Míg a világvége el nem választ!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Nem nem, nincs igazad. A maják nyilván figyelembe vették, hogy a magyaroktól származnak, mint ahogy mindenki más is. Jézus is, Mohamed is. Mint ahogy a Szíriuszról jöttünk mindannyian, mi magyarok. Bocsánat, MAGYAROK-MAGOROK

Szóval egyértelmû, hogy 2012.12.21.21h órakor lesz vége a világnak.12-12-21-21, palindróma ráadásul. Szóval pénteken magyar idõ szerint este kilenc órakor lesz a világvége. Van kérdés? Ott a hátsó sorban jelentkezik valaki? Nem? No akkor jó. Rendezzük sorainkat, mert fénylényekké leszünk, persze csak mi, magyarok.

Addig senki se felejtsen el kefélni, beszívni, berúgni, wowozni, kólofgyutizni, meg nídfordszpídezni. A FIFA aktuális verzióját nem ajánlom senkinek, mert a foci az hülyeség, nem azzal akarod tölteni az utolsó óráidat.

Szóval mindenkinek puszi, és másnap megnézhetjük fénylényekként az Edda koncertet, Attus is megmondta.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Dél-Amerikában (ugye maják) ha 12:00 órakor jön, az itt mennyi is? :D

Természetesen délután 1-kor, mert a +12-es idõzónában akkor van 21-e vége, míg egy kicsit odébb a -12-esben akkor kezdõdik. Ha kicsit korábban lenne, akkor valahol még csak 20-a lenne, késõbb pedig már 22-e. A világvége meg nyilván ezt figyelembe véve jön.
Bár az is lehet, hogy a pluszos idõzónákba hamarabb megérkezik, ha ez ilyen lassabban terjedõ cucc lesz. Ha viszont mindenhova egyszerre érkezik, akkor csakis magyar idõ szerint 13:00-kor lehet.
http://www.youtube.com/v/_7KE5iQFE0E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Pénteken hány órakkor lesz?Nem tudja valaki?:)

jön a világvége? hiszen egészen eddig abban éltünk.
egyszer jöhetne már egy világ kezdete nap is.

Voltan
Igazad van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Meg egy az, szükségállapot lenne az egész világon. Rendõrük, katonák vonulnának ki a városokba, hogy az utolsó csepp vérig is aza dott pillanatban létezõ államként bukjunk el :)

miért is ne juthatnék? :)
Szerintem is, ilyenkor mindenki jön a szövegével, hogy én ezt csinálnám, meg azt csinálnám, holott az közel sem oly biztos hogy pontosan úgy fog történni, ahogy azt elképzeli. Lehet pl. amint kilép a bejárati kapun, abban a pillanatban egy jó tucatnyi vadászpuskasörét lerobbantja a fél fejét, s akkor már úgyis b*szhatja az egészet. <#nevetes1>
Ha tényleg az lenne, amit sokan írogatnak, hogy az emberek hirtelen elkezdik öldösni egymást, de akkor meg tényleg nem kár a civilizációért és talán jobb is ha eltûnik a Föld színérõl.

Szvsz ez az egész egy BULLSHIT. <#nevetes1>

Prince23
Erre csak akkor kell majd ügyelni, ha megtörtént a világégés, és a túlélõk majd a túlélésért fognak küzdeni :))) és ilyenkor a MEGTÖRT elme bármire képes...

Prince23
22-én jöttök olyan topikkal, hogy 7 milliárd túlélõ van a Földön? És mi ha van ha 23-ára ér ide? Akkor az a topik is felesleges lenne

Am meg itt egyesek elég betegek, hogy miket fel nem hoznak :D Rögtön ölnétek egymást, mi? Lenne egyáltalán erre merszetek és bátorságotok?

Ha igen, akkor ti egy beteg emberek vagytok :) nekem ilyen gondolat meg sem fordult az agyamban. Ha tényleg ilyen sok ember, akkor csak hadd jöjjön az a világvége :D

Myselor
én is azt nézem sok az elmebeteg tényleg xd
nearo
bakker így olvasgatva a topicot kicsit megijedtem tõletek... remélem nem jön el a világvége az én életemben :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ScarY MAN

...

Sir Quno Jedi
Jah, vicces azt hinni magunkról, hogy mi majd a farkasok között leszünk és nem a bárányok közt, de ez általában gyors pofáraeséssel végzõdik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sippie
mármint próbálkoznál... az se biztos hogy eljutsz odáig, hogy megerõszakolhass bárkit.
Sir Quno Jedi
ne tessék aggódni, fegyverkezünk azé... :D

DE ha van egy pisztolyod és nekik is, akkor van egy fikarcnyi esélyed "talán", mert senki sem akar az elsõ lenni aki meghal. Ha viszont csak konyhakés van nálad, körberöhögnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Sajnos idehaza nem lehet nálad éles lõfegyver (szabályosan), így ki vagy szolgáltatva a csõcseléknek"

Figyelj,
ha könnyebben juttnál löfegyverekhez, akkor a fosztogatok is.

Most nem mindegy
hogy vagy te, konyha késel, baltával
6 fös csöcselék konyhakésekkel, baltákal

vagy

te valamilyen löfegyverel
6 fös csöcselék löfegyverekel

Ha ennyire akarsz löfegyvert vegyél egy 200 fontos számszerijat. Ugy tudom hogy nem kell hozzá semilyen papir, de medvét is löhetsz vele.
Vagy középkori páncélt láncos buzogányal :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

én inkább azok között lennék, akik megerõszakolják õket, mint a lakásukban kuporgók között.
mondjuk meg nem ölnék senkit, csak ha megtámad.
Sippie
Ahol most lakom, oda azért nem tudnának bejönni egy könnyen, meg inkább fognak családi házakat célozni ezért, mint panelokat végigjárni. Persze amint elfogy a kaja jön a szopás része, hogy ki kell menni érte, és akkor szevasz tavasz :D
Sir Quno Jedi
Nodeláne, ha veled vannak, hogyan véded meg õket? Jön egy tucat kedves ember és megteszik ott elõtted is szívesen (mármint a családerõszakolós, leöléses dolgot).

Sajnos idehaza nem lehet nálad éles lõfegyver (szabályosan), így ki vagy szolgáltatva a csõcseléknek.

Anno a régi "szép" idõkben ha betört az ellen, a férfiak maguk szúrták le a gyerekeiket, feleségüket (volt hogy a gyerekeiket azok maguk ölték meg pl. méreggel), lovaikat, mert jobban jártak azok így. Azután igyekeztek minél több támadót magukkal vinni odaátra... Nem voltak téképzeteik arról, hogy mi jön. Így korrekt, ez dukál az emberi jellemhez...

Sippie
Ha bedobnának egy ilyen infót már a lakásból kimozdulni is parás lenne. Tény hogy én is szívesen kidobnám egy két paraszt szomszédomat az ablakán, de valszeg az utca is tele lenne olyanokkal akik habozás nélkül leszúrnának csak a móka kedvéért. Az utakon felborított, felgyújtott felrobbantott autók lennének, és ha épp nincs veled a nõd/gyerekek/családtagok, akkor valszeg nem érnél el hozzájuk mielõtt meg nem erõszakolnák, és ki nem nyírnák õket.
Sir Quno Jedi
De reáliasan, mibõl gondolod, hogy lenne még több Arsenal meccs és hogy élve lejuttok a káoszban, fosztogatásban, tûzvészekben, az utakat eltorlaszoló roncsokon és barikádokon keresztül a tengerhez (merthogy a benzinkutak sem lesznek, kirabolják, majd fegyújtják õket, de áram nélkül úgysem lenne több hasznuk). Mit tankoltok, mit esztek, hogyan véditek meg magatokat a csõcseléktõl (és télen mivel fûtötök...)??? Az utakat amúgy is a katonaság/rendõrség simán lezárná, amíg a dezertálások száma túl nagy nem lesz és nem lesz hozzá elég emberük...

Szvsz. érdemes reális válaszokra törekedni, aminek valami valóságalapja legalább "lehet". Ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy énkicsipónimmal elrepülünk a lenyugvó napba! :D

ScarY MAN
honnan tudod, hogy nem a képzeletem szüleménye vagy 2001.01.01 óta?!:D:D:DDDD

...

Forolto
azért én kivettem egy nap szabit 21-re. <#hehe>

az lesz mint a filmekben, az emberek többsége fosztogatni, garázdálkodni, rabolni fog. kevesebb hányada meg éli a normális életét ahogy eddig is és várja a végét, max olyan dolgot tesz amire régóta vágyott :S pl. tuti mennék a tengerre illetve egy jó kis arsenal meccsre....
családomat szintén a tenger partra vinném és ott várnám az eljövetelt. de mivel ezt soha se fogjuk megtudni,hogy na mostx idõnk van hátra így ez tárgytalan hiszen mint valaki írta ! Úgy se fogják megmondani, hogy eljött a vég hanem az ellenkezõjét fogják híresztelni és egyszer csak jön a vég..
csak remélem, hogy ez nem most fog bekövetkezni !
2000ben paráztam egy picit és megnyugodtan mikor 2001. 01.01-én még tapasztaltam az emberiség meglétét :D
Sir Quno Jedi
Így van. Ha megígéred, hogy nem az én autómat robbantgatod fel, megegyeztünk! :D

bakkerman
emberek ne veszekedjünk már,4 napunk van hátra eme bolygón,szeressük egymást

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sir Quno Jedi
Mondtam én ilyet? Úgy vélem aki örömét leli mások szenvedésében (teljesen mind1, hogy azok állatok, vagy emberek-e), az egy beteg és sérült sezmélyiség (pszichológsok szerint is, de most ne keressünk backupot). Ez az én véleményem és szvsz. ez egyfajta igen éles határ az EMBER és az egyéb "izék" között.

Persze attól, hogy én nem tartom embernek õket, még semmi sem történik, hiszen ez csak az én értékítéletem. Nyilván nekik is megvannak a maguk (szánalmas) indokaik (hogy õket is bántották kiskorukban blablabla...).

Szóval az én véleményem lám nem sokat számít, hiszen szemlátomást teli a világ ilyen "izékkel", úgyhogy nem tudom mi a problémád, nem esett bajuk, szabadon garázdákodhatnak?! :D

Szerinted csak a te véleményed lehet helyes, szent és sérthetetlen?
Sir Quno Jedi
Tök mind1, hogy értem, ha neked az értelmetlen pusztítás kielégülést hoz, az nem egészséges dolog. Még ha gépen tennéd virtuális ellenfelek ellen, ráfoghatnónk, hogy csak a feszültséget vezeted le, node így???

Van nekm pl. kollégám, aki meg akarja tanítani majd a fiát (szerencsére még kicsi) légpuskával lõni ÉS mint ahogy az õ korában is, lõnek majd nyilván madárra és õt ez nem zavarja, sõt, szerinte ez jó poén és minden gyerek szívesen lõ mozgó célpontra (macskára is stb.). Látod, vannak emberek, akik MIDNENT megtesznek, hogy madarakat mentsenek, mások meg lepuffogtattaják õket a gyerekeikkel, mert az jó poén és hagy szórakozzon a gyerek.

Nem vagyunk egyformák, de TÖREKEDNI kell a jóra, nem pedig szabadon engedni a vágyainkat.

Sir Quno Jedi
jah bocs, nem esett le.

bakkerman
ezt értsd úgy,hogy elvinnék egy autót valami mezõre vagy határba,és ott felrobbantanám. ez ugyanolyan mint aki 2 nappal a világvége elõtt megakar baszni 26 kurvát,mert tudja,hogy a NORMÁL ÉLETBEN nem tehetné meg,de két nappal világvége elõtt igen. ÉS ez nem egyenlõ azzal,hogy nekem az a végyam,hogy autót robbantgassak,de ha tudom hogy meghalok,akkor miértne?

Tudod, ha becsapódik a Földbe egy meteor és kipusztít mindenkit, az aztán destruktív dolog.

Az emberiség most is rendkívû pusztító életmódot/hozzáállást képvisel. (Lop, csal, hazudik, politizál, rombolja mások és saját környezetét, és példát lehetne találni, hogy te is ide tartozol...)
Miért éppen a világvégétõl legyen hirtelen erkölcsös, szent az ember?
Nem én találtam ki, így volt a filmben.
Pusztító
Sir Quno Jedi
A nagy büdös l@faszt! Destruktív és veszélyes személyiség, csak jeleneleg tart a megtorlástól. Ha csak azért nem erõszakolsz 6 éves kislányokat, mert félsz hogy elkapnak, de amúgy ha anarchia lenne (aka világvégehangulat), akkor szívesen megtennéd, akkor öcsém te bezony ugyanúgy pedo vagy, mint az, aki már élesben csinálja. Ennyi.

Sir Quno Jedi
"olvasnám" a Playboy magazint????

Azt olvasni kell, nem is tutttam... :D

Mivel eddig (valószínûleg) nem csinált ilyet, mert "elutasítja az értelmetlen rombolást/puszítást", ezért épelméjû.

Figyelembe véve hogy épelméjû és csak pár napja van neki és az emberiségnek, ez egy nem túl szép, de elfogadható cselekedet.
Solid Snake
<#hehe><#banplz>
Kurva nagy kubai szivart szívnék a nem dohányzó helyeken. Meztelenül rohangálnék az utcán zöldre festett farokkal, és olvasnám a Playboy magazint!
Solid Snake
Sir Quno Jedi
vonz a robbantgatás = elmebeteg vagy

Mindössze annyi a helyzet, hogy még nem diagnosztizáltak. Épeszû ember ugyanis elutasítja az értelmetlen rombolást/puszítást és nem kockáztatja feleslelegesn a saját és mások épségét sem.

bakkerman
ha biztosan tudod,hogy csak két napod van hátra,akkor gondolom nem az asztal alatt akarnád tölteni...én például felrobbantanék pár autót,mindig is vonzott a robbantgatás

Persze, mert mindenféle pletyka hatására elszálna az önkontrol? Megnyugtató hogy itt az emberek többsége rabolna, gyilkolna ha tehetné, de az emberek többsége nem azért nem teszi mert a törvény bünteti, hanem mert természetellenes. Persze lenne egy "kissebség" aki ezt tenné, de az emberek többsége nem vállna vadállattá.

Egyébként ha az amerikai elnökkel közölnék hogy itt a világvége, akkor pókerarccal kiállna TV kamerák elé, és közölné az ellenkezõjét, mert ez a dolga.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Sir Quno Jedi
"bármilyen veszélyes dolgot megtehetsz" ez ugye csak az elmebeteg idióták életcélja...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Pár nap múlva meghalsz, nincsen semmi veszteni valód, bármilyen veszélyes dolgot megtehetsz, akár életveszélyest is, erre te az azstal alatt zokognál. Roppant hasznos idõtöltésnek tûnik az életed utolsó napjaira.
ezt valami pszichológus-szociológus jól le tudná egyébként vezetni szerintem

az elsõ fázis az lenne, hogy az emberek erõszakkal elvennének mindent, amit eddig nem kaphattak meg - nõk, drága luxuscikkek minden létezõ ágazatból. egymást nem hiszem, hogy gyilkolnák, inkább segítenék - mindenkinek jutna mindenbõl, van mit kifosztani és megszerezni.a második fázis is hamar eljönne, a felismerés váltaná ki, hogy luxuscikkeket megszerezni, amikor már mindenki megkapott mindent, amire vágyott, nem kielégítõ és elmúlt a varázsa néhány nap alatt. ekkor élezõdnének ki az emberi konfliktusok.
az utolsó ciklus, a végsõ néhány napban pedig egyfajta csend lenne, katatón állapotban és megtörten várnák az emberek a végét, mindenféle motiváció nélkül.
egyébként feltételezem sok nõt elkapnék, a férfiak ellen meg kapával-kaszával védekeznék ahogy tudok