The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
annyi hogy itt nem nagy bugok voltak hanem több kicsi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 13:34:01
t
A fő sziget keleti oldalán , ,,Redgill" település útjelzőjétől kicsit hajózól keletre. Látszik a partról is egyébként egy pici sziget egy nagy fával a közepén. Én így találtam meg.
De másként is fellehet venni a küldetést, ,,from a land far far away" angolul a neve. Youtube-on fent van, de az spoiler-es erősen. Meg érdekes, a videón másképp van kicsit mint ahogy nálam volt, biztos azért mert én csak véletlenül botlottam bele a szigetbe.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.07. 10:01:23
DantesHUN: Szerintem elég sok lehet, azért jó lenne tudni hogy merre van az összes pontosan. Második végigjátszásnál is bukkantam olyan kisebb küldikre, amikkel eddig nem is találkoztam :D Például csak hajóztam a szigetek mentén, aztán belebotlottam egy kiláncolt emberbe, megmentem-e vagy nem. Megmentettem, szóval még volt folytatása ennek :) Amiről te írsz, azt viszont szerintem még nem fedeztem fel. Le tudnád írni pontosan, hogy merre található ez a küldetés? :)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha jól látom pl. AMD kártyád van, nekem meg egy Nvidia 960GTX. Simán lehet az AMD a baja, én pont emiatt szabadultam meg a márkától anno. Mármint nem a witcher, hanem úgy általábban sokszor volt gondom amiatt, hogy AMD és nem Nvidia. Ez van.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.07. 08:16:10
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 00:04:43
t
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
t
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 09:35:47
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.04.05. 22:19:24
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
t
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Halálfutam,hogy lenne könnyebb ha elsőre úgy kezdeném vagy NG+ esetleg az után ha Normálon végigviszem a játékot?
Csak a trofea miatt kellene majd a Halálfutam.

A kettőt is elkezdtem xboxon, próbáltam angolul vinni, de rájöttem, hegy x@rt sem értek az angolból, így most újra kezdtem magyarul :D
Akkor várom, hogy elém ugorjon.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De ezekszerint nem játszottál az 1-el, ha nem tudod ki ő :)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://youtu.be/KoL1NRh8JOI
A másik kérdésem, hogy az ingyenes dlc-k telepítve vannak, mikor kapom meg őket? Jennefernél aktiváltam az új kinézetet, ő megkapta, de pl. az armorok meg új küldik nincsenek az inventoryban/mapon
t
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
t
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.31. 16:42:38
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/