lesz itt aminek a fejlesztésére bőven lehet költeni és azok után, hogy egy vagyont leakasztott rólam az arab csóka a rúnázott fejlesztésekért, itt sem számítok arra, hogy olcsó lesz annak a bizonyosnak a felfuttatása.

Még van 2 hét, addig elkezdek Skelligén scavengelni, ott az összes kérdőjelet hagytam ahol van, utálom ezt a lassú hajókázást. De hát pénzért mindent :D
  • wedge31
    Én meg pont tegnap kezdtem el a harmadik végigjátszásomat, de nem valószinü, hogy a végére érek még az alap játéknak se 31-ig.
  • Daermon
    Végeztem a 3. végigjátszással, és HoS is lenyomva ismét. A lvl39 meg is lett, Vipera szett felöltve :) Még a rúnáson agyalok, hogy legalább 2. szintet kikéne fizetni neki, de még meggondolom. Úgyhogy 31-én irány a borvidék :)
  • Systore #11560
    new game plusban nincs legendary set crossbow diagram? úgy emlékszem mikor összegyűjtöttem ursine sethez a diagramokat volt köztük crossbow is, mégse tudok legendary verziót craftolni, nincs ott.
  • Palinko
    mert több szereplő is van, de a witcher világának is van számtalan mellékága, ha ők is kapnak fókuszt, és nem Geralt lenne 90%-ban képernyőn ebből is ki lehetne hozni simán akkora ívű valamit. de szerintem ez egyáltalán nem kéne cél legyen, csak lehetőség!
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.18. 00:32:49
  • xido
    Ahogy olvasom a könyveket egy ideje,rettentően sajnálom,hogy a játékokba nem szőttek bele Geralt+Dandelion küldetéseket,jeleneteket,hangulatot..iszonyat nagy humoros töltetet dobott volna bele időnként..
    talán majd a sorozatban/filmben élnek a buddy comic lehetőséggel
  • Madi92
    Pont ezért kéne egy "lazább" is! :D Jó nők, harcok, darabolás, szörnyek, kis politika, háború. És egy központi karakter.
  • molnibalage83
    Azért a GoT cselekménye a WI+II+III-mal összesen összevetve is nagyobb ívű.
  • Prof William
    Ezt már írtam de 100% -osan igaz. Jó szereplőkkel + rendezővel és elég sok pénzel remek akár a Trónok Harcát is verő sorozatot lehetne csinálni.

A könyvekben minden benne van ami kell. Harcok, szerelem, intrikák stb...

Szépen feldolgozhatnák könyveket + utána még játékot is... Zseniális sorozat lenne.
  • DantesHUN
    Persze, de az a maga korában is vacak volt. A rajongói kisfilmekből meg az látszik fantáziával egész ügyes dolgot ki lehet hozni belőle. Plusz ha elég nagy költségvetést kapna, egy Witcher sorozat szerintem verné a Trónok harcát. ,
  • Palinko
    jó azért volt 13 év előnye a filmmel szemben, bár igaz a filmnek is sikerült 2001-be varázsolni a 80as évek színvonalát.
    meg azért ez 2 perces azt ne felejtsük el.
  • DantesHUN
    Az a durva, jobban néz ki, mint a Witcher film/sorozat. Nem semmi, rajongók jobbat összedobnak.
  • RatBaG #11551
  • FartingSquirrel
    Interjú egy animátorral

Az első oldal csak bebaszásokról szól, a vége felé van szó a játékról.
  • RatBaG #11549
    http://imgur.com/gallery/T4Qhx
  • Myselor
    már megoldódott bocsi :D
  • Myselor
    srácok valaki tud segíteni?szeretnék kicsit javítani a teljesítményen belenyúlkálva az user settingsbe de hiába állítom át.teszem írásvédetté ezt a fájlt.elindítom és reseteli egyből a beállításokat ez a szar.és nem értem miért.valaki ötlet?nagyon idegesít
  • TOMSILENT

teszteltem, megöltem én is.

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.05.16. 14:37:17
  • molnibalage83
    Az összes ilyen lesz, de időnként tervezek majd bevágni ezt-az. Asszem. Lehet, hogy még WII-ből vagy a III-ból bevágok flashbacket.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.16. 13:31:35
  • Palinko
    az elejét néztem meg nagyon igényes lett. gameplayt nem nézek mert már én is játszottam és idén újra kell játszani amikor kijött a blood and wine :)
  • molnibalage83
    Na, saját végigjátszásom megvágva amolyan sorozatként, 1. rész.
  • MertHogy
    Ezt a 2021-t én is erősnek tartom, anno volt egy hír, hogy a CPR munkaerőt toboroz, akkor még, két cím nélküli játékhoz, tehát már, akkor vettek fel külön embereket csak CP2077-re, később mikor bejelentették, hogy csúszik a W3, azt nyilatkozták, hogy ez semmilyen hatással nincs a CP2077-re, mert azt külön csapat fejleszti, véleményem szerint, max 2 éven belül megjelenik.
  • Palinko
    áh szerintem most bemutatkozik E3-on és jövőre kijön. 2021-re még akkor is kijönne ha holnap reggel kezdenék fejleszteni...
  • MarkBlade
    Szerintem a szerepjátékra utalt ironiával...
  • FartingSquirrel
    "A Cyberpunk 2077 elvileg legkésőbb 2021-ig megjelenik..."
    '21-ben? Nem ugy volt, hogy 1-2 even belul?
  • Madi92
    Nem vitainditonak szántam. Én sajna 60 alatt nem tudok játszani. Számomra zavaró. Nem célom s full grafika, csak sajnos a jelenlegi vga full lowon sem képes 60 fpsre.
  • bunny
    Más: Witcher készítő 4. részt szeretnének?
  • bunny
    Nekem 960gtx-en fut, semmi bajom vele. Valószínűleg a készítők is úgy gondolták, hogy elketyeg vele, mert adták hozzá a witcher 3-mat :D (meg egy egeret is, de az más kérdés), mindezt br 66-ért pontosan egy éve.
  • Sheltem
    Egyrészt mert 1500Ft is 1500Ft amennyivel így olcsóbb(bár most épp akciós de még ígyis kevesebbre jön ki), ezenkívül akik season passt vették azok ígyis úgyis meg akarnak majd szabadulni a felesleges kulcstól tehát, bár hülyén hangzik ezzel nekik is segítünk, másrészt van 1-2 ember itt sg-n (nem sok) akiben már csukott szemmel megbízom (merlinw is ilyen), tehát egy érv sem szól amellett, hogy steamen vegyem.
  • xido
    Mondjuk nem nagyon értem,akinek steam kulcs kell,miért nem veszi meg a steamen magának,merhogyugye a honi dobozos gog,tehát valahogy a steames odakerült a könyvtárba..
    Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.15. 06:31:05
  • Sheltem
    Akkor a tiéd DantesHun kulcsa lesz
  • Sheltem
    5k ért vevő vagyok rá akkor.
  • FartingSquirrel
    Ja, nekem is, bár néha lemegy 40 alá.

Amúgy most tartok a HoS békahercegénél. Ez mi? Ezt hogy kell? Vagy fél órát ugráltam körülötte mire megölt, de az a szar még félig egészséges volt... Próbáltam bombákat, nem sok sikerrel. Az Igni még valamennyire használt, bár sok értelme nem volt. Amikor belesétált az Yrdenbe, akkor tudtam kicsit csapkodni, mert akkor nem ugrált, de az nem tart sokáig. Foodból meg már kifogytam, szóval sörökkel próbáltam életben tartani magam.