154
Míg a világvége el nem választ!
-
Belkar #114 Hát nem tudom szerintem ráférne az emberiségre egy világvége bár kétlem hogy történni fog valami
-
Fbn Lx #113 jéj! épül a közösség srácok.
egy alulról szerveződő, farkastörvényeken és pajtási összefogáson alapuló testvériséget kell létrehoznunk.
én a Cunt Destroyerz nevet ajánlom. ha nincs közös megállapodás, akkor annak a bandatagnak a javaslata nyer, aki egy menet birkózásban két vállra fekteti a többieket. -
#112 Thieves of the Apocalypse jobban rátokillene szvsz. Bár ilyen gang már van amúgy, de rablótól rabolni non-rablás. -
EnxTheOne #111 Fbn lx,
megyünk majd eggyütt fosztogatni? :D
Kéne valami jo banda név
Furious beasts-hez mit szolsz?
-
#110 szerintem 00:01-kor,ugye az már december 21. Én 20.-án este fenntmaradok legalább addig,hátha történik valami(telibebassza egy meteor nyír1-et vagy valami hasonló),ha nem,akk meg alszom egy jót :DD -
#109 Nem tudja valaki pontosan hánykor lesz pénteken ,csak hogy felkeljek e kirakni a kukát vagy aludhatok tovább? -
mester1987 #108 Pont pénteken 21-én jön a RAGE DLC-je...persze aki érti a dolgot
-
#107 leírtam előtte, nyilván ilyen helyzetben tele lennének az utcák bandákkal akik kifosztanak mindent, és kinyírnak mindenkit, amolyan mad max stílusban. Amint kitennéd a lábad hogy kufircolj egy jót, már nyakaznának is le :P -
#106 Az ég szerelmére, mit zaklatsz???
Persze, hogy nem tudjuk, mit tud a fénylény. Ezt most egyedül Pataki Attila tudja, az Edda énekese. Neki elmondták. A fénylények.
Miért hazudna? Hiszen rendkívül stabil személyiség már évek óta. -
#105 Mit tud a fénylény?
Ha Kamehamézni vagy jedi cuccokat tudok majd, akkor bevállalom egye fene! -
#104 Nem nem, nincs igazad. A maják nyilván figyelembe vették, hogy a magyaroktól származnak, mint ahogy mindenki más is. Jézus is, Mohamed is. Mint ahogy a Szíriuszról jöttünk mindannyian, mi magyarok. Bocsánat, MAGYAROK-MAGOROK
Szóval egyértelmű, hogy 2012.12.21.21h órakor lesz vége a világnak.12-12-21-21, palindróma ráadásul. Szóval pénteken magyar idő szerint este kilenc órakor lesz a világvége. Van kérdés? Ott a hátsó sorban jelentkezik valaki? Nem? No akkor jó. Rendezzük sorainkat, mert fénylényekké leszünk, persze csak mi, magyarok.
Addig senki se felejtsen el kefélni, beszívni, berúgni, wowozni, kólofgyutizni, meg nídfordszpídezni. A FIFA aktuális verzióját nem ajánlom senkinek, mert a foci az hülyeség, nem azzal akarod tölteni az utolsó óráidat.
Szóval mindenkinek puszi, és másnap megnézhetjük fénylényekként az Edda koncertet, Attus is megmondta. -
#103 Dél-Amerikában (ugye maják) ha 12:00 órakor jön, az itt mennyi is? :D -
DRFlame #102 Természetesen délután 1-kor, mert a +12-es időzónában akkor van 21-e vége, míg egy kicsit odébb a -12-esben akkor kezdődik. Ha kicsit korábban lenne, akkor valahol még csak 20-a lenne, később pedig már 22-e. A világvége meg nyilván ezt figyelembe véve jön.
Bár az is lehet, hogy a pluszos időzónákba hamarabb megérkezik, ha ez ilyen lassabban terjedő cucc lesz. Ha viszont mindenhova egyszerre érkezik, akkor csakis magyar idő szerint 13:00-kor lehet. -
Nightlord #101 -
Nightlord #100 Pénteken hány órakkor lesz?Nem tudja valaki?:) -
C0mputers #99 jön a világvége? hiszen egészen eddig abban éltünk.
egyszer jöhetne már egy világ kezdete nap is. -
#98 Igazad van. -
#97 Meg egy az, szükségállapot lenne az egész világon. Rendőrük, katonák vonulnának ki a városokba, hogy az utolsó csepp vérig is aza dott pillanatban létező államként bukjunk el :) -
Fbn Lx #96 miért is ne juthatnék? :) -
Daza500 #95 Szerintem is, ilyenkor mindenki jön a szövegével, hogy én ezt csinálnám, meg azt csinálnám, holott az közel sem oly biztos hogy pontosan úgy fog történni, ahogy azt elképzeli. Lehet pl. amint kilép a bejárati kapun, abban a pillanatban egy jó tucatnyi vadászpuskasörét lerobbantja a fél fejét, s akkor már úgyis b*szhatja az egészet.
Ha tényleg az lenne, amit sokan írogatnak, hogy az emberek hirtelen elkezdik öldösni egymást, de akkor meg tényleg nem kár a civilizációért és talán jobb is ha eltűnik a Föld színéről.
Szvsz ez az egész egy BULLSHIT. -
#94 Erre csak akkor kell majd ügyelni, ha megtörtént a világégés, és a túlélők majd a túlélésért fognak küzdeni :))) és ilyenkor a MEGTÖRT elme bármire képes... -
#93 22-én jöttök olyan topikkal, hogy 7 milliárd túlélő van a Földön? És mi ha van ha 23-ára ér ide? Akkor az a topik is felesleges lenne
Am meg itt egyesek elég betegek, hogy miket fel nem hoznak :D Rögtön ölnétek egymást, mi? Lenne egyáltalán erre merszetek és bátorságotok?
Ha igen, akkor ti egy beteg emberek vagytok :) nekem ilyen gondolat meg sem fordult az agyamban. Ha tényleg ilyen sok ember, akkor csak hadd jöjjön az a világvége :D -
#92 én is azt nézem sok az elmebeteg tényleg xd -
#91 bakker így olvasgatva a topicot kicsit megijedtem tőletek... remélem nem jön el a világvége az én életemben :D -
#90 -
#89 Jah, vicces azt hinni magunkról, hogy mi majd a farkasok között leszünk és nem a bárányok közt, de ez általában gyors pofáraeséssel végződik... -
#88 mármint próbálkoznál... az se biztos hogy eljutsz odáig, hogy megerőszakolhass bárkit. -
#87 ne tessék aggódni, fegyverkezünk azé... :D
DE ha van egy pisztolyod és nekik is, akkor van egy fikarcnyi esélyed "talán", mert senki sem akar az első lenni aki meghal. Ha viszont csak konyhakés van nálad, körberöhögnek. -
EnxTheOne #86 "Sajnos idehaza nem lehet nálad éles lőfegyver (szabályosan), így ki vagy szolgáltatva a csőcseléknek"
Figyelj,
ha könnyebben juttnál löfegyverekhez, akkor a fosztogatok is.
Most nem mindegy
hogy vagy te, konyha késel, baltával
6 fös csöcselék konyhakésekkel, baltákal
vagy
te valamilyen löfegyverel
6 fös csöcselék löfegyverekel
Ha ennyire akarsz löfegyvert vegyél egy 200 fontos számszerijat. Ugy tudom hogy nem kell hozzá semilyen papir, de medvét is löhetsz vele.
Vagy középkori páncélt láncos buzogányal :D -
Fbn Lx #85 én inkább azok között lennék, akik megerőszakolják őket, mint a lakásukban kuporgók között.
mondjuk meg nem ölnék senkit, csak ha megtámad. -
#84 Ahol most lakom, oda azért nem tudnának bejönni egy könnyen, meg inkább fognak családi házakat célozni ezért, mint panelokat végigjárni. Persze amint elfogy a kaja jön a szopás része, hogy ki kell menni érte, és akkor szevasz tavasz :D -
#83 Nodeláne, ha veled vannak, hogyan véded meg őket? Jön egy tucat kedves ember és megteszik ott előtted is szívesen (mármint a családerőszakolós, leöléses dolgot).
Sajnos idehaza nem lehet nálad éles lőfegyver (szabályosan), így ki vagy szolgáltatva a csőcseléknek.
Anno a régi "szép" időkben ha betört az ellen, a férfiak maguk szúrták le a gyerekeiket, feleségüket (volt hogy a gyerekeiket azok maguk ölték meg pl. méreggel), lovaikat, mert jobban jártak azok így. Azután igyekeztek minél több támadót magukkal vinni odaátra... Nem voltak téképzeteik arról, hogy mi jön. Így korrekt, ez dukál az emberi jellemhez... -
#82 Ha bedobnának egy ilyen infót már a lakásból kimozdulni is parás lenne. Tény hogy én is szívesen kidobnám egy két paraszt szomszédomat az ablakán, de valszeg az utca is tele lenne olyanokkal akik habozás nélkül leszúrnának csak a móka kedvéért. Az utakon felborított, felgyújtott felrobbantott autók lennének, és ha épp nincs veled a nőd/gyerekek/családtagok, akkor valszeg nem érnél el hozzájuk mielőtt meg nem erőszakolnák, és ki nem nyírnák őket. -
#81 De reáliasan, miből gondolod, hogy lenne még több Arsenal meccs és hogy élve lejuttok a káoszban, fosztogatásban, tűzvészekben, az utakat eltorlaszoló roncsokon és barikádokon keresztül a tengerhez (merthogy a benzinkutak sem lesznek, kirabolják, majd fegyújtják őket, de áram nélkül úgysem lenne több hasznuk). Mit tankoltok, mit esztek, hogyan véditek meg magatokat a csőcseléktől (és télen mivel fűtötök...)??? Az utakat amúgy is a katonaság/rendőrség simán lezárná, amíg a dezertálások száma túl nagy nem lesz és nem lesz hozzá elég emberük...
Szvsz. érdemes reális válaszokra törekedni, aminek valami valóságalapja legalább "lehet". Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy énkicsipónimmal elrepülünk a lenyugvó napba! :D -
#80 honnan tudod, hogy nem a képzeletem szüleménye vagy 2001.01.01 óta?!:D:D:DDDD -
#79 azért én kivettem egy nap szabit 21-re. -
Dean Winchester #78 az lesz mint a filmekben, az emberek többsége fosztogatni, garázdálkodni, rabolni fog. kevesebb hányada meg éli a normális életét ahogy eddig is és várja a végét, max olyan dolgot tesz amire régóta vágyott :S pl. tuti mennék a tengerre illetve egy jó kis arsenal meccsre....
családomat szintén a tenger partra vinném és ott várnám az eljövetelt. de mivel ezt soha se fogjuk megtudni,hogy na mostx időnk van hátra így ez tárgytalan hiszen mint valaki írta ! Úgy se fogják megmondani, hogy eljött a vég hanem az ellenkezőjét fogják híresztelni és egyszer csak jön a vég..
csak remélem, hogy ez nem most fog bekövetkezni !
2000ben paráztam egy picit és megnyugodtan mikor 2001. 01.01-én még tapasztaltam az emberiség meglétét :D -
#77 Így van. Ha megígéred, hogy nem az én autómat robbantgatod fel, megegyeztünk! :D -
#76 emberek ne veszekedjünk már,4 napunk van hátra eme bolygón,szeressük egymást -
#75 Mondtam én ilyet? Úgy vélem aki örömét leli mások szenvedésében (teljesen mind1, hogy azok állatok, vagy emberek-e), az egy beteg és sérült sezmélyiség (pszichológsok szerint is, de most ne keressünk backupot). Ez az én véleményem és szvsz. ez egyfajta igen éles határ az EMBER és az egyéb "izék" között.
Persze attól, hogy én nem tartom embernek őket, még semmi sem történik, hiszen ez csak az én értékítéletem. Nyilván nekik is megvannak a maguk (szánalmas) indokaik (hogy őket is bántották kiskorukban blablabla...).
Szóval az én véleményem lám nem sokat számít, hiszen szemlátomást teli a világ ilyen "izékkel", úgyhogy nem tudom mi a problémád, nem esett bajuk, szabadon garázdákodhatnak?! :D