The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
t
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De szimplán RPG elemként is használhatod, mégis hogy nézne ki pihenés nélkül a játék :) Vagy csak meg akarod nézni egy hegytetőn a napfelkeltét.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az fps-csökkenésről még nem tudok nyilatkozni, a készítő mindenesetre megnyugtatott (nem mintha aggódnék a konfigommal)
This modification reduces performance?
It depends on your video card and its VRAM, but generally modification doesn't reduce performance. On my Radeon HD7970 3GB I have not noticed any decrease fps and stutters
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.03.26. 15:01:53
t
A kritika egyébként borzalmas, ettől a faszitól sem nézek meg ilyet többet soha. Ja, és Gerald az nem Gerald, hanem Geralt. Elég unalmas volt negyvenedjére is rosszul mondva hallani. A feliratból sem derült ki? Kétlem hogy eredeti lengyelben nézte volna.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Felteszem majd.
t
A játék gyönyörű és a Bethesdával ellentétben ezt szinte 100%-os állapotban adták ki. Nem kell küldő segítség a javításhoz. :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezt próbálta valaki? elég pöpecnek tűnik:
t
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A filmben/sorozatban meg gondolom összeszedtek némi középkori jelmezt és abban játszottak.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.03.24. 11:40:00
Találkoztatok már olyan grafikus bug-al, hogy hiányosak az épületek?
Úgy értem hogy nincs pl. oldala és keresztül tudok menni rajta, Open Sesame questnél Oxenfurtban elég szájhabzós a dolog.
Verify/Repair-t is csináltam vagy 5x., semmi.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Egyszer anno leültem hogy megnézzem, de hamar kikapcsoltam, annyira gagyi az egész. Nem véletlen határolódott el tőle Sapkowski is.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.03.24. 09:24:53
[merlinw.org]