The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Real Ultimate Gwent Set
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de ez a Ralf gyerek volt az,nem a játékbeli ezek szerint...pedig küllemre lehetett volna,mert ez is hippy szemüveges 😊
Első alkalommal kaptam egy pofont (valami falu környékén voltam, mögötte emelkedőn az erdő), repültem hátra vagy 3 métert, fél HP-t levitte, én meg fel is vettem a nyúlcipőt.
Másodszorra azt hiszem barangoltam össze-vissza, aztán a kis térképen láttam egy csomó piros pontot, amikor közelebb mentem, akkor láttam, hogy jó pár farkas között ott ment a Lesi.
Mivel mind a két esetben alacsony szintű voltam, így a taktikai visszavonulás mellett döntöttem, illetve messzire elkerültem őket.<#awink>#awink>
De a későbbi küldetéseknél sem emlékszem, hogy ezek valamelyike is szerepelt volna a levadászandó szörnyek listáján. Szerintem vannak benne random Lesik (meg más nagyobb szörnyek) is, amikhez sem küldetés, sem kérdőjeles helyszín nem tartozik.
szerk.: vagy a 2. alatt a Tündervér utánit érted? Mert abban lehet van már
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.25. 20:16:42
azért nem írtaom spoilerbe,mert nem vág a 3.játék történetébe..
Starting Armor and Swords cosmetic replacer
Replaces Wolf School Set With New Viper School Set
De lehet hogy van más páncélcserélő is.
@McFrost: szerintem bug, soha nem találkoztam lesivel küldetésen kívül.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Említették, hogy Triss meghalt (rajta van a neve az emlékhelyen, ahol 14 varázsló meghalt), de a játékban utána határozottan benne van, később előkerül még a könyvben, hogy mégis, hogy nem halt meg vagy mi lesz ezzel?
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.12.24. 21:09:00
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
http://users.atw.hu/havenger/unnamed.gif
Ekkora vigyort azért fura Geralt arcán látni. 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ez meg akkor:
"'Geralt of Rivia' by Art Calavera"

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.17. 13:36:03
Per Aspera Ad Inferi.