The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem a fő csajszi az Anna Henrietta, aki a most - magyarul most - jövő könyvben is lesz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az utolsó előtti képen szereplő nagy rovarizék már szerepeltek az első részben , Százlábúak. Utálatos lények.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
2. Nem volt igazi a gyerek. Pl. egyszer sem sír (illetve ha igen, akkor az az igazi gyerek a hátsó szobából)
3. Magas szintű vámpíroknál nem rezeg (ez mondják is, vagy ebben a küldetésben, vagy egy másik ilyenben).
4. Nem, attól függően hol jársz a főküldiben max. épphogy megemlítik csak őket.
5. Igen, játékon belül inventoryban "C". De a Galaxy kliens is számolja (bár nálam az pont bugos. Meg a játéké is lehet bugos).
6. Lehet hogy kicsit összecsapták, de nekem nem volt csalódás (a többinél meg az összes nagyobb mobnál már bőven elegem volt a bossfightokból).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1. nincs, eltűnik, kártyázást is tudd le vele előtte, mert aztán már nem tudod, annak ott vége én is ezt választottam.
2. az mintha abba a szellemjárta házban lett volna és illúzió volt csak nem? ez most nem ugrik be már így egy év távlatából
3. ez jó kedés, lehet a vámpírt nem érzékeli szörnynek mert túl humanoid. witcher 1 ben sem rezgett az éjjeli házban még át nem alakultak, bár ott rögtön tudtad hogy vámpír
4. semmi összefüggés talán majd az utolsó kiegben lesz valami (bár vad falka már nem). Shani van az első kiegben, akit szintén a witcher 1 ben szerethettünk meg
5. kijelzi, inventoryból is elérhető a statisztika sztem, bár nekem mintha elvett volna pár órát (10+) első végigjátszásnál. mert emlékeztem már x óra volt benne aztán meg kevesebb lett :D ha alaposan kijátszottad nem is kérdés hogy 100 órán túl vagy csak az a kérdés, hogy mennyivel
1, a Véres Bárónak nincs befejezése? mi lett a feleségével ha azt választottam vigyék el egy hegyi gyógyítóhoz? a lányával? ő csatlakozott valakikhez (boszorkányvadászok?) de később nincs párbeszéd vele?
2, Cerys-szel volt egy küldetésünk, ahol Udalryk gyerekét dobtuk a tűzre. Persze rögtön kiderül, hogy nem ő volt az, de akkor kinek a gyerekét dobtuk a kemencébe?
3, a Witcher-medál nem kezd rezegni ha szörny/veszély/mágia van a közelben? volt egy boncolásos küldetés, ahol kiderült a boncmester egy magas szintű vámpír, hogyhogy nem jelezte?
4, a kiegészítő valamilyen formában összefügg az alapjáték befejezésével? tehát szerepel benne Jennefer, Ciri, Vad Falka, stb.?
5, nem Steames játék esetén valahogy kijelzi a játék hány órát játszottunk?
6, Eredinnel való végső harc csak szerintem volt kiábrándítóan fantáziátlan, sablonos és nem méltó a játékhoz? mármint az egész játék arra ment ki, aztán volt 2 mondatos béna beszélgetés "na mondani akarok valamit de majd utána ha legyőztelek" majd egy szimpla küzdelem, amit még bossfightnak se lehet nevezni. (boszorkányok legyőzése, meg Eredin kapitánya is totál gagyi volt, de az nem bosszantott annyira mint A NAGY VÉGSŐ harc)
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.04.22. 01:07:45
t
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.13. 22:51:18
Jól értelmeztem?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még annyi hogy amint említettem játékon belül amikor állítom a gammát hiába húzom balra-jobbra nem változtat semmit!!
Előre is köszönöm ha valami ügyes ember erre tud nekem megoldást!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Dandelion magyarítása meg elég találó csak megint olyan furcsa név :D viszont ha angolok lennénk a Dandelion sem lenne sokkal kevésbé furcsa :) elég nagy huzavona lehet szerintem hogy kit mit hogy fordítanak, más fantasy könyveknél néha kikerült egy két nyilatkozat mi hogy miért lett fordítva. egyébként én is eredeti megtartása párti vagyok, bár a Kökörcsin valahogy tetszik bár furcsa meg minden :D