Míg a világvége el nem választ!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem biztos, hogy 21-ére meglesz. ezzel a tempóval csak 982 millió lesz :/
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
bár ezt a zombies topikban is megdumáltuk egyszerkétszer és ez a forgatókönyv jön ki mindig:)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
én mindenesetre elõvenném a zombiapokalipszis esetére elõkészített tervemet: az asztal alatt csendesen magzatpózban zokogni. maximum annyit változtatnék rajta, hogy az elõzõ szituációval ellentétben ilyenkor merném hangosan is tenni.
"The trees move. Do you not see it?"
Nem találnád meg õket.
Nincs mit.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Gondolom nem csak engem irritál ez a hisztéria. Utóbbi tíz évben legalább húsz világvégét megéltünk már.
Megeröszakolnám milla jovovichet, natalie portmant meg pár hasonlo csajt.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Mehet a topiknak a zárás.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Emancipate yourself from mental slavement!
21 nap alatt meg innék,fü..znék,csajokat lerendezném.Itthon nem lenne áram szerintem úgyhogy beülnék az autómba vagy lopnék egy másikat és megindulnék egyik tenger vagy óceán felé a full ismeretlenbe EGYEDÜL!!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
És mindenki ezt tenné kábé!
nem vagánykodna senki,hanem összeszarná magát!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
titanicba is az utolsó másodpercekben is muzsikáltak a zenészek... :S
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Néhány celebkurvát megdugnám és kinyírnám. (itt a sorrend még bizonytalan) <#eplus2>#eplus2>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ebben a pánikban az emberek dugnának, fosztogatnának, leszarnák a törvényeket, hirtelen megszûnne a jog, erkölcs, nem járnának be dolgozni, lövöldöznének, stb.
kiegyenlítõdnének a társadalmi osztályok is, a szegények fosztogatnának hogy végre had éljenek már jól, a gazdagok meg hagynák, mert már úgyis mindegy.
kiegyenlítõdnének a konfliktusok is, ahol nagyon nagy béke van (jog és hatóság által) ott lennének zavargások, merthát, az emberek azt csinálnak amit akarnak.
viszont a háborús övezetekben tuti hogy egymás nyakába borulnának a szembenálló felek, és ünnepelnének.
szerintem.
én valszeg összecsõdíteném az ismerõsöket, rokonokat és elmennék valami nyugis helyre sztorizni, ünnepelni az utcsó napokat :)
(érdekes téma amúgy, én azokat a válaszokat bírom amikor mondják hogy elutaznának ide-oda, eladnák a házukat és elköltenék a pénzüket. de kinek? ki a fasz dolgozna még hogy kiszolgálja õket?<#idiota>#idiota>)
a picsába, tanulnom kellene, beáldoztam a szombat estémet, és ilyeneken filózok:D
jee
Ha tényleg ilyesmi történne hogy kipusztulna a Föld, az inkább az emberek miatt lenne semmint egy aszteroida miatt.
Nukleáris háború, környezetszennyezés, üvegház hatás stb. van bõven lehetõség.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V
officialpsyofficialpsy· 956.561.467
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick