The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
az elég kevés ha 29en fejezted be.én 35 szinten úgy hogy nem csináltam meg mindent.miután midnent megcsináltam 38 lettem. az egész kieg alatt 40es lettem azthiszem.39től lehet használni a legújabb cuccokat a kiegből úgy emlékszem
molnibalage83
40...? Ne már... Az alapjátékot és 29. szinten fejeztem be. Az 1. kieg után össze tudsz szedni még 10 szintet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Úgy tudni 40-es szint kell hozzá, NG+ plusznál nem tudom ez mennyit jelent.
Kiderült már hogy hányas szintől ajánlják a Blood and Wine-t?

Jól lenne ha úgy lenne a kiegészítő szintezése, hogy belesimuljon az alapjátékba és ne csak finálé vége után lehessen vinni. Egyedül ez zavart a Hearth of Stone-ban. Gondolok jövőbeli újrajátszásra. 😊
Sheltem
A +1 kódra vevő leszek baráti áron(mondjuk a leendő cdgalaxis os ár 75%a).
Ha gondolod...Engem nem érdekel a kártya csak a játék.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem a szellemes rész tetszett a legjobban, a komoly Geralt helyett megkaptuk a teljes ellentétét és azok a szövegek is amit lenyom, hát kész 😄
Gwent lesz hozzá. Nekem is megint igy +1 kód, de leszarom 😄 a paklik kellenek 😊
Hm. Én nehezen dönteném el, hogy Triss vagy Shani mint végleges.
Shani az előző részekre visszakacsintás miatt került bele, én örültem neki, jó felmelegíteni a régi kapcsolatokat egy tavi csónakázás erejéig 😄 Én ha lenne olyan opció, valószínűleg a két varázspicsa helyett inkább őt választanám, de ugye nem lehet.
Meg aztán jól kiegészítenék egymást, mint a kátyús utat a gumiszerelő 😄 Amit Gerald szétkaszabol, azt Shani összefoltozza, tuti biznisz!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.29. 09:56:49

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Vannak viccesebb beszólások is, utalás pl. az új Mad Max filmre (what a lovely day!) meg hasonlóak. Én volt, hogy leültem és hallgattam az npc-k beszélgetését. Vagy pl. ott vannak a gyerekdalok, azok is megérnek egy misét. Sok apró kis poén van eldugva.

nah ha minden jól megy E3 előtt (júni 7) kijöhet a BnW 😄
ha ez true és lesz megint Gwent-es kiadás akkor valszeg lesz egy dlc kódom majd megint 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A mesék kifigurázása már az összes Witcher könyvekben (főleg az első kettőben) és az eddigi játékokban is nagyon komolyan benne volt.

Én jó röhögtem azon amikor Oxenfurtban ki lehetett hallgatni olyan beszélgetéseket hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamiféle béka él a csatornában, amiről azt mondják hogy elvarázsolt herceg. Már egy csomó hülye tyúk lement hogy a csókjával visszaváltoztassa. Persze mind eltűnt. De a legnagyobb poén az volt, hogy bár Geralt nem hitt benne, de kiderült hogy a legendának igenis van alapja.
Shani nem oszt nem szoroz igazából. Persze jó, hogy benne van.
A többi meg pont illik a világban. Eddig is voltak hasonló utalások, küldetések, személyek. Mint pl: Tó Úrnője, Szent Gráll sztori, de a 2. részben volt Gyűrűk Ura utalás is.
3 kívánság teljesítése, Béka boss, olyan meseszerű stb, nálam kilógott a lóláb 😄 de amugy nemlett rossz, csak furcsa volt az alapjáték után, persze ottvan Shani, de ha nemlenne ott akkor teljesen kilógna számomra, persze tudom, az alapjátékba legyőztük a witcher világ atyaúristeneit, és ezt nemlehet überelni, de azért na 😄

Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.04.29. 09:16:56
Hearth of the Stone nem illik a Witcher világába? 😄 Te egy Troll vagy? 😄
Többmint 60 óra játék után, nagynehezen végigvittem teljesen a játékot a kiegészítővel és az össszes talált mellékküldivel és felfedezéssel együtt, eszméletlen élmény volt, remélem a GOTY vagy az EE verzióra kiadnak gy nagy patchet, mert jelenleg annyi bug van benne, hogy azt felsorolni is nehéz, nem is egy boss volt olyan, aki csak állt megfagyva és várta tőlem a megváltást, vagy fordítva, minimum életnél én nemtudtam sebezni ő persze tudott, a ló irányítása nagyon pocsék, de az iszonyat sok bugot leszámítva mestermű!!

A Hearth of Stone kiegészítő már nemtetszett annyira, mintha nem is passzolna annyira a witcher világába az a környezet, mellesleg olyan lehúzás van benne, ha nem szeded meg magad elég jól pénzzel az alapjátékba, akkor szívás, szerencsére nekem volt elég.

A játék végén Eredin bossfight íg nézett ki nekem, ugyebár ennek a bossnak orrba-szájba védekeznie kéne, és alig lehetne megütni, na nekem nem védekezett és a fight ugynézett ki, hogy első fázisba leütöttem teljesen az életét, de nemhalt meg, utána a szokás szerint átdob a dimenziókapunk, majd amint átdobott egyből megy is vissza, megyek utána ujra a haján és 1 ütés volt 😄

Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.04.29. 09:02:07
ne hexen néven keresd,hanem eredetiben...

https://www.youtube.com/watch?v=dqPZNRhIIQ4&list=PLI07qEX7yyuCeAwwTT4IHACsXcmC2q4i8

eressz rá valami progit,szedd le,oldalt menüben a további részek,vlc-ben alá a felirat valamennyivel csúsztatva és jó szórakozást 😊..bár ha a 2 novellásat olvastad,akkor nem kell megnézned 😊
Sajnos nem találtam a sorozatot sehol letölthető verzióban, a filmet viszont sikerült. Illet yt-on van valami 10 percesre vagdosott verzió.

Aúj kiegészítő akkora lesz mint Skellige szigeteinek területe. Tehát nem lesz kicsi. Sőt.
kemszi2
még az előtt vagyok. A főküldetéssel csak most mennék át először skelligére,de gondoltam előtte kicsit lenyomok pár mellék küldetést
Lehet, de mire én Ker Morhern-ne értem minden szintnek megfelelő küldetést megcsináltam
kemszi2
akkor bogár lesz
Az első végig játszásban még találkoztunk,most meg a newgame+ban nem találkoztam vele csak egy csomó lidérccel a helyszínen
Palinko
tipp, ha kaer mohreni harc után van lehet kiveszi a játék akkor is
Nem. Akkor nem találkozol vele ha
- importáltad a mentést a W2-ből és ott megölted
-nem importáltad a mentést de az elején olyan választ adtál ,hogy ,megölted

-bug.
kemszi2
new game+ ban viszem a 2.végigjátszást
Létezik ,hogy azért nem találkoztam most Letho-val a Reardon háznál,mert túl későn mentem el a küldetést megcsinálni?
A film tulajdonképpen a sorozat összevágott verziója. Ezért is olyan érthetetlen jó pár helyen.

A sorozat se egy klasszikus, de legalább nem akkor katyvasz.
A "filmet" hanyagold,a sorozatra menj rá,ahhoz parancsolj...

http://www.filmfeliratok.org/film-felirat/wiedzmin-s01-felirat-120384.html

ha youtube-ról leszeded,ahhoz is passzol,csak kicsit csúsztatni kell minden résznél
molnibalage83
Van olyan videó is fent. Minimal crew kifejezéssel keress rá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Palinko
haha, még ebben sincs benne
Letho, ha jól tudom őt is el lehet vinni, persze ha nem nyírtad ki meg segítettél neki. emígy nem nehéz teljes csapatot összeszedni mindenkinek segíteni kell és kész, de úgy is segít az ember mert játszani akar 😊 bár megnéznék egy olyan végigjátszást is, hogy mindent elutasít 😄 mondjuk olyan fanatikus nem vagyok hogy megcsináljam mert elég szórakozás ölő lenne megcsinálni.
molnibalage83
Nem számít.

Meg lehet csinálni úgy, hogy nem hívsz senki, nem nehéz még legnehezebb szinten sem. A történetvezetés szempontjából viszont sokkal ütősebb, ha mindenki ott van. Sokkal jobb a csata előtti tanácskozás, tényleg érezni azt, hogy erőfeszítést kell tenni a vadak ellen és nem ti egymagadtok szálltok szembe velük, bár ez a másik epic vonal. Witcherek és barátai, akik senkire nem számíthatnak.

Ha csak a játék kimaxolására hajtasz, akkor is jobb, mert a mellékszereplők sorsa is más attól függően, hogy ki van ott.

Igen, a másik DLC-s küldi is bugos, a farkast nem lehet megölni, semmi élete nemmarad de nem hal meg, de persze ő sebez, mindegy, van ezen a küldin kivűl 100 másik 😄

Egyébként egy kérdés:
A Kaen Morheni csatánál számít valamit, hogyha valaki nincs ott? Ha igen valaki ezt le tudná nekem részletezni?
Asszem már kérdeztem, de nem jött válasz, a hexer-hez van magyar felirat? Én nem találtam.

Igen. Ez és a másik DLC-s küldi (skellige most wanted) amivel gond lehet.

genndy
Ez pont a DLC-s Bolondok aranya küldi. Próbálj egy fájlok ellenőrzését, Steamen és GOGon is lehet. Esetleg ki-és bekapcsolni ezt a DLC-t (főmenüben lehet (vagy GOGon belül? fene tudja már, soha nem kapcsoltam ki))

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Pont tegnap csináltam meg és semmi gond nem volt.
Hali!
Találtam egy bugos küldit, szeretnék érdeklődni, hogy csak nekem az-e, a küldi nevét nemtudom, de leírom a történéseket, inkább nem is küldinek nevezném, hanem csak egy random eseménynek.
Na szóval csak lovagolok szép nyugodtan az úton látom jelez egy sárga felkiáltójelet az ut mellett megnézem, tábortűznél 3 ember disznót süt egy összevert meg rinyál ott mellettük és amikor beszélsz velük megkínálnak utána odajön a csávó, és választhatsz, hogy megvéded vagy nem, na neekem itt mindegy mit választok, mert utána mind a 4 ember megfagy és nemlehet semmit se csinálni velük, de a combatot folyamatosan jelzi.
Ez másnál is ígyvan?
Ja igen, emlékszem így már világos
Palinko
roche szálon volt egy olyan quest, mikor megtámadták a bérgyilkosok hensel királyt, aztán felkaszaboltuk, végül ugyanígy szétvágva feltették az asztalra majd nekromanciát csinált deathmold (akit sajna nem tudtam kinyírni a 2-ben, se a 3-ban 😞) szóval mi éljük át akkor a bérgyilkos emlékeit, egész odáig hogy saját magunkkal is harcolhatunk 😄
Nem értem ezt most, a szét kaszabolt hulla miért Witcher 2 Roche érzés?
Palinko
hát nem tudom nekem a legutóbbi hármasról nincs jó emlékem 😄

bár gondolom felesleges belinkelni mert legtöbben úgy is ezt látták első végigjátszáskor mikor mindent látni akartak

DantesHUN #11246
az a szétkaszabolt hulla annyira witcher 2, roche választva, érzés 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.24. 14:50:10
Zsír 😊
Új Gwent frakció !
Skellige frakció is lesz.

Mondjuk én is gondoltam, hogy lehetne egy ötödik frakció is, mert Skellige hősei, egységei teljesen kimaradtak, nem bukkannak fel. Csak adják ki a északot, meg nilfgaardot kézzel fogható pakliban is és persze az új Skelligle pakli is mehet mellé.
Csak valamelyik? Geraltot ismerve mindegyik meglesz neki. 😊 Az sem kizárt hogy egyszerre. 😊
Palinko
én mindig csodálkoztam, hogy nem végeztetett ki, főleg a végén "legjobb" befejezésnél 😄
Ha már királyok, császárok, Emhyr karakterét piszok jól eltalálták, néhol belém fagyott a szar annyira rideg, mogorva, beképzelt, lekezelő volt. A szinkronhangja megint telitalálat volt, nagyon szerettem vele társalogni

t

Egy kicsit rosszul emlékszel.

t

molnibalage83
Én nem olvastam egy könyvet sem, de tavaly nyáros sokat kérdeztek és sokat magyaráztak itt nekem. Amit írtam ez lényegében annak zanzásított változata.

Palinko
nekem régebbiek az emlékeim szóval valószínű a tiéd a helyes. csak most így estefelé nem tudtam összerakni miért potyogtak az égből szörnyek a nagy skelligei erdőledöntés után, ezt magyaráztam most magamnak hogy csúszik össze Eredin és a mi dimenziónk. gondoltam Ciri nem segített volna neki az élete árán sem, mert tudta az mivel jár stb. majd a new game plus végére megint felfogom 😄
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.04.22. 22:40:53
molnibalage83
Öööö., tudtomal Ciri azért kell Eredinnek, mert csak vele tudná áthozni seregét és népét a haldokló világos síkból, ahol az emberket már kiirtották. Nem csúszna össze a két világ, pontosan azért kell Ciri ereje, hogy vele könnyebben és többen utazzanak.

Tehát Eredin szándékai félig érthetőek, mert amennyire tudom a saját népét akarja megmenteni Cirivel. Csak ez Gratlnak nem tetszik Egyrészt, mert Ciri a lánya, másrészet ez nem Eredinék világa...

Az összes király egy köcsög. Ki jobban, ki kevésbé.

molnibalage83
Én konkrétan agyfaszt kaptam attól...