The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ciri-s rész bár nem stopperrel mértem meg is volt 5-10 óra. inkább 5, de aki nem rohant annak több is.
pár dlc-vel lélegeztetőgépen tartani felesleges, inkább koncentráljanak a CP2077-re, adják ki idén év végén (valószínűtlen) vagy jövő tavasszal (talán) és kezdjenek bele a W4-be. igazából lehetne a 3-ból rétestésztát csinálni mert nagyszerű alap és még jövőre is jönnének ki hozzá expensionok stb, de ez csak azt jelentené, hogy hátráltatja a következő rész megjelenését.
úgy hallottam a CP2077 csapatot meg a Witcher csapatot nem nagyon szándékozzák keverni, de akkor is ha a Witcher csapat még a 3. résszel foglalkozik nincs ideje a 4.-re, akik meg játszanak mindkét csapatnál hátráltatják a CP2077 et ami hátráltatja majd a Witcher 4 megjelenést stb. remélem érthető mire gondolok és belátjuk, hogy legjobb ha a blood and wine lezárja ezt a fantasztikus történetet.
nem örülök én sem Geralt elvesztésének, de ez a 3. rész a legjobb ami történhetett "vele", a másik két opció, hogy unalmassá nyújtják és érdektelen lesz vagy valami katasztrofális részbe került volna a lezárása
A következő dolog, amiben teljes képzavarban vagy azok a bugok. Nevezhetjük programhibának, anomáliának. Ha programoztál volna (tudom, hogy nem) akkor tudnád, hogy van több fajtája. Vannak állandó hibák, gyakoriak, ritkák, stb. Rengeteg dologtól függ, hogy valakinek előjön-e vagy sem. Ezt a patch notesba jelölik is (amit tudom, hogy nem néztél meg, mert akkor nem erőlködnétek, hogy mennyire bugmentes a játék) "rare issues"-ként. Ez azt jelenti, hogy nem állandó hiba, és nem is jelentkezik mindenkinél és mindenhol. Így az, hogy te pont nem találkoztál vele az nem mérvadó, szerencsére én sem találkoztam olyan hibákkal mint amiket most is írnak a W3 hivatalos fórumján. Vagy azt hiszed, hogy a már több száz javított bug mindenkinél előjött? ugye nem? :D
Végezetül nem gondolom, hogy bugtanya lenne a W3, tekintve majdnem tökéletes a játék, így eltörpül ez a pár benne maradt bug (amit lehet a 1.13-ban javítanak majd) <#wink>#wink>
t
CPR azt nyilatkozta, hogy 2016 még a witcheré, na már most június körül érkezni fog az utolsó kiegészítő, és utána mi lesz az év hátralévő felében, tuti az idei E3-on lesz CP2077, de reméljük valami a witcherrel kapcsolatban is.
Egyébként a PlayON nyárra igéri a 6. kötetet magyarul.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2016.04.09. 18:11:24
Vagy lehet, olyan pálya részek kerülnek oda, mint ügye a viperkardos, tehát nem szabadonbejárható . Valami céljuk biztos volt, nem csak úhy odaprogramoznak egy területet, meg tavakat.
Ja és mindez annak tükrében is érdekes, hogy semmi infó nem szivárog ki a második kiegészítőről.
Illetve, azt mondták terveznek még dolgokat, volt valami ilyesmi nyilatkozat is.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.09. 17:52:03

Nekem elég fura, hogy vannak nagy részek, amik elvileg kidolgozottak, de mégsem lehet oda menni. Mert ez nem olyan mint a térkép széle máshol, hát milyen messze van a térkép tényleges széle, és milyen nagy a terület ami nem járható be, és szárazföldön csatlakozik a bejárható területhez, hegy, folyó sem választja el, egyszerűen a piros vonalon túl nem lehet menni. Nekem az a érzésem ,hogy később kerül oda még valami. Bár ügye a köv. kiegészítő meg új területet kap...fene tudja.
Nincs mod amivel mégis át lehet menni?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.04.09. 15:33:23
Egy olyan kérésem lenne,hogy nem tudom,hogy kell új játék pluszt indítani másodszor.Sehogy se sikerül.A story-t 68-as szinten fejeztem be és folytatnám innen megint,csak olyan régen volt már,mikor 30-ason csináltam ezt a módot,hogy teljesen elfelejtettem.
Le tudná írni valaki lépésről-lépésre,hogy hogy is kell,mert szerintem valamit rosszul csinálok.
Köszi! :)
Petike
genndy: én ezt próbáltam, de valszeg valamit elcsesztem mert nem indult utána a játék. Ha valakinek sikerült működésre bírnia az leírhatná pontoson mit hogyan csinált, mert ez jól jönne nekem is
Ez sem tökéletes, de a legjobb amit találtam. Igénytől függően több változata is van, el kell olvasni a leírását.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.04.08. 12:41:39
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az tény, hogy nekem nem jött elő soha olyan hiba ami neked, és most frissen végigjátszva minden működött. Próbáltunk segíteni, de cserébe te támadsz, szóval részemről azt csinál és gondolsz amit akarsz. Ez nem "fanboy"-kodás, egyszerű ténymegállapítás. De ha te úgy gondolod a W3 bugtanya, és semmi köze a gépednek ahoz, hogy olyan hibád van ami nálunk nem jött elő (ezek szerint még AMD VGA-val sem), akkor itt nincs mit tenni. Igazad van, bármit mondasz az úgy van, mi vagyunk a hülyék, bocsi!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.08. 08:17:27
t
másik bug volt hogy szaladt az npc akit követni kellett, persze nem találta el az ajtót és futott a falnak, de vártam 1-2 percet és rájött hogy mi a baj, pedig azt hittem itt meg fog akadni végleg :D
a harmadik meg totál jelentéktelen egyik kikötőben a hajó mellett magasan a semmiben állt egy szék ami hát illúzió romboló egy kicsit de nevetségesen semmi, valszeg gyorsutaztam volna és visszajövök már nincs ott.
igazából ezek egy ekkora játékon semmiségek, a videó meg direkt rámegy ilyesmikre mint pl a csónak átugrás ott lehet hogy épp olyan bugot akadályozott meg a program a maga módján, hogy beleszoruljon a csónak modelljébe a karakter ami sokkal zavaróbb lett volna és újratöltést igényelt volna. ennyire szőrszálhasogatóak nem kéne legyünk.
főleg egy olyan év után jártunk amikor megjelent az ac unity, meg abban az évben a batman ott lehetett látni hogy mi az amikor bugos valami :D egyébként ki sandboxban nálad az etalon? bethesda, rockstars? ha nem vagy elfogult magad is tudod hogy a skyrimban vagy a gta 5 ben is bármilyen kiváló játékok simán megtalálhatóak ugyanilyen bugok vagy nagyon hasonlóak. még csőjátékokban is elő szokott fordulni 1-2 apróság a sandboxban meg lehetetlen egyelőre hogy ne legyen semmi.
Vagy XCOM2, a töltési idők lassan már a C64 korszakot idézik. Röhej...
Egy olyan vason, amin a W3 majnem fullosan tudja a legtöbb helyen a 24-30 FPS-t egy szaros körökre osztott semmi különleges grafikával nem járó játék bericeg.
Ehhez képest a W3 maga a tökély.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.07. 23:59:45
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Csak arra voltam kíváncsi, hogy az alapjátékban benne volt-e.
t
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként egy ekkora és ilyen összetett játékhoz képest nem vészes.
http://thewitcher3.wiki.fextralife.com/Patch+Notes
jajajaja...bugmentes....ezek a fránya AMD karik mennyi bugot okoznak :D
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.07. 15:04:53
t
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás