The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
De a probléma pont ez. Semmi értelme ábrázolni a környezetet, ha a főhösökre ez semmiféle hatással nem bír. Ez olyan, minta pl. Tyrion be lenne betonozva a Red Keep-be, történjék bármi. Elég unalmasl lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én nemrég kezdtem el a HoS-t, tegnap voltam a lagziban... Kurvajó volt. :D
Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz a kieg. (Bár nem tudom, miért nem, mikor minden okom megvolt rá...)
Még vissza van 2 kívánság; remélem, hasonlóan jók lesznek...
Igen, mert Geralt szarik a világra és politikára. 100 éves, látott már pár háborút, mit izgassa magát egy újabb miatt? Királyok jönnek-mennek ,de a witcher élete változatlan, addig amíg Ciri be nem jön a képbe, bár innentől fogva is csak annyira érdekli a politika, amennyire az Ciri sorsával kapcsolatos.

Ezzel együtt ha filmre vinnék, nem csak Geralt nézőpontját lehetne ábrázolni, és könyvben is tőle függetlenül zajlanak az események.
molnibalage83
A könyveket nem olvastam, de a sorozatban a karakterfejlődés és dráma mellett a világ sorsa is fontos. Geralt a Witcher játékokban ezzel szemben afféle "környezeti hatásként" éli meg a háborút, aktívan nagyon kevés döntésben vesz részt.

Az első részben az oldal választástól függően szinte semmi eltérés nincs.

A második részben lehet a két oldal között választani és Henselt sorsát befolyásolja, de a 3. rész szempontjából teljesen mindegy, hogy melyik oldalon voltál.

A harmadik részben Radovidhoz való hozzállásod az egyetlen beavatkozás, egyébként Geralt úgymond az árral sodródik és nem alakít semmit. Elfogadja azt, hogy ez egy ilyen világ és abban éli életét, nem változtat rajta. A GoT meg pont az ellekezőjéről szól helyenként...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Szerintem a Blood and Wine-t csak a fősztori után lehet elkezdeni. Legalábbis voltak benne olyan jelenetek/szövegek, amiknek csak úgy van értelme, ha már kijátszottad az alapjátékot.
Ott is van olyan kavarás mint A GoT-ban. Remek alapanyag lenne Geralt szála mellett a főszálhoz. :)
Nem a Witcher játékokat érdemes a Trón harcához mérni, mert a játékokban a teljes fókusz Geralton van.
A könyvekben, mégha nem is megy bele nagy mélységben, de sok más szál van. Nilfgaard, az északi királyságok egymás ellen vagy épp Nilfgard ellen, a mágusok szövetségének belső harcai, stb scoaitel,
Pontosan. A GoT-ban már kissé túl sok a karakter és mellékszál.

De pl a Spartacus sorozatban sem volt túlbonyolítva a főszál és az pár mellékszál mégis milyen jó lett. Hasonló lenne a Witcher is. Lenne egy nagyom erős főszál + a könyvek és játékok elegendő alapanyagot szolgáltatnának több évadhoz is.
Ja amúgy a rúnásnál a tier1-ben (5000 goldos, alap) bent van, amit esetleg használnék. Ezért lehet nem fejlesztem tovább. Ez a Megtartás nevű. Ez csinálja azt, hogy a fegver és páncél fejleszt asztal buffja nem jár le 15 perc múlva, hanem megmarad, amig meg nem halsz.
Én már csak kényelmesen witcherkedek majd kiegig. Amúgyis megjelenés óta megvan a Stellaris és csak 40 percet tettem bele a Witcher miatt :D Abból is 30 perc az volt, hogy saját birodalmat csináltam: Kaer Morhen Empire néven :D
Még egy 4. végigjátszást tervezek majd. Most már tényleg úgy csinálom majd, hogy Ciri legyen a császárnő. Eddig mindig witcher úton maradt :)
Plusz nekem még a főszálból is hátra van 4-5 óra, Ott tartok, hogy visszamegyünk alles zusammen Novigradba. Direkt abbahagytam, mert a végső befejezést majd csak a két kiegészítő után akarom lenyomni. Mindig az első végigjátszás a legjobb és ki akarom élvezni.
Nekem is a kérdőjelek és rengeteg megbizás hátra van :) Azt csinálgatom addig. Szerencsére megvan +15% arany trófea :)
molnibalage83
Öööö, akkor nálam mi lesz? Én most úgy játszok 3. szinten, hogy csak a vadonból lootolok, mert a lopás modellezést kiagyták játéból és vicc, hogy hol és mire lehet akadni. Így a pénznek van értéke, a vadászatnak is meg a craft rendszernek talán lesz....

Daermon, ugyanígy vagyok :D. Egyedüli gondom az, hogy kicsit kevéske pénzem van. 16k és ahogy hallottam lesz itt aminek a fejlesztésére bőven lehet költeni és azok után, hogy egy vagyont leakasztott rólam az arab csóka a rúnázott fejlesztésekért, itt sem számítok arra, hogy olcsó lesz annak a bizonyosnak a felfuttatása.

Még van 2 hét, addig elkezdek Skelligén scavengelni, ott az összes kérdőjelet hagytam ahol van, utálom ezt a lassú hajókázást. De hát pénzért mindent :D
wedge31
Én meg pont tegnap kezdtem el a harmadik végigjátszásomat, de nem valószinü, hogy a végére érek még az alap játéknak se 31-ig.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Végeztem a 3. végigjátszással, és HoS is lenyomva ismét. A lvl39 meg is lett, Vipera szett felöltve :) Még a rúnáson agyalok, hogy legalább 2. szintet kikéne fizetni neki, de még meggondolom. Úgyhogy 31-én irány a borvidék :)
Systore
new game plusban nincs legendary set crossbow diagram? úgy emlékszem mikor összegyűjtöttem ursine sethez a diagramokat volt köztük crossbow is, mégse tudok legendary verziót craftolni, nincs ott.
Palinko
mert több szereplő is van, de a witcher világának is van számtalan mellékága, ha ők is kapnak fókuszt, és nem Geralt lenne 90%-ban képernyőn ebből is ki lehetne hozni simán akkora ívű valamit. de szerintem ez egyáltalán nem kéne cél legyen, csak lehetőség!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.18. 00:32:49
Ahogy olvasom a könyveket egy ideje,rettentően sajnálom,hogy a játékokba nem szőttek bele Geralt+Dandelion küldetéseket,jeleneteket,hangulatot..iszonyat nagy humoros töltetet dobott volna bele időnként..
talán majd a sorozatban/filmben élnek a buddy comic lehetőséggel
Pont ezért kéne egy "lazább" is! :D Jó nők, harcok, darabolás, szörnyek, kis politika, háború. És egy központi karakter.
molnibalage83
Azért a GoT cselekménye a WI+II+III-mal összesen összevetve is nagyobb ívű.

Ezt már írtam de 100% -osan igaz. Jó szereplőkkel + rendezővel és elég sok pénzel remek akár a Trónok Harcát is verő sorozatot lehetne csinálni.

A könyvekben minden benne van ami kell. Harcok, szerelem, intrikák stb...

Szépen feldolgozhatnák könyveket + utána még játékot is... Zseniális sorozat lenne.
Persze, de az a maga korában is vacak volt. A rajongói kisfilmekből meg az látszik fantáziával egész ügyes dolgot ki lehet hozni belőle. Plusz ha elég nagy költségvetést kapna, egy Witcher sorozat szerintem verné a Trónok harcát. ,
Palinko
jó azért volt 13 év előnye a filmmel szemben, bár igaz a filmnek is sikerült 2001-be varázsolni a 80as évek színvonalát.
meg azért ez 2 perces azt ne felejtsük el.
Az a durva, jobban néz ki, mint a Witcher film/sorozat. Nem semmi, rajongók jobbat összedobnak.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/BFxF8mnlZcM

Per Aspera Ad Inferi.

Interjú egy animátorral

Az első oldal csak bebaszásokról szól, a vége felé van szó a játékról.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Myselor
már megoldódott bocsi :D
Myselor
srácok valaki tud segíteni?szeretnék kicsit javítani a teljesítményen belenyúlkálva az user settingsbe de hiába állítom át.teszem írásvédetté ezt a fájlt.elindítom és reseteli egyből a beállításokat ez a szar.és nem értem miért.valaki ötlet?nagyon idegesít
TOMSILENT
//www.youtube.com/embed/5J9u_GmXjzc

teszteltem, megöltem én is.

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.05.16. 14:37:17

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

molnibalage83
Az összes ilyen lesz, de időnként tervezek majd bevágni ezt-az. Asszem. Lehet, hogy még WII-ből vagy a III-ból bevágok flashbacket.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.16. 13:31:35

Palinko
az elejét néztem meg nagyon igényes lett. gameplayt nem nézek mert már én is játszottam és idén újra kell játszani amikor kijött a blood and wine :)
molnibalage83
Na, saját végigjátszásom megvágva amolyan sorozatként, 1. rész.
//www.youtube.com/embed/AtQWXp-UeJo

Ezt a 2021-t én is erősnek tartom, anno volt egy hír, hogy a CPR munkaerőt toboroz, akkor még, két cím nélküli játékhoz, tehát már, akkor vettek fel külön embereket csak CP2077-re, később mikor bejelentették, hogy csúszik a W3, azt nyilatkozták, hogy ez semmilyen hatással nincs a CP2077-re, mert azt külön csapat fejleszti, véleményem szerint, max 2 éven belül megjelenik.
Palinko
áh szerintem most bemutatkozik E3-on és jövőre kijön. 2021-re még akkor is kijönne ha holnap reggel kezdenék fejleszteni...
MarkBlade
Szerintem a szerepjátékra utalt ironiával...
"A Cyberpunk 2077 elvileg legkésőbb 2021-ig megjelenik..."
'21-ben? Nem ugy volt, hogy 1-2 even belul?
Nem vitainditonak szántam. Én sajna 60 alatt nem tudok játszani. Számomra zavaró. Nem célom s full grafika, csak sajnos a jelenlegi vga full lowon sem képes 60 fpsre.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nekem 960gtx-en fut, semmi bajom vele. Valószínűleg a készítők is úgy gondolták, hogy elketyeg vele, mert adták hozzá a witcher 3-mat :D (meg egy egeret is, de az más kérdés), mindezt br 66-ért pontosan egy éve.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Sheltem
Egyrészt mert 1500Ft is 1500Ft amennyivel így olcsóbb(bár most épp akciós de még ígyis kevesebbre jön ki), ezenkívül akik season passt vették azok ígyis úgyis meg akarnak majd szabadulni a felesleges kulcstól tehát, bár hülyén hangzik ezzel nekik is segítünk, másrészt van 1-2 ember itt sg-n (nem sok) akiben már csukott szemmel megbízom (merlinw is ilyen), tehát egy érv sem szól amellett, hogy steamen vegyem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mondjuk nem nagyon értem,akinek steam kulcs kell,miért nem veszi meg a steamen magának,merhogyugye a honi dobozos gog,tehát valahogy a steames odakerült a könyvtárba..<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.15. 06:31:05
Sheltem
Akkor a tiéd DantesHun kulcsa lesz <#crazya>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
5k ért vevő vagyok rá akkor.

Ja, nekem is, bár néha lemegy 40 alá.

Amúgy most tartok a HoS békahercegénél. Ez mi? Ezt hogy kell? Vagy fél órát ugráltam körülötte mire megölt, de az a szar még félig egészséges volt... Próbáltam bombákat, nem sok sikerrel. Az Igni még valamennyire használt, bár sok értelme nem volt. Amikor belesétált az Yrdenbe, akkor tudtam kicsit csapkodni, mert akkor nem ugrált, de az nem tart sokáig. Foodból meg már kifogytam, szóval sörökkel próbáltam életben tartani magam.
MerlinW
Nekem haj nélkül 45-55 között ugrál, de alapvetően teljesen kellemes a játékélmény.

[merlinw.org]

60 fps-sel, de milyen beállításokkal? Maxhoz GTX 980 alá ne menj, de talán még az is kevés az állandó 60-hoz. De szerintem jó az 30-cal is, amihez a 970 tökéletes max beállításokkal, legalábbis HairWorks nélkül. Mondjuk néha eléggé elkezd ingadozni a frametime, de talán csak a Zotac 970-esével ...vagy talán mindegyik 970-essel. :D
Dante73
750Ti-n is szépen elszaladgál. Nem kell ide soktíz, esetleg 1-200 ezres kártya. Azt kell nézni, hogy az a néhány effekt megéri-e. Nekem nem.

http://www.freetvmaci.info/

MerlinW
30-al is ugyanolyan jó a játék, hidd el nekem... Egyébként fix 60-at egy GTX 970 sem szed ki belőle. Persze lehet venni 200k-ért is VGA-t, de az már más téma:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.14. 23:13:20

[merlinw.org]