The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden igaz szelezhetsz egy borászatot valahol Tussainben.

Egy egy ház és körülötte elterülő birtok + egyéb épületek lesznek. Építheted, csinosíthatod, berendezheted stb...

Hali!

Egyetlen egy kérdésem lenne az új DLC-vel kapcsolatban, erről "Dőlj hátra kényelmesen és pihend ki egy élet fáradalmait saját szőlőskertedben, igazi második otthonként." van valami infótok?

A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.: stuka85

Hát énis csak arra használtam, hogy van egy skill, hogyha meghalnál akkor hozzáadódik az adrenalin pontod az élethez, egyébként énse tudtam hasznlni.
Jo, hogy megkerdezted! 😄 Erre en is kivancsi lennek.
gibson9
Az adrenalin mire jó a játékban? Mire tudom és hogyan használni? Az elején biztos esett róla szó tutorialként, de valahogy elkerülte a figyelmemet, azóta meg már végig vittem a játékot, de bassza a csőrömet nagyon 😄

genndy
Ez egészen biztos, hiszen itt is írta, magyarítás tesztelő volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

a honnantudod-ra nekem egy ideje az az érzésem,hogy részmunkaidős lehetett a fordításban,így már kötelezően játszhatott is valami sajtópéldánnyal 😊
Myselor
tényleg nem zavar.írjad nyugodtan privátban főleg ha jól esik beszélni róla.ne kímélj😊 köszi
Palinko
hát aki olvasta és a könyveket, meg megnézte a meseszerű grafikáját a kiegészítőnek, az megérezhette sztem hogy ez lesz. de jó hogy nem hagyták ki.
Esetleg privatban.
De teged tenyleg nem zavarnak ilyen komoly spoilerek? 😄
Myselor
azta kurva 😄 mesélj még.főleg érdekelne honnan tudod mind ezt.és hogy a picsába keveredik geralt ilyen helyre?😄
Oke, leirom, ott nagyjabol kikre lehet szamitani. (Jol esik beszelni rola. 😊 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1-2 erdekesebb karakter: a farkast kialto "kiskocsog"; a kis gyufaarus lany, aki amugy mar nem gyufaarus, es akinek szerintem eleg vicces lett a karaktere 😄; Aranyhaj (vagyki, aki a toronyba van zarva, a jatekban Ligetszepe asszem), az is poen lesz, mikor felmaszol a toronyba 😄; a Harom kismalac is megjelenik.
Es meg lesz cameoja nehany egyeb meseszereplonek is.
Myselor
mesélj kérlek nem vagyok spoiler érzékeny😊 nekem leírhatnád spoilerben hogy a többieket ne zavarja
Palinko
igen volt a hét törpe mint hét rabló, a gébics mint hófehérke. volt a piroskás itt, de most nem ugrik be hirtelen, hogy szőtték bele a könyvbe,
Mar mi volt a konyvben? A
piroska es a farkas? Azt nem vagom, meg csak az elsonel tartok, de a het torpe a jatekban eleg fun volt. 😄
Palinko
ja a 2. vagy 3. könyvben volt, de most csak a 7 törpés jut eszembe
Ja, ertem. Kosz. 😉
Majd megjobban beszarsz, ha megtudod, mi tortent veluk... ;D
Amugy lesz meg mas is... 😉
Elegge poen lesz ez az egesz resz. Legalabbis nekem tetszett.

Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.05.21. 18:11:51
Myselor
azt a jó büdös kurva élet milyen hangulata van 😄
piroska és a farkas .beszarok 😄
Újabb képek a B&W-ból, csak az nézze meg akit nem zavarnak a spoilerek, mert ezek közt van, főleg az első.
Nem, a heliotrop, egy olyan jel, ami, akkor aktiválódott, ha teljes volt az adrenalinod, függetlenül, hogy milyet használsz, ez is aktiválódott, és egy fajta slow-motionként működött, belassult körülötted az idő, itt egy videó a működéséről, a W2-ben volt ilyen jel, a háromban kiváltotta ezt egy főzet, a hóvihar.
Nem tudom akkor. Bár az angol se eredeti nyelv.
Angolul olvasom, de mondom, hogy igy is, ugy is volt...
Szerintem csak egyszerűen a könyvben másképp fordították.
Witcher-vaják
Dandelion-Kökörcsin
Koszi.
Amugy erdekes, mert nem sokkal kesobb mar ugy volt, hogy Quen. Mindegyiknek van egy masodik neve?
Palinko
jah nekem a felső képet töltötte csak be 😄 már értem
Count Adyn
igen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A konyvben talalkztam egy olyan Jellel, hogy Heliotrop. Ez mi? Jatekban benne van? Talan a Quen lenne az?
És szerinted a menükép miatt írtuk azt, amit? <#nemtudom>

<#worship>

TOMSILENT
Bocsesz, legközelebb használom!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

wedge31
Olvasatok fórumszabályzatot, nekem semmihez nincs jogom, csak a házigazdáknak vannak jogai.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Palinko
volt itt tegnap a témaindító, most hogy nézi-e a topicot nem tudom. de azért egy menü kép, hogy spoileres legyen... tegyük már kicsit magasabbra az ingert. ok a videókat én sem nézem, de a beharangozó képekből is sokkal több minden látszódott, találgatásra adott okot, megmozgatta a fantáziát mint ez a homályos, telefonnal készült kép a főmenüről.
Így van, megjelenésig lesszives mindenki az infókat és a képeket spoiler-be rakni. A videókat nem kell, az úgyse indul el.
Engem pl. zavar, szeretném a játékban felfedezni a dolgokat és ott rájuk csodálkozni, nem is nézem meg ezeket a videókat sem.

Továbbra sem értem, hogy van aki minden sz*rt spoilerbe rak indokolatlanul, más meg egyáltalán nem használja, akkor sem ha kéne. Gondolom a fórumgazda témaindító meg már a fasorban sincs :/

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Ha valaki nagyon kíváncsi arra a pajtás jelenetre, ahol azt a brukszát kell levágni, íme: (kb. 12. perctől)

Természetesen spoileres a videó (bár a cutscene-ek ki vannak vágva).
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.05.20. 23:14:27
Nem, csak valakinek már ez is lehet, hogy túl spoileres.

TOMSILENT
Tán telefonról nézed?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Jó, csak rakhattad volna spoilerbe is.

TOMSILENT

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.05.20. 21:46:27

Én a megjelenés napjától játszottam, játékmenetet befolyásoló buggal nem találkoztam, mondjuk a "gyertyagyújtás a cuccok felvétele helyett" rohadtul idegesítő volt...
Persze ettől még ahány PC, annyi platform, de szerencsére nálam nem volt ilyen probléma a 214 óra alatt, kiegészítővel együtt.

Jó játékot, egy darabig elleszel vele. <#nevetes1>

Szerzetes89 áldom neved!!müködik!nem is szapulom tovább a játèkot hanem játszom!mondjuk azèrt furi,hogy egy friss instalban mi romlik el?köszi mègegyszer!!!
Ok köszi, hogy foglalkoztatok a problèmámal!ezt a verifyt kiprobálom!ès fèlreèrtès ne legyen èn is imádnám a játèkot!de nem tudom mit szólnátok ha beülnètek egy moziba ès mondjuk 15perc után vège szakadna a filmnek,ès leközelebb elöről kellene nèzni!akkor se biztos,hogy vègig!ilyen èrzèsem van!
Kimaradt egy -nem- szócska. Ezt most NEM bántásból mondom - akartam írni természetesen 😊

TOMSILENT
Ok. töröld le és ne játssz vele ha számodra ennyire bugos és megerőltető játszani vele...eszméletlen...nekem is voltak kisebb bugok...de könyörgöm, kétszer játszottam ki...

Első végjátszásnál én csak egy buggal találkoztam a DRM toronyban.

Utána amikor a Blood and Wine-ra visszanéztem már többel találkoztam, de azok sem voltak vészesek.
"Ha Steam-es a Witcher 3-ad, akkor "játékfájlok épségének ellenőrzése"; ha GOG-os, akkor Verify/repair opció megszünteti ezeket a hibákat."

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Én most végeztem 3-szor + kieg és nem futottam bele bugba.
Próbáld meg a file ellenőrzést.
Szerintem ne erőltesd, tényleg. Csak felhúzod magad. Én nemrégen játszottam végig újra szintén 12.1 patch-el alapjáték + 1. kiegészítő hibamentesen (bocs, 2 DLC-s küldi hibás volt, de az nem alapjáték és bőven később van). Innentől le lehet vonni a konzekvenciát, hogy nálad a hiba vagy a játékkal. Ezt most bántásból mondom.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.05.20. 08:23:50

Nekem 3órában 3bug,amiből az egyik miatt èppen nem tudok tovább menni!ès ez nekem visszatöltèssel sem javul!újrakezdeni?nem sok kedvem van!
Palinko
nem lett volna év játéka annyira bugosan, az sem jellemző, hogy erre panaszkodnak a játékosok, mert tudják ekkora játékban elkerülhetetlen, hogy legyen pár dolog. sokkal korábbi verziókkal is csak 2 nagyobb bugom volt, de meg lehetett oldani újratöltéssel mindkettőt. még így is, jóval bugmentesebbnek tűnt ez a játék mint amiket az elmúlt években kiadtak. 120-130 órában 2 bug? vicces.
Ok,csak ez a megoldás,de mirre számíthatok ha már az elejèn ennyi hiba van!