The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Számszerűleg sok apró bug volt, de első végigjátszás során csak egy major quset buggal találkoztam. Ahhoz képest, hogy az ACU és RTW2 milyen állapotban jöttek ki a W3 gyakorlatilag bugmenetes volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

amúgy nekem nem tűnt bugosabbnak mint bármely más mostanában megjelent AAA játék
annyi hogy itt nem nagy bugok voltak hanem több kicsi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Öhm, jaj. A W3-ban (csak úgy mint az előző részekben) hemzsegtek a bugok. Mielőtt valami fanboy elkezdi csapkodni a billentyűzetet nézzen patch notest, vagy videót a W3 glitcheiről, amik érdekes módon nem a PC/konzol komponensei idéztek elő hanem a rossz programozás. Mire eljutottak az 1.12.1-ig, több száz kisebb-nagyobb bugot javítottak, ez még nem jelenti azt, hogy ne forduljon elő néha-néha valami. Ne legyetek már ennyire elfogultak és rögtön a VGA-ra fogni a dolgokat, ha valamit fel lehet róni a lengyeleknek, akkor azt hogy piszok sok bug van a Witcherekben. Ettől még utóbbi évek egyik legjobb játéka meg minden, de ne maszatoljunk már és mutogassunk, ha bugról van szó...pláne mi köze a VGA-ak ahhoz, hogy a program hibásan kezeli néha az acél/ezüstfegyvert, plusz eltűnnek? :D
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 13:34:01

t

Basszus! Ez a küldetés nekem is kimaradt. Pedig kétszer is végigvittem és igyekeztem mindent bejárni.
https://witcher3map.com

A fő sziget keleti oldalán , ,,Redgill" település útjelzőjétől kicsit hajózól keletre. Látszik a partról is egyébként egy pici sziget egy nagy fával a közepén. Én így találtam meg.
De másként is fellehet venni a küldetést, ,,from a land far far away" angolul a neve. Youtube-on fent van, de az spoiler-es erősen. Meg érdekes, a videón másképp van kicsit mint ahogy nálam volt, biztos azért mert én csak véletlenül botlottam bele a szigetbe.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.07. 10:01:23
Nekem is AMD van még sincs ilyen gondom :)
Zegi Norbi HUN
Nálam biztos, hogy valamelyik mód zavar be :)

DantesHUN: Szerintem elég sok lehet, azért jó lenne tudni hogy merre van az összes pontosan. Második végigjátszásnál is bukkantam olyan kisebb küldikre, amikkel eddig nem is találkoztam :D Például csak hajóztam a szigetek mentén, aztán belebotlottam egy kiláncolt emberbe, megmentem-e vagy nem. Megmentettem, szóval még volt folytatása ennek :) Amiről te írsz, azt viszont szerintem még nem fedeztem fel. Le tudnád írni pontosan, hogy merre található ez a küldetés? :)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Palinko
Nincs.
Volt a játékban egy bizonyos Anna Henrietta hercegasszony?
Akkor átfogalmazom. A Te gépeddel van baja, így jobb? :)
Ha jól látom pl. AMD kártyád van, nekem meg egy Nvidia 960GTX. Simán lehet az AMD a baja, én pont emiatt szabadultam meg a márkától anno. Mármint nem a witcher, hanem úgy általábban sokszor volt gondom amiatt, hogy AMD és nem Nvidia. Ez van.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.07. 08:16:10

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Persze hogy nálam, köztudottan nem javítottak több száz (ezer?) bugot a tizenvalahány patchben és véletlenül se maradhatott benne anomália :D (amúgy sem mondtam, hogy állandó hibáról van szó)
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 00:04:43

t

Én lassan végzek a kieg újra végigjátszásával is, végig 1.12.1 és semmi hasonló hibát nem találtam. Szóval nálad a gond.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Beszarás. Mindig találni új küldetést a játékban. Hihetetlen Mennyi lehet összesen? A Skellige főszigettől van egy kicsi sziget rajta egy nagy fa. Ott találtam egy hullát ,meg levelet, majd vissza Velenbe ahol egy ismeretlen nyelven beszélő nőt és gyerekét védtem meg.
Az se rossz. Nekem volt egy időszak amikor "csobbanás" hangot adott ki mikor leszálltam a lóról.. vicces volt :D

t

Zegi Norbi HUN
Nekem nagy ritkán Geralt szokott teljesen eltűnni, ilyenkor újra betöltöm a mentést, aztán kész :)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Másnál is van fegyver-bug? néha eltűnik a kardom ami fel van szerelve (üresnek mutatja a felszerelésemnél a slotot, mintha nem lenne ott semmi, de a statjait mutatja) pedig a kezemben / hátamon van. Meg volt, hogy az ezüstkardot az acélkard helyére tudtam csak betenni. Általában teljes kilépés megoldja a dolgot, de azért elég gáz. 1.12 patch
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.06. 09:35:47

t

Egy fontos kérdés: Van a magyarításban magázódás?
Hát, nem tudom... Én nem láttam még olyan jelenetet, amiben válaszolnod kell, de látószögön kívül vagy...
SzirmosSzisza
Szerintem Geralttal vagy csak épp Cirit mutatja a kamera.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Oké. Nekem meg feltűnt a hibás(?) szöveg...
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.04.05. 22:19:24
genndy
Szerintem egyszerűen a képet kell nézni a falon.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

"Only doing this for Ciri"? De Cirivel vagy, nem?
megvan...

t

Párbeszédekben van "meggyőzés" opció (káprázat) ahol nekem azt írja 2. meg 3. szint szükséges az opcióhoz, pedig 3/3-ra van fejlesztve. Ilyenkor mi van?

t

SzirmosSzisza
Aranyos :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Üdv.
Halálfutam,hogy lenne könnyebb ha elsőre úgy kezdeném vagy NG+ esetleg az után ha Normálon végigviszem a játékot?
Csak a trofea miatt kellene majd a Halálfutam.
Vagy az, vagy egy gomba....:)
Pont az :D
mi a f*sz? :D

Palinko
lazák nagyon :D ez talán még jobban tetszik mint múltkor, hogy majd lesz olyan witcher amivel dandeliont alakítjuk és lanttal harcolunk stb :D
McFrost
De játszottam, de megfakult az emlék, vagy nem vittem végig, nem tudom, ez is megfakult. :D Pedig az tisztán bennem van, hogy egy mocsaras részen bolyongok, ahol téglagyárosok laktak?, vagy hasonló.
A kettőt is elkezdtem xboxon, próbáltam angolul vinni, de rájöttem, hegy x@rt sem értek az angolból, így most újra kezdtem magyarul :D
Akkor várom, hogy elém ugorjon.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Majd késöbb találkozol vele, mert lesz hozzá küldetés.
De ezekszerint nem játszottál az 1-el, ha nem tudod ki ő :)
McFrost
Ezzel a taggal még nem találkoztam és fogalmam sincs merre lehet.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

RatBaG
//www.youtube.com/embed/KoL1NRh8JOI

Per Aspera Ad Inferi.

:DDD
http://youtu.be/KoL1NRh8JOI
SzirmosSzisza
Akkor van vége, ha valaki passzolja a kört vagy nem tudsz több lapot tenni (vagy akciót végrehajtani).

Min múlik, hogy a körnek mikor van vége? van amikor 4-5 kártyát lerakunk és akkor van vége, de most leraktunk 2-2 kártyát és akkor volt vége. Nem látom, hogy ez mitől függ.

A másik kérdésem, hogy az ingyenes dlc-k telepítve vannak, mikor kapom meg őket? Jennefernél aktiváltam az új kinézetet, ő megkapta, de pl. az armorok meg új küldik nincsenek az inventoryban/mapon

t

SzirmosSzisza
Max 1-2 küldetés van amihez kell tudni kártyázni, de azok se főküldik. Igazából fun minigame.

Ezek a kártyák amúgy nem számítanak, ugye? Mármint achiecmentet adnak gondolom, de ezen kívül nem érdekes(?)
Ha nem játszol mindenkivel rögtön, amint összefutsz. Mármint olyanokkal, akiknél nincs Gwentes küldetés, akkor szopás utólag beszerezni a kihagyott kártyákat, mert fene se tudja már, h kivel játszott, kivel nem, kitől vett kártyát, kitől nem. Én első végigjátszáskor pont így jártam. :D
Az addig nyitva marad, amíg minden létező kártyát be nem gyűjtesz, ami kicsit szöszölős dolog. A link szerint, Thaler-től lehet megszerezni. Nem tudom, én mindenkivel játszottam, akivel csak találkoztam.
McFrost
Még nyitva van a szerezd meg mind küldi, de Geralt nincs meg, valahol akkor nem figyeltem egy kártyás sztorira.

Persze. Fejből meg nem mondom kitől, de vannak bizonyos NPC-k akik értékes lapot adnak, van a neten erről felsorolás. ki mit ad. Szerintem ittl leírják.
McFrost
Amúgy önmagam kártyalapját meg lehet nyerni egyáltalán?

genndy
Egyébként van: PH Gwent

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Külön van nehézségi szint a Gwenthez.
8. vereség után ragequit a játékból :D nehézségi szint befolyásolja a kártyát?

t

molnibalage83
Gyengébb ellenfelekkel kell játszani. A nevesincs falukban levő kereskedőkkel, kovácsokkal, stb. Azoknál is elég vakszerencse alapon megy az elején. Van, hogy simán két menetben megver zsinórban, aztán olyan leosztást kapok, hogy mind a két körben lealázom. Mikor a paklid értéke már 80-90 táján van (asszem), akkor lesz lényegesen könnyebb. A kémekkel és időjárás lapokkal lehet nagyon durván trükközni. Felnyomod két kémmel a közleharcos sort mondjuk, aztán nyomsz egy olyan időjárás lapot, hogy a két kártya fog érni 1+1-et, neked meg van +4 lapod. Onnan elég nehéz veszteni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.31. 16:42:38

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

SzirmosSzisza
Elején érdemesebb fogadósokkal, boltosokkal játszani, ők gyengébbek. Amúgy általában egy fagy kártya sokat segít.