Míg a világvége el nem választ!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval egyértelmû, hogy 2012.12.21.21h órakor lesz vége a világnak.12-12-21-21, palindróma ráadásul. Szóval pénteken magyar idõ szerint este kilenc órakor lesz a világvége. Van kérdés? Ott a hátsó sorban jelentkezik valaki? Nem? No akkor jó. Rendezzük sorainkat, mert fénylényekké leszünk, persze csak mi, magyarok.
Addig senki se felejtsen el kefélni, beszívni, berúgni, wowozni, kólofgyutizni, meg nídfordszpídezni. A FIFA aktuális verzióját nem ajánlom senkinek, mert a foci az hülyeség, nem azzal akarod tölteni az utolsó óráidat.
Szóval mindenkinek puszi, és másnap megnézhetjük fénylényekként az Edda koncertet, Attus is megmondta.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bár az is lehet, hogy a pluszos idõzónákba hamarabb megérkezik, ha ez ilyen lassabban terjedõ cucc lesz. Ha viszont mindenhova egyszerre érkezik, akkor csakis magyar idõ szerint 13:00-kor lehet.
egyszer jöhetne már egy világ kezdete nap is.
Ha tényleg az lenne, amit sokan írogatnak, hogy az emberek hirtelen elkezdik öldösni egymást, de akkor meg tényleg nem kár a civilizációért és talán jobb is ha eltûnik a Föld színérõl.
Szvsz ez az egész egy BULLSHIT. <#nevetes1>#nevetes1>
Am meg itt egyesek elég betegek, hogy miket fel nem hoznak :D Rögtön ölnétek egymást, mi? Lenne egyáltalán erre merszetek és bátorságotok?
Ha igen, akkor ti egy beteg emberek vagytok :) nekem ilyen gondolat meg sem fordult az agyamban. Ha tényleg ilyen sok ember, akkor csak hadd jöjjön az a világvége :D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DE ha van egy pisztolyod és nekik is, akkor van egy fikarcnyi esélyed "talán", mert senki sem akar az elsõ lenni aki meghal. Ha viszont csak konyhakés van nálad, körberöhögnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Figyelj,
ha könnyebben juttnál löfegyverekhez, akkor a fosztogatok is.
Most nem mindegy
hogy vagy te, konyha késel, baltával
6 fös csöcselék konyhakésekkel, baltákal
vagy
te valamilyen löfegyverel
6 fös csöcselék löfegyverekel
Ha ennyire akarsz löfegyvert vegyél egy 200 fontos számszerijat. Ugy tudom hogy nem kell hozzá semilyen papir, de medvét is löhetsz vele.
Vagy középkori páncélt láncos buzogányal :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
mondjuk meg nem ölnék senkit, csak ha megtámad.
Sajnos idehaza nem lehet nálad éles lõfegyver (szabályosan), így ki vagy szolgáltatva a csõcseléknek.
Anno a régi "szép" idõkben ha betört az ellen, a férfiak maguk szúrták le a gyerekeiket, feleségüket (volt hogy a gyerekeiket azok maguk ölték meg pl. méreggel), lovaikat, mert jobban jártak azok így. Azután igyekeztek minél több támadót magukkal vinni odaátra... Nem voltak téképzeteik arról, hogy mi jön. Így korrekt, ez dukál az emberi jellemhez...
Szvsz. érdemes reális válaszokra törekedni, aminek valami valóságalapja legalább "lehet". Ennyi erõvel azt is mondhatnánk, hogy énkicsipónimmal elrepülünk a lenyugvó napba! :D
családomat szintén a tenger partra vinném és ott várnám az eljövetelt. de mivel ezt soha se fogjuk megtudni,hogy na mostx idõnk van hátra így ez tárgytalan hiszen mint valaki írta ! Úgy se fogják megmondani, hogy eljött a vég hanem az ellenkezõjét fogják híresztelni és egyszer csak jön a vég..
csak remélem, hogy ez nem most fog bekövetkezni !
2000ben paráztam egy picit és megnyugodtan mikor 2001. 01.01-én még tapasztaltam az emberiség meglétét :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze attól, hogy én nem tartom embernek õket, még semmi sem történik, hiszen ez csak az én értékítéletem. Nyilván nekik is megvannak a maguk (szánalmas) indokaik (hogy õket is bántották kiskorukban blablabla...).
Szóval az én véleményem lám nem sokat számít, hiszen szemlátomást teli a világ ilyen "izékkel", úgyhogy nem tudom mi a problémád, nem esett bajuk, szabadon garázdákodhatnak?! :D
Van nekm pl. kollégám, aki meg akarja tanítani majd a fiát (szerencsére még kicsi) légpuskával lõni ÉS mint ahogy az õ korában is, lõnek majd nyilván madárra és õt ez nem zavarja, sõt, szerinte ez jó poén és minden gyerek szívesen lõ mozgó célpontra (macskára is stb.). Látod, vannak emberek, akik MIDNENT megtesznek, hogy madarakat mentsenek, mások meg lepuffogtattaják õket a gyerekeikkel, mert az jó poén és hagy szórakozzon a gyerek.
Nem vagyunk egyformák, de TÖREKEDNI kell a jóra, nem pedig szabadon engedni a vágyainkat.
Az emberiség most is rendkívû pusztító életmódot/hozzáállást képvisel. (Lop, csal, hazudik, politizál, rombolja mások és saját környezetét, és példát lehetne találni, hogy te is ide tartozol...)
Miért éppen a világvégétõl legyen hirtelen erkölcsös, szent az ember?
Azt olvasni kell, nem is tutttam... :D
Figyelembe véve hogy épelméjû és csak pár napja van neki és az emberiségnek, ez egy nem túl szép, de elfogadható cselekedet.
Mindössze annyi a helyzet, hogy még nem diagnosztizáltak. Épeszû ember ugyanis elutasítja az értelmetlen rombolást/puszítást és nem kockáztatja feleslelegesn a saját és mások épségét sem.
Egyébként ha az amerikai elnökkel közölnék hogy itt a világvége, akkor pókerarccal kiállna TV kamerák elé, és közölné az ellenkezõjét, mert ez a dolga.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
az elsõ fázis az lenne, hogy az emberek erõszakkal elvennének mindent, amit eddig nem kaphattak meg - nõk, drága luxuscikkek minden létezõ ágazatból. egymást nem hiszem, hogy gyilkolnák, inkább segítenék - mindenkinek jutna mindenbõl, van mit kifosztani és megszerezni.a második fázis is hamar eljönne, a felismerés váltaná ki, hogy luxuscikkeket megszerezni, amikor már mindenki megkapott mindent, amire vágyott, nem kielégítõ és elmúlt a varázsa néhány nap alatt. ekkor élezõdnének ki az emberi konfliktusok.
az utolsó ciklus, a végsõ néhány napban pedig egyfajta csend lenne, katatón állapotban és megtörten várnák az emberek a végét, mindenféle motiváció nélkül.