The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Annyi még, hogy a szójegyzékben található bestiáriumban csak azokról a szörnyekről olvashatsz, amikből legalább egy példányt megöltél, vagy ha találtál (és meg is nyitottad, elolvastad) róluk könyvet, feljegyzést. A szereplők leírása hasonlóan működik, csak azokról a karakterekről olvashatsz, akikkel már találkoztál, vagy beszélt róla egy másik karakter. A karakterek leírása a játékban hozott döntéseid alapján módosul!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
t
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Most jut eszembe, hogy van lexikon a játékban ahol ezek le vannak írva? vagy párbeszédek amikből kiderül ki-kicsoda? (valószínűleg kalkulálták azt is, hogy van aki nem játszott egyáltalán az előző 2 résszel)
t
2. Már kártyáztál vele csak elfelejtetted (könnyű meglátni egyébként, mert akivel kártyáztál annál szürke is lesz ez az opció)
3. Megszerezted az összes kártyát amit random dobnak. Kb. 5-6 emberrel több van akitől random kártyát lehet szerezni (ezért nem gond pl. a veleni kovács aki nem hagyja magát kiszabadítani (nálam előjött ez a bug 1.11-el is) mert az ő kártyáját akkor megkapod mástól).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Dandelion költő és Geralt régi barátja.
Zoltan törp, vele az V. könyvben ismerkedik meg Geralt.
Triss Merigold. Fiatal de tehetséges varázslónő. Szerelmes Geralt-ba.
Yeneffer, nagyhatalmú varázslónő, Geralt és Yen szeretik egymást, a sorsuk összeforrt örökre, mert egy dzsinn varázslattal összekötötte őket.
Ciri-azaz Cirilla hercegnő. Egy kis királyság Cintra trónörököse amit Nilfgaard elfoglalt. Valamint a hatalmas Nilfgaardi birodalom császárának is a nem törvényes lánya.
Ciri egy Forrás, azaz vannak bizonyos veleszületett képességei, képes uralni a teret, utazni a világok között. Még születése előtt Geralt segített Ciri anyján és nagyanján, majd az ország és családja elpusztítása után ,a kislányt Geralt nevelte és kiképezte a witcherek harcművészetére.
Később Yen tanította mágiára.
A vadak átakarnak jönni a mi világunkba, és hogy átjöjjeneka teljes seregükkel, szükségük van Ciri-re. Ezért üldözik a lányt, és Geraltot és Yent is, akik gyakorlatilag Ciri nevelőszülei lettek.
Játszottam az előző 2 játékkal de már nem emlékszem a karakterekre. Szeretném elkezdeni a WH-ot, pár mondatban valaki összefoglalná nekem ki-kicsoda? Dandelion valami költő, Zoltán a törp régi haverok, Triss egy mágus lány, Yennefert a 2. részben üldözték a vadak, Ciri-ről meg sosem hallottam még.
Angol leírást találtam de azt nem teljesen értem.
t
off: elkezdtem a witcher 1-et, hááát ... nagyon gáz 😊 Van ott is minijáték, kockapóker. Borzasztó, utálom a kizárólag szerencse alapú játékokat, főleg ha még csal is benne a gép. Azért a gwent mennyivel kifinomultabb lett!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.12. 20:01:44
[merlinw.org]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.11. 10:42:23
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
valaki már bezsákolta? érdekelne hogy mi a tapasztalata
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
OFF: nem lehetne a linkeknél ezt a halvány kék szín lecserélni valami erősebbre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"Ezt és a következő esztendőt teljes egészében a The Witcher 3: Wild Huntnak szenteljük. A második fizetős kiegészítő, a Blood and Wine mellett jó pár egyéb megvalósításra váró ötletünk is akad...".
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mondom, te a bugok számosságát összemosod azok gyakoriságával. Az egyk leggyakoribb hiba...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.10. 23:50:14
Ezt milyen megfigyelésekre alapozod?