154
Míg a világvége el nem választ!
-
karajjj #74 Szerinted csak a te véleményed lehet helyes, szent és sérthetetlen? -
#73 Tök mind1, hogy értem, ha neked az értelmetlen pusztítás kielégülést hoz, az nem egészséges dolog. Még ha gépen tennéd virtuális ellenfelek ellen, ráfoghatnónk, hogy csak a feszültséget vezeted le, node így???
Van nekm pl. kollégám, aki meg akarja tanítani majd a fiát (szerencsére még kicsi) légpuskával lőni ÉS mint ahogy az ő korában is, lőnek majd nyilván madárra és őt ez nem zavarja, sőt, szerinte ez jó poén és minden gyerek szívesen lő mozgó célpontra (macskára is stb.). Látod, vannak emberek, akik MIDNENT megtesznek, hogy madarakat mentsenek, mások meg lepuffogtattaják őket a gyerekeikkel, mert az jó poén és hagy szórakozzon a gyerek.
Nem vagyunk egyformák, de TÖREKEDNI kell a jóra, nem pedig szabadon engedni a vágyainkat. -
#72 jah bocs, nem esett le. -
#71 ezt értsd úgy,hogy elvinnék egy autót valami mezőre vagy határba,és ott felrobbantanám. ez ugyanolyan mint aki 2 nappal a világvége előtt megakar baszni 26 kurvát,mert tudja,hogy a NORMÁL ÉLETBEN nem tehetné meg,de két nappal világvége előtt igen. ÉS ez nem egyenlő azzal,hogy nekem az a végyam,hogy autót robbantgassak,de ha tudom hogy meghalok,akkor miértne? -
HM #70 Tudod, ha becsapódik a Földbe egy meteor és kipusztít mindenkit, az aztán destruktív dolog.
Az emberiség most is rendkívű pusztító életmódot/hozzáállást képvisel. (Lop, csal, hazudik, politizál, rombolja mások és saját környezetét, és példát lehetne találni, hogy te is ide tartozol...)
Miért éppen a világvégétől legyen hirtelen erkölcsös, szent az ember? -
DRFlame #69 Nem én találtam ki, így volt a filmben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pusztító -
#68 A nagy büdös l@faszt! Destruktív és veszélyes személyiség, csak jeleneleg tart a megtorlástól. Ha csak azért nem erőszakolsz 6 éves kislányokat, mert félsz hogy elkapnak, de amúgy ha anarchia lenne (aka világvégehangulat), akkor szívesen megtennéd, akkor öcsém te bezony ugyanúgy pedo vagy, mint az, aki már élesben csinálja. Ennyi. -
#67 "olvasnám" a Playboy magazint????
Azt olvasni kell, nem is tutttam... :D -
HM #66 Mivel eddig (valószínűleg) nem csinált ilyet, mert "elutasítja az értelmetlen rombolást/puszítást", ezért épelméjű.
Figyelembe véve hogy épelméjű és csak pár napja van neki és az emberiségnek, ez egy nem túl szép, de elfogadható cselekedet. -
#65 -
DRFlame #64 Kurva nagy kubai szivart szívnék a nem dohányzó helyeken. Meztelenül rohangálnék az utcán zöldre festett farokkal, és olvasnám a Playboy magazint! -
#63 :) -
#62 vonz a robbantgatás = elmebeteg vagy
Mindössze annyi a helyzet, hogy még nem diagnosztizáltak. Épeszű ember ugyanis elutasítja az értelmetlen rombolást/puszítást és nem kockáztatja feleslelegesn a saját és mások épségét sem. -
#61 ha biztosan tudod,hogy csak két napod van hátra,akkor gondolom nem az asztal alatt akarnád tölteni...én például felrobbantanék pár autót,mindig is vonzott a robbantgatás -
COOLancs #60 Persze, mert mindenféle pletyka hatására elszálna az önkontrol? Megnyugtató hogy itt az emberek többsége rabolna, gyilkolna ha tehetné, de az emberek többsége nem azért nem teszi mert a törvény bünteti, hanem mert természetellenes. Persze lenne egy "kissebség" aki ezt tenné, de az emberek többsége nem vállna vadállattá.
Egyébként ha az amerikai elnökkel közölnék hogy itt a világvége, akkor pókerarccal kiállna TV kamerák elé, és közölné az ellenkezőjét, mert ez a dolga. -
#59 "bármilyen veszélyes dolgot megtehetsz" ez ugye csak az elmebeteg idióták életcélja... -
#58 -
HM #57 Pár nap múlva meghalsz, nincsen semmi veszteni valód, bármilyen veszélyes dolgot megtehetsz, akár életveszélyest is, erre te az azstal alatt zokognál. Roppant hasznos időtöltésnek tűnik az életed utolsó napjaira. -
Fbn Lx #56 ezt valami pszichológus-szociológus jól le tudná egyébként vezetni szerintem
az első fázis az lenne, hogy az emberek erőszakkal elvennének mindent, amit eddig nem kaphattak meg - nők, drága luxuscikkek minden létező ágazatból. egymást nem hiszem, hogy gyilkolnák, inkább segítenék - mindenkinek jutna mindenből, van mit kifosztani és megszerezni.a második fázis is hamar eljönne, a felismerés váltaná ki, hogy luxuscikkeket megszerezni, amikor már mindenki megkapott mindent, amire vágyott, nem kielégítő és elmúlt a varázsa néhány nap alatt. ekkor éleződnének ki az emberi konfliktusok.
az utolsó ciklus, a végső néhány napban pedig egyfajta csend lenne, katatón állapotban és megtörten várnák az emberek a végét, mindenféle motiváció nélkül. -
Fbn Lx #55 egyébként feltételezem sok nőt elkapnék, a férfiak ellen meg kapával-kaszával védekeznék ahogy tudok -
Fbn Lx #54 ejj, két nap alatt csak 9 ezret szereztünk...
nem biztos, hogy 21-ére meglesz. ezzel a tempóval csak 982 millió lesz :/ -
EnxTheOne #53 Milyen zombis topic?
-
#52 hülye világvégés topikokat nyitnék az sg-n -
#51 na végre.
bár ezt a zombies topikban is megdumáltuk egyszerkétszer és ez a forgatókönyv jön ki mindig:) -
#50 Dugnék, meg haverokkal lennék. Buliznánk meg ilyenek :) -
#49 olyan jó elnézni, h mindenki azt gondolja: Mad Max lenne posztapokaliptiában, nem pedig az a kétlábú, aki megpróbálta az élre fent bumerángot elkapni
én mindenesetre elővenném a zombiapokalipszis esetére előkészített tervemet: az asztal alatt csendesen magzatpózban zokogni. maximum annyit változtatnék rajta, hogy az előző szituációval ellentétben ilyenkor merném hangosan is tenni. -
#48 Egy csapással egész biztosan nem.
Nem találnád meg őket.
Nincs mit. -
#47 Igen csak egy zenésznek a zenélés nem (csak) munka. -
#46 majd 2036 áprilisában megtudjuk -
Nightlord #45 Már azon jár az eszetek,hogy netezzetek 21 napig lol:DD -
#44 de van aggregátor. -
W B #43
Gondolom nem csak engem irritál ez a hisztéria. Utóbbi tíz évben legalább húsz világvégét megéltünk már. -
EnxTheOne #42 Most hogy sok fát vágtam, foglalkoztat akérdés, hogy a 4 kg-os baltámal ketté tudnék e vágni egy embert :S Persze hosszába koponyátol, a gerincen át át az ágyékig.
Megeröszakolnám milla jovovichet, natalie portmant meg pár hasonlo csajt. -
#41 Booooring!!! -
#40 -
#39 A világ emberek nélkül született, és nélkülük is fog elpusztulni.
Mehet a topiknak a zárás. -
#38 áram se lenne. -
#37 Ha senki nem járna be dolgozni akkor internet sem sokáig lenne. Rosszul kezdődne az egész! -
Nightlord #36 Azt biztos nem.Saját kezem áltam nem csinálnék ilyet.Inkább méltósággal más szituációban.
21 nap alatt meg innék,fü..znék,csajokat lerendezném.Itthon nem lenne áram szerintem úgyhogy beülnék az autómba vagy lopnék egy másikat és megindulnék egyik tenger vagy óceán felé a full ismeretlenbe EGYEDÜL!! -
#35 Jah, a mai világvége változtatás miatt elmarad. Megértését köszönjük.