The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hölgyek? Érkezési sorrendben :D
Asszem a fő csajszi az Anna Henrietta, aki a most - magyarul most - jövő könyvben is lesz.
Count Adyn
egy?:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Van egy olyan érzésem, az első képen szereplő elegáns hölgyek közül valamelyik meglesz Geraltnak.

Az utolsó előtti képen szereplő nagy rovarizék már szerepeltek az első részben , Százlábúak. Utálatos lények.
molnibalage83
Ó, azog a köcsög férgek, hogy utáltam őket a Witcher első részében... Ideje lenne már az első kieget végigtolni a második végigjátszásossmal. Videót is vágtam belőle...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Beteszem legközelebb, ha szólsz az sg-nek, hogy mobilról is normálisan lehessen használni a fórumot 2016-ban :)
Palinko
legalább betetted volna

A Witcher FB oldalán vannak képek az új kiegből! :)
A 4es kérdésre azt hiszem a játékban is, de könyvekben is benne van a válasz.

Ott találkozik Geralt egy Varys nevű gyógyfüves professzotrral és pár apró jelből rájön hogy vámpír. Meg is jelzi hogy nem semmi erősségű lehet ha el tudja nyomni a saját mágikus kisugárzását úgy hogy a medál sem jelzi...
molnibalage83
A Witcher lényege nem a bossfight és ez nem egy harcra kiehegyezett játék finoman szólva. A történet, ameddig idáig eljutsz az epic, a mellék questekkel együtt. Ezen felül E. indokai finoman szólva nem túl összetettek... Kicsit az az érzésem, hogy nem látod a fától az erdőt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Milyen nehézségi szinten toltad? Feljebb azért elszórakozik vele az ember, de nyilván nem egy 12 fős raid bonyolultságú boss :) De annyira tényleg nincs túlbonyolítva a harcmenete, ez tény. Egy elementál szűk helyen sokkal bosszantóbb tud lenni ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

genndy
1. Nem tudod meg a legvégét, bármit lehet gondolni, pozitívat vagy negatívat.
2. Nem volt igazi a gyerek. Pl. egyszer sem sír (illetve ha igen, akkor az az igazi gyerek a hátsó szobából)
3. Magas szintű vámpíroknál nem rezeg (ez mondják is, vagy ebben a küldetésben, vagy egy másik ilyenben).
4. Nem, attól függően hol jársz a főküldiben max. épphogy megemlítik csak őket.
5. Igen, játékon belül inventoryban "C". De a Galaxy kliens is számolja (bár nálam az pont bugos. Meg a játéké is lehet bugos).
6. Lehet hogy kicsit összecsapták, de nekem nem volt csalódás (a többinél meg az összes nagyobb mobnál már bőven elegem volt a bossfightokból).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Palinko

1. nincs, eltűnik, kártyázást is tudd le vele előtte, mert aztán már nem tudod, annak ott vége én is ezt választottam.
2. az mintha abba a szellemjárta házban lett volna és illúzió volt csak nem? ez most nem ugrik be már így egy év távlatából
3. ez jó kedés, lehet a vámpírt nem érzékeli szörnynek mert túl humanoid. witcher 1 ben sem rezgett az éjjeli házban még át nem alakultak, bár ott rögtön tudtad hogy vámpír
4. semmi összefüggés talán majd az utolsó kiegben lesz valami (bár vad falka már nem). Shani van az első kiegben, akit szintén a witcher 1 ben szerethettünk meg
5. kijelzi, inventoryból is elérhető a statisztika sztem, bár nekem mintha elvett volna pár órát (10+) első végigjátszásnál. mert emlékeztem már x óra volt benne aztán meg kevesebb lett :D ha alaposan kijátszottad nem is kérdés hogy 100 órán túl vagy csak az a kérdés, hogy mennyivel
Kérlek, világosítsatok fel pár dologban (spoileres kérdések)

1, a Véres Bárónak nincs befejezése? mi lett a feleségével ha azt választottam vigyék el egy hegyi gyógyítóhoz? a lányával? ő csatlakozott valakikhez (boszorkányvadászok?) de később nincs párbeszéd vele?
2, Cerys-szel volt egy küldetésünk, ahol Udalryk gyerekét dobtuk a tűzre. Persze rögtön kiderül, hogy nem ő volt az, de akkor kinek a gyerekét dobtuk a kemencébe?
3, a Witcher-medál nem kezd rezegni ha szörny/veszély/mágia van a közelben? volt egy boncolásos küldetés, ahol kiderült a boncmester egy magas szintű vámpír, hogyhogy nem jelezte?
4, a kiegészítő valamilyen formában összefügg az alapjáték befejezésével? tehát szerepel benne Jennefer, Ciri, Vad Falka, stb.?
5, nem Steames játék esetén valahogy kijelzi a játék hány órát játszottunk?
6, Eredinnel való végső harc csak szerintem volt kiábrándítóan fantáziátlan, sablonos és nem méltó a játékhoz? mármint az egész játék arra ment ki, aztán volt 2 mondatos béna beszélgetés "na mondani akarok valamit de majd utána ha legyőztelek" majd egy szimpla küzdelem, amit még bossfightnak se lehet nevezni. (boszorkányok legyőzése, meg Eredin kapitánya is totál gagyi volt, de az nem bosszantott annyira mint A NAGY VÉGSŐ harc)
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.22. 01:07:45

t

Woooowww....<#guluszem1> az pro...<#eljen>
RatBaG
Palinko
úgy remélem hogy megjön valóban júniusban, mert ugye 2016 második fele a hivatalos, június meg éppen az első fele még az évnek :D bár ha a nyári üresjáratra dobják be az sem rossz, sztem figyelembe veszik a többi játék megjelenést és ahhoz is igazgatják.
Na, találtam egy excel táblát, ami alapján végigmentem az összes paklin, és végre meglettek a hiányzó lapok. Végre kész a gwent küldetés is, mostmár csak 2 bugosat kell kibogozni (skellige most wanted és fools's gold) hogy tiszta legyen a quest lista :)

A Witcher 3 ban nem igazán éreztem ilyen üresjáratot. Üresjárat akkor volt amikor én akartam és elmentem melléküldetéseket csinálni. Vagy csak lovagoltam... :)
sajna azért üresjárat van benne így is bőven, néha úgy húzzák vonják a történeteket mint a rétestésztát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Még jó. Ha békés lenne mi a fenét csinálnánk benne?
Huhh borítóból kiindulva Tussain mégsem lesz olyan békés hely, mint ahogy a W3-ban talált könyvek leírják. :)
MerlinW
Pont az volt a fejlesztők célja, hogy ne legyen ilyen, minél kevesebb üresjárat legyen a játékban. Különben olyan lett volna, mint a halál unalom DA:I.

[merlinw.org]

jajaja, mióta várom . A másik két pakli is meglesz kézzel foghatóan. Király.
Végre megtaláltam a megoldást.

Úgy látom akkor ezzel lesz teljes a gwent pakli. Azt a figurát vajon kiadják gyűjtői boxba, vagy csak grafika vajon?

nem találom a nagy kutat. A másik megoldás egyszerű, de kíváncsi lennék erre a feladványosra.
találtam kis kutat utána hintát majd kriptát. Hol keressem a nagy kutat? A kastélyba be kell menni? ott ha lefelé megyek a folyosón tükör előtt leszakad a folyosó és leesek, ott keressem kutat?

Palinko
egyébként én is így gondolom, nekem spoiler még nem rontott el semmit, mert nem keretbe foglalt kis novellák, hanem olyan dolgok, hogy nem is értem, elfelejtem stb mire eljutok odáig. aztán a játék után már érthetővé válik
Jogos. :) Akkor fél évvel a megjelenés után már tökmindegy. Szerintem 2-3 hónapig illik spoiler tagelni. Utána már egy rajongói fórumon szerintem nem kell.
Palinko
már megbocsájts, de a kiegről beszélgettünk ami fél éves :)
1 éves játéknál szerintem már mindegy :)
Mondjuk az ilyesmit illik spoiler-be zárni ... néha olyan dolgokat spoiler tagoltok amit tök felesleges, ami meg tényleg az, azt nem rakjátok bele ... pedig nem egy nagy magic megérteni a jelentését imho.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.13. 22:51:18

Kibeszélt tükörről? A kútban van a nyom, és a falra kell Aard és jön a víz :)
Palinko
vagy a witcher youtube érzéked, mindegy hány tükröt pusztítasz el nem az a megfejtés csak tévút
A legvégén a van egy nagy kút, ott a megoldás. Használd a witcher érzéket.
A kiegészítőben meg lehet csinálni a végét, hogy Olgierd mellé állok? Nekem lejár az időm mielőtt megoldanám O'Dimm feladványát, szaladgálok egyik tükörtől a következőig, de nincs vége. Út közben két helyen vizsgálódok, ami felvet lehetőségeket a feladványhoz, de nem eleget. Nem találtam meg megvizsgálandó helyet, tárgyat?

Bár mondjuk ha nem vagy witcher, akkor elvileg ezek az italok megölnek , mert a főzeteik a sima emberek számára mérgek. Hát nem is tudom...
Ok! Azt is kipróbálom!<#nevetes1><#eljen>Megyek is összedobom úgyis sötét van már
Úgy nézki lesz a PAX-on valami, és lehet jún. 7-én jönn ki.
Igyál macskafőzetet. Mármint te magad, a valóságban. Minden kivilágosodok,
Kipróbáltam...műxik!<#eljen><#papakacsint> Köszi még egyszer!
THX! kipróbálom! Tehát játékon belül állítsam keret nélküli ablakos módban, majd vissza full képernyőre és láss csodát??? :-)
Jól értelmeztem?
genndy
Keret nélküli ablakosból tedd át teljesképernyőre. Magic.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok! Tud valaki nekem arra megoldást hogy világosabb legyen a játék? Hiába állítom játékon belül a gammát nem is reagál rá sajnos! A monitor is max fényerőn van és a játék mégis kicsit sötét! Csak ezzel a játékkal tapasztalható ez a probléma! :-(
Még annyi hogy amint említettem játékon belül amikor állítom a gammát hiába húzom balra-jobbra nem változtat semmit!!
Előre is köszönöm ha valami ügyes ember erre tud nekem megoldást!
Remélem a jövő heti PAX-on jön egy trailer a kiegről. Ideje lenne :)
Zegi Norbi HUN
Az olvasottak alapján igen :D

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Azt írja sapkowski kellemetlen cinikus ember. Hm. Mint kicsit Geralt?
A fordító mentségére szóljon, hogy a kiadó a könyvek jogai vette meg, maga a witcher szót a CPR találta ki, és le is védette, lehet, hogy akkor arra is kellett volna jogot venni, legalábbis én így tudom. Itt van két interjú a fordítóval, Szathmáry-Kellermann Viktóriaval, beszél a vaják szó fogadtatásáról, magáról Sapkowskiról milyen ember, stb.
A "Dandelion" és "witcher" minden nyelven le van fordítva ezek csak az angol változatok, a magyar fordítás nem az angol alapján készült.
Palinko
először én is kiakadtam nagyon mikor a vaják elég béna nevet adták, mert vajákos asszony jut az ember eszébe, aki esetleg mágia valamilyen szintjével foglalkozik, de inkább ilyen gyógyfüves, nem rossz választás, de nem illett hozzá. most ahogy olvasom a könyvet már egyáltalán nem zavar, lehet az évek óta elfogadtam tudat alatt :D

Dandelion magyarítása meg elég találó csak megint olyan furcsa név :D viszont ha angolok lennénk a Dandelion sem lenne sokkal kevésbé furcsa :) elég nagy huzavona lehet szerintem hogy kit mit hogy fordítanak, más fantasy könyveknél néha kikerült egy két nyilatkozat mi hogy miért lett fordítva. egyébként én is eredeti megtartása párti vagyok, bár a Kökörcsin valahogy tetszik bár furcsa meg minden :D