The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az tény, hogy nekem nem jött elő soha olyan hiba ami neked, és most frissen végigjátszva minden működött. Próbáltunk segíteni, de cserébe te támadsz, szóval részemről azt csinál és gondolsz amit akarsz. Ez nem "fanboy"-kodás, egyszerű ténymegállapítás. De ha te úgy gondolod a W3 bugtanya, és semmi köze a gépednek ahoz, hogy olyan hibád van ami nálunk nem jött elő (ezek szerint még AMD VGA-val sem), akkor itt nincs mit tenni. Igazad van, bármit mondasz az úgy van, mi vagyunk a hülyék, bocsi!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.08. 08:17:27
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
t
másik bug volt hogy szaladt az npc akit követni kellett, persze nem találta el az ajtót és futott a falnak, de vártam 1-2 percet és rájött hogy mi a baj, pedig azt hittem itt meg fog akadni végleg 😄
a harmadik meg totál jelentéktelen egyik kikötőben a hajó mellett magasan a semmiben állt egy szék ami hát illúzió romboló egy kicsit de nevetségesen semmi, valszeg gyorsutaztam volna és visszajövök már nincs ott.
igazából ezek egy ekkora játékon semmiségek, a videó meg direkt rámegy ilyesmikre mint pl a csónak átugrás ott lehet hogy épp olyan bugot akadályozott meg a program a maga módján, hogy beleszoruljon a csónak modelljébe a karakter ami sokkal zavaróbb lett volna és újratöltést igényelt volna. ennyire szőrszálhasogatóak nem kéne legyünk.
főleg egy olyan év után jártunk amikor megjelent az ac unity, meg abban az évben a batman ott lehetett látni hogy mi az amikor bugos valami 😄 egyébként ki sandboxban nálad az etalon? bethesda, rockstars? ha nem vagy elfogult magad is tudod hogy a skyrimban vagy a gta 5 ben is bármilyen kiváló játékok simán megtalálhatóak ugyanilyen bugok vagy nagyon hasonlóak. még csőjátékokban is elő szokott fordulni 1-2 apróság a sandboxban meg lehetetlen egyelőre hogy ne legyen semmi.
Vagy XCOM2, a töltési idők lassan már a C64 korszakot idézik. Röhej...
Egy olyan vason, amin a W3 majnem fullosan tudja a legtöbb helyen a 24-30 FPS-t egy szaros körökre osztott semmi különleges grafikával nem járó játék bericeg.
Ehhez képest a W3 maga a tökély.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.07. 23:59:45
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Csak arra voltam kíváncsi, hogy az alapjátékban benne volt-e.
t
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként egy ekkora és ilyen összetett játékhoz képest nem vészes.
http://thewitcher3.wiki.fextralife.com/Patch+Notes
jajajaja...bugmentes....ezek a fránya AMD karik mennyi bugot okoznak 😄
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 15:04:53
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
annyi hogy itt nem nagy bugok voltak hanem több kicsi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 13:34:01
t
A fő sziget keleti oldalán , ,,Redgill" település útjelzőjétől kicsit hajózól keletre. Látszik a partról is egyébként egy pici sziget egy nagy fával a közepén. Én így találtam meg.
De másként is fellehet venni a küldetést, ,,from a land far far away" angolul a neve. Youtube-on fent van, de az spoiler-es erősen. Meg érdekes, a videón másképp van kicsit mint ahogy nálam volt, biztos azért mert én csak véletlenül botlottam bele a szigetbe.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.07. 10:01:23
DantesHUN: Szerintem elég sok lehet, azért jó lenne tudni hogy merre van az összes pontosan. Második végigjátszásnál is bukkantam olyan kisebb küldikre, amikkel eddig nem is találkoztam 😄 Például csak hajóztam a szigetek mentén, aztán belebotlottam egy kiláncolt emberbe, megmentem-e vagy nem. Megmentettem, szóval még volt folytatása ennek 😊 Amiről te írsz, azt viszont szerintem még nem fedeztem fel. Le tudnád írni pontosan, hogy merre található ez a küldetés? 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha jól látom pl. AMD kártyád van, nekem meg egy Nvidia 960GTX. Simán lehet az AMD a baja, én pont emiatt szabadultam meg a márkától anno. Mármint nem a witcher, hanem úgy általábban sokszor volt gondom amiatt, hogy AMD és nem Nvidia. Ez van.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.07. 08:16:10
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 00:04:43
t
t
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 09:35:47
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.04.05. 22:19:24
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
t
t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halálfutam,hogy lenne könnyebb ha elsőre úgy kezdeném vagy NG+ esetleg az után ha Normálon végigviszem a játékot?
Csak a trofea miatt kellene majd a Halálfutam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kettőt is elkezdtem xboxon, próbáltam angolul vinni, de rájöttem, hegy x@rt sem értek az angolból, így most újra kezdtem magyarul 😄
Akkor várom, hogy elém ugorjon.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De ezekszerint nem játszottál az 1-el, ha nem tudod ki ő 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8