The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csata közben nehéz fotogén arcot vágni. 😊
Myselor
mindenkié fura 😄
SzirmosSzisza
Yen feje eléggé fura.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Huh, jó a belátás 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

McFrost
Ma frissített 1,8 Mb-ot a játék, azóta nem indul, érdekes. <#fejvakaras>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

cylonflatus
Igen, mint ahogy a kolléga írta. Annyit tennék hozzá, hogy a játékban rengeteg könyvet lehet találni, mezeket mind érdemes elolvasni, mert ezekben is rengeteg utalást találhatsz régebbi dolgokra, történelmi eseményekre, meg ugye színesíti ill bővíti a lore-t.
Annyi még, hogy a szójegyzékben található bestiáriumban csak azokról a szörnyekről olvashatsz, amikből legalább egy példányt megöltél, vagy ha találtál (és meg is nyitottad, elolvastad) róluk könyvet, feljegyzést. A szereplők leírása hasonlóan működik, csak azokról a karakterekről olvashatsz, akikkel már találkoztál, vagy beszélt róla egy másik karakter. A karakterek leírása a játékban hozott döntéseid alapján módosul!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

kemszi2
a bill. kiosztása.
Mi az a B. és G.? 😊

t

genndy
Van Bestiárium és leírás is a szereplőkőról. B és G.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszönöm szépen!<#worship>

Most jut eszembe, hogy van lexikon a játékban ahol ezek le vannak írva? vagy párbeszédek amikből kiderül ki-kicsoda? (valószínűleg kalkulálták azt is, hogy van aki nem játszott egyáltalán az előző 2 résszel)

t

kemszi2
akkor szerintem a 3. lehet,legalább is remélem 😊
genndy
1. Bug
2. Már kártyáztál vele csak elfelejtetted (könnyű meglátni egyébként, mert akivel kártyáztál annál szürke is lesz ez az opció)
3. Megszerezted az összes kártyát amit random dobnak. Kb. 5-6 emberrel több van akitől random kártyát lehet szerezni (ezért nem gond pl. a veleni kovács aki nem hagyja magát kiszabadítani (nálam előjött ez a bug 1.11-el is) mert az ő kártyáját akkor megkapod mástól).

kemszi2
oké de az elsőnél sem ad kártyát
molnibalage83

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Többé-kevésbé, igyekszem spoiler nélkül leírni: ezeket a dolgokat a W3 előtti játékokból és könyvekből lehet ismerni.

Dandelion költő és Geralt régi barátja.
Zoltan törp, vele az V. könyvben ismerkedik meg Geralt.
Triss Merigold. Fiatal de tehetséges varázslónő. Szerelmes Geralt-ba.
Yeneffer, nagyhatalmú varázslónő, Geralt és Yen szeretik egymást, a sorsuk összeforrt örökre, mert egy dzsinn varázslattal összekötötte őket.
Ciri-azaz Cirilla hercegnő. Egy kis királyság Cintra trónörököse amit Nilfgaard elfoglalt. Valamint a hatalmas Nilfgaardi birodalom császárának is a nem törvényes lánya.
Ciri egy Forrás, azaz vannak bizonyos veleszületett képességei, képes uralni a teret, utazni a világok között. Még születése előtt Geralt segített Ciri anyján és nagyanján, majd az ország és családja elpusztítása után ,a kislányt Geralt nevelte és kiképezte a witcherek harcművészetére.
Később Yen tanította mágiára.

A vadak átakarnak jönni a mi világunkba, és hogy átjöjjeneka teljes seregükkel, szükségük van Ciri-re. Ezért üldözik a lányt, és Geraltot és Yent is, akik gyakorlatilag Ciri nevelőszülei lettek.
Egyszerűbb ha megveszel pár könyvet ami az alapot adja. Magyarországon Vaják néven forog.

Sziasztok!
Játszottam az előző 2 játékkal de már nem emlékszem a karakterekre. Szeretném elkezdeni a WH-ot, pár mondatban valaki összefoglalná nekem ki-kicsoda? Dandelion valami költő, Zoltán a törp régi haverok, Triss egy mágus lány, Yennefert a 2. részben üldözték a vadak, Ciri-ről meg sosem hallottam még.
Angol leírást találtam de azt nem teljesen értem.

t

De,de már át öltöztem,és most az kéne,hogy vezessen egem,de nem teszi
MerlinW
Nem ott kell átöltöznöd?

[merlinw.org]

Hali,az a helyzet,hogy nálam bebuggolt a játék és mikor követnem kéne a komornyikot,az nem mozdul,így tovább se tudok jutni,próbáltam már betölteni egy korábbi mentést,de nem sikerült,valaki tudna segíteni?
Kacatokat szoktak még adni, drót, miegymás, gondolom ami épp akad nála, vagy random. De Egy győzelem után már nem érdemes küzdeni velük, ha csak a lapokra mész. Később már csak mókából is el lehet kalapálni őket újra, de ott meg érdemes a keményebb ellenfeleket keresni, hogy legyen némi kihívás.

off: elkezdtem a witcher 1-et, hááát ... nagyon gáz 😊 Van ott is minijáték, kockapóker. Borzasztó, utálom a kizárólag szerencse alapú játékokat, főleg ha még csal is benne a gép. Azért a gwent mennyivel kifinomultabb lett!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Aha, egyszer győzöl ad kártyát, utána nem.
kemszi2
hmmm...az normális hogy nem kapok kártyát a kereskedőktől az első győzelem után?Csak a pénzt kapom meg,semmi mást (még bazárt sem)
MerlinW
Meghát😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Megmondtam vagy megmondtam? <#circling>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
És tényleg, most olvasom a dobozon.

[merlinw.org]

de..kivételesen mindegyikkel menne...
MerlinW
Dobozos kulcs jó Steam-re? Nem vagyok meggyőződve róla.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.12. 20:01:44

[merlinw.org]

TBTPumpa
Steam-re és Origin-re is jó lesz az. <#circling>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Van egy Heart of Stone GoG-os DLC-m, ha kell valakinek ~1500-ért.

[merlinw.org]

McFrost
Tényleg, köszi, balfasz vagyok 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kemszi2
tab-al ki kell választani használat előtt
McFrost
Valamiért nem tudom elővenni a nyílpuskát egyik percről a másikra, már átnyomtam az egér középső gombját az asztalon is szinte, semmi... ez is valami bug?

Kösz a segítséget! Akkor még nem késtem le róla, most utaztam Skelligére.
Az egy küldetésben van, de így fejből nem tudom, talán a jarl fiához kapcsolódik?
A bálna nem bug, hanem az egyik legviccesebb sidequest, ami Skelligén a tengerparton indul....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... az első skelligei main quest befejezésével (palota, Yen elviharzik) kapod meg. Van egy csapat viking Kaen Trolde és Rannvaig közötti tengerparti részen egy hajó mellett, tőlük lehet felvenni. Az egyik trónkövetelőt segíti a küldetés, egy próbát kell kiálniük a barlangban, de előtte mindenféle vicces füvet meg gombát kell elfogyasztani előtte, aminek a segítségével a bátor harcosok szembesülhetnek saját félelmeikkel és legyőzhetik őket, aka bad trip.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Na rémlett, hogy lementettem azt a képet ez lenne az, erre gondolta.
genndy
Az a bálna valami bug, normálisan a tengeren lehet látni Skellige vizei, felbukkan, fúj egyet és elmerül, de van akinek sikerült megnéznie víz alatt is. Küldetés csak egy rövidke kapcsolódik hozzá, de szárazföldi, nem kell hozzá tengerre szállni. Azt már meg nem mondom hol és mi a neve.

Erősen bóvli kategória úgy 20 ezerért! 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Myselor
hát szerintem borzasztó gyagyi az egész
55 euró+ posta, nem venném meg..ránézésre az anyaga sem valami meggyőző
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.11. 10:42:23

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

witcher official hoodie
valaki már bezsákolta? érdekelne hogy mi a tapasztalata

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Lehet, én nagyon bízom benne, lenne egy más jellegű kérdésem, egyszer láttam egy képet amin egy bálna szerepel, de egy barlangba repül és ilyen víziószerűen van ábrázolva, gondolom az Skelligén érhető el, nekem az kimaradt, hol lehet azt a küldetést megtalálni/felvenni?

OFF: nem lehetne a linkeknél ezt a halvány kék szín lecserélni valami erősebbre.
molnibalage83
Hm... Lesz még W3 keg/kontent?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

2016 még a Witcher-é, ezt mondta Adam Kiciński reagálva a CP2077 jövő évi megjelenésére. A lényeg:
"Ezt és a következő esztendőt teljes egészében a The Witcher 3: Wild Huntnak szenteljük. A második fizetős kiegészítő, a Blood and Wine mellett jó pár egyéb megvalósításra váró ötletünk is akad...".
Nekem se volt kirivo bug

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
Láttál itt posztokat és magukból kikelő embereket bugok miatt vagy kinti fórumon? Na, akkor nézd meg az ACU és RTW2 kiadása utáni értékeléseket, videóket és kommenteket. Mondom, a W3-ban is lehetneg bugok, csak ritkák és nem súlyosak. A listában levő egyik bugot sem láttam soha.

Mondom, te a bugok számosságát összemosod azok gyakoriságával. Az egyk leggyakoribb hiba...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.10. 23:50:14

"A játékosok túlnyomó részének bugmentes a W3..."

Ezt milyen megfigyelésekre alapozod?