The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én is kérdezek könyveset..a 2.kötetet kezdtem el a regényből..és felbukkant benne a Professzor,aki az első játékban volt az egyik ellenfél,aki emlékszik még rá..megörültem,mondom lesz háttér sztori..erre csak fél oldalnyi szerepe volt és megmurdált..pedig a külseje is stimmelt...Itt jön képbe a szerző által közölt párhuzamos történet,miszerint a játékok nem közvetlen folytatásai a regényének,inkább csak átvettek dolgokat?
azért nem írtaom spoilerbe,mert nem vág a 3.játék történetébe..
genndy
Akkor nézd meg ezeket:
Starting Armor and Swords cosmetic replacer
Replaces Wolf School Set With New Viper School Set
De lehet hogy van más páncélcserélő is.

@McFrost: szerintem bug, soha nem találkoztam lesivel küldetésen kívül.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

McFrost
Ez a Lesi nevezetű "fazon" bárhol felbukkanhat az erdőkben vagy bug? Már két alkalommal, mikor mentem egy-egy küldetés helyszínére egyszer csak ott állt előttem, kettőt suhintott, és már el is feküdtem, közben meg majdnem bef@stam a rémülettől! Sokadik visszatöltés után pedig nincs sehol, a küldetésnek sem része, bestáriumban sem találom...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

SzirmosSzisza
Hát, ízlések és pofonok, hogy kinek mi tetszik. Szerintem egyedül a Bear néz ki normálisan.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszi, hát akkor nekilátok majd keresgélni megint xD mondjuk nekem a viper armor lenne az etalon mert bitang jól néz ki (meg gondolom az armor szintje is a legmagasabb lehet) csak az a baj, hogy ezt csak a hearts of stone kieg-be lehet megszerezni :/
A következő könyvben megmagyarázzak, de lényeg az hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sodden hegyén elég durva varácslatokat vetettek a Nilfgardi mágusok. Yennefer megvakult, Triss pedig szinte a felismerhetetlenségig összeéget. + egy robbanás szinte megskalpolta és a szép vöröses haja nélkül "azonosítatlan sérült " -ként szedték össze. + haját megtalálták a felismerhetetlen hullák között, ezért gondolták hogy halott. Yen felismerte volna de ő meg ugye nem látott. Ezért írták fel a nevét az emlékműre. Persze a mágikus gyógyítás közben rájöttek a varázslók, hogy ez bizony Triss, de akkorra már elkészült az emlékmű.
a 3.könyvben,ami már regény,meg fogják magyarázni..
SzirmosSzisza
Picit off itt talán, de páran olvasták, 2. könyv vége spoiler/kérdés

Említették, hogy Triss meghalt (rajta van a neve az emlékhelyen, ahol 14 varázsló meghalt), de a játékban utána határozottan benne van, később előkerül még a könyvben, hogy mégis, hogy nem halt meg vagy mi lesz ezzel?

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.24. 21:09:00

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ugyanúgy ahogy az "alap"t megszerzed ugyanúgy kell megkeresni a többi fejlesztett verziót is

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

SzirmosSzisza
Igen, azoknak is ugyanúgy van tervrajza és mindig kell az előző változat hozzá. Itt meg tudod nézni az összes lelőhelyét, ha nem zavar a pici "csalás".

Hello, volna egy kérdésem. A witcher felszereléseket hogy kell fejleszteni? Most megszereztem a griff iskola minden darabját de ez csak a normal verziója a "szettnek" van még az enhanced, a superior és a mastercrafted. Ezeket úgy lehet megszerezni, hogy a jobb verzióknak megint meg kell keresni a tervrajzát, aztán ha az megvan és az alapanyagok is, akkor összelehet kraftolni magunknak?
De akkor én is egyet:
Háháhá....zseniális.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Hát bizony nem bánnám ha az enyém lehetne. Lehetne a második kiegészítőhöz valami ilyesmi.
Sheltem
Az igen bazmeg! (Nem szoktam bazmegezni, de ide egyszerűen más szó nem illik)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

WOW!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

SzirmosSzisza
Az én végigjátszásomban nem <#nezze>

Hm. Pont Triss Merigold-os kártyát tett a fejére? Hajaj. Ezért valakitől ki fog kapni
Avenger
CDP Karácsonyi üdvözlet:
http://users.atw.hu/havenger/unnamed.gif

Ekkora vigyort azért fura Geralt arcán látni. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ez is chen

Per Aspera Ad Inferi.

nem azt, hogy "nem", hanem hogy "he"?
aki viszont nem ismeri, az úgyis azt mondja h nem, mind1 mit írok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
ezt csak azok értik akik ismerik az animéket xd egyébként igen jót lehetne csinálni belőle 😄
amúgy a witcherből egész jó shounen, horror, ecchi, harem animét lehetne csinálni 😄

RatBaG
"Witcher 3 by Feihong Chen"

ez meg akkor:

"'Geralt of Rivia' by Art Calavera"

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.17. 13:36:03

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
arigato geralt sama <#banplz>
Myselor
nem az a bajuk,hanem a rajz stílusa😊
Ez nem original ugye? Mindnek ilyen japcsi feje van. Vagy ez a japán verzió ? 😊

Csata közben nehéz fotogén arcot vágni. 😊
Myselor
mindenkié fura 😄
SzirmosSzisza
Yen feje eléggé fura.

Huh, jó a belátás 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

McFrost
Ma frissített 1,8 Mb-ot a játék, azóta nem indul, érdekes. <#fejvakaras>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

cylonflatus
Igen, mint ahogy a kolléga írta. Annyit tennék hozzá, hogy a játékban rengeteg könyvet lehet találni, mezeket mind érdemes elolvasni, mert ezekben is rengeteg utalást találhatsz régebbi dolgokra, történelmi eseményekre, meg ugye színesíti ill bővíti a lore-t.
Annyi még, hogy a szójegyzékben található bestiáriumban csak azokról a szörnyekről olvashatsz, amikből legalább egy példányt megöltél, vagy ha találtál (és meg is nyitottad, elolvastad) róluk könyvet, feljegyzést. A szereplők leírása hasonlóan működik, csak azokról a karakterekről olvashatsz, akikkel már találkoztál, vagy beszélt róla egy másik karakter. A karakterek leírása a játékban hozott döntéseid alapján módosul!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

kemszi2
a bill. kiosztása.
Mi az a B. és G.? 😊

t

genndy
Van Bestiárium és leírás is a szereplőkőról. B és G.

Köszönöm szépen!<#worship>

Most jut eszembe, hogy van lexikon a játékban ahol ezek le vannak írva? vagy párbeszédek amikből kiderül ki-kicsoda? (valószínűleg kalkulálták azt is, hogy van aki nem játszott egyáltalán az előző 2 résszel)

t

kemszi2
akkor szerintem a 3. lehet,legalább is remélem 😊
genndy
1. Bug
2. Már kártyáztál vele csak elfelejtetted (könnyű meglátni egyébként, mert akivel kártyáztál annál szürke is lesz ez az opció)
3. Megszerezted az összes kártyát amit random dobnak. Kb. 5-6 emberrel több van akitől random kártyát lehet szerezni (ezért nem gond pl. a veleni kovács aki nem hagyja magát kiszabadítani (nálam előjött ez a bug 1.11-el is) mert az ő kártyáját akkor megkapod mástól).

kemszi2
oké de az elsőnél sem ad kártyát
molnibalage83

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Többé-kevésbé, igyekszem spoiler nélkül leírni: ezeket a dolgokat a W3 előtti játékokból és könyvekből lehet ismerni.

Dandelion költő és Geralt régi barátja.
Zoltan törp, vele az V. könyvben ismerkedik meg Geralt.
Triss Merigold. Fiatal de tehetséges varázslónő. Szerelmes Geralt-ba.
Yeneffer, nagyhatalmú varázslónő, Geralt és Yen szeretik egymást, a sorsuk összeforrt örökre, mert egy dzsinn varázslattal összekötötte őket.
Ciri-azaz Cirilla hercegnő. Egy kis királyság Cintra trónörököse amit Nilfgaard elfoglalt. Valamint a hatalmas Nilfgaardi birodalom császárának is a nem törvényes lánya.
Ciri egy Forrás, azaz vannak bizonyos veleszületett képességei, képes uralni a teret, utazni a világok között. Még születése előtt Geralt segített Ciri anyján és nagyanján, majd az ország és családja elpusztítása után ,a kislányt Geralt nevelte és kiképezte a witcherek harcművészetére.
Később Yen tanította mágiára.

A vadak átakarnak jönni a mi világunkba, és hogy átjöjjeneka teljes seregükkel, szükségük van Ciri-re. Ezért üldözik a lányt, és Geraltot és Yent is, akik gyakorlatilag Ciri nevelőszülei lettek.
Egyszerűbb ha megveszel pár könyvet ami az alapot adja. Magyarországon Vaják néven forog.

Sziasztok!
Játszottam az előző 2 játékkal de már nem emlékszem a karakterekre. Szeretném elkezdeni a WH-ot, pár mondatban valaki összefoglalná nekem ki-kicsoda? Dandelion valami költő, Zoltán a törp régi haverok, Triss egy mágus lány, Yennefert a 2. részben üldözték a vadak, Ciri-ről meg sosem hallottam még.
Angol leírást találtam de azt nem teljesen értem.

t