The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyébként én úgy emlékszem, hogy a könyvekben is éppen elvégzi, vagy kilép az Akadémiáról amikor Geralttal találkozik, szóval ha akkor olyan 20 év körüli -> 15-20 év telt el, 35-40 éves - hopp, ki is jött a játékbeli kinézete (megfejelve a tündeséggel, meg esetleg a varázslónők rásegítésével).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
DantesHUN #11316
mint írtam még nem olvastam, de el tudom képzelni
ahogy pl a GoT-ban is eléggé más az emberek kora mint mondjuk nálunk
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"I've won every battle, but I'm losing this war."
nem olvastam a könyveket de ez így le vín írva? mert ha nincs akkor simán elképzelhető hogy mint sok kínai web novelben itt is több száz évet élnek az emberek és akkor nem cink az h 45-50 éves valaki
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De kicsit erőltetett. Inkább ez egy hiba , ahogy a könyves világot átültették a videojátékra. Nem nagy hiba, de kicsit fura.
Jó hát ha Vikings sorozatot nézzük, ott is elég fura, hogy némelyik gyerek már mekkorára nőt, mennyi idő telt el, míg más szereplőkön nem látszik ugyanennyi idő eltelte. De ott is rá lehet fogni egészséges életmód, jó levegő, sok kufric és megmarad a fiatalság.
Szintén valamelyik könyvben is említik hogy a fiatalos kinézetét egyrészt a "hagyományos" módszereknek köszönheti. (egészséges életmód + mindenféle ember és efl kenceficék) másrészt meg annak hogy vannak/voltak varázslónő szeretői is akik szintén besegítettek a fiatalságban...
De a könyvekben 35-40 akkor a W3 idején már minimum 45-50 -kellene hogy legyen. Tehát vagy valami nem stimmel az idővonallal, vagy ennyire jók a varázslónő csajai. :)
Mindenesetre a többiek életkora is érdekes.
Vesemir a legöregebb, több száz éves, öregebb lehet mint maga kaer Morhen, ez a könyvben is elhangzik. Ha ezt túlkzásnak is vesszük, tippre 500-600 éves?
Eskel annyi mint Geralt.
Lambert fiatalabb, az utolsók között volt akit Kaer Morhen-ben alakítottak witcheré.
Triss fiatal varázslónő, 30-40 körüli?
Yenneffer 100-150
Geralt 100 körül.
Zoltan, nem tudom, sok. De törpök is lassan öregszenek, tehát rajta nem látszik.
A tünde szereplők még tovább élnek, tehát nem igazán öregednek
Na de, pl Dandelion? Még mindig fiatal ember, pedig Ciri születése előtt is ismerték már egymást.Akkor már régi barátok voltak Geralt-al amikor Geralt Yenefferrel találkozott.
Az meg több évtizede volt. De ha csak Ciri életkorát vesszök plusz még néhány évet, akkor is eltelt 25-30 év. Dandelion meg nem csecsemőként lett Geralt barátja, tehát 50-60 évesnek kéne lennie, erre olyan 30-asnak néz ki. Ő miért nem öregszik?
Wiki szerint 1340 halt meg. Jól bírta :D
Mondjuk akkor csata és a W3 eseményei között...10 telt el? Tehát Sani akkor 28-30 közötti mondjuk.
Az első Witcher pedig 1270-ben indul. Az W1 és W3 között pedig nincs nagy idő, azt hiszem 2 év. Azaz a W3 1272.
Na most Ciri 1251-ben született, tehát csak 21 éves a W3-ban.
Tehát Shani életkora rendben van szerintem.
A Soddeni csatában halt meg kishíján Triss Merigold. Utána pár évvel kerül Ciri Geralthoz, és a Kaer Morheni nevelés után találkozik elősször Shani és Geralt, aki akkor még medika.
Azóta Ciri felnőtt, tehát eltelt mennyi? 15-20 év?
Azt írja 30 évvel a csata után halt meg, akkor Shani már 30 körüli lehetett a csata idején. És onnan még vagy 15 év amikor a Witcher játékok játszódnak. Akkor már jó 40-es MILF lenne!
Szóval, kicsit nem stimmelnek az idővonalak. Mert Geralt nem öregszik, de Shani-nak igencsak kellett volna.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.04.29. 18:54:22
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Jelenleg videózva HC módon viszem végig a játékot. 3. szinten de úgy, hogy csak a vadon közepén lootokok, sehol máshol, mert az lopás. Na, így egészen más azért a játék nehézséges és benne van az, amit más is írt.
1. Egy Witcher soha nem fürdik a pénzben...
2. Egy háborús súlyotta övezetben ne legyen már bőség..
Szerk: @ #11286 Egyébként nem azt írtad még régebben, h ha a kiegészítők nem csatlakoznak sehogy se az alapjáték sztorijához, akkor nem is érdekelnek?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.04.29. 14:32:42
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.04.29. 14:08:47
Bár akár úgy is fel lehet fogni ezeket, mint Geralt 2 egyedi kalandját, ami bármikor megtörténhetett volna vele a történet során. :)
Talán csak ennyit tudok felhozni negatívumnak mert amúgy szédületes hogy mennyire odafigyelnek erre két kiegészítőre.
Jól lenne ha úgy lenne a kiegészítő szintezése, hogy belesimuljon az alapjátékba és ne csak finálé vége után lehessen vinni. Egyedül ez zavart a Hearth of Stone-ban. Gondolok jövőbeli újrajátszásra. :)
Ha gondolod...Engem nem érdekel a kártya csak a játék.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Meg aztán jól kiegészítenék egymást, mint a kátyús utat a gumiszerelő :D Amit Gerald szétkaszabol, azt Shani összefoltozza, tuti biznisz!
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.04.29. 09:56:49
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
ha ez true és lesz megint Gwent-es kiadás akkor valszeg lesz egy dlc kódom majd megint :D
Én jó röhögtem azon amikor Oxenfurtban ki lehetett hallgatni olyan beszélgetéseket hogy
A többi meg pont illik a világban. Eddig is voltak hasonló utalások, küldetések, személyek. Mint pl: Tó Úrnője, Szent Gráll sztori, de a 2. részben volt Gyűrűk Ura utalás is.
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2016.04.29. 09:16:56