154
Míg a világvége el nem választ!
-
Dean Winchester #34 aztán jön egy hír az utolsó órában, hogy még se lesz világvége akkor mivan? Sok ilyen ember kárnak öli meg magát :S -
#33 -
#32 nem is kell kiszolgálni :D -
#31 kötélbe raknám a nyakam és kirúgnám magam alól a széket.
És mindenki ezt tenné kábé!
nem vagánykodna senki,hanem összeszarná magát! -
Dean Winchester #30 tuti van olyan aki még az utolsó napján is melózna :D
titanicba is az utolsó másodpercekben is muzsikáltak a zenészek... :S -
#29 és ki szolgálna ki a wellness szállodában?:D mert tuti nem mennek be dolgozni a recepcióra/étterembe:D -
#28 -
Dean Winchester #27 törölni kell a videót minden oldalról -
hiper KOCKA #26 akkor lenne dorbézolás... de az nem jut eszedbe hogy így a világvége után rohatt másnaposan ébrednél? -
#25 kihoznék egy kurvanagy 3D LED TV-t,egy PS3-mat,pár játékot,lopnék pár üveg fekete Jack Danielst,haverokat összehívnám,kurváznánk,játszanánk,füveznénk,innánk,legvégén meg a teljes rokonsággal elmennék egy wellnes szállodában,és ott várnám a világvégét. Így hirtelen ennyi jutott eszembe :D -
mester1987 #24 Elmarad az Éden projekt!
-
#23 basznék és bebasznék:D -
#22 Bebasznék. -
HM #21 Szar hely Magyarország a világvégére... nehezen lehet itt fegyvert beszerezni. -
Ironman2 #20 Most szóltak a fülemre hogy elmarad a világvége.Menjetek szépen játszani! -
Interstate 95 #19 A válaszom egyszerű. Az apokalipszis előtt egy kis GTA real life. -
#18 Ja, 21-en vilagvege, masnap afterparty, es aztan menezheted az ismetleset a kedvenc TV-den:D -
#17 Nemérint, majd a Cool TV-n megnézem az ismétlést :D -
HM #16 Levadásznék pár celebet és forumozót.
Néhány celebkurvát megdugnám és kinyírnám. (itt a sorrend még bizonytalan) -
#15 Én szép csendben meghúznám magam otthon arra a pár napra, de sajnos az emberek úgyis anarchiába folyatnák azt a kis időt is, ami hátra van és rámgyújtanák a házat, vagy tudomisén. Rohadékok! Nem képesek méltósággal meghalni. -
Magyar Betyár #14 Ez nem teória csak 1 fikció. Szerintem nem lesz vége a világnak. Engem csak az érdekel vajon mit tennénk ebben a szituban és mit tenne az emberiség. -
#13 pánik törne ki, mimás. szerintem "kiegyenlítődnének" az emberek, a jogállam és az anarchia között. végülis, elég nagy közös jellemző az, hogy mind meghalnánk :D
ebben a pánikban az emberek dugnának, fosztogatnának, leszarnák a törvényeket, hirtelen megszűnne a jog, erkölcs, nem járnának be dolgozni, lövöldöznének, stb.
kiegyenlítődnének a társadalmi osztályok is, a szegények fosztogatnának hogy végre had éljenek már jól, a gazdagok meg hagynák, mert már úgyis mindegy.
kiegyenlítődnének a konfliktusok is, ahol nagyon nagy béke van (jog és hatóság által) ott lennének zavargások, merthát, az emberek azt csinálnak amit akarnak.
viszont a háborús övezetekben tuti hogy egymás nyakába borulnának a szembenálló felek, és ünnepelnének.
szerintem.
én valszeg összecsődíteném az ismerősöket, rokonokat és elmennék valami nyugis helyre sztorizni, ünnepelni az utcsó napokat :)
(érdekes téma amúgy, én azokat a válaszokat bírom amikor mondják hogy elutaznának ide-oda, eladnák a házukat és elköltenék a pénzüket. de kinek? ki a fasz dolgozna még hogy kiszolgálja őket?)
a picsába, tanulnom kellene, beáldoztam a szombat estémet, és ilyeneken filózok:D
jee -
#12 Felesleges ilyesmin filózni, értelmes dolgot úgyse lehetne tenni. Az ilyen világvége teóriákból meg már annyi van hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
Ha tényleg ilyesmi történne hogy kipusztulna a Föld, az inkább az emberek miatt lenne semmint egy aszteroida miatt.
Nukleáris háború, környezetszennyezés, üvegház hatás stb. van bőven lehetőség. -
#11 jönnek a cylonok. capricai hatos megöl mindenkit. -
Magyar Betyár #10 Túl sokan nézik a világűrt hogy egy ilyen rejtve maradjon szerintem. Hiszen minek kéne titkolni, tök mindegy milyen anarchia lenne hiszen hamarosan mindenki meghal. Szerintem csak addig titkolnák amíg az utolsó remény is megszűnne hogy megmentsék a bolygót.
-
#9 már :
PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V
officialpsyofficialpsy· 956.561.467 -
#8 :DDDD -
#7 Dexter lennék. -
#6 pontosan ilyen okok miatt nem hoznák nyilvánosságra. egy deres őszi reggelen egyszer csak mindmegdöglünk :DD -
#5 Nem biztos hogy egy hét... Nostradamus megjósolta hogy akkor jön el, ha a Gangnam Style eléri az 1 milliárdos nézettséget a yútúbon. -
Magyar Betyár #4 És melyik ügyintézőhöz fordulnál? Egyáltalán ki lenne olyan elvetemült, hogy bemenjen dolgozni egy bankba amikor tudja, hogy 21 nap múlva vége mindennek.
És mire költenéd? ki kérne pénzt bármiért is?
Pl bemennél a legdrágább óra boltba és azt kérnél 1 órát ingyen miért ne adnának? Bár inkább be kéne törnöd mert ki a tököm menne be dolgozni egy óraboltba 21 nappal a világvége előtt -
#3 Most hogy mondod kevesebb mint 1 hét van hátra. Mindjárt itt a világvége.
Utána meg karácsony. -
#2 Provident személyi kölcsönt vennék fel. -
Magyar Betyár #1 Bizonyára sokan láttátok azt a mozifilmet ami a téma címe is egyben. A lényeg, egy bazi nagy meteor tart a föld felé és a mentőexpedíció kudarcot vall. Az emberiség kénytelen azzal szembesülni hogy 21 nap múlva vége a világnak és mindenki meghal.
A kérdés, ti mit tennétek ha tudnátok, hogy 21 nap múlva tutira meghaltok. Nincs menekvés nincs biztonságos bunker, mindenki meg fog halni.
3 hét van hátra. Azalatt élni kell, de mit tennétek?
Mi történne vajon az emberiséggel? Mindenki őrült gyilkolásba kezdene hiszen nem kell tartani a büntetéstől, mert valószínüleg minden köz és szociális szolgálat megszűnne. Nem lenne rendőr vagy bíróság. Fosztogathatnál büntetlenül ugyse érdekelne senkit ha betörnél egy bankba vagy ékszerboltba.
Mi történne az infrastruktúrával? Nem mennének be az atomerőműbe dolgozni az emberek, kit érdekel ha felrobban? Úgyis 21 nap mulva vége mindenek.
Vagy talán az történne ami még soha az emberiség történetében. Mindenki békét kötne, minden vallás, minden etnikum és az utolsó 21 napra végre béke lenne a földön.
Kíváncsian várom a véleményeket.