The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ne erőltesd, tényleg. Csak felhúzod magad. Én nemrégen játszottam végig újra szintén 12.1 patch-el alapjáték + 1. kiegészítő hibamentesen (bocs, 2 DLC-s küldi hibás volt, de az nem alapjáték és bőven később van). Innentől le lehet vonni a konzekvenciát, hogy nálad a hiba vagy a játékkal. Ezt most bántásból mondom.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.05.20. 08:23:50

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Nekem 3órában 3bug,amiből az egyik miatt èppen nem tudok tovább menni!ès ez nekem visszatöltèssel sem javul!újrakezdeni?nem sok kedvem van!
Palinko
nem lett volna év játéka annyira bugosan, az sem jellemző, hogy erre panaszkodnak a játékosok, mert tudják ekkora játékban elkerülhetetlen, hogy legyen pár dolog. sokkal korábbi verziókkal is csak 2 nagyobb bugom volt, de meg lehetett oldani újratöltéssel mindkettőt. még így is, jóval bugmentesebbnek tűnt ez a játék mint amiket az elmúlt években kiadtak. 120-130 órában 2 bug? vicces.
Ok,csak ez a megoldás,de mirre számíthatok ha már az elejèn ennyi hiba van!
korábbi állást keress..elég sokat autosave-l is..próbáld a teljes vizimai jelenet előttről,hátha
De ezek mièrt jönnek elő?jelenleg NEM tudok tovább haladni!a leírt dolog miatt,ez nem hiszem hogy az èn hardverem miatt.tehát vettem egy szèp autót de nem indul!ez nagyon gáz!most mit csináljak?
Myselor
nem kell ennyire leminősíteni a játékot.nálam nem volt semmilyen probléma és több mint 100órát beletoltam 150óra körül vagyok vele a kiegészítővel együtt.semmi ilyesmit nem tapasztaltam mint te.egyéni probléma lesz ez nálad.nem mondom hogy tökéletes a játék előfordulhatnak aprobb bugok stb de ezek javítva vannak.van akinél több hiba is előjön van akinél semmi.mint nálam,szóval ennyi

szerk:ja bocs a lovam eltűnt párszor de újratöltés után meglett.más gond nem volt:)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.20. 00:43:00
Ebbe a játèkban ezek a hibák jellemzőek? Nagyot csalodtam!!
Termèszetesen,felöltöztem!!!mit csináljak?ott áll ès kèsz!vissza is töltötem állást!
komornyiknál azért fel is öltöztél vagy még mindig törülközőben vagy? :)

amúgy random,mert a bunyót simán letudtam..viszont van egy szelleműzős küldi,ahol más sorrendben találtam meg a nyomokat és kétlem,hogy ennyire prosztó módon írták volna a srácok,hogy akkor nem enged át,csak ha az eredeti sorrendben csinálom...
Bakker ez a játék teljesen bugos!pár órája játszok vele,DE:Vizimia-ban mikor a komrnyik mondja ,kövessem mit kell csinálni?mert meg sem mozdul (a komornyik)???
plusz még az elején mikor kijössz a fogadóból és verekedés alakul,az utolsó bunyós nem lehet megütni,de ott legalább ha eljöttem a helyszínről tovább tudtam haladni!!!
plusz tele van grafikai hibákkal pl a mérgezett kút nálam fekete lapokkból áll össze,vagy a szél malom szintén!
Eredeti játék 1.12.1 patch
PLS HELP hogy megyek tovább!
oó---az nem,csak megörültem..hüpp...
Az ugye feltűnt, hogy ez valójában nem OST, hanem a feltöltő kreálmánya valami Percival dalai alapján...? (A címeket is a feltöltő adta.)
Ujuj...címekben látok olyan neveket,amik visszaköszönnek a könyvekből..mi lesz itt gyerekek :)
//www.youtube.com/embed/Lsx-6To_ay0

oldalsávban a további trackek...

amúgy sajnálom,hogy egy openworld-be nem fért bele Brokilon..
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.19. 23:34:54
Azzal, hogy
benne lesz a játékban. (Legalábbis nagyon hasonlít rá. Bár játékbeli helyzete alapján nem mondanám, hogy ugyan az, ugyanakkor a trailer játszódhat később is, mint a játék...) A helyszín nem ugyan az, csak egy hasonló pajta. :) (Majd ha játszod azt a részt, fel fog tűnni.)

Bár van rá egy kis esély, hogy tévedek, és a főszál után mellékküldetésként megjelenik pont az, amit az ominózus trailerben láttál, de kétlem.
Viszont a mostani videóban látott pajtás jelenetnek biztos, hogy nincs hozzá köze.
Myselor
akkor mivel magyarázod azt a küldetést a zenét?és a helyszínt ami ugyanaz mint a trailerben?
Huh, eszméletlen jó lett ez a videó... Már is felizgultam rá. :D

Még mindig nem ott játszódik... ;)
Ez pedig az én kis Witcher 3 videóm :)
//www.youtube.com/embed/WxE8REe03B4
Myselor
mostmár tuti hogy azon a helyszínen játszódik ahol harcolt a trailerben azzal a csaj lénnyel.nemtudom pontosan milyen név szerint ezért írtam így:) na de a lényeg ez a zene is alátámasztja.fantasztikus zene mint mindig^^

//www.youtube.com/embed/BU3PeaZZ_tg
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.19. 20:45:32
MrStokes
Jol van, Roach sem maradt le! :DD

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Eszméletlen ez a CD Projekt! <#szeret>
TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/ZEJT5XRftOU

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Palinko
meg előtte ott van Alvin/nagymester is, meg 2 ből is ott a király
molnibalage83
Ja, én azt hittem, hogy csak a III. rész szereplői vannak benne. Akkor viszont megvan és nem vettem észre az I. rész lovagját sem a jobb sarokban... :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.19. 15:18:26

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni...

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Igen szerintem is Ő az.
Én szerencsére mind megismertem :)
Szerintem a Tó Úrnője (Witcher 1).
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2016.05.19. 13:39:55

molnibalage83
A meztelen csajszi copffal az oszlopnál a kép bal részén az kicsoda? Nagyon soks szereplőt nem ismerek fel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Jópfa kép :)
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A legfunabb és legjobb, ha végigjátszod mindegyik részt szép sorban. Abban nincs hiba akkor :)
molnibalage83
Csak a W2 eseményeire kérdeznek rá.

Az importálás elég körülményes.

De az elején van egy egész jól kikivitelezett jelenet, ahol elmesélheted hogy hogyan alakult a W1 - W2 története. Ott mindent meg tudsz adni hogy mi mikor hol és hogyan történt.

molnibalage83
Igen, de a karakterimportálásnak sok értelme nincs. Sokkal nagyobb fun egy bizonyos pillnatban párbeszédekkel megválaszolni, hogy mit csináltál a 2. részben és meg is gondolhatod magad, ha odaérsz. Az importálás ráadásul elég körülményes volt megjelenéskor.

shaba23
Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem :)
Ha az 1.-2. rész steamen van meg, de a 3.-at GoG-on veszem, attól a karaktert tovább tudom vinni a 3.-ba?
köszi
Fiúk/lányok, én már eszméletlenül várom ezt a kiegészítőt... mit kiegészítőt? A lengyel srácok többet nyújtanak egy DLC-vel, mint más az egész játékkal, ami a piacra nézve szánalmas (igen EA, téged nézlek).

Azon gondolkoztam, hogy ha kijátszom a Blood and Wine-t, utána végre befejezhetem a főszálat. New Game+-ot pedig lengyel szinkronnal kezdem el. Van még olyan elvetemült, aki "eredeti" nyelven játszik?
RatBaG
Palinko
én is sokáig halogattam de idén elolvastam őket, az első 4 könyvet. az elsővel elbíbelődtem elég sokáig mert elolvastam 70 oldalt majd mindig félretettem valamiért, de aztán mikor befejeztem a következő 3 könyvet 2 héten belül alatt kivégeztem, 3-4. könyvet 2 nap alatt elolvastam, annyira nem lehet letenni már, az 5. nek az elejét elolvastam, de félretettem most pár hétig, szerintem tudat alatt azért, hogy nem akarok a végére érni :( nem azért mert rossz, hanem hogy ha elfogynak a betűk akkor nincs több, mert eddig mindig úgy olvastam, hogy nem baj, elolvasom, jön a következő könyv. a 6. könyv viszont nyáron jön, addig meg tuti végzek a kiegészítővel és az 5. könyvvel is.
Király! <#eljen> Reméltem, hogy nem csak egy.
2 lehetséges vég van.
Még nem értem a végére, de kíváncsi vagyok; a HoS-nak hányféle vége van?
A könyvek nagyon jók.

Az első kettő novelláskötet, de bemutatják a világot/szereplőket és felvezetik a 3-ik könyvet. A harmadik könyvtől kezdve pedig már összefüggő a cselekmény.

Kellemes közép-európai középkor-fantasy hangulata van.
Igen a HoS kiegben van.
A könyvek pedig tényleg nagyon jók, érdemes elolvasni őket.
Systore
erre valaki?
A kiegészítőben egy kereskedő, pár jobb képességet adhat a felszerelésedhez, de nagyon drága.
MrStokes
Lehet kicsit noob kerdes, bar mar az alap jatekon tul vagyok, de nem remlik: ki ez a runas csoka? O benne van az alap jatekban is mar? Mert ha igen, akkor valamit nagyon benezhettem...

Mas. A konyvek tenyleg ennyire jok? Annyi szo esik itt roluk, hogy mar kedvet csinaltatok hozza.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

A könyvet nem olvastad...szóval...
Egyébként nyilván más mint Martin könyve.
molnibalage83
A GoT-hoz mérve ez 0. Ott hány helyszínen és hány szereplő és hány frakció van, ahol a főszereplők mind dolgoznak? Geralt ehhez képest a játékok alapján kb. olyan mélysében van benne a fő sodorba, hogy 3 évad 10 részes sorozatban 1-2 részben avatkozna be a világ nagy esményeibe. Súlytalan.

Abban hasonlít a két világ, hogy még a 6. évadban is a GoT-ban eddig szarik a másokra mindenki, pedig már menetelnek dél felé, a Witcherben meg Ciri elrablása és erejének megszerzése után jönne át az elf sereg a világra, ami a másikban már kiirtotta az embereket... És senki nem tesz semmit, Geralt is csak azért, mert Ciriről van szó. Ha nem Ciri lenne, akkor szarna rá magas ívben.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.05.18. 11:26:36

Hogyne lenne rá hatással, amióta Ciri-re vigyáz.