The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd visszamész később, a játék elején kár kínlódni vele. Annak idején én is kb. 20-30-szor próbálkoztam, hiába. A játék elején a többi ellenfél simán verhető, csak az a nemes ilyen erős.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Erre a kártyajátékra van segédlet? szarakodok 1-2-3as kártyákkal míg az ellenfél tolja a 10-es lapokat, ennek kurva sok értelme van. Még csak a játék elején vagyok, sima nilfgardi nemessel játszom, 6. partit tolom de mindig csak az első kört tudom megnyerni, többit simán hozza a trükkös kurva lapjaival (meg nekem addigra már nincs is egység kártyám)

t

Én ezt azért nem jelenteném ki ilyen határozottan, izlés kérdése, SZERINTEM pl. az Ofieri jobb, mert az a jelekre ad bónuszt, amit a vipera emlékeim szerint nem.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

McFrost
Köszi!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A vipera felszerelés . Majd hozzájutsz az egyik küldetésben
McFrost
Akkor melyik az és merre lelem? :)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem, de nem rossz.
McFrost
Elkezdtem a kiegészítőt. Az ott felkutatható ofieri szett a legjobb a játékban?

SzirmosSzisza
Ja igen, pl este általában üresebbek a városok :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
meg arra is jó hogy jársz egy érdekes tájon éjjel de megnéznéd nappal is :D párszor csak azért meditáltam hogy világosabb legyen :D
Sok olyan helyzet is lehet, amikor az időt előre akarod tekerni: alszik valamelyik boltos/kovács, vagy el akarod adni a cuccaidat, de még nem termelődött újra a boltos pénze. Éjjel és nappal más az emberek aktivitása, van aki éjjel alszik, a banditák pont fordítva. Bizonyos főzetek/tulajdonságok időjárás napszak függőek, akkor érdemes olyan alvás ritmust kialakítani, hogy ki tudd használni őket.
De szimplán RPG elemként is használhatod, mégis hogy nézne ki pihenés nélkül a játék :) Vagy csak meg akarod nézni egy hegytetőn a napfelkeltét.
Ok. Jó tudni. Köszi
SzirmosSzisza
Utolsó 2 nehézségi szinten nem tölt életet, csak potit.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pont arra jó nagyobb nehézségi szinten, h a potikat feltölti. Az, h mennyit meditálsz, nem számít. Jah, meg még esetleg arra jó, h ha egy küldetés, vagy akármi miatt előre szeretnéd a játékot tekerni valamilyen időpontra.
A meditáció pontosan mire is jó? 3/4-es nehézségi fokozaton játszok, és az életerőm, úgy tűnik, nem tölti. A potikat feltölti, de ezen kívül nem tudom, mit csinál még. Számít az, hogy hány órát meditálok?
dobj már rá egy linket pls. akár privben vagy itt.

én egy modot használok , ami kinyírja a videókat, egy idő után marha idegesítőek.

genndy
Játék könyvtárán belül Mods könyvtár, oda a mod könyvtárát, nem bonyolították túl :D

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

molnibalage83
Ha talán leírás is lenne, hogy a fájlokat hova másoljam be az sokat segítene, mert nem használod MM-et...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nem kell elhinni, ki kell próbálni. Amíg meg saját tapasztalatod nincs, addig meg nem kell magyarázni, hogy biztos kamu...
molnibalage83
Ó, persze. Négyszer akkora méretű textúrák sokaságának betöltése és megjelentítése nem jelent FPS csökkenést. Hiszi a piszi. Ha atomerőműved van, akkor talán.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
jah ilyen mod-oknak 3-4 év után van értelme, pl Skyrimnél mostanában, de a Witcher 1 éves csak könyörgöm. biztos valaki gyakorolni akart
Végre valaki nem 144p-ben nézte a videót :D

Az fps-csökkenésről még nem tudok nyilatkozni, a készítő mindenesetre megnyugtatott (nem mintha aggódnék a konfigommal)

This modification reduces performance?
It depends on your video card and its VRAM, but generally modification doesn't reduce performance. On my Radeon HD7970 3GB I have not noticed any decrease fps and stutters
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.03.26. 15:01:53

t

genndy
Na megnéztem én is ezt a Wiedzmin filmet. Érdekes módon nem akartam kikaparni a szemem és kiégetni az agyam, ez csak szimplán rossz (mind a forgatókönyv mind a rendezés), és ordít róla hogy minimálbüdzséből készült. Aki nem olvasta az első könyvet, az neki se kezdjen, annak pár novellájából készült. De egyébként nem teljesen követhetetlen, csak semmit sem segít hogy éppen ki van a képen. Nincs semmi háttér, szigorúan csak azt látjuk és halljuk a könyvből ami szereplőkkel filmre vihető volt, mindenféle háttérinformáció és narrálás nélkül. A casting viszont nem volt rossz, Duny pl. tetszett, Nennekke sem volt rossz. Geralt mondjuk éppen nem jó, Dandelion sem. Meg nincs sok idejük kibontakozni, mert mindenki csak pár percet van a képen. Úgyhogy összességében a film tényleg rossz, meg gagyi az összes trükk és kardozás, de azért nem totálisan érthetetlen.
A kritika egyébként borzalmas, ettől a faszitól sem nézek meg ilyet többet soha. Ja, és Gerald az nem Gerald, hanem Geralt. Elég unalmas volt negyvenedjére is rosszul mondva hallani. A feliratból sem derült ki? Kétlem hogy eredeti lengyelben nézte volna.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

molnibalage83
Ja, hogy hányszor nagyobb textúrákkal? Az FPS csökkenést meg szarjuk telibe mi...? Ezrt "más" és nem "jobb". Ha azonos felbontású lenne, akkor lenne értelme ilyen összehasonlításnak.

Szóval szerinted azok a szinte tökéletesen textúrázott rönkök nem jobbak az alap barna színű mosódott rönköknél? Az élethűen mohás, koszos cserepek nem jobbak az alap egyszínű, mosódott cserepeknél? Akkor mi lenne a jobb?
Azért a Bethesda játékokhoz is bőven volt patch. Csak oda még mod-pk is kellettek, hogy normális játék legyen :) Pedig azok közelében nem voltak/vannak a Witcher 3 összetetségének.
SzirmosSzisza
Mondjuk ennek picit ellent mond a 10 db patch ami egyenként 2-3GB körül volt :D

kemszi2
nekem pont furán mutatnak az ennyire éles textúrák (gondolok itt a farönkökre) az "elmaszatolt" kisebb felbontású környezetben
Szép-szép a játék, de ezek az élethű tetőcserepek, a megszámolható évgyűrűk a farönkökön, hullámzó víztócsák, valósághű sziklák, stb. sokkal jobban néznek ki és piszok sokat dobnak a hangulaton
Felteszem majd.

t

Nekem sem jutott még eszembe modot használni.

A játék gyönyörű és a Bethesdával ellentétben ezt szinte 100%-os állapotban adták ki. Nem kell küldő segítség a javításhoz. :)
Egyetértek. Semmilyen modot nem használok én se. Felesleges.
molnibalage83
Egyetértek. Ezek a MOD-ok nem jobbak, csak másak. Ennyi.

Sheltem
Most lehet le leszek hurrogva, de pont elég szép ahhoz a játék, hogy szerintem semmilyen modot ne kelljen használni. Szerintem..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Melyik mod-ot használjátok?

Ezt próbálta valaki? elég pöpecnek tűnik:
//www.youtube.com/embed/87km15u0n5A

t

pár másodperc az új DLC-ből
TOMSILENT
Háát nemáár <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

De amikor meg igen is akkor is max annyira hogy "a zászlókon/címereken/melvérteken/ ott volt az XY címer" - szinten. Esetleg még a színeket is megemlíti. Szerintem sima középkori páncélok , ruhák vannak, mint ahogy ez a játékban is látszott.

A filmben/sorozatban meg gondolom összeszedtek némi középkori jelmezt és abban játszottak.
SzirmosSzisza
Az első könyvekben még viszonylag békeidő van és nem nagyon jön szóba egyik nemzeti hadsereg sem.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.03.24. 11:40:00

És most játszottam újra a játékot 1.12.1 patch-el, egyetlen buggal találkoztam, azzal a bizonyos DLC küldetéssel (skellige most wanted), azon felül semmi. Úgyhogy nálad a hiba.

proway
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan grafikus bug-al, hogy hiányosak az épületek?
Úgy értem hogy nincs pl. oldala és keresztül tudok menni rajta, Open Sesame questnél Oxenfurtban elég szájhabzós a dolog.
Verify/Repair-t is csináltam vagy 5x., semmi.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Torrent oldalakon max.
Egyszer anno leültem hogy megnézzem, de hamar kikapcsoltam, annyira gagyi az egész. Nem véletlen határolódott el tőle Sapkowski is.
Amúgy valakinek megvan ez a film? Ezek után csak megnézném, ha jól láttam van hozzá magyar felirat :) Youtube-on nem találtam feliratosat, a lengyelem meg elég gyenge ...
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.24. 09:24:53

Palinko
első felénél járok, de szerencsére nem írja hosszasan le a ruhákat, max a witcher felszerelést, bár később ez változhat
Valamennyire részletezték. Meg , lehet, hogy Sapkowski-nak voltak vázlatai, ruhákról ilyesmikről.
Könyvben emlékeim szerint nincs részletezve a ruházat pl. De lehet rosszul emlékszem.

MerlinW
A film 2001-es, a könyvek '80-as években indultak. Valószínűleg nem a film volt hatással a játékra:)

[merlinw.org]

Ööö...és nem gondolod, hogy például a ruhákat a játékban és a filmben is a könyv alapján mintázták?
Palinko
nem szarkazmus volt, ruhákat nézzétek meg, pl gondolok a vörös katonákra, volt witcherben is hasonló, akkor a nők ruháira, hasonlók voltak a játékban is. szerencsére a borzalmas szörnyeket nem vették át :D de a ruhákból simán ráismertem volna hogy witcher, ha nem mutatják Geraltot sztem akkor is. átolvastam youtuben a hozzászólásokat másnak is feltűnt. Cé Té írja.
Szerintem szarkazmus volt. Remélem.