The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Szóval frame rate >>>> minden más jelenleg nekem. Amíg a RT-t vagy az true 4K vs checkerboard 4K különbséget elég nehéz észrevenni a pörgő játékmenet alatt, addig mindenki, minden ember, akinek van szeme, látni fogja a különbséget a 30 fps és a 60 fps között. Vagy a 60 fps és a 100+ fps között. Kivétel nélkül, akármilyen messze is ül, akárhogy pörög is a játék - sőt, minél gyorsabb a játékmenet, annál látványosabb a különbség.
Biztos lesz előbb utóbb valami álleejtős játék vele, de még én is várom.
Nekem egyébként a RT-gel az volt a bajom, hogy amíg promókban nagyon jól néz ki, addig valódi játék alatt nagyon kellett sasolni, hogy észrevedd. Persze vannak olyan játékok, ahol több a visszaverődő, tükröződő felület, jobban látszik, de egy átlag játék káoszában pont nem veszed észre, mert nem is arra figyelsz. Shadow of Tomb Raider ilyen volt pl.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Viszont a cyberpunkban megannyi lehetőség lesz, világító neonok, tükrök, pocsolyák, robbanások, előbb kijönne.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2020.09.04. 19:10:48
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"including ray tracing and faster loading times"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.04. 13:01:53
Next PC upgrade: 2022
Jogos, bár Velenben akkora az éhség, hogy lehet még a nekrofágokat is megsütik. Fojtólidérc-vadászat a parton, meg ilyenek. Ghoult azért már nem ajánlanék, sütve sem. Annyi baktérium van benne, hogy biztos a szalmonella fertőzés. A bubópestis mellett.
Az kicsit furcsa hogy a nagyobb lenyek hullai miert nem tartalmaznak hullafizikat (mar a medve se). A kicsik rendbe vannak, ha leesnek, kopirozzak a talajt, de a nagyok merevek maradnak, akar egy hegyoldalban is vizszintesek (fele belog a hegyoldalba, a masik fele meg mered a levegobe). Es Geralt belejuk is setalhat.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.17. 09:52:05
Ja, és megvettem az undviki páncélt. Ugye írtam, hogy nem akarok nehézpáncélt, de hát Skelligén hideg van, meg hát ez egy olyan elképesztően szép páncél, amiben úgy festek mint egy lovag, egy szamuráj, meg egy zerrikániai hercegnő keveréke. Különösen az a vastag fegyvertartó szíj tetszik, amitől olyan, mintha összefüggésben volna a kardjaimmal. Amik a legjobb viperakardok, egységes sötét markolattal, hehe. Ja, és nem olyan ballonkabát, mint a medvepáncélok. 😛 Ez egy közepes páncél méretű (tehát mint a griffpáncél) nehézpáncél vastagságú izé. A witcherek Graf Speeje. Egy zsebcsatahajó vagyok benne.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.12. 08:41:57
Korábban azon szakadtam, mikor a Priscilla éneke után a kocsmában összekaptak a helyiek, és miközben folyik az ordenáré vita, egy másik helybéli külső szemlélőként azt dünnyögi: A világ kultúrális fővárosa. Az bazmeg.
😄D
Jut eszembe van egy-két remek feldolgozás énekileg. Rábukkantam erre a csapatra, ennél jobbat még nem találtam. Ezt meg ezt.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.09. 18:55:45
Közben arra jutottam, hogy ezt a játékot legközelebb úgy kezdem el, hogy felveszem az egészet. Egyszerűen annyi jó dialógus van benne, aminek a kifejezéseit imádnám alkalmazni, és egyszerűen lemaradok róluk. Ki van írogatva így is egy halom mondat, de hát ez így nem elég. Szóval felvenni az egészet, kivágni belőle a jó szövegeket, ez a nagy tervem. De nem mostanra, mert most már benne vagyok nyakig a sztoriban. Rohadt életbe. 😄
Külön tetszik - és ezt mindig értékelem egy íróban - hogy nem fáraszt túl sok leírással, helyette viszont egész fejezetek vannak ahol csak beszélgetnek. Sztorizgatnak a tábortűz mellett, kocsmákban sörözgetve vitatják meg mi történik a világban. De ugyanígy bepillantást nyerünk a magas politikai körökbe is. És persze kapunk jó sok harcot emberek meg szörnyek ellen, jobban megismerjük a witcherek életét. Na és persze nem hiányozhat a szerelmi drámázás sem. Az a legjobb hogy a fantasy ellenére mennyire életszagú.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.06.08. 20:48:47
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 20:07:28
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.06.06. 18:53:09
Igen, egy kicsit bugos.
Na a mágusszöktetés. Tisztára, mint valami zsidómentő akció. 😊 Azt hittem sima lesz Triss maradása, de a hajónál elfordult tőlem, akkor felrémlett bennem, hogy egy korábbi végigjátszásnál mennyi mindent elcsesztem és a Ciri lelépett a fagyba és katasztrófa vége lett, és akkor arra gondoltam, hogy bazmeg, elhagyott a nő. Dikjstra, aki végig segített a szöktetésben mellém szegődött, elkezdte mesélni, hogy milyen volt amikor lekoptatta a Philippa Eilhart, erre egyszer csak mondja hogy fordulj meg, fordulj meg. És ott állt Triss, mégis maradt. Beszarok ezeken a klisés, de zseniálisan alkalmazott fordulatokon. Há' esküszöm a nap fénypontja volt. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 17:43:35
Neha a faklya is akadozik, hiaba van bevalasztva, nem akarja eloszedni. Olyankor lovok egy Ignit es azutan mar eloveszi.
Sej hajak: nekem sokkal jobban tetszik a sima modszer mint a hairworkszos. Az valahogy olyan tul sulyosnak hat. Emez a sima meg lobog a kunyhokban is, de sebaj 😊
"Nincs gyomrom hozzá, hogy ebbe a disznóólba térjek vissza"
😄
Úgy néz ki a szobám, mint a Rozmaring és Kakukk renoválás előtt.
Próbálkozom ezzel a spanyol nemes - konkvisztádor stílussal. Elkezdett tetszeni. De persze a tincs az itt is lifeg a másik oldalon, mer kell a tincs, mer kell ám! Nem baj, ennél zavar a legkevésbé. Pillanatnyilag sokat vagyok Novigrádban, felvettem egy kevésbé antiszociális, kor szerinti divatos stílust. Városban parfümöt is használok, mi Trissnek tetszik. Ő lesz a csajom. Megkínoztatta magát Ciriért, gondoskodik a mágusok menekítéséről, hát nehogy már akkor egy egoista Yentől akarjak valamit, aki amúgy is folyton érezteti, hogy szellemileg alatta vagyok. Egyébként találtam Yenre valami elképesztően jó skint, megpróbálom beapplikálni. Ha sikerül, őrült kísértésbe esem majd. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 10:40:54

Más:
Elkezdett zavarni Geralt haja. Rövid hajjal nagyon béna, az összes hosszú hajnál meg van előre lógó tincs, egy vagy kettő, és ezek kiidegelnek. Folyton azt nézem, ahogy ott lifegnek, mint valami szakadt ruhadarab. Brrr. Egyetlen stílus maradt, az a viking jellegű, aminél oldalt borotva, középen taréj. Csak hát hogy is mondjam, Geralt egy 100 éves, érett agyú fickó, nem fog ilyen retard Seal-kommandós viking komancs fejjel rohangálni. Neki letisztult, konzervatív hosszú frizura áll jól. És mindegyik elbaszott. Próbálok valami modot találni, idáig nem sikerült. Ti tudtok használható hajmodról?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.06. 00:36:00
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.06.03. 20:32:37
Igen a kérdőjel azért idegesít, mert egyszerűen nem hagyja, hogy azt csináljam amit akarok. Mittudomén le kell mennem egy faluba, és akkor nem tudok, mert keresztbe-kasul csalinkázom a térképen, hogy a helyi kérdőjeleket vadásszam.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.02. 21:43:53