The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Mármint a MOD?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Erre en is gondoltam. 😉
Meg kéne hozzá majd egy magyarosítás is. Gondolom átjavít,hozzáad pár sor szöveget.
molnibalage83
Én a saját megkötéseimmel kb. azt próbálom elérni, amit ez a MOD ad, persze ez jóval túlmegy azon. A bibi az, hogy megkezdett játékomat nem fogom ezért feladni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ez kurva jó! Második végigjátszást szerintem ezzel kezdem majd. (Már ha jó visszajelzéseket kap.)

Bár szerintem a kiegészítő után kicsit újra kell dolgozniuk. 😄 A kieg.-ben egy csomó mindent megváltoztattak, már ami az inventoryt meg ezeket illeti. (Pl. mostantól nem kell megnyitni az Inventoryt, mikor bombát akarsz cserélni, hanem elég hozzá a Jelmenü.)
molnibalage83

Hat, ha az lett volna az egyetlen valasztasom, akkor inkabb nem kutattam volna fel egesz No Man's Landet viaszert. 😊
én a méhek körül keresném..bár a lépesméz az kaja és nem szétszedhető kaptár..
Nincs valakinek otlete, hogy mibol nyerhetek viaszt? Gyertyat nem tudok lootolni szerintem, es nincs otletem, mi kene hozza.

Szerk.: vegul talaltam a kovacsnal. 😄
Kellett a Viperaszetthez, ami igy mar kesz is van. 😊
(Bar arra meg mindig kivancsi vagyok, hogy mit kell szetszednem hozza.)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.05.23. 22:24:07
Az adrenalin az a kis piros csíkok, az állóképesség pedig a hosszú csik.Ha elfogy az állóképesség akkor az adrenalinból tudsz jelet használni, ha ki van rakva a talent, plussz ha full adrenalin akkor nagyobb sebzés stb., ha jól tudom.Talent függö mikor mit mire tudsz használni...
Utoljára szerkesztette: Artapapa83, 2016.05.23. 21:31:26
Az szerintem az allokepesseg.
Az adrenalin nem az, amiből a jelhasználat fogyaszt?

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

wedge31
A farkas péncél jön be a legjobban nekem, majd az újakra kiváncsi leszek de a fegyók jobban szoktak érdekelni mint a páncélok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TOMSILENT
A vipera az csak az átszínezett alap Kaer Morheni páncél. Szerintem az újhold is fasza. De ebben az új DLC-ben ahogy láttam rengeteg új fasza páncél lesz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

gibson9
Pedig biztos van valami funkciója, mert nagyon sok skill van vele kapcsolatban (gyorsabb visszatöltődés, jelhasználat stb.) De hogy alapvetően mire jó..?!

Palinko
hát páncélokból elég ritka ami jól néz ki tényleg, az alap játék páncéljai közül majdhogy nem a kezdő páncél a legszebb 😄
oké a witcher páncélok, meg a viper szép, meg a DLC-s skellige se rossz. de úgy értem amit úgy átlagban felszedhetünk emberekről, úgy majdhogynem a boszorkányvadász meg a lángoló rózsa rend páncéljai a legszebbek 😄 amivel én befejeztem az alapjátékot ez a kék meg réz cucc pl nem valami.
TOMSILENT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy videó youtube-on amiben mutatja ezt a házat. Tudod renoválni, a házon belül vannak saját craftoló asztalok (alkímia meg elvileg tárgykészítés) vannak akkor ilyen állványok a páncéloknak, ki tudod őket rakni rájuk, van ágy ahol ha alszol asszem bizonyos bónuszt ad az életerődre meg ilyesmi. Azt hogy a trófeákat ki tudod-e akasztgatni azt nem mutatta viszont festményeket is rakhatsz ki...pl a főpapét kirakod <#smile>

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.05.23. 17:17:41

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Zegi Norbi HUN
Plusz még a páncéljaidat, kardjaidat is kirakhatod a házban 😄 Az új nagymester páncélszettek is állati jók lettek 😄 Már csak 9 nap <#vigyor>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Meg biztos oda lehet vinni a jányokat... 😄
Ha minden igaz szelezhetsz egy borászatot valahol Tussainben.

Egy egy ház és körülötte elterülő birtok + egyéb épületek lesznek. Építheted, csinosíthatod, berendezheted stb...

Hali!

Egyetlen egy kérdésem lenne az új DLC-vel kapcsolatban, erről "Dőlj hátra kényelmesen és pihend ki egy élet fáradalmait saját szőlőskertedben, igazi második otthonként." van valami infótok?

A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.: stuka85

Hát énis csak arra használtam, hogy van egy skill, hogyha meghalnál akkor hozzáadódik az adrenalin pontod az élethez, egyébként énse tudtam hasznlni.
Jo, hogy megkerdezted! 😄 Erre en is kivancsi lennek.
gibson9
Az adrenalin mire jó a játékban? Mire tudom és hogyan használni? Az elején biztos esett róla szó tutorialként, de valahogy elkerülte a figyelmemet, azóta meg már végig vittem a játékot, de bassza a csőrömet nagyon 😄

genndy
Ez egészen biztos, hiszen itt is írta, magyarítás tesztelő volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

a honnantudod-ra nekem egy ideje az az érzésem,hogy részmunkaidős lehetett a fordításban,így már kötelezően játszhatott is valami sajtópéldánnyal 😊
Myselor
tényleg nem zavar.írjad nyugodtan privátban főleg ha jól esik beszélni róla.ne kímélj😊 köszi
Palinko
hát aki olvasta és a könyveket, meg megnézte a meseszerű grafikáját a kiegészítőnek, az megérezhette sztem hogy ez lesz. de jó hogy nem hagyták ki.
Esetleg privatban.
De teged tenyleg nem zavarnak ilyen komoly spoilerek? 😄
Myselor
azta kurva 😄 mesélj még.főleg érdekelne honnan tudod mind ezt.és hogy a picsába keveredik geralt ilyen helyre?😄
Oke, leirom, ott nagyjabol kikre lehet szamitani. (Jol esik beszelni rola. 😊 )
1-2 erdekesebb karakter: a farkast kialto "kiskocsog"; a kis gyufaarus lany, aki amugy mar nem gyufaarus, es akinek szerintem eleg vicces lett a karaktere 😄; Aranyhaj (vagyki, aki a toronyba van zarva, a jatekban Ligetszepe asszem), az is poen lesz, mikor felmaszol a toronyba 😄; a Harom kismalac is megjelenik.
Es meg lesz cameoja nehany egyeb meseszereplonek is.
Myselor
mesélj kérlek nem vagyok spoiler érzékeny😊 nekem leírhatnád spoilerben hogy a többieket ne zavarja
Palinko
igen volt a hét törpe mint hét rabló, a gébics mint hófehérke. volt a piroskás itt, de most nem ugrik be hirtelen, hogy szőtték bele a könyvbe,
Mar mi volt a konyvben? A
piroska es a farkas? Azt nem vagom, meg csak az elsonel tartok, de a het torpe a jatekban eleg fun volt. 😄
Palinko
ja a 2. vagy 3. könyvben volt, de most csak a 7 törpés jut eszembe
Ja, ertem. Kosz. 😉
Majd megjobban beszarsz, ha megtudod, mi tortent veluk... ;D
Amugy lesz meg mas is... 😉
Elegge poen lesz ez az egesz resz. Legalabbis nekem tetszett.

Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.05.21. 18:11:51
Myselor
azt a jó büdös kurva élet milyen hangulata van 😄
piroska és a farkas .beszarok 😄
Újabb képek a B&W-ból, csak az nézze meg akit nem zavarnak a spoilerek, mert ezek közt van, főleg az első.
Nem, a heliotrop, egy olyan jel, ami, akkor aktiválódott, ha teljes volt az adrenalinod, függetlenül, hogy milyet használsz, ez is aktiválódott, és egy fajta slow-motionként működött, belassult körülötted az idő, itt egy videó a működéséről, a W2-ben volt ilyen jel, a háromban kiváltotta ezt egy főzet, a hóvihar.
Nem tudom akkor. Bár az angol se eredeti nyelv.
Angolul olvasom, de mondom, hogy igy is, ugy is volt...
Szerintem csak egyszerűen a könyvben másképp fordították.
Witcher-vaják
Dandelion-Kökörcsin
Koszi.
Amugy erdekes, mert nem sokkal kesobb mar ugy volt, hogy Quen. Mindegyiknek van egy masodik neve?
Palinko
jah nekem a felső képet töltötte csak be 😄 már értem
Count Adyn
igen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A konyvben talalkztam egy olyan Jellel, hogy Heliotrop. Ez mi? Jatekban benne van? Talan a Quen lenne az?
És szerinted a menükép miatt írtuk azt, amit? <#nemtudom>

<#worship>

TOMSILENT
Bocsesz, legközelebb használom!

wedge31
Olvasatok fórumszabályzatot, nekem semmihez nincs jogom, csak a házigazdáknak vannak jogai.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.