102
Fenyőfa, Karácsonyfa árak
-
ManoNegra #102 Nem kell elkényeztetni. -
#101 berakom a spejzba jövő karácsonyig,elég öntözni heti egyszer remélem -
ManoNegra #100 Hamarosan találsz majd az utak mentén kisebb-nagyobb kupacokban. :D -
#99 érdeklődnék hol tudnék beszerezni egy karácsonyfát lassan itt a karácsony -
#98 A vásárlók meg pofátlanul azt próbálják kihasználni, hogy az árus is szeretne hazamenni (akár több száz kilométerre), és megszabadulni a fáktól, hogy ne kelljen hazafele is cipelnie és elégetnie - tehát biztosan az utolsó pillanatban olcsóbban adja.
Ketten játsszák ezt a játékot. -
#97 Hát nem, de azért hozzá kell tenni, h az árusok ezt pofátlanul ki is használják. Nesze neked szeretet ünnepe... -
#96 tegnap tesómék akartak venni, de 10k alatt nem találtak :)
hát igen, nem kellett volna utolsó napra hagyni :D -
Dobronski #95 Debrecen mellett, 1500/m -
#94 Vegyék csak meg, akiknek az agyuk helyett is pénz van. -
#93 5.000 huf ez a f.s darab papír :SD lol -
#92 Magyarország szeretlek! -
#91 Hát ha megnézed mellette a bútort a tv-t és azt a hangfalat akkor sztem van. -
#90 Hányadék... -
#89 sajnos vannak ilyen trendi gyökerek akik ilyet vesznek :S (remélem jó sok pénzért)
-
#88 Ez nagyon gáz... -
st3ve #87 Ez kész :D
Ezért pénzt adni?Inkább szerzek valami raktárból ahol árut bontanak kartonpapirt, amit ugy is kidobnak aztán hajtok belőle fenyőt :D -
#86 tüzelőnek jó -
forrás -
#84 Sok sikert hozzá. -
#83 -
#82 Vagy lehet egyet kiásni az erdőből. -
#81 Akkor vegyél kültérit,keveset fogyaszt és a gyerek bármikor birizgálhatja(max lenyeli az égőket,de ahhoz neked kell kihúznod őket).
-
#80 :(( -
TomBond #79 Nekem sajnos ilyen gondom nincs! Egyszerűen nem telik az idén se fára, se ajándékra! -
#78 Ez jópofa, de szerintem 500 forintot, ha érne, és úgy is szép profitjuk lenne rajta:) -
#77 "Vegyél 500Ft-ért egy marék fenyőágat, aztán dugd az orrodba :D"
Próbáltam, és fájt:(
"Nálunk a most 2.5 éves gyerek miatt is jobb a mű ... ezt is basztatja :)"
Nem tudom, én ilyen esetben inkább a díszek illetve a fényfüzér miatt félnék, mintsem magától a fától:) -
#76 Kertbe kiültetett túlélési arány az utóbbi években nálam: 2/5 :( -
#75 kb 170 cm, normand/nordmann 7500Ft volt -
#74 Nagyon főmentek az árak. Eddig ami 15ezerről indult most 20 ezer lett hirtelen... -
#73 4500Ft Ezüstfenyő kb egyhetven magas.
Nálunk az igazi fa a menő még mindig. Hiába kell takarítani utána mikor leszedjük róla a díszeket, de egy évben egyszer nem kibírja az ember azt a kis ráfordított időt és pénzt? Úgy is minden mű és élettelen tárgy a lakásban (jó vannak cserepes virágaink) Jó illatos fenyőt nézegetni a lakásban pár héten keresztül!
-
#72 IKEA
-
Interstate 95 #71 Az én lelkemből már kimúlt ez a karácsonyi feeling pár éve, nem igazán érdekel hogy van-e a szobában fenyő, és ha van milyen. -
#70 Ez eddig a legszebb, mert még csak nem is arról a vidékről származik :) -
#69 én már láttam úgyis hogy: norvég fenyő -
#68 Nekem az albérletben volt egyetem alatt pár lecsapott fenyőágból egy kis asztali dísz, de akkoriban nem kértek még az ilyen gallyakért pénzt
Egy kisgyereknél pedig alapvetés, hogy minimum egyszer magára borítja a fenyőt, én májusban születtem, karácsonyra már a kapaszkodva totyogós stílusban önveszélyes lehettem :) -
#67 De azért legalább 1-2 ág is volt rajta, ugye? :D -
#66 "Szeretek ilyenkor a fenyőillattal az orromban elaludni/kelni:D"
Vegyél 500Ft-ért egy marék fenyőágat, aztán dugd az orrodba :D
Egyébként mi szoktunk venni, összecsomózva árulják a fenyősök pár száz forintért, abból szoktunk egy nagyobb asztali díszt csinálni, meg a gyerek szobájába egy kicsit ... meg is van a fenyő illat :)
Nálunk a most 2.5 éves gyerek miatt is jobb a mű ... ezt is basztatja :) -
Axl Rose #65 Én 3000 Ft.-ért vettem, Luc, 1,8m magas.
Pest megye, 10ezres falu, szakadt mackóban, toprongyos felsőben, edzőcipőben a -4ben mentem és úgy kezdtem h 3e Ft-om van erre a célra.
Nyilván nem a szövetkabátomban megyek, talpig díszben, mert akkor azt gondolják, h vmi úrigyerek v'ok, és h van zseton bőven...
Még válogathattam is h melyik Luc legyen, mind 1,8m körül volt. :) -
ManoNegra #64 Hát, nem botanikusok szegényeim. :D -
#62 Nekik se sikerült a Nordmannt helyesen leírniuk...